Select Page

sunriseVanade mustrite puhastamine

Selle aasta esimesed osad on juba näidanud kui võimsalt see käib ning see jätkub. Kui mingi vana muster tuleb ülesse, siis ole sellest teadlik. Kui sa käitud millegi/kellegi suhtes reaktiivselt, siis tea, et see on alati nagu õli tulle viskamine, mis pikemas perspektiivis ei loo midagi head ei sulle ega ka teistele. Ole tark ja ära mine enam seda vana teed.

Kui keegi lööb sulle vastu vahtimist, ole tark. Ära mitte ainult löö ette teine põsk vaid kohtle neid armastuse ja tähelepanuga. See on suurim relv mis üldse olemas on. Iga asi mis meie reaktiivseid nuppe vajutab ootab tegelikult meie täielikku tähelepanu ja armastust. Kui me siis seda anname sellele situatsioonile, või inimestele, kes on osa sellest, siis see kõik loob ennast väga mõnusalt ja lahustab vanad mustrid. Kui suudame purustada vanad mustrid, astume üha enam uuele orbiidile, kus valitseb kergus, hoolimine, lahkus ja kohalolu. Tere tulemas Veenuse ajastusse! Liigume osalt tagasi teadlikkusse, kus oleme kordi selle eksistentsi ajal viibinud. Aga nüüd veelgi suurema teadlikkusega. Mida rohkem meid on, kes selliselt suudavad käituda, seda rohkem me tervendame ka planeeti, kuna meie kehad on planeedi miniversioon. Kui vanad mustrid kollitama hakkavad, siis kasvõi istu maha ja hinga sisse ning välja vähemalt 10 korda, ning alle siis vaata mis edasised juhised tulevad ning käitu vastavalt.

Ebaõnnestumiste vormimine eduks

Ajaloos on palju näiteid kus inimesed, kes on olnud väga ebaõnnestunud, tulevad sellest välja või loovad isegi suured impeeriumid. Minu sooviks oleks, et iga lugeja sellel aastal võtaks ja embaks kõik oma ebaõnnestumised eduks. Iga samm, olgu siis komistatud või joostud või kergusega astutud viib meid lähemale meile endile. Sügavamale endasse. Kui me ei lase meelel kõike ära lahterdada, siis saame hakata ise valitsema oma emotsionaalset kliimat ning ka juhtima end rohkem rahu keskmesse. Täna igat inimest, kes loob sulle ebamugavustunde või teeb midagi sel moel nagu sa ei oodanud. Nii kui sul tuleb süüdistamise hoog, siis tea, et oled astunud tegelikult oma kasvutsooni, kus osad uued osakesed vajavad aega ja tähelepanu, et kasvada, et tugevaks muutuda ja sulle vilju kanda. Mis sinul on vaja endale anda, on lahkus, on kohalolu ja kannatlikkus. Kõige peamine on tänulikkus. Et iga inimene, kes tundub sulle viskab sind poriga üle või kallab sõnnikuga üle on ka kingitus, osa sinu universumist ja puhastusprotsessist. Parem nüüd kui hiljem või mitte kunagi.

Meesenergiatesse maandumine

Võibolla olete juba selle esimese jaanuari nädalaga kogenud, et midagi on väga teisiti? Paljud tunnevad ennast palju kergemini praegu kui nad tundsid endid näiteks 2013 aasta lõpus. Osalt on see ka seepärast et nagu olen maininu siis 2014 on MAA elemendi aasta ja meesenergiate maandumise aasta. Sellel aastal õpib meie sisemine mees toetama meie sisemist naist. Naine annab idee ja mees valab selle vormi. Pole vahet, kas tegu on sisemise või välimise mehega. Naised vajavad sellel aastal eriti sügavat hoidmist, kohalolu ja lahkust meeste poolt. Need võivad olla väikesed tähelepanekud ja kingitused, kuid need avavad iga kord jällegi pisukese naise südamest. Kuna liigume Veenuse ajastusse, siis on naise süda kogu võti uue ajastu loomisele. Kui see on kinni, kibestunud ja haavatud, siis ei loo ta teadlikult ning võib luua vaid reaktiivselt. See toob aga esile naise sisemise Kali, hävitusjumalanna, kes võib kõik pihuks ja põrmuks teha. Et seda ära hoida on vaja meestel õppida kuidas olla hoidev ruum naiste jaoks. Neid panna end turvaliselt tundma ja olla nende jaoks olemas. Olla südame lahkus. Kui vaid üks mees teeb seda teadlikult ühele naisele maailmas, on maailm juba päris teine koht ja nii palju rohkem tervenenud kui enne. Samuti on meil vaja juhendada uue ajastu noormehi käituma ja looma teisiti. Enamus nendest ju ikkagi kopeerib meie vanu mudeleid, kuigi uue ajastu noored käituvad juba üsna teisiti ja soovivad teisi tulemusi kui meie. Eile kohtusime noore mehega, 31-aastane, kes jättis kooli pooleli, sest hakkas müüma narkootikume. See oli lihtne töö ja tõi palju raha sisse. Milleks ülikooliharidus küsis ta? Ja ma tean et selliseid noori on päris palju. Mida saame meie täiskasvanutena teha, et innustada noori ja eriti noori mehi toimetama targemalt ja teadlikumalt kui meie seda tegime? Elama jätkusuutlikumalt ka suhetes?

Külluse vastuvõtmine 

Üks peamiseid kuldseid reegleid selle aasta jooksul külluse osas saab olema väga lihtne: nagu kass, kes ajab oma saba taga, lõpeta see ja vaata kuidas saba sulle järgneb. Kui sa ei taha raha, kui sa ei taha midagi seepärast, et sa vajad seda, siiis sa keerad otsa ringi ning kõik hakkab sulle järgnema. Sa muutud väga tugevaks magnetiks, kes on täiesti vastupandamatu magnet. Kui sa tahad midagi, siis energeetiliselt lükkad sa selle endast eemale. Kui sa ei taha, muutud nagu kohalseisvaks tammepuuks, kes laseb kõigel endani tulla. Nii vihmal, tuulel kui ka päikesepaistel. Ta saab aru, et kõik on jumalikus kooskõlas ning unustab oma tahtmised, sest jumalikkus teab mida on täpselt vaja ja kuidas ning millal. See on lahtilaskmine loomise protsessi. Oma meeles tuleb meil vanad plaadid ära visata ja asendada uutega. Uutega, kus meie vajaduste eest hoolitsetakse ja meil pole enam põhjuseid miks me ei saa teatud asju teha (nagu näiteks, ma ei saa reisida, sest mul pole raha jne).

Voolamine

Eelmine aasta oli vee elemendi ja naiseenergiate puhastumise aasta ning samuti õpetas meile samm sammult kuidas voolata selles uues maailmas. Kui me oleme sellele piisavalt tugevalt häälestunud, siis saame kogu aeg infot kuidas ja mida ümber teha, nii et maksimaalne vool on garanteeritud ja ka läbi selle maksimaalsed kogemused ja tulemused. Näiteks paar päeva tagasi soovisin vaalasid vaatama minna, kellegi purjekaga, ning rääkisime võimalusest minna sellel kolmapäeval. Kuid asjad läksid omasoodu ja see polnud kahjuks võimalik. Eile läksin kohalikule peole ja mind kutsuti laevasõidule, ning kuna oma intuitsiooni ajel olin tühistanud paar teist kokkulepet ning osad tühistusid ise, siis lõi universum võimaluse liituda selle vaalalaevaga. See poleks olnud võimalik, kui ma oleks vanal moel käitunud ja oma asja kandiliselt ja robustselt ajanud. Ma voolasin energiates, infos ja vastavalt sellele kulgesin sinna kuhu oli vaja, ning sinna mis on mu ultimaatne koht praegusel hetkel. Ja nii ei saa olema vaid järgmine nädal, vaid terve see aasta ja väga tugevalt. Kui me sellele vastu punnime siis Veenuse energia ja uue ajastu energiad on valmis meid sinna voolusängi pehmelt juhendama. Kui me aga oleme sellele vastu, või proovime ikka vanal moel asju ajada, ei jõua me kuskile. Lööme endile muhkusid ja ajame lihtsalt vana rida. Ning aeg muutub iga päevaga sellel planeedil järjest hinnalisemaks. Me ei tohiks raisata mitte sekunditki inimestele ega tegevustele, kes meid ei toeta ja ei ole osa meie voolamisest ja kergest loomingust.

3 kingitust 

Küsi iga nädal endale kolm kingitust. Vaata mis juhtuma hakkab?

Ma küsisin kolm kingitust juuli lõpus – uut teadlikku ja jumalikku meespartnerit, uut elukohta ning uut missiooni. Aega võttis aga asja sai. Kõik need kolm on nüüd mu kandikul. Mul on vaid natuke vaja kohanduda ja valida kuidas ning mida ma valin. Ma olin unustanud mida tähendab olla imetletud mehe poolt, olla kantud kätel mehe poolt, olla tõeline kuninganna, olla vastu võetud, nähtud nii nagu ma olen seda väärt. Ma olin unustanud mis tähendab olla ühes kohas ja tunda ennast kodus ning lasta teistel pigem endani jõuda kui vastupidi. Samuti, mida tähendab elada missiooni voolus, kus kõik tuuakse kandikul kätte, on vaja vaid vastu võtta. Sellist kergust, maagiat ja voolu on isegi raske ette kujutada. Aga see on kõik siin olemas. Ja meie valida on, mida kuidas kas me seda oma ellu toome ja kingime. Kas valime kerge või raske tee? Kui sa hakkad iga nädal küsima 3 kingitust (ja need võivad olla mida iganes) hakkad märkama elu maagiat uuel moel ja vormis. Tunned nagu oled muinasjututegelane, kellega universum räägib omas keeles. Sõnumid hakkavad sadama otse sinu ukse ette ja nii selgelt ja puust ja punasega, et sa ei usu oma silmi ega kõrvu. Ning see on igaühe jaoks olemas. Vaja on vaid valida.

Külluses suplemine

Kui sul pole endal veel maksimaalselt küllust, millest oled unistanud, siis üks moodus kuidas selleni sügavamale jõuda on olla inimestega, kes juba suplevad külluses. Jälgida kuidas ja mida nad teevad, ning selles energias olles seda kopeerida ja oma maailmaga liita. Mul õnnestus viimase nädala jooksul külastada ühte multimiljonäri siin Puerto Vallartas ja talle teha veeseansse. Ta elab mitmemiljonilises korteris vaatega tervele Banderas lahele. Tal on kolm teenijat ja kaks koera. Ja tal on nii palju raha, et ta ei tea mida sellega peale hakata ning otsib võimalusi kuhu seda paigutada. Kogu selles virvarris on ta õppinud aru saama elu essentsiaalsetest väärtustest – nagu rahulik olemine, endale ja teistele andmine ning lahkus. Ta on muundumas. Kogu selles virvarris oli tal vaja aeg maha võtta ja teha muutuseid. Imeväel ilmusin silmapiirile mina. Esimene veeseanss oli tema jaoks totaalne ime. Ta on kogenud palju erinevaid kogemusi elu jooksul, kuid mitte midagi sellist. Siin in tema tagasiside. Kui seansi lõpetasime küsisin kas ta soovib veel seansse. Mõtlesin ise et ehk vaid paar korda nädalas. Tema aga ütles, kas sa teed nalja? Ma sooviks seda iga päev! Ma tahan minna sügavale ja tõelieselt endasse. Eile kohtusin tema assistendiga ning õppisin tema kohta veelgi rohkem ning kuidas maailm on muutumas sealhulgas ka miljonärid selles. Ja läbi selle on juba uus samm astutud, sest need, kellel on raha, neil on mõjuvõimsus palju suurem ja neid kuulatakse. Nemad saavad olla panustajateks uutesse projektidesse ja maailma. Ning tema on üks selline multimiljonär. Ja kas ma mainisin, et tal on vaid keskkooli haridus? Kui viibite selliste inimeste seltsis saate jälgida kuidas nad oma elu korraldavad ja mis on nende mõtlemises teisiti. Kui ma tema käest küsisin, mis tema arust on kõige olulisem elus, siis arvas ta et olla rahul ja õnnelikkus. Olla rahul kõigega mis on ja nii nagu on ning mitte endast välja minna kui asjad ei ole nii nagu sa oma peas neid ette kujutasid.

IMG_8257Vaatasin Banderase lahte, imelist basseini, kus olin just temaga seansi teinud. Lausa õhkama pani. Wow, milline elu. Ja see on minu elu, mitte kellegi teise elu! See on tõeline 2014. Kerge, lõbus, voolav ja külluslik. Kogu selle aasta võti on kuidas panna mees ja naine meie sees tantsima, siis saab kogu ülejäänud väline seda meile ka peegeldada.

parrotloveImelist kulgemist ja meesenergiatesse maandumist kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This