Select Page

AASAYhouseViimane nädal on minu elus olnud päris pöörane ja ka aeg enne seda. Vahepeal oli otseselt tunne, et kõigungi maa ja taeva vahel ja ei tea kus siis lõpuks maandun?

Vaatasin siis natuke vaimses plaanis mis toimub. Kuidas ma seda teen? Ma jälgin kogu aeg mis toimub, loen energiaid, jälgin mis inimestega minu ümber toimub ja tegutsen sellele vastavalt. Kui ma silmad kinni panen, hakkab info jooksma. Mõnikord tuleb mingi tegevuse käigus. Kõikidel inimestel on see võime, seda on vaja vaid natuke treenida või siis sisse lülitada. Kosmiline info jookseb kogu aeg läbi ja selekteerin sellest olulisema.

Ma olen olnud igasuguste otseste soovituste vastu a la  – tee see nädal seda. Aga mõtlesin, et samas see võib olla kellelegi just see niit, nii et siin on minu versioon sellest mis toimub ja mis võiks aidata kõigest leebemalt läbi tulla. Ja mitte kunagi unustada, et kõige rohkem siin maailmas tead ikkagi sina ise. Las minu tekst toob sulle lihtsalt kinnitust.

Transformatsioon Maale ja su kehale

makehappenKuna tegu on väga suure transformatsiooniga planeedile maa, siis on praegu väga palju protsesse toimumas ja korraga. See võib paljudes inimestes tekitada segadust või tunnet, et kõik on ülevoolav. Samuti kuna Maa käib läbi nii palju protsesse korraga, võime täheldada seda oma kehades. Kuna meie kehad on väiksed miniatuursed mini Maad. Kuna protsesse on palju, siis meie happelisuse tase kehades on üle keskmise kõrge enamus inimestel. Selleks, et seda maha saada, on vaja keha tuua aluselisse keskkonda. Selle kohta teen kohe varsti eraldi artikli. Kui keha on happeline, siis see võib mõjutada meie immuunsust ja see võib nõrgeneda. Kui oleme stressis, siis see mõjutab meie süda ja kui süda on nõrgestatud, siis mõjutab see kogu keha ja kõiki organeid. Seepärast oma keha eest hoolitsemine on praegu ülima tähtsusega igal tasandil (toit, uni, puhkus, füüsiline liikumine)!

kalaSurma ja sünni tants

Hiljuti oli kuuvarjutus, nüüd tulemas päikesevarjutus, siis on tegu kahe väga olulise väega. Päike on osaliselt ka meesenergia, ekspressiivne ja esiletulev. Kuu on pigem sissepoole hoidev ja pehme feminiinsuse sümbol. Kõigepeal nn ‘suri kuu’ kui toimus kuu varjutus. Ehk suri ja taasündis naisenergia Ja nüüd sureb päike ehk tassünnitab uuesti meesenergia. Mis see tegelikult tähendab? See tähendab seda, et kõigealt toimus naisenergia ümbersünd ja nüüd on toimumas meesenergia ümbersünd. See võib tuua kaasa paljude meeste ja naiste vahel ebakõlasid ning kui see juhtub on oluline jääda oma keskmesse ja oma armastuse energiaga üheks. Nüüd on kõigi ülesandeks tegelikult ühendada oma sisemine mees ja naine (selle kohta olemas eelnev artikkel blogis). Kui te ühendate oma sisemise mehe ja naise, lähevad kõik välised suhted megalihtsaks ja ilusaks.

Lisaks võivad lõppeda projektid või tegevused või isegi suhted, mis pole sind juba ammu teeninud. Uue ajastu energia on väga intelligentne ja lükkab sind sinna kuhu vaja, et saada sind rohkem oma potentsiaalile vastavalt tegutsema. Kui sa ise ei julge lahti lasta, võib juhtuda midagi, mis selle sinult ära tõmbab. Siis on hea meelde tuletada, et kõik on milleskki hea ja kui sa lased intelligentsel universumil end  toetada, näitab ta kätte paremad võimalused sinu jaoks, mis võivad olla miljon korda paremad kui sa oleks osanud ette kujutada. 

Valgus ja pimedus

Seeaeg  toob ka meis esile rohkem varjusid ning meil tuleb õppida tõeliselt oma varjusid taltsutama ning oma valgust väestama ja suurendama. Meie vaimuvalgus saab järjest enam suurimaks väärtuseks siinsel planeedil. See ongi meie julguse mõõk! Seega peaks igaüks hoolitsema ka iseenda valguse keskmes püsimise nimel.

Meesenergiad

gatsbyimpactnottinghamcomJälgisin mis toimus minu meesenergiatega minu sees ja väljas. Viimasel nädalal olen kogenud meesenergiat mitmest äärmusest. Üks asi mida mina ja ka paljud teised täheldavad on, et on olemas päevi, kus me ei soovi midagi luua ega teha. See ongi meesenergia suremine. Maa element on praegu transformatsioonis. Sellega pole mõtet võidelda. Parem võtta aeg maha ja natuke endal ka olla lasta, kuulata sõnumeid, mis süda jagab. Pühapäeval 3ndal novembril peaks olema juba ka muudatused tunda, kuna siis on meeseenergia transformatsioonilainest läbi käinud. Kohati võib see olla koomiline. Meeste vägi ja energia peaks nüüd muutuma palju pehmemekas ja kuidagi naturaalselt ning kui mitte, siis on nad valmis seda kõike õppima palju avatumalt kui enne. Surnute päev on 1.sel novembril, mis ka omamoodi tähistab ümbersündi. Kindel on see, et me sünnime ümber. Pühapäeval pidavat ka toimuma Fukushima aatomijaama mingite tehnikate ümberpaigutus, mis paljude arvamuste kohaselt on väga ohtlik, ning võib tekitada radioktiivsuse laine tervele maakerale. Palun sellega seoses kõigil oma immuunsuse tõstmist võtta väga tõsiselt. Ja samuti kujustage ette, et kõik läheb hästi Fukushimaga. Kõik on korras.

Emotsioonid

golden waveNeed inimesed, kes oma elus on täheldanud tundlikkust päikesele ja kuule, need võivad nendel nädalatel tunda end hästi emotsionaalselt ja vahest ka täiesti paigast ära. Kuna ka astroloogiliselt on palju toimumas, siis on üsna tavaline, et paljude planeetide vastuseisust tekib rohkem konflikte kui tavaliselt, lisaks võivad tekkida kiired muudatused ja paljud asjad ei pruugi minna nii nagu algul plaanitud. Sel juhul soovitan ikkagi kuulata oma sisemist juhatust ja seda järgida. On tark ka õppida alistuma. Kuna tegu on kahe elemendi tantsuga – vesi (kuu) ja maa (päike) kuigi päikeses on ka õhku, nii nagu on ka kuus (energeetiline tunnetus). Kui maa on väga kõva ja kandiline, siis on vee ülesandeks emmata seda kivi. Olla see voolamine ja pehmus. See aitab emotsioonidel tasakaalustuda.

Valge leht

Kuna toimub kaks peamist ümbersündi, on megaoluline, et inimesed, kes soovivad omale luua harmoonilist tulevikku sorteerivad ja korrastavad ka oma sisemise mehe ja naise. Nemad on tegelikult kõige alus. Selleks oleks hea kõik vana, mis sind ei teeni oma elust ära puhastada ja alustada seda kuud täiesti valgelt lehelt. Novembrikuu võib paljudele tunduda nagu nad oleks omamoodi beebid kuna mees ja naisenergiad on värskelt ümber sündinud, siis on see nagu beebidelgi samm sammult kõndima õppimine.

Küsimusi sinu järgmiseks kuuks

Kui sa lõpetad oma plaani ajamise, võtab jumalikkus sinus plaani üle ja toimetab sulle kätte kõik ja rohkemgi veel. Ehk siis lase rihm lõdvaks ja küsi endalt kolm küsimust selle kuu jooksul:

1. Mis mulle meeldib luua ja teha? 

2. Mis väärtus saan ma olla … (vali keda soovid)

3. Mis väärtus on maailm mulle?

_______

Mõtlesin neid väikseid ülevaateid hakata tegema regulaarselt. Kas siinsete lugejate hulgas on huvi selliste artiklite järele?

Kui kuu aega saab mööda, oleks tore siia tagasi tulla ja mõni kommentaar jätta, et näha kas mis toimus!

Kui soovid minu uudiskirja listiga liituda ja saada tasuta 4 V süsteemi, siis mine koduka esilehele ja jäta sinna kastikesse oma andmed!

skaibikonverentsAsun praegu Mehhikos, kus on megalt kuld ja kristallenergiad, samuti käib siin vilgas väliste maailmade tegevus. Inimestel on siin osadel tekkinud kummalised haigused, millest midagi ei teata. Uurisin järele millega tegu ja kuidas tervendada. See on päris suurejooneline projekt.

Täna 31sel oktoobril kell 21 on minuga ka skype chati võimalus 1 tund Eesti aeg. Kes on sellest huvitatud – küsimusi küsima või teid huvitaval teemal vestlema, siis saada oma osalussoov koos oma kontaktikutsega crystalralaksmi skype nimele. Soovitustlik annetus 1 tunnise vestluse eest  grupiga on 10 eurot üksikisikult. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This