Select Page

turtleSelle nädala võtmed on mahlased ja mitmekülgsed ning annavad inspiratsiooni vaadata kõigele natuke erinevate nurkade alt. Imelist lugemisseiklust kõigile. Selle nädala boonuseks postitan ka väikse video tänahommikusest kayakiga sõitmisest, mis oli väga meditatiivne. Loodan, et see rahu, see selgus ja lõdvestumine, mida need veeseiklused mulle annavad, kandub läbi selle video ka armsate kaasmaalasteni kus iganes te paiknete!

crystalblueMina platvormilt elamine

Selle aasta energia on number 7, mis on maa element ja väga tugevalt seotud meie platvormidega. Siin räägin ühest, mis järgmise nädala jooksul veelgi aktiivsemalt oma osa esitleb.

Hiljuti sain ühe väga hea sõbranna käest tagasisideme, mille kohaselt ta pöörast tähelepanu mu ‘mina platvormi häbenemisele.’ Alguses ma punnisin sellele vastu, aga siis vaatasin lähemalt sellele probleemile otsa.

Kui ma tulin Eestisse Auratransformatsiooni juurutama, tulin otse Norrast. Olin endasse kõvasti kinnitanud maa elemendi ja mitte keegi ega miski ei suutnud mind sellelt rajalt kõrvale nihutada. Ma kõndisin oma teed, olenemate mida keegi ütles või kuhu mind lükata või defineerida püüti. Kuni selle ajani kuni minu edu hakkas pimestama paljude silmi ja kõrvi, ning neil tuli midagi korraldada, et seda vähendada või maha tõmmata. Kõik on koosloome, olgu selleks siis karma või mis muu. Absoluutselt kõik. Kui asi läks kuni minu elu ohustamiseni välja mitmeid kordi, siis kolisin nagu vähk kivi alla. Omamoodi oli soov lihtsalt kaduda, mitte kunagi enam jagada oma talente ja kingitusi maailmaga. See tundus nii ebaõiglane, et olin andnud endast kõik, ilma oma elu elamata. Olin andnud kõik inimeste jaoks, nende elude parandamiseks. See lõi sügavad haavad, mida vahest lakun siiani.

See pani mind rohkem fookust panema teiste poolt loodud moodulite promomisele. See oli ju lihtne, vastutust oli vähem ja kui midagi oli jama, siis polnud ainult mina süüdi, vaid ka mooduli looja. Nii kestis see ca 6 aastat. Kuid iga päevaga lahutasin endast rohkem ja rohkem osi. Õnneks olen transformeeritud ning uue ajastu energiad ei lase väga kaua metsas kolistada. Kõik energiad hakkavad lükkama kõike tagasi peateele. Lõpuks ometi see paistab.

gatsbyimpactnottinghamcomKuhu olen ma nüüd jõudnud?

Arusaamisele, et kõige edukamad inimesed maailmas on just need, kes astuvad julgelt oma MINA platvormile ja ei karda midagi ega kedagi ning lihtsalt kindlalt kõnnivad oma teed. Võtke näiteks kuulsad näitlejad. Neil kõigil on olnud katsumusi tõeliselt oma Mina platvormiga sõbraks saada. Kui see aga neil õnnestub, saavad neist maailma võimsamad tegijad. Sest tegelikult unistavad kõik inimesed iseendaks saamisest ja sellesse jõudmisest. Aga enamus ei julge.

Aga ühiskond on ehitatud nii osavalt, et enamus ei jõua isegi selle nuusutamiseni välja. Need aga, kes õpivad seda mitte ainult nuusutama vaid ka maitsma, need inimesed seda enam niisama jätta ei saa ja peavad leidma võimaluse kogu gourmet toit kokku keeta ja küpsetada.

Mis meid siis sellest platvormist eemale hoiab?

Üks peamine tegelane on muidugi HIRM. Hirm hukkamõistu ja ebaõnnestumise ees.

Mida rohkem ma panen oma fookust ja tähelepanu siin sellele kuidas arendada Wantrat, seda rohkem uksi mulle avaneb. Seda rohkem mind väärtustatakse ja võimalused tulevad robinal mu reaalsusesse. Lisaks on kogunemas juba mu Wantra õpetajate rahvusvahelisele kursusele õpilasi. Ajaliselt on selleks pakutud järgmise aasta detsember.

Sain aru, et minu jaoks oli ka probleem selles, et kui ma esinesin ‘minana’ siis tuli palju hukkamõistu egoistlikkuse kapsaeda. Kuid ärgem unustagem, et isegi kui olete lennukis, ning on hädaolukord, peate kõigepealt hoolitsema enda eest ja endale hapnikumaski panema ja siis alles teistele. 

Väike annus egoismi on väga eluterve. Kui see on sinu enda heaolu eest ja nimel ning samuti kui kõigi suhtes, kes sinu ümber on, olla tähelepanelik ja hooliv siis see toimib kui tegelik ja võimas uus platvorm. 

Mina platvorm on uues energias megaoluline. Sellele ehitame MEIE platvormi. Ilma tugeva MINA platvormita, pole meil millelegi ehitada MEIE platvormi. Ses mõttes tasub selle üle mõtiskleda.

Sellel nädalal kaardista oma olukord selles sfääris:

1. Kas ja kuidas tunned ennast kui valid midagi ainult endale?

2. Kas mida teed oma elus mis toetab sinu MINA platvormi?

3. Kas toidad ja panustad oma MINA platvormile hea südametunnistusega või tunned selles suhtes süüd? Kui tunned süüd, siis miks? Kust see süü tuleb?

4. Mida on su elus vaja valida teisiti, et luua oma tugev MINA platvorm ja sellele ehitada MEIE platvorm.

Mis on MEIE platvorm?

MEIE platvorm on see platvorm, kus sa õpid ja integreerid teistega koostööd tegema. Osalt on nad nagu omavahel hierarhias, aga osalt kattuvad kihiti. Uues energias on kõik väga voolav. Selleks, et uues energias maksimaalselt luua peab MINA ja MEIE platvorm tasakaalus ja paigas olema. Ilma selleta on ikka väga raske.

Elu defineerimata

Planeetide seisud ja kõik muutub kogu aeg. Kui mina kirjutan teile, et mis ma tajun võiksid olla peamised fookuspunktid, siis järgmine hetk võib see juba olla muutunud. Seega kõige kindlam siin maailmas on see, et me muutume.

Olin ühes basseinis liikumistunnis osalemas ja selle tunni juht vaatas mulle otsa 5 minutit peale mu saabumist ja alustas kahekõnet:

Crystal kas sa oled arg ja häbelik’?

Ma ütlesin sellepeale, et mulle ei sobi kui inimesed mind defineerivad või kasti panevad. Seepeale ta ütles, et ma olen kangekaelne. Järgmine küsimus oli, millal on mu sünnipäev. Mul tuli kange tahtmine korra veel talle selgeks teha, mis mulle sobib ja mitte. Kuna naine oli ka päris vana, sain aru, et võibolla pole mõtet seda üritada. Las tal olla ka hea päev.

Tunni lõppedes tegin talle oma wantra seansi demo, mis oli nii võimas, et kogu tema kontroll lendas kihtidena pealt ära, nii võimsalt, et ta ei suutnud mitte midagi enam tagasi hoida.

Kuna teadsin, et see on tema veetund, siis tõmbasin endale ette vaikse ja rahuliku maski, nii et ta saab kogu tundi juhtida nagu tõeline kuninganna ja ise olen saaja rollis. Tema tõlgendas seda maski siis kui mu tõelist olemust. Jah kindlasti kui ma oleks arg ja häbelik elaksin ma keset eimidagit Mehhikos. See peab tõesti paika, eks ole?

Minu lähenemine on, et isegi kui me teame inimeste sünnikuupäevasid ja see võib meile anda inspiratsiooni, ei tähenda see, et me teame kes nad on. Kõik inimesed muutuvad iga hetk. Me ei ole praegu need, kes olime eile, kui me just ei vali seda teadlikult ja see meile sobib. 

Seega võta see nädal oma elus ja pane tähele järgnevat:

1. Kui sa kohtud kellegagi, kas kui ruttu sa hakkad neid hindama või hukka mõistma?

2. Kas järgmine kord kui kohtad kedagi, võiksid proovida nendega kohtuda ilma neid defineerimata ja võtta neid kui valget lehte?

3. Mis sa arvad kuidas muutuks su suhtlemise kvaliteet kui sa suhtleks ja läheneks kõigile inimestele ilma sildistamiseta?

Lihtsalt elu õppetunnid 

Ma manifesteerisin endale kayaki. Matt ja Katrin andsid oma vana kayaki mulle ja ostsid endale uue. Aga siis avastasin, et mis selle kayakiga suurt peale hakata kui pole aeru. Lõpuks manifesteerisin aeru ka. Aga ainult kayak ja aer ei ole ikkagi piisav. Vaja on ka istet. Sain ka istme. Siis läksin kayakiga sõitma.

Selle kohta on väike ingliskeelne video siin

Panin tähele, et kui ma üldse aeru ei kasuta, siis lihtsalt kulgen voolu, hoovusega või lainetega kuhu need mind lükkavad. Enamus planeedi inimestest toimivad sedasi oma eludega. Teine tähelepanek oli, et kui ma vaid liigutasin ja kasutasin vasakut aeru, siis hakkas kayak lihtsalt ringi keerlema ja ka polnud suurt kasu, eriti edasiliikumiseks. Seejärel kasutasin aeru mõlemat aeru ja vaheldumisi. See andis hea tasakaalu ja kayak hakkas edasi liikuma.  Elus on samamoodi.

Meil on vaja ühte ja teist poolt, et kokku luua nais ja meesenergiate tants. Meil on vaja nii paremat kui ka vasakut poolt. Ainult ühe poolega saab ka, aga on kõvasti raskendatud. Enamus maailma arenenud riikidest toimib kõik vasaku ajupoolkeraga, kui arengumaad kasutavad väga palju just paremat ajupoolkera ja huvitav fakt on ka see, et arengumaade inimesed on sageli õnnelikumad kui arenenud maade omad. Nüüd on kätte jõudnud aeg, kus peame õppima looma silda nende vahele.

Tundub lihtne tähelepanek kas pole? Kuid see on just vajalik selleks, et me saaks aru lihtsatest elutõdedest ja neid rohkem praktiseeriksime.

1. Tasakaalusta oma parem ja vasak ajupoolkera pakkudes ühe nädala jooksul nii loomingulist tegevust kui ka loogilist ja praktilist tegevust, kuid proovi neid hoida tasakaalus.

2. Pane tähele lihtsaid elutõdesid ja proovi neid implementeerida kõiges oma elus. 

3. Hoolitse selle eest, et kõik osad oleks toimivad. Kui sul on kayak, siis vajad ka aeru ja istet ning samuti ka oskust seda liikuma panna ja pead valima sihtkoha. 

Lahtikeeramise võtmed

Kui sa oled viimaste nädalate jooksul kinni jooksnud mis iganes moel või tasandil, siis siin on mõned inspireerivad nipid.

1. Esiteks mine ja veeda aega looduses. Saad seal kenasti tasakaalustada oma 4 elementi. Uues ajastus on 4 elementi nagu uue ajastu surfilaud. See on väga võimas kooslus. Mida rohkem seda teadlikult integreerime ja kokku sulatame, seda kergem on tegelikult luua kõike, mida soovime oma ellu ja surfata elumere lainetes.

4 elementsbook2. Osta endale 4 elemendi väike nipiraamat. Tee see läbi ja praktiseeri igapäevaselt. Need, kes on selle raamatu ostnud (eriti soovitav transformeeritutele) on saanud palju kindlust tuge ja kinnitust iseenda teekonnale peale transformatsiooni. Raamat sobib ka muidugi transfeerimata inimestele, kuid 4 elementi integreeruvad palju kergemini transformeeritud kehas ja vaimus. Lihtsalt minu kogemus enda ja klientidega.  Loe lisa kõrvalolevalt kaardilt!

3. Vaata tagasi oma viimastele aastatele. Kui sa järgid mu loo seletusi raamatus, võib selguda, et ka sinu elemendid on töötanud üksteise järel integreerumisega. See on huvitav avastus.

4. Kui su elus puudub mõni element (näiteks sul on vee hirm), siis see loob tühimikku su ellu ja sa ei saa täielikult luua ja vormi vormida. Kui sa aga käid sellest hirmust läbi, siis täidad tühimiku ja kõik asetub omavahel paika. Otseteed pole ja vahele jätta midagi ei saa.

turtleSõnumid kilpkonnalt

Eelmine nädal oli minu jaoks päris stressav. Ma polnud ainus. Minu ja teie jaoks tuli järgmise nädala sõnumit tooma minu sõber kilpkonn ja temaga tehtud väike meditatiivne video asub siin. 

Tema sõnum oli kõigile – aeglustada liikumist ja maha rahuneda. Oma graatsilises tarkuses liikus ta vähehaaval ja tiirles mu väga vahetus läheduses ja siis mingi hetk sukeldus, kui oli oma nina ja pea välja pistnud. Täiesti oli selline tunne, et ta tuli sinna mind vaatama. Eks ookeani internet andis talle teada, et üks eestlanna on kohe tulemas kayakiga, sest ta ikka mitu korda tõstis pea välja ja vaatas mis tema silme ees virvendas. Kui ta  oli oma uudishimu rahuldanud, võis ta tagasi minna oma maailma. Samuti oli tema sõnum mulle ja teile edastatud.

Kilpkonn on naiselikkuse sümbol oma aegluse poolest. Ta on tark ja niisama ei torma. Samas on tal väga hea ülevaade kõigest toimuvast. Samas on ta väga ka mehelikkuse sümbol, kuna tal on kogu aeg maja seljas. Vahest ma olen lausa armukade kilpkonnade peale, sest neil on kogu aeg maja kaasas ja renti maksma ei pea. Samuti on kaasaskantava kilbi mass vorm, mis esindab meesenergiat. 

Soovitan kõigil kui võimalus osta endale väiksed kilpkonnad, kes saaksid teile meelde tuletada, et aeglustunud liikumine võib olla väga tark tegu ja võib meid vahest aidata kaugemale kui umbropsu rapsimine. 

Imelist aeglustatud nädalat kõigile!

Jaga seda lugu oma sõpradega ja kui tunned, et 4. elemendi raamat võiks sulle inspiratsiooni pakkuda, siis osta see. Sellega panustad minu loometegevusse ja minu füüsilise eksistentsi toetamisele siinsel planeedil. 😉 

crystalclearbananas

Olen Crystal Ra Laksmi – kui oleks võimalus, siis oleksin selles reaalsuses täiesti defineerimatu -ilma nime, vanuse, soo ja kujuta. Kuid võtan oma keha ja võimalust Maa pealset seikluskooli läbi teha väga mõnuga. Vahest kukun ka mina ninali. Siis tõusen püsti, sest põhjast on vaid üks tee ja see on ülesse! Õpin tõeliselt tantsima kui shakti oma pöörasuses ja metsikuses. Leian kohti ja inimesi, kes julgustavad mul veelgi rohkem olla mina ise ning innustavad takka. Naudin elu seiklust ja pärlite noppimist igapäevast, mis paneb mu südame tugevamalt tuksuma ning loodetavasti toob nii mõnegi inimese näole naeratuse või äratab mõne uue mõtte, mis võib alustada uut elu või uut lehekülge või vähemalt alla neelata mõned pannkoogid…

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This