Select Page

palmsMillest lähtuvalt teed sina oma valikud?

Kui sul on läinud viimaste nädalate jooksul nii nagu minul ja paljudel teistelgi, kelledel on kogu senine elu puhtaks pühitud – tekib küsimus, mis edasi? Kas nüüd valid südamest ja teadlikkusest või meelest ja hirmust lähtuvalt? Mis juhtub siis kui valime hirmust? Me valime sageli läbi puuduse illusiooni filtri ja tänu sellele kuna see on olnud meie valiku alus, me ka loome seda juurde.

Toon näiteid.

Hakkasin edasisi samme plaanima, et mida teha peale laeva valvamist märtsis. Esimene mõte tuli, et uurin kuidas on seal kohas kus ma tuba üürisin olla. Uurisin nende hindu. Palju asju on seal muutunud. Hinnad on ülesse läinud ja ka tingimused olid muutunud. Nüüdsest peab igaüks ka maksma ettemaksu kui tahab tuba ette üürida, eriti kui pikemaks ajaks. Deposiidiga aga hakkas neil seal väga kiire, umbes nii, et kui kella peale ära ei too, siis kaotad üürivõimaluse. Ma võtsin hetkeks aja maha, mõtlesin et midagi ei tundu siin õige. Iga kord kui tuleb kuskilt survestamine, ei ole see teadlikkusest. Olete kindlasti kõik seda kogenud.

Esiteks tekkis tunne, et mind survestatakse ja teiseks saingi pihta, et mind survestati puuduse illusioonist lähtuvalt. See tegi mulle olemise kuidagi kitsaks. Aga kuna tahtsin kindel olla järgmises sammus, siis läksin raha viima. Huvitav oli see, et kokkulepitud ajal ei olnud raha saaja kohal (teine märk et jäta tehing ära). Aga ma ikkagi läksin tagasi. Huvitav oli ka, et koha arendaja oli koheselt muutunud. Kuna kui siia tulin tagasi Guatemalast valisin ööbida oma sõbranna juures selle asemel, et seal ööbida, siis see oli suur pettumus neile. Aga nüüd kui raha letti tõin, lõi nägu naerule. Raha on huvitav asi ikkagi kas pole?

boatsEile rääkisin siin ühe laeval elava mehega. Tema nimi on Robbie. Ma näen teda kogu aeg igal pool. Hakkasime rääkima ja ta hakkas küsima mu plaanide kohta. Kuna kellelgi siin eriti plaane pole, siis ma jagasin mõnda mõtet mis mul oli temaga just Euroopa suhtes suvel. Tema selle peale, et huvitav mulle tuli just üks pakkumine üks laev tagasi purjetada siit otse Portugali. Et märtsi keskel paneb ajama. Ajaline tähtaeg alguseks on tal ca 1 nädal peale minu laeva valvamise lõpetamist. Uurisin kas tal on vaja meeskonda abilisi. Nii, et huvitav…

Peale seda mõtlesin, et võibolla peaksin otsima endale korraliku töö, et noh prooviks ka vahest seda 8st 5ni värki. Et kindel palk ja katus peakohal. Täna õhtul kohtusin ühe oma uue sõbrannaga, kellega sain kokku siin oktoobris. Tema kutsus meiega kohtuma ka ühe uue sõbra Inglismaalt. Juttu jätkus kauemaks. Huvitav oli, et meie lood olid kõigil sarnased – olime mingi hetk megaedukad, siis põletasime endid läbi ja nüüd taasloome oma ärisid ja elusid aga uuelt platvormilt – uute väärtustega ja teisel moel. Kõik tundsime, et midagi peaks ja võiks muutuda, aga kuidas see on küsimus.

Me kõik oleme tegelikult oma asja ja äride ajajad. Kes on olnud miljonärid, kes on olnud lihtsalt superedukad. Kõik oleme oma õppetunnid õppinud. Ning me arutasime sellega seoses just seda, et kui sul on hirm, siis sa validki selle turvalise töö, kus sageli ei saa sa olla või luua nii nagu oled siia tulnud. Kui su DNA on aga korra kogenud kõrgeid tippe, siis ta oskab seda uuesti teha ja sind sinna tippu uuesti viia. Sul on vaid vaja sinnapoole jalutama hakata.

Saime ka aru, et iga kord kui me valime hirmust, siis me ei vali ka ennast. Me hakkame ka ennast kaotama. Töö suhtes eriti. Ma rääkisin oma viimastest kogemustest uute moodulitega ja ilmselge on, et sealsed sõnumid näitavad mulle teed lihtsalt oma asja ajama hakata, ning unustada mingiks ajaks teiste promoteerimine täielikult sel kujul ära.

Seal ma siis olin – rääkimas inimestega, kes nagu minu perekonnast olid ka mulle meelde tuletamas, et iseendaks olemisest ei tohiks välja astuda – mitte kunagi. See on kõige võti. Kui sa teed ja oled seda, milleks oled siia tulnud, siis kõik muu asetub ise paika. Meelel on seda raske uskuda, aga tegelikult nii see on.

AAlupezSelle peale rääkis mu sõbranna Luz (pildil) ka imelise loo kuidas üks naine hakkas ühes linnas tegema tasuta tööd ja kuidas talle lihtsalt kingiti Mercedes. Üks rikas klient lihtsalt kinkis. Teine kogemus kui tal oli kogu raha otsas ja maksis viimase oma tütre koolirahaks, süda puperdas sees, et mis siis saab ja kohe tuli üks eelnev klient, kes oli talle võlgu 2000 peesot. Ja andis tseki 70 000 peesoga. Ta siis vaatas tsekki ja ütles, et sry, aga sa panid mulle liiga palju. Seepeale ütles naine, et ei pannud, ma panin selle, mida sa oled väärt. Kuulsin, et tahad oma uut äri avada, ehk siis siin on sulle algkapital, ehk see aitab sind? Mu sõbranna kasutas seda raha ja pani aluse oma ärile imekiirest.

guatemalasunriseEhk ehe näide sellest kuidas universum end siniseks mürgeldab, et meile tuua mitte ainult üks variant vaid mitmeid uusi isegi veelgi pöörasemad kui me ise oleme suutnud välja mõtelda, aga kuna enamus meist elab hirmus, siis ta ei saa meile rohkem tuua, sest enamus meist elavad oma turvakastides ja see on kõik igasugu kola täis. Seega esimene asi sellel nädalal võtke fookusesse vabaneda kõigest sellest, mis ei teeni teid enam, olgu selleks siis asjad või inimesed. Olge endale truud. Teiseks kui ruum on loodud, siis valige südamest ja julgusest ning vaimust lähtuvalt ning julge usaldusega valige see, mis teie südame põksuma paneb ja tekitab elevust, selle asemel et valida lihtsalt turvatunne. Kui seda teed käima hakata samm sammult, siis võin teile kinnitada, et igav ei hakka kunagi ning elu on rikas, isegi kui rahakott on täiesti tühi. 

Minu tunnetus on ka, et mitte ainult lähinädalatel vaid ka aastal teeb uue ajastu energia väga tugevat tööd, et aktiveerida ja puhastada kõik mida pole enam vaja. See võib osadele inimestele väga karm tunduda. Enamus inimesi ei ole kogenud seda et kolivad iga kuu uude kohta või kuulavad energiaid ja võimalusi kuhu järgmisena liikuda. Miks nad seda ei tee? Sest nad arvavad, et kui oled ühes kohas, siis on turvalisem olla ja parem. See ei pea tähendama, et kõik muutuvad kohe mustlasteks üleöö, vaid just seda, et elu nagu me seda teame senimaani on varsti totaalselt minevik.

Hirmuga on seotud ka väga tugevalt meesenergiad

messKui me näiteks ei usalda oma meesenergiaid ja kardame, siis me lülitame sisse kaitsesüsteemid. Kui meil on kaitsesüsteemid sisse lülitatud, ei saa me vastu võtta seda, mida tegelikult võiksime, kuna asjad jäävad valli taha. Seega, selleks et täielikult vastu võtta, on eelkõige vaja õppida usaldama täielikult meesenergiaid ja mehi. Kui see on kinnistunud, siis ei ole vastuvõtmisel enam takistusi.

Märgid ja sõnumid

Iga päev praegu selle kuu jooksul saan palju ideid ja mõtteid, mis on hoiatava iseloomuga. Sageli ma eiran seda ja ei võta seda nii tõsiselt, kuid olen saanud nüüd ka päris palju vastu pükse, nii et hakkasin seda võtma väga tõsiselt. Näiteks täna rääkisin siin paari laeva inimesega ning energia oli väga imelik ja kahtlane. See ütles mulle, mitte usaldada seda inimest. Ja ma ei teinud seda. Tunne oli hea peale seda. Kui palju kergemaks läheks meie elu kui me usaldaks neid märke ja sõnumeid ning oma sisemist intuitsiooni?

Plaanimise lõpetamine

Kas olete ehk märganud viimaste aastatega, et plaanimine ei toimi väga hästi enam? Asjad küll lähevad suurelt jaolt nii nagu mõttes, aga tuleb ka sageli väga palju muudatusi ja kiireid ümberhäälestusi teha. Miks see nii on? Sest kogu universumi pöördekiirus läheb kiiremaks. Sellega seoses ei ole asjad enam nii stagnaatilised ja stoilised. Nad on väga kiiresti muutuvad ja kohanduvad. See on ka meie järgmise nädala üks teemadest, aga mitte ainult, vaid ka kogu selle aasta oma.

Meesenergiatele on see katsumus, sest meesenergia peab siin täielikult naisenergiatel käest kinni võtma ja kuulama naist. Kui meesenergia naisenergiat ei kuula ja lihtsalt ajab oma rada, tuleb sellest vaid üks suur probleem. Jälgige seda teemat vaid nädal aega, ning saate aru, millest ma räägin.

true loveSugulashing, teadlikkuse partner ja kaksikvaim

See teema on sellel aastal väga oluline. Iga päevaga, mis see aasta loob, toob see ühe sammu lähemale meie kaksikvaimule. On väheseid õnnelikke, kes kaksikvaimu koheselt ülesse leiavad. Väga sageli tuleb selleks läbi käia palju teisi suhteid, alguses sugulashingega (vana ajastu hingepartner), teadlikkuse partner on uue ajastu üks partneritest. Ta tuleb eelkõige meid ette valmistama meie kaksikvaimuga kohtumiseks.

Teadlikkuse partneriga on suhted sageli hästi intensiivsed ja sageli ka väga seksuaalsed või emotsionaalsed, nende kestus on ca 1 kuu kuni 3 kuud maksimaalselt. Tavaliselt lõppevad need megaäkki, kiiremini kui algasid. See jätab õhku hämmingu. Sageli tekitab sügavat viha ja kurbust. Teadlikkuse partneri ülesandeks on sind ette valmistada, aga mitte sinuga elu lõpuni elada. Tema ülesandeks on sul ka lasta puhastada ja õhku lasta vanu mustreid.

Mul on näiteks olnud vähemalt 10 väga intensiivset teadlikkuse partnerit viimaste aastate jooksul ja kui aus olla hakkan ma neist päris ära väsima ja tüdinema. Aga kuna ma tean iga kord on midagi teistmoodi ja energia on muundunud ja sügavam, et kaksikvaim peab olema väga lähedal, siis see rahustab mind. Olen leidnud oma elus ühe kaksikvaimu, oma naisenergiate kaksikvaimu, aga pole veel leidnud oma meesenergiate kakskikvaimu. Kui need kaks kokku tulevad, siis loobki ennast tõeline uus platvorm.

Samasooliste kaksikvaimudest ei ole ma siiani kedagi kuulnud rääkivat. Kuna mul on see kogemus olemas ning see suhe on pikk ja kestev, siis usun, et siin on midagi, mis on paljudel jäänud kahe silma vahele. Samasoolise kaksikvaimuga ei pea alati olema seksuaalsuhe, aga võib. Olenevalt kus inimesed parajasti oma valikutes ja eludes on. Kaksikvaimud on kohtudes kohe ühel leheküljel, isegi kui on palju asju, mis veel vajavad tasakaalustamist ja ühendamist.

blisscrystalEnamus inimesi, kellega olen rääkinud on alati olnud tunne kui nad kohtuvad oma teadlikkuse partneriga, et see ei saa olema pikalt kestev suhe, ometi astutakse sellesse ja mõnikord jäädakse sinna kinni ja keerlema, sest ei julgeta sellel minna lasta kartuses jääda üksinda. Tegelikkuses on asi aga nii, et kui sa ütled EI sellele, mis ei ole sina või osa sinu teest, siis ütled tegelikult JA sellele, mis on osa su teest ja mis on SINA. Mõnikord läheb selleks vaja miljoneid Eid enne kui sa saad jõuda selle õige JAni. Meil on vaja kannatust ja julgust püsida oma teel! 

Ja mõnikord on ka vaja seda vahepealset kogemust, sest see õpetab, aitab teadlikumaks saada ja edasi liikuda  ning seega tuleks seda nii ka vastu võtta ja aktsepteerida.

Meie eluülesanne ei saa ka täielikult avalduda kui me pole oma kaksikvaimuga koos. Enamus inimestel, kes on praegu Maale tulnud, on olemas ka kaksikvaim. Vaja on vaid kannatlikkust ja pidevat ettevalmistustrenni ja ühel päeval ta tuleb meie ellu.

Minu soovitus on mitte teda otsida. Kui sa kehastud totaalselt endaks, siis ühel päeval ta lihtsalt tuleb su ellu ja sa tunned ta kohe ära. Paljudel juhtudel olete peale seda koos nagu sukk ja saabas. Paljud abielluvad väga kiiresti ja kolivad kokku päevade pärast kui mitte varemgi.

Kaksikvaimu energia on väga intensiivne, aga ka väga mõnus. Sest sa oled nagu iseendaga. Sul pole vaja palju seletada ja rääkida. Mida iganes sa teed või kes sa oled ei loe. Kaksikvaim armastab sind kõigest hoolimata ja igavesti. See on tõeline ja ilma tingimusteta armastus – ning see on olemas sellel planeedil, mitte ainult filmides. See on sügav, kasvav ja võimas. Isegi kui sellel on pausid ja vahed, siis on taas mingi hetk aeg kokku sulada. Kui leiate oma kaksikvaimu, saate oma eluülesannet veelgi rohkem aktiveerida, sest teie energiad toetavad selle koosloomet. Kõik hakkab paljunema. Sage on see, et hakkate kohe ka koos raha looma ning võimalusi ja täielikult südamest ja julgusest.

Veevalaja kuu isepära

Kuna oleme nüüd veevalaja ajastus ja ka veevalaja tähtkujus, siis selles peitub ka huvitav sümboolika. Veevalaja on ise mees, kuid valab vett – mis on naine. Ehk see kuu saab olema väga võimas maa ja vee elemendi tasakaalustamine ning ka puhastumine.

Hülgamise teema aktiveerimine

Paljudel inimestel, kelledel toimub praegu suur puhastumine võib esile kerkida väga suur hülgamise teema. Mõnedel isegi lapsepõlvest. Selle juured ulatuvad sageli ebakindluse vundamenti. Väga sageli on lapsed lihtsalt endasse kopeerinud oma vanemate ebakindluse või hirmu ja läbi selle loonud ka sündmuseid kus hülgamise teema on väga aktuaalne.

Mäletan ise kuidas ma olin 5-aastane ja mu isa ning ema unustasid mu lasteaeda. Ma olin nii kurb ja nii paanikas. Ootasime koos kasvatajaga vist mingi tund aega. Seejärel kui hästi mäletan tõi kasvataja mind koju. Mu vanemad olid üllatunud, et ma koju tulin ise, koos kasvatajaga. Kui olin Guatemalas vulkaanide järve ääres, siis tuli mul see hülgamise teema väga intensiivselt esile. Oluline on sellistel hetkedel panna kogu fookus ensearmastusele ja toele ning seda väestada. Järgmine teema annab mõned mõtted kuidas seda teha.

 Uue ajastu kristallnaiste võti

historycrystalOlete ehk märganud, et kui te olete naine ja armute, siis hakkate millegipärast särama? Teie silmad säravad, teie nahk muutub ilusaks ja kõik tasakaalustub. Olete endaga palju rohkem rahul. Miks see juhtub? Seepärast, et mees, kes teid armastab kiirgab kogu oma armastuse ja imetluse teie peale. Mis juhtub aga siis kui mees hakkab vaatama teisi naisi?

Kiirgus liigub teie pealt ära teisele naisele. Mis siis juhtub? Teie kiirgus kaob, teie närtsite, aga uus naine puhkeb õitsele. Mis saab nüüd kui selle asemel, et kasutada oma mehe kiirgust, toote välja oma sisemise mehe ja lasete temal jätkata imetluse ja armastuse kiirgust teie peale? Mis juhtub on see, et te lööte särama. Lisaks pole te enam sõltuv välisest. Olete leidnud oma allika, mis teid särama lööb. See ongi uue ajastu kristallnaiste võti. Neil pole otseselt väliseid mehi nii vaja, sest nad on pannud oma sisemise nii hästi tööle, et välimine võib olla, aga sellest ei sõltuta.

Mis juhtub siis kui naisel on sisemine kiirgus peal ja tuleb väline mees, kes ka kiirgab oma energiaid? Kiirgused võimenduvad. Kui naine tahab hoida vaid oma mehe kiirgust endal, ta võib seda teha ja sisemisel mehel lasta puhata. Ta võib ka jätkata mõlemaga. See võib aga väga intensiivseks osutuda ja midagi süsteemides kas siis naises või meestes läbi põletada. See on üks detail, mis totaalselt muudab suhete iseloomu ja loob ka uued sisemised tasandid kus draama ja vana moodi nõudlikkus ning klammerdumine pole enam võimalikud. See oli huvitav tähelepanek ja ma pole selle kohta mitte kuskilt lugenud. Ometi kui ma seda oleks teadnud varem, näiteks kui olin 15 oleks kogu mu elu olnud kapitaalselt teine. Seega palun jagage artiklit ka oma teismeliste lastega, et nad saaksid inspiratsiooni kuidas uues ajastus suhted käivad. Eks enamus neist loeb seda energiatest välja isegi, aga nagu palju on mu blogikirjutisi kommenteerinud, toovad need üles kirjutatud lood paljudele inimestele selgust ja kohalejõudmist endasse.

changeMuutuste embamine

Paar postitust tagasi jagasin seda kuidas puu mäe otsas lihtsalt embas muutust tuule suunas, või vihmas või päikeses. Tal polnud hinnangud või vastupanu, et hei tuul, ära puhu! Vastik vihm, ära saja. Ta lihtsalt istub seal ja on olemas ning embab muutuseid. Mis juhtuks kui puu hakkaks oksadega vehkima tuule vastu või vihma suhtes või päikese suhtes? See ei viiks mitte kuskile, ta kaotaks palju kaloreid ja sammuks kohapeal. Ehk siis see on mõttetu. Mida rohkem õpime lähinädalatel ja kuudel kõiki muutuseid embama ja kohe mitte hiljem, seda kergemaks meie elu läheb. Kui nii vaadata, siis enamus inimesi elavad terve elu:

 a) kas muutuste eest ära joostes

b) või muutustele vastu punnides

Nüüd on su valik valida muutuste embamine. Mis siis juhtub. Sa võtad vastu selle mis on. Sa lased lahti selle loo ma peas, et kuidas sa nägid seda midagit loomas. Ja mis iganes vormub ja loob on parim mis sellel hetkel lõi ennast. Kui see pole parim, siis peaksid üle vaatama oma mõtted ja harjumused, et muuta täielikult oma vormunud vormi. Mida rohkem muutuseid embame, seda vähem aega kaotame muutuste eest ära jooksmisega. Ning uskuge mind iga teie sekund sellel planeedil maal on arvel. Mida kiiremini kõik meist hakkavad looma ja tegema seda, milleks siia oleme tulnud ilma hirmuta, seda kiiremini saab see planeet ka ennast tasakaalu. 

canvasMittemilleski olemine

Kujuta ette et oled valges ruumis ja seal pole mitte midagi. Mida sa siis teeksid? Enamus praeguse ajastu inimesi oleks täiesti nõutud. Meie meel on nii ära rikutud pidevate impulsside ja müra poolt. Kui võimalus loo lähipäevadel aega kus saad lihtsalt olla mittemilleski, selles tühjas ruumis.  Vaata mis juhtub.

9s veebruar on luuvalupäev

crystalguateverVanarahvatarkuse kohaselt ei soovitata, siis palju liikuda või end füüsiliselt pingutada. Minu soovitus on, et kuula oma keha ja küsi, mida ta sooviks sinuga täna ette võtta?

Soovin kõigile imelist olemist ja loomist ning kui midagi siinses artiklis tekitas mõtteid või küsimusi, siis jätke siia loo alla kommentaaridesse! Aitäh kõigile lugejaile ja kommenteerijatele juba ette!

Kui siinne materjal või eelnevad on sulle panustanud mingilgi moel, siis sul on võimalus panustada ka minule. Võimalus on valida mitmete e-toodete vahel (vaata toodete ja pakkumiste lingi alt), nii nagu ka rahamagnetite komplekti (3), maksa detoxi ja ka puhastustilkade ostmise näol. Eraseansid skypis on ka võimalikud igal ajal (hind kokkuleppel). Võta minuga isiklikult läbi mu kodulehe ühendust! Aitäh sulle, et loed ja hoolid!

Koos loome uue ja teadlikuma planeedi, kus kõik õitseb tasakaalus ja teadlikkuses ning julguses!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This