Select Page

DONE me focus

Tagasivaade

Selle nädala energia on mind inspireerinud tagasi vaatama oma elus ja oma tegemistes ning soovitan seda teha teilgi. Ma nimelt läksin ajas tagasi 13 aastat ja kirjutasin ülesse nii palju kui mul meelde tuli, nii oma edu kui ka ebaedu.

Siis tegin selle listi erinevate värvidega selgeks ja vaikselt joonistus välja graafik. Ma hakkasin aru saama seostest ja sõlmpunktidest ning kui ma nägin, et peale mingit sündmust tuli järjest rohkem ebaedu, siis hakkasin võtma erinevaid sündmuseid lahti – tükkideks nagu legosid. Nii ajasin näpuga järge, kuni jõudsin tõesti pisidetailideni välja. Sealt selgus üks koht ja paar inimest, kes olid sõlmkohaks minu mitmete suurte ebaõnnestumiste ja ebaedude aheljadas. Loomulikult me loome kõike selles elus ise, aga mis see aitas mul teha, oli tuvastada lühis ja see siis lahti võtta. Kui ma olin selle lahti võtnud (selleks saad kasutada mitmeid vaimseid tehnikaid, ning neil kel huvi, võivad minuga teha selle teemaga seansi), selgus veel lisadetaile. Küsisin mõnede oma ekspertsõprade peegeldust ja sain sealt kinnitust oma nägemuse õigsusele. Ma panin kogu situatsiooni uuesti kokku, aga nüüd sel moel, nagu minu jaoks oleks olnud edu. Ja nii nagu liblikaefektis, see mõjutas koheselt mu praegust reaalsust. Viimase kahe päevaga on tulnud lõpuks avatud väravad, uued võimalused nagu oavarrest. Hirmu enam pole ning enesekindlus hakkab tagasi tulema ja maanduma minus. Hakkan ka ligi tõmbama järjest rohkem harmoonilisemaid ja panustavaid inimesi, kes on selles ehedad ning mu keha, meel ja vaim tunnevad end järjest rohkem tasakaalus. Olen viimase nädalaga kaotanud jällegi mõned kilod oma kaalus ja üle pika aja vaatan ennast peeglist ja olen täiesti rahul oma keha ja välimusega. Kas tõesti võibki nii lihtne olla, et vaatame tagasi ja teeme vigade paranduse ja kõik muutub? Otsusta ise. Tee antud protsess läbi ja vaata mis sinuga juhtub.

Maandumine vaimu

DONE white birdMe maandume järjest rohkem vaimu. Mida sügavamale me maandume, seda rohkem tuleb ka välja sõnnikut, mis on imedetailidena kuskile ära peitnud ennast. Sõnnikut tulekski sel juhul võtta sõnnikuna. Kui sul on sõnnik, siis sa tead, et selle peal näiteks kasvavad väga ilusad kõrvitsad, või seda on tõesti taimedele vaja. Selle sõnniku üks peamine detail on HIRM. Kui sa lased sel sõnnikul (ja ka hirmul mis on selle osa) lihtsalt olla seal nagu pipratoos riiulis ja tänad teda olemast sinu ökosüsteemis, aga ei toida teda ning ei kasuta seda oma toidus, siis sa hakkad näitama kes on boss. Sina oled boss. Kui sa valid teadliku meelega oma mõistust, siis sa valid ka teadliku elu. Kui sa oled vaimus on kõik valikud lihtsad. Sest sa oled täiesti oma jõus ja väes ja sa ei lähe selle vastu. Vaimu osa on essents ja see on tõesti enamus loomeessentsist. Vaid väike osake sellest on füüsilise ja maa elemendi osa.

Valikute tegemine

Soovitan järgmisel nädalal kui sa ei tea mis valikut teha, lihtsalt minna sinna situatsiooni sisse ning võibolla isegi küsida – mis käivitaks sinu kõikvõimsa potentsiaali kõige rohkem? Ma tegin seda ja korraga tulid võimalused ja inimesed, kes tõeliselt helisevad südame tasandil ja on valmis koostööks võitlemise ja võistlemise asemel. See on tõeline tunne jõuda koju. Meie mõistus on väga piiratud ja ei suuda ette näha kõiki detaile ja plaane eriti kui räägime kõikvõimsusest. Mõnikord meil tulevad ideed, aga nad tulevad liiga vara, või nende aeg ei ole praegu. Siis kui see juhtub, siis ole väga tähelepanelik. Uksed lähevad korraga kinni. Sest see pole see energia ja tähelepanu mis peaks olema. Vaja on muud. Vaja on teadlikku valikut, mis panustaks sulle ja su essentsi avaldumisele.

DONEbigtreeLoodus

Mida enam elan siin dzunglis, seda enam näen kui palju see minus muudab. See nädal tunnetan eriti tugevat looduse energia jõudu ja kuidas see saab mind ja kõiki kes on sellele energiale avatud tervendada. Rääkisin eelnevatel nädalatel sellest, et oluline on detox ja käia paljajalu. Minuga juhtus see, et kõik kingad läksid katki ja ühtegi poodi läheduses polnud, et liimiga ära parandada, samuti kingseppa. Nii ma siis kõndisin nädal aega ilma kingadeta ja jalad said tõelise detoxi osaliseks. Tunne oli hea. Samuti viibin palju rannas ja ookeanis. Ookean on üks parim ravim. Kui pea on must, siis käia kas ookeani või mere ääres ja lasta sel puhastada oma aurat. Lisaks igasugu loodustegevused mis ärgitavad su vaimu, taastavad su keha ja olemist.

Mida ma tegema peaks?

See on küsimus mis võib lähinädalatel või kuudel paljude inimeste jaoks päevakorrale tulla. Asjad ei toimi sageli nii nagu vanasti ja seega, ka plaanid.  Kõik muutub nii tohutu kiirusega, et sammu pidamine on üsna tegu. Paljud inimesed tunnetavad praegu nagu see oleks tohutu segadus ja tohuvabohu, ning kõik tundub nagu nihkes olemas. Mis on võti sellest välja, mis te arvate? Võti sellest välja on tegelikult südameteadlikkuses elamine. Kui me elame hirmus, võtab see meis nii palju ruumi ära, et sinna rohkem ei mahu ja lisaks on hirm praegusel ajal halvav. Kohati on see ka puhastumisest tulenev. Kui te olete südame energias, siis te helendate ja teie energia võngub väga kõrgel sagedusel. Sellel sagedusel olete kättesaamatu ja osalt isegi nähtamatu väga paljudele tegelastele praeguses maailmas. Ma usun kui tavainimene mingi hetk näeks kõiki tasandeid mis toimuvad ja kes toimetavad, siis ta põhimõtteliselt üsna tõenäoliselt annaks otsad. Tuleb ärgata sellest hirmu unest ja KOHE. Küsi ja uuri iseenda sisemise teejuhi eest, mis juhiseid sa saad, mida sa tegema peaks. Kindlasti üks osa võib väljenduda vajaduses elada südameenergias. Kui sa seda ei oska, küsi oma vaimult abi. Ta juhendab sind, kui sa kuulad.

Oma platform

Skorpioni aeg on läbi saamas ja amburi aeg on tulekul. Selleks, et ambur saaks lasta oma nooli, on tal vaja oma platvormi, kohta, kus ta saab hetkeks fookuses olla ja siis nööri pingule tõmmata. Oma platvorm võib sel nädalal ja isegi kuul olla üks olulisemaid detaile. Kui sul pole oma kodu või kohta või tuba, siis loo vähemalt oma sisemine ruum, kus on olemas kõik mida tunned, et eluks vajad. Oma platvorm ei tähenda stagnaatilist ruumi või kohta, kuna uues ajastus muutub kõik palju kergemaks ja paindlikumaks, aga kindlasti peaks olema mingi platvorm, kust sa tunned, et saad liikuda. Kui sul muud pole, siis kujuta ette, et su kohver on su platvorm.

grouplaughingfuncrystalralaksmiInimesed

See on aeg kus maandatud ja maise olekuga inimesed on need, kes võivad palju tuge ja süsteemsust pakkuda. Juured maha, ning käed taeva poole. Kui sul on mõne inimese suhtes kahtluseid, siis küsi küsimusi ja universum annab sulle kindlad ja selged vastused. Võib tulla ette perioode kus asi käeb päevade või minutite kaupa. Kogu uus energia testib ja treenib meid elama uues – kergelt, voolavalt, paindlikult ja kohal ilma plaanimata vanas mõttes.

Suhted

Kas sind ümbritsevad inimesed ja suhted toetavad sind? Kui mitte, siis mida kas saad teha nüüd ja praegu, et seda muuta. Mida aeg edasi, seda rohkem survestatakse kõiki ja kõike elama iseenda südamega kooskõlas. Meile pole seda koolis õpetatud, rääkimata lasteaiast. Meile on õpetatud elama kollektiivsete zombidena. Nüüd kui süsteemid ja loorid langevad, ei saa me luua zombidena, sest igaühe isiklik missioon on sisse lülitatud ja aktiveeritud. See on nagu tiksuv pomm mingis mõttes – mis juhtub siis kui hakata oma elu täiega elama? Tiksuv pomm lülitub välja. Kui te ise aru ei saa, et suhe või suhted ei toimi, siis need lihtsalt lükatakse või võetakse ära. Ning heituda pole vaja, sest tõesti iga halb asi on millekski hea ja kõik valmistab ette uue ja parema jaoks. Siis on aga oluline, et tellimus oleks esitatud ja teadlikult.

watsumeKehad

Enamus inimesi elab nii, et ca 50 aastat lõhuvad oma keha mitteteadlikult ja siis teise 50 parandavad. Nüüd oleme sisenemas aega, kus me lõpetame selle retsimise ja hakkame hoolitsema oma kehade eest võibolla isegi enne sündi. See loob uue generatsiooni, kus noored saavad aru, et vananemine on illusioon ja kõik mis vaja teha on, on leida sobivad liikumistehnikad, mis aitavad kõik voolamises ja õlitatuna hoida. Kui proovite jätkata lõhkumise ja keha hävitamise teed, siis mida aeg edasi, seda hullemalt pannakse teile käsi ette. Oma mõtetega tuleks aga olla väga ettevaatlik, sest mõtte jõud ja vaimu jõud on kordi tugevam kui enne, ning võib seetõttu ka aktiveeruda ja luua kiiremini kui enne. Tean inimesi viimasel ajal, kes on mänginud mõttega, end ise ära tappa. Mis on juhtunud? Nad on ligi tõmmanud väga sageli kas surmavad haigused, või tervisehädad, mis võtavad kogu nende fookuse. Sellisel juhul tuleb teha taas kord vigade parandus ja ka iseendalt andeks paluda. Kui teil on praegusel ajal keha, siis olge selle üle õnnelikud, ükskõik milline see parajasti on, sest olete juba võitnud peavõidu! Sealt edasi on vaja nüüd vaid välja mõtelda, mida peavõiduga edasi teha!

Ilusat kulgemist kõigile ja jagage kindlasti oma sõnumeid siinses kommentaarilisas!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This