Select Page

Aloha,

Sel nädalavahetusel sain inspiratsiooni ajaleheartiklist. Kui paljud on veel praeguseni kurvalt oma “töötu” staatuse otsas istumas ja isegi teadvustamata et see on ohvrirolli omaksvõtmise esimene aste. Sellest välja võib olla mitmeid võimalusi. Täna ma jagan teiega ühte neist. Loe edasi!

Kui palju kordi olen kuulnud inimesi oma elus kurtmas et nad ei saa ühte või teist asja kogeda või teha kuna nad ei saa seda kas endale “lubada” või neil ei ole selleks ressursse, vahendeid või võimalusi.

Mind ei ole mu elus vahendid või raha kunagi peatanud kuigi olen pärit väikesest külast Eestimaa südamest ja mu pere ei olnud rikas.

Ma olen aga alati võtnud ohjad enda kätte – pannud oma silmapiirile uue sihi ja hakanud selle poole liikuma suures usalduses – samal ajal oma missiooni ja eluülesandeid kasutades ja 100% sisse lülitades – kuulatades oma sisemist häält. Seda protsessi kutsutakse ka “ettevõtluseks”;) 

Mis on hästi lahe olnud on see, et sageli selle eesmärgi taga on alati peidus ka mingi varandus, mida ma ei oodanud või ei otsinud. See on nagu universumi boonus kingitus selle eest et ma võtsin ette selle tee mille kõiki detaile veel ei adunud või ei näinud. Ja võti selleni on olnud – mitte ainult saada oma firma juhiks vaid ka oma elu juhiks ja bossiks.

Vaata tänast videot siit: 

Täna jagan oma videos mis on need esmased sammud mida saad sina teha et oma “töötu staatusest” kiiresti välja liikuda. Kui sa elad ja toimetad praegu ka Eestis, on sul super eelised kuna nii palju asju saad korda saata e-teenuseid kasutades (näiteks kasvõi oma firma registreerimise). Vaata videot ja pane kõik tööriistad töösse ja hakka ka oma elu ja äri bossiks!

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole ja blogile kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like tänasele videole minu You Tube kanalil #turbonewflow

– Jaga antud videot ja blogi nii paljudega kui võimalik

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Viimane sooduspakkumise hinnaga Sisemise Pere Coachingu grupp alustab septembris 2020.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui soovid sügavsukelduda endasse järgmisel 12 kuul, siis vaata siit kuidas liituda minu Meistriklubiga: 

Lisaküsimuste korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänast ülesande lehte siit: 

Crystal Ra Laksmi-Ditton – Kas praegu on aeg saada bossiks? PDF

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This