Select Page

Aloha, Täna vaatame ettevõtluse kardina taha. Olen enamus aja oma elust olnud peamiselt tervendaja, energia coach ja juht, aga pole sageli üldse julgenud ennast kutsuda ettevõtjaks kuna minu jaoks oli see alati nagu mingi väga suur ja aukartust äratav tiitel. Oma olemuselt olen tegelikult olnud kogu aeg ettevõtlik, eestvedaja ja muutuste esiletooja. On aeg ka seda tiitlit nüüd uhkusega kandma hakata. Täna vaatamegi kas ja kuidas meie miks võib olla seotud meie ettevõtlusega ning kas ja kuidas seda veelgi selgemaks teha ning miks see on vajalik!

Vaata tänast videot siit: 

Tänases videos jagan oma lugu kuidas minust sai ettevõtja. Tegelikult algas see Oslo Ülikoolis kui ma alustasin oma kursuse õppenõukogus üliõpilaste esindajana. Seejärel sai minust tulihingeline üliõpilaste õiguste eest võitleja. Kui ma nägin kuivõrd palju lihtsam oli sedasi muudatusi sisse viia, siis ma otsustasin et seda võiks ka muul moel jälgida. Ühel hetkel oli vaja jätkata lisasissetulekute loomisega ja kuidagi loomulikult tekkisid mul võimalused käia maju ja kortereid koristamas. Ühel hetkel hakkas asi üle pea kasvama kuna mu kliendid soovitasid mind muudkui aga edasi. Lõhkiminemise hetkel oli mul vaja ka Lõuna-Aafrikasse minna, nii et ma lõpetasin kogu selle äri ära. Kui mul oleks tol hetkel olnud ärilisi mentoreid või eeskujusid oleks ma seda äri edasi arendanud ja oma tiimi tööle pannud nii et see oleks mulle tänase päevani küllust tootnud!!!

Teisi lugusid vaata videost.

Ülesandeks on sul täna nende teemade üle mõtiskleda. Minu lähenemine on see et tegelikult on kõik inimesed ettevõtjad – vahe on lihtsalt selles mil moel ja vormis. Isegi kui oled kellegi firmas töötaja, oled ikkagi osaleja ettevõtluses. 

  • Kui sa juba oled  oma ettevõtte ettevõtja, siis mine mõttes ajas tagasi ja küsi miks sa alustasid seda teekonda? Mis oli su peamine impulss?
  • a) Kas selleks oli soov valust väljuda?
  • b) Kas selleks oli soov aidata teistel probleeme lahendada?
  • c) Kas see võis olla seotud sellega et armusid muutuste ja lahenduste leidmise protsessi?
  • d) Kas sa tundsid kutset teisi aidata?
  • Vaata tagasi ja proovi välja selgitada mis teemades sa pakkusid/pakud oma tooteid või teenuseid:
  • a) Tervis
  • b) Küllus
  • c) Suhted

Peale seda kui oled kõigile neile küsimustele vastanud – mõtle ka mis on su praegune missioon ja visioon ja mis muudatus on sul vaja veel teha et saada tõeliselt teadlikuks ettevõtjaks? 

Ma usun et kui sa teed mida sa teed läbi selguse mis on ka tulnud su personaalsest MIKSist siis see aitab sul saada paremaks ettevõtjaks ja ka teisi paremini abistada.

Nii et vasta neile küsimustele ja saa veelgi paremaks!

Vaata siit antud linki lisavideo kohta ja ka pakkumise kohta millest videos rääkisin: 

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Viimane sooduspakkumise hinnaga Sisemise Pere Coachingu grupp eesti keeles alustab septembris 2020.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

Lisaküsimuste korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänast ülesande lehte siit:

Crystal Ra Laksmi-Ditton – Sinu Miksi ja Ettevõtluse seosed PDF

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This