Select Page

Aloha,

Sooviksid sa kuulda minu Pühendumiste Saladuste kohta? Kas ja kuidas saaksid sina seda teemat sügavamalt uurida ja avastada ja oma elu läbi selle muuta? Jagan oma pühendumise definitsiooni, oma erinevate elu- alade pühendumise näiteid, mis nippe ja soovitusi ma veel annan et selle teemaga sõbraks saada? Vaata videot, loe blogi mis on postitatud kommentaaridesse ja jaga nii paljudega kui võimalik. Jagamises on küllus ja külluse paljundamine ning kahesuunalise energia aktiveerimine!

Vaata tänast videot siit: 

Jagan tänases videos oma lugu mustlasseiklejast süsteemide ja struktuuride naiseks mis aitas mul ehitada ülesse oma täiesti uus elu.

Jagan videos üleüldist pühendumise definitsiooni ja minu enda pühendumise definitsiooni. Miks on oluline seda mõistet defineerida? Mil moel see aitab meil suhtumist sellesse mõistesse muuta?

Jagan ka ülevaadet oma isiklikest, professionaalsetest ja suhte pühendumistest ning annan ideid kuidas saad selle teemaga ise edasi tegeleda.

Miks on pühendumine parem kui eesmärk või sihtmärk? Miks on pühendumine suurema ja pikemaajaliste tulemuste looja?

Tänased ülesanded on järgmised: 

    * Mis on sinu isiklik pühendumise definitsioon?
    * Mida on sul vaja muuta selleks et pühendumisest saaks su parim sõber?
    * Mis tüüpi pühendumisi sa juba praegu harrastad oma personaalsel, ärilisel ja suhte tasandil?
    * Kas ja kuidas toimivad pühendumise koha pealt sinu Külluse Ratta erinevad sektorid (seksuaalsus, suhted, tervis, eluülesanne – looming, holistiline küllus?

Mis pühendumise võimalusi saad sa koos minuga valida?

Vaata lisalinkidest allpool lisa!

***

Picture from the internet

Ma küsisin ka videos kas sa sooviksid et ma jätkaksid oma FB live-isid? Kas sina panustaksid ja pühenduksid nende vaatamisele nii nagu mina nende loomisele? Olen praegu protsessis kus optimaliseerin oma tööd ja kui väga palju huvilisi sellele ei ole hakkan pigem tegema videosid teatud teemadega ja neid otse ülesse laadima. Mulle meeldib väga FB live-isid teha – eriti ka kui inimesed koheselt minuga suhtlevad, aga kui seda soovi mu hõimul pole, siis austan seda ja valin teise väljundi.

Anna ka mulle teada mis on sinu suurimad takistused ja katsumused praegusel hetkel ja kus sa näeksid ma saaksin sind toetada ja aidata? Kui sa ei julge avalikult neile küsimustele vastata, siis saada mulle eraldi kas privaatssõnumina või emailiga. Aitäh juba ette. 

**

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Kutsu inimesi liituma minu FB live-idega igal nädalal

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris (see saab olema viimane tutvumishinnaga grupp) ja sinna on limiteeritud kohad. Sa võid juba praegu ennast eelregistreerida! Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel. 

Praegu on grupp avatud veel kuni 8. märtsini 2020!!!

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

– Kui sul on soovi hüpata pardale Havai seikluskoolitusele novembris 2020hüppa pardale siit: 

– Vaata kindlasti ka selle kevade võimaliku Eesti retriidi infot siit: 

– Kui sa soovid kindlasti minuga teha kas Auratransformatsiooni™ või muid seansse sel kevadel Eestis minuga – ajavahemikus aprilli lõpp kuni juuni algus, anna kindlasti teada.

Vaata uuesti üle ja läbi ka Holistilise Külluse Katsumus siit: 

Lisaküsimuste korral minuga koostöö minu võimaluste suhtes –  võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Crystal Ra Laksmi-Ditton

Olgu aloha sinuga,

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Crystal Ra esitleb: Pühendumise Saladused PDF

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This