Select Page

Üks mu tuttavatest jagas just oma mõtteid “Valgustöölise” teemal. See pani ka mind selle teema üle sügavamalt mõtisklema ja oma elust ühendusi leidma. Ma avastasin ka et ma pole seda teemat võib-olla sellise nurga alt varem avalikult jaganud. Seega siin see on!

Vaata tänast videot siit: 

Paljud teist võibolla teavad et olen inimeste ja energiatega töötanud 20 aastat. Alustasin kui vaimsete raamatuklubi gruppide juhtimisega Oslos, Norras ja ka norra keeles vabatahtlikuna, mis arenes järgnevalt edasi mu huviks ingliteraapia vastu. Olles vahetusüliõpilane Kaplinnas, Lõuna-Aafrikas, õppisin kooli kõrvalt ka aminoloogiks, ehk ingliterapeudiks. 2005. aastal saabusin koju lisaks antropoloogia bakalaureuse kraadile ka lisaks ingliterapeudi kutsega.

Minu magistrifilm “Broadband to heaven” (Kiirtee Taevasse) oli ka inglimajast ja ingliteraapiast aga läbi ärilise aspekti. Mis paneb mind praegu eriti muigama. Ma mäletan et ma imetlesin oma õpetajat Daniela Leigh-d nii sügavalt – et kuidas ta tegi oma vaimset tööd, ajas äri ja samas nii graatsiliselt oli lihtsalt naine. Ja see inspireeris mind avama oma stuudiot aastal 2009 Tallinnas. See stuudio oli aktiivselt töös kuni 2 aastat ja seal toimus palju vaimseid koolitusi nii minu enda kui ka teiste maailmatasemel õpetajate juhtimisel.

Minu huvi haakus aga varsti Auratransformatsiooniga™ ja kuna see tundus nii põnev, tegin selle ise läbi veebruaris 2007 Põhja-Norras. Kui soovid täpsemalt lugeda kuidas see mu elu muutis ja kuidas sellest tuli välja mu eluülesannete avastamise seiklus, siis loe lisa siit: 

Taanlanna Anni Sennov oli antud tehnika looja, kes kirjutas väga palju raamatuid, nii nagu ka juhtis paljusid vaimseid koolitusi. Kahjuks suri ta eelmisel suvel vähki. Aga Anni jagas meiega infot indigo, kristall ja kuldenergiatest ning mul oli  väga suur huvi ka ise õppida Aura Mediaatoriks. Seega augustis 2007 olin antud kutse omandanud ja tõin ka selle Eestisse. See võeti vastu üsna soojalt ja tormiga – ning ma olin Eesti meedia keskpunktis päris pikka aega. Natuke aega hiljem olin ka ainus eestlanna kes osales Aurainstruktorite programmis kaks aastat.

Selle blogi kirjutamise hetkel (juunis 2020) olen ma olnud transformeeritud 13 aastat ja olen Uue Aja Energiatööd teinud sama pikalt. 2007 – 2011 olid aastad kui ma kogesin väga palju klientide energiatööga ja olin peamiselt Eestis. 2011 muutsin oma äri ja firma täielikult asukohavabaks.

Pidev reisimine, kontinentide vahel reisimine, erinevad kultuurid ja kogemused andsid suurema ja laiema ülevaate kuidas need energiad globaalselt toimivad. Kuna ma veetsin ka väga palju aega Mehhikos (4 aastat) kus on väga tugev kristallenergia ja Havail (kokku pea 3 aastat) kus on väga tugev kuldenergia, siis see energia on suunanud ja juhatanud erinevate uute võimaluste, inimeste ja arenguteni. 2014 aastal kohtusin Mehhikos oma tulevase abikaasa Michaeliga. Me kolisime varsti Havaile, kus ka abiellusime. Kui me reisisime jätkasin oma tööd Uue Aja Energiatega et leida erinevaid väljundeid oma eluülesannetele.

Üks asi millest ma aru sain oli see et ma pole enam “valgustööline” kuna Uue Aja Energiates ei ole enam “valgustöölisi” kuna me ei liigu enam “valguse poole” või ei “tõuse ülesse valgusesse”, kuna see põhineb vaatenurgal et valgus on meist väljaspool (vana energia – vikerkaare-energia) ja mil iganes paned fookuse valgusele, tõmbad kohe mängu ka varjud ja pimeduse.

Ma ei saanud sellest päris koheselt aru. Kui ma alustasin inglitööga tahtsingi kõigile olla nagu “hea inglinaine”. Siis keegi küsis ja näitas mulle ka teist poolt ja pimedus ja varjud sõitsid mind jalust maha nii et ma oleks peaaegu surnud…

Enamus Uue Aja Energiate Terapeudid ei ole veel väga suurelt verbaalsed. Sellest ei räägita veel väga avalikult. Kuid Uues Energias meie energia toimetab “tasakaalu keskmest” mis tähendab et me töötame valguse ja pimeduse kokkusulatamisel üheks energiaks.

Kui sa oled Uue Aja Energiates nagu indigo, kristall või kuldenergiad või teemant energiad – siis see “valgustumine” toimub automaatselt sel ajal kui vaimu energia siseneb kehasse samm sammu haaval ja valgustumine hakkab toimuma seestpoolt välja. Vaimu energia on ühendatud ka “tasakaalu energiatega” mis on ühendanud endas juba valguse ja pimeduse ja on väga kõrgel sagedusega.

See vaatenurk on mu personaalne vaatenurk mille ma olen välja kujundanud oma 20- aastase energia ja selgeltnägija tööga. Ma panen sellele ka nüüdsest rohkem tähelepanu ja energiat ja jagan mida mina sellest kõigest tean et inspireerida inimesi sel teemal rohkem mõtisklema ja kaasa mõtlema ning rääkima.

Väga paljud “valgustöölised” töötavad vaatenurgast et nad “parandavad või teevad inimesi korda” kuid see lõppeb alati sõltuvuse konksu külgehaakimisega kliendile.

Kui keegi on Uue Aja Energiates – siis peamine eesmärk on vabastada inimesi nende sõltuvustest just välise toe ja abi kohta ja hakata liikuma ühenduses ja helisemises oma sügava sisemise teekonnaga. Selle asemel hakkavad nad aru saama kuidas nad saavad oma elu luua uuel moel läbi oma intuitsiooni ja Sisemise Naise juhatuse. See on nii vabastav ja avardav kuna see uus tee toimib läbi südame. Nii ütelda astub süda kaptenisillale ja mõistus hakkab madruseks.

Ma arvan et enamus tervendajaid on tänapäeval avanemas ja kasvamas Uue Aja Energia Terapeutideks (väike energiate kaasajastus on soovitatav), aga kõige olulisem pole mitte tiitel, vaid kuidas inimene ennast seesmiselt tunneb seesmiselt ja kuidas igaüks pakendab oma imelisi kingitusi mida nad on siia tulnud jagama! See on hetk kui me hakkame kehastama Vaimenergiat ja hakkame kehastuma Inimingliteks.

Inimingliks olemine on suur vastutus kuna sul on vastutus jagada oma kingitusi ja talente maailmaga. Probleem on selles et paljud inimesed pole välja mõelnud kuidas seda tööle saada praktilises maailmas. 

Paljud meist on valinud sündida siia sellele planeedile just praegu kuna meie alateadlik kavatsus oli tulla ja kogeda valgustumist oma kehas ja kogeda Inimingliks kehastumist kehas personaalselt! Mida varem sa ülesse ärkad selleks et võtta vastutust, seda rohkem saad sa saavutada, avarduda ja ka vabaneda!

Kui sa sooviksid minuga sel teemal rääkida, et mis võimalused sul on energiate kaasajastamiseks Uues Energias, siis võta minuga ühendust siin ja paneme paika lühikese 15 minutilise coaching kõne et välja selgitada mis sulle täpsemalt sobiks. 

Kui sul pole Facebooki, siis emaili mulle otse siin: crystalralaksmi @ gmail.com

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole ja blogile kas  You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like tänasele videole minu You Tube kanalil #turbonewflow

– Jaga antud videot ja blogi nii paljudega kui võimalik

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Võtan praegu erandkorras vastu huvilisi Sisemise Pere programmi. Viimane sooduspakkumise hinnaga Sisemise Pere Coachingu grupp alustab septembris 2020.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine:  Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui soovid sügavsukelduda endasse järgmisel 12 kuul, siis vaata siit kuidas liituda minu Meistriklubiga: 

Lisaküsimuste korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aloha!

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänast ülesande lehte siit:

Crystal Ra Laksmi-Ditton – Valgustööline versus Uue Aja Energiate Terapeut või lihtsalt Inimingliks kehastumine PDF

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This