Select Page

Mida teevad uue aja juhid?

Nad täiendavad ja täiustavad ennast kogu aeg. Igal võimalikul juhul uurivad uut informatsiooni ja mida kuidas saab teha, et iseenda elu või teiste oma inspireerida.

Mina uudistan ja kuulan kogu aeg maailmatasemel juhtide kõnesid, loen materjale ja vaatan videosid. Minu eluülikool ei lõppe kunagi. Mulle meeldib see pidev õppimine ja kasvamine. Kui ma seda ei tee, tunnen kohe igavust ja seismajäämist.

Täna sattusin sellele imelisele kõnele, kus Hollywoodi näitleja Glenn Morshower, kes jagab oma kogemusi ning kuidas see saab sind inspireerida elama oma unistuste elu. Kõne kohta on info siin

See, et oleme võitjad, on fakt, sest kui me seda poleks, ei oleks meil keha ja seda kehastust, sest ujusime läbi miljonite seemnete, ning sündisime sellesse kehasse! 

Me ei tulnud siia ohvriks olema, ega ebaõnnestuma. Me tulime võitma! See on meie olemus! Kui me soovime võita, jookseb võitmine meie eest kogu aeg ära.

Või ujusid sa selleks sellesse kehasse, et sinu ainulaadne hääl oleks kuulda ja saad jagada seda imet, kes sa siia oled tulnud olema.

Meelde tuletada inimestele, et oleme võitjad.

Võitmine ei tohi olla eesmärk, vaid sinu olemus. Lahke, külluslik, võitja – mitte midagi pole vaja õppida, vaid lihtsalt meelde tuletada ja seda elada. Kõik tuleb hästi kergelt. Me ei survesta elu enam, me lihtsalt voolame elu maagias.

Kas päris tööle või tööd saama?

aaglennGlenn kolis Hollywoodi Texasest mitte selle mõttega, et ta läheb sinna tööd näitelajana otsima, vaid, et ta läheb sinna tööle näitlejaks. Kuna tal oli selline suhtumine, siis see ka juhtus. Ta arvas, et paljud inimesed oma alateadvuses ootavad halvimat ning seetõttu ka loovad seda. Ta arvas, et ebaõnnestumised tulevad meie harjumustest. Kui halvad harjumused eemaldada, võid luua kergusega õnnestumisi. Ta soovitas iga päev tõusta ülesse ja panna koheselt ette ‘õnnestumise prillid.’

Uus kuldseadus

Vana seadus – tee teistele seda, mida soovid, et sulle tehakse. Aga tuleb anda seda, mida inimene ise tahab – tee teistele nii nagu nagu sa tahaksid, et elu sulle teeks.

PMtrumpaleMina ütleks isegi, et tee teisele nii nagu ta ise tahab – kui sa seda ise välja ei loe, siis küsi, mida see inimene soovib. Ja siis tee seda. Väga mõjus ja väga sügav! Mida üllatuslikum, seda parem!

Ning pange siis nüüd kõik endale ette õnnestumise prillid!

Kui artikkel oli sulle panustav ning inspireeriv, palun jaga seda ja jäta oma ‘uba’ alla ka!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This