Select Page
Aloha!
Crystal – millal algasid sinu elus kahesuunalised liiklused? Esimene samm selleks oli suhtumine ja suhestumine hirmuga. Loe minu viiest väesammust kuidas ma liikusin hirmust julgusesse ja kuidas sinagi saad sellel seiklusel pardale hüpata!

1. Esimene samm oli muuta oma suhestumist ja suhet hirmuga. 
Ma olen oma elus väga, väga palju haiget saanud nii professionaalselt kui ka personaalselt. See tekitas olukorra kus minu alateadvus hakkas minu ümber koostöös hirmuga ja tema käsilastega (nagu sisemised sabotöörid) ehitama mitte vaid 1 meetriseid seinu, vaid lausa mitmekümne meetriseid seinu.
See tekitas olukorra kus ma ei olnud teistele enam nähtav. Jah ma olin turvaliselt iseenda loodud mullis, aga ma olin õnnetu.
2. Hakkasin aru saama, et mul on vaja küsida teistelt abi!
Alles siis kui hakkasin teadlikult oma hirmu juhendama neid seinu maha võtma ja tõeliselt kogema mis on aus ehedus ja haavatavus, oli mul võimalik hakata ehitama kahesuunalist liiklust igal tasandil oma elus – olgu selleks siis kas suhted, ärilised tehingud või koostööd või isegi täiesti elementaarne asi nagu aitäh saamine oma panuse eest mingisse projekti mida tegin vabatahtlikult oma südamest.
Ma sain aru et olin ise ehitanud need turvalised kindlused kus ma olin tegelikult väga õnnetu. Ja loomulikult ma ei jaganud maailmaga neid õnnetuid hetki. Eestlaslikult ja künnihobusena tahtsin ikka alati ise ratast leiutada ja ise asjad lahendada – sest ma polnud ju ometi nõrk! Olin sageli täiesti veriste põlvedega maas ja täiesti läbi, aga abi ei küsinud. Ma loomulikult vedasin kõikidest raskustest ja keerulistest olukordadest välja, aga no mis hinnaga?
3. Ma tegin otsuse lõpetada miski mis enam mu elus ei toiminud. 
Viimase kahe aasta jooksul olen igapäevaselt tegelenud nende seinade mahavõtmisega. Tegelikult algas see tõeliselt aastal 2014 kui ma otsustasin et mul pole sooja ega külma kas ma leian oma unistuste mehe või mitte, et võin olla kasvõi elu lõpuni vanatüdruk, aga valisin olla ÕNNELIK. Ja see oli esimene OTSUS mis võttis maha seinad mu südame ümbert! Ja vaid 2 kuud hiljem kohtusin Michaeliga, kellega olen nüüd õnnelikus abielus juba pea 3 aastat!
4. Astu oma professionaalsetest kindlustest välja koos haavatavusega!
Seejärel hakkasin tegutsema seinadega professionaalsel tasandil. See protsess läks visamalt aga suureks toeks on olnud FB live-ide tegemine kus tõmbasin ennast täiesti alasti inimeste ees – oma lapsena seksuaalse ärakasutamiseni, abordi ja suitsiidi katsete ja muude teemadega. Ma olen INIMENE – mul on olnud HIRM ja HIRM valitses mu elu nii palju aastaid!!!
5. Alles siis kui hakkasin õppima teistelt kaptenitelt ja seda õppimist tõsiselt võtma, alles siis olin võimeline uuele tasandile liikuma!
Ja üks põhjuseid miks ma olen jõudnud nii kaugele nagu olen, ongi just see et ma ühel päeval otsustasin et minu elu laeva ei juhi HIRM vaid hoopiski mina ISE ja koos oma JULGUSEGA! Ja sellest muutus kõik. Nii nagu ma ei osanud noorena autoga sõita enne kui ma tegin läbi sõidutunnid – nii ei osanud ka ma Julgusega kaptenina roolis olla. Mul oli vaja maailmas seigelda 20 aastat ja õppida väga paljudelt kaptenitelt.
Kui ka sinuga on sama lugu – sul on mitmemeetrised või kes teab isegi kilomeetrised seinad ümber ja sul pole aimugi kuidas neid enda ümbert lahustada, siis siin on sulle võimalus tulla ja kuulata minu pühapäevast webinari (19 aprillil kell 20 eesti aeg) kus jagan oma kogemusi ja võtmeid sellelt teekonnalt!
Nii et küsimus on – kes istub sinu kaptenisillal? Kas sina ja Julgus või hoopiski HIRM?
Kui sa tead et selleks on hirm, või sa tead kedagi teist kellel on selleks hirm ja keda võiks see webinar aidata siis jaga nendega selle webinari infot.
Sellest saab tulema imeline väike seiklus Hirmust Julguseni läbi mitmete tasandite ja astmete! Läbi selle saad hakata muutma enda ja teiste elusid ja nägema ning ka tuvastama halbade harjumuste ja käitumiste osakaalu oma hirmuga seostest.
Liitu minuga ja sa ei kahetse!
Kui sa ei saa tulla ise füüsiliselt kohale, siis ikkagi registreeri, sest saad lisainfo pärast emailile nii nagu ka lindistuse sellest webinarist.

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Lisaküsimuste või koostöö soovi korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänast ülesande lehte siit: 

Crystal Ra Laksmi-Ditton – 5 Sammu hirmust julguseni PDF

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This