Select Page

aprillVõibolla osad teist on tunnetanud ja kogenud viimaste nädalate jooksul palju heitlikkust. Mõtted, võimalused tulevad ja siis jällegi kaovad kiiremini kui teostuda jõuavad. Sageli võib jääda tunne ja mulje, et asjad toimivad nagu nokk kinni ja saba lahti printsiibil. Mina tõlgendaks seda kui uue operatiivsüsteemi loomise eelfaasi. Selleks, et inimesed saaksid selguse, mida nad tegelikult tahavad on paljudel vaja kogeda, mida nad ei taha. Ning vastavalt sellele panna oma jalg maha ja ennast kehtestada.

Näide

Viimase nädala jooksul oli mul palju situatsioone, kus tekkis küsimus, et millest konfliktid inimeste vahel tekivad. Ja eelmisel aastal tegin 4V süsteemi ja seal selgitasin kuidas peamised alustalad konfliktidele on meie väärtused, vajadused, vaatenurgad ja varjud.

Selle nädala kogemus aga tõi lisaelemendi, mis võib olla osa varjude osakonnast. Nimelt haavad. Kui keegi minuga suhtleb ja vajutab mu vanadele haavadele, siis tekib otsene reaktsioon ja tahaksin koheselt tagasi haiget teha. See tuleb sellest, et ma vastan inimesele haavade tasandilt. Kui ma aga tõusen kõrgemale kui see tasand ja astun teadlikkuse korrusele, siis avaneb mulle sealt hea ülevaade ning ma näen ka võibolla seoseid miks antud situatsioon on tulnud.

Mõnikord ei olegi muud vaja, kui see, et me lihtsalt saaksime selguse mis meie jaoks toimib ja mis mitte ning seejärel on vaja seda selgelt väljendada.

Kuidas see teadlikkuse tasandile tõusmine käib? See käib väga lihtsalt. Kui sa lähed kõrgemale tasandile ja vaatadki sealt sellise pilguga, et mida selle inimese vaatenurgad selles situatsioonis endast kujutavad, millised on tema vajadused, kus on tema varjupooled, ning mis on tema väärtused siis saad väga hea ülevaate. Kui sa oled need kõik ära kaardistanud, ongi sul selge milles probleem ja samuti saad ideid kuidas sellele inimesele läheneda.

 Uue operatiivsüsteemi installeerimine

Kes on lugenud selle kuu horoskoopi teab, et sellel kuul on oodata meil kahte suuremat varjutust ning ka teised planeetide asetused toovad väga suuri muudatusi, vana puhastust ja uue paigaleasetumist. See võib olla paljudele väga katsumusterohke aeg, sest enamus meist pole kasvanud keskkonnas kus kõik on kiiresti muutuv ja kus tuleb kiiresti kohaneda. Isegi mina, kes ma olen näiteks viimase aasta jooksul kolinud 10 korda, ei tunne, et ma olen juba piisavalt kiire kohaneja. Ikka on veel võimalusi kust saaks seda veelgi täiendada.

Kui vana süsteemi aeg on läbi, siis tuleb uus installeerida. Tunne võib olla sarnane kogemusele kui näiteks vahetada välja tavaline läptop ja Windows süsteem Maci vastu. Operatiivsüsteem toimib teisiti ja alguses läheb aega, et kõik selgeks saada ja ennast selles koduselt tunda. Kui aga süsteem selge, saame alles tajuda ja aru kui piirav oli vana süsteem. Siis on väga raske tagasi minna vanasse süsteemi.

Üks võimalus uude süsteemi üle minna on teha Auratransformatsioon. Minu jaoks oli see üks suurimaid muudatusi ja praegu ei kujutaks ma oma elu ilma selleta ette.

Praegu toimub selline muutus planetaarsel tasandil. Pilt on umbes selline, et ärkate hommikul ülesse ja lähete ämbriga kaevu vett tooma ja mis juhtub on see, et kaevus pole enam vett. Mis siis teha? Tuleb uurida miks seal pole vett. Kas on vee tasemega midagi muutunud või on hoopis vaja uusi asju välja nuputada, et saaks täielikult uuesti toimima.

Sageli on praegusel ajal aga ka sõnumiks see, et meie elu missioonid muunduvad ja vajavad, et me uuriks uusi alasid ning arendaks välja uusi oskuseid ja uusi võimeid ning talente. Talente mille olemasolust meil paljudel pole isegi aimu.

Näide

00paramaountpoolMinu elus on see praegu ehe näide. Hästi paljud märgid ja võimalused suunavad mind isegi kinnisvara juurde ja pakuvad mulle erinevaid lähenemisi sellel alal. Samuti värskendasin oma redigeerimisvõimeid ja naudin uuesti videodega töötamist ja loomist. Kirjutan rohkem kui kunagi varem ja järjest enam ja enam hakkab see mulle ka raha sisse tooma. Tahan ka uuesti hakata maalima ning oma kirjutised kokku koguda erinevatesse teostesse.

Isegi kui meil pole teatud aladel piisavalt kogemusi, ei tasuks heituda, kuna kõik vajalikud vahendid ja võimalused tulevad imeväel meile kätte kui ise olla piisavalt avatud. Ideed hõljuvad kõik õhus ja ootavad manifesteerimist. Oluline on kes selle kõige esimesena kätte saab ja ära teeb. Uues ajastus aga käib loomine meeskonnaga. Üksiktegijaid on, aga see on üsna katsumusterohke. Koos jõuab kaugemale ja suuremalt haarata. Kui tulevad ülesse erinevad hirmud tundmatusega kohtumise eest, siis seda tuleks käsitleda teadlikult ja emmata täie teadlikkusega. Meie hirmud on meie parimad õpetajad ning edasiaitajad.

Konkreetsus

Järgmistel nädalatel on maa element täisvõimsusel töös. Minu tunnetustega on huvitav, et ma ei pea uurima mis planeet kuhu liigub, lihtsalt tunne on selline ja usaldan seda. Iga inimene võib olla selles osas erinev, aga usun, et me kõik saame üksteisele inspiratsiooni pakkuda.

Maa elemendi järgmine õppetund on konkreetsus. Olla konkreetne oma sõnades ja oma mõtetes ja vastavalt sellele ka käituda. Eriti kasulik on igasuguste inimsuhete platvormil kõik lepingud läbi uurida ja kõnelda ning kui võimalus ka allkirjastada. Väga oluline on olla väga täpne oma sõnades ja kokkulepetes. Oluline on ka aru saada, et erinevad inimesed lähenevad erinevatele asjadele erinevalt. Kui see on sinu omast erinev, siis ole selles suhtes tolerantne.

Näide

Tegin ühe inimesega tagasisideme video vormis. See oli väga ilus ja ta lubas mul seda kasutada. Minu viga oli see, et ma ei täpsustanud kuidas. Minu jaoks oli see väga ilus tagasiside, väga inspireeriv oma haavatavuses ja siiruses. Selle inimese jaoks oli aga selle osa endast näitamine avalikult võimatu. Seepeale kirjutas ta mulle ca 10 emaili kus ta mind süüdistas erineval moel ning palus luba minuga kohtuda, et selgitada mida see temas veel esile tõi.

Kuna ma tunnetasin et tegu on lihtsalt draama ülesketramisega, ning vaatasin mis on tema motivatsioon kogu selle asja taga ja see ei olnud midagi, mida ma see hetk oleks valinud, siis ütlesin talle, et kohtumine pole vajalik. Kui tal on midagi veel ütelda, ta võib seda jagada emailiga.

Sedasorti inimesed on endale aru andmata tegelikult ohvrid ja see on üks moodus kuidas nad teistelt ka energiat proovivad röövida on tekitada ebameeldivaid olukordi, sest see energeetika on toit. Seejärel tasub küsida, toit kellele? Sedasorti energia on toit erinevatele vaimudele.

Kui ma korduvalt ei ütlesin kohtumise kohta, siis proovis ta mind veelgi halvemini tundma panna. See on tema moodus saada kätte oma ohver, tema energiavälja saada ja siis kallale kippuda. Kuna ma talle seda võimalust ei andnud, muutus ta väga pahuraks ja veelgi rohkem ähvardavaks. Minu jaoks oli aga see hoiatus.

Kuna antud inimene mõtles minuga ka edaspidi koostööd teha, siis energiad andsid mulle võimaluse näha kellega on tegelikult tegu. Uue ajastu energiad on praegu väga kaitsvad ja väga võimsad. See säästis mu aega ja energiat ja raha edasipidi. See toimib eriti võimsalt transformeeritutel inimestel. Mida aeg edasi läheb, seda väiksema intervalliga on need väiksed draama sutsud ja seda lühemad. See on väga lahe!

0sayulitaheadVoolamine

Lähinädalal oleks tark vaadata oma maa elementi ja kui see on kinni jooksnud, siis vaadata kuidas saab seda avada voolamisega ning kuidas oma hirmudest läbi käia.

Mõnikord on mõningad puudused või piirangud mis meie elus kohal on hoopiski kingitused. Kuna ma soovin praegu maksimaalselt oma rahalisi vahendeid suunata tuleviku tegevustesse ja liikumisse, siis viimase kuu siin enne lahkumist tahaksin veeta teistele panustades. Kui selle kohta info välja saatsin saabus kohe mitmeid võimalusi. Sedamoodi olen tõeline Crystal Poppins, kes ilmub kellegi ellu, aitab tal korrastada mis iganes piirkond või elu osa vajab selgust ning saab ka oma tööriistakasti mis pärast teha, et asja joonel hoida ja edasi liikuda ning jätkusuutlikku harmooniat luua. Mina saan sellel ajal kui nendega tegelen elada nende klientide juures ja siis edasi liikuda. Mõlemad on õnnelikud ja oleme saanud ilma raha vahendamiseta teenuseid, mis meil vaja oli. Mida aeg edasi läheb, seda rohkem hakkavad inimesed sedamoodi toimima. Ühel päeval võib isegi raha kaduda. See võib küll olla kaugel tulevikus, aga võimalus on suur.

Ma olen selle aja jooksul kui siin olen teinud väga palju vahendusseansse ja sellest on tulnud väga palju imelisi seikluseid, abi nii mulle kui ka teistele.

 Näited

Kui elasin Soli juures kuu aega, sai tema oma tervise korda, nii nagu ka mina. Samuti aitasin tal aktiveerida tema keskust uuel moel. Tegin erinevaid vahetusi kuude kaupa, nii et sain regulaarselt mingi hetk 3 vahetusseanssi nädalas – magnetteraapia, gestalt teraapia ja massaaz. Ise tegin ka samal ajal seansse ja need olid ka väga võimsad ja sain oma energiaid töös hoida.

Seetõttu on väga oluline, et iga inimene, kes satub kuskile tupikusse korraks maha istuks ja vaataks järgnevaid detaile:

1. Kas ja mida peaksin muutma, et liikuda edasi?

2. Mida ma kõige rohkem kardan?

3. Kui ma embaks neid hirme, mis saaks mu elust siis?

4. Kas mis juhised tulevad mulle, et luua kõike oma elus täiesti uuel moel, mole, mida ma pole isegi unes veel näinud?

5. Kas mida saad pakkuda inimestele teenustena, mis lisaks väärtust nii sulle kui ka neile?

Siin väike astroloogiline jagamine, mida koheselt ka kommenteerin:

Kardinaalmärgid on seotud põhja, lõuna, ida ja lääne punktidega kompassil, nii et nad määratlevad suuna. Inimesed, kes on sündinud kardinaalsetes märkides (Jäär, Kaalud, Vähk ja Kaljukits) on pioneerid sodiaagis. Nad on energilised, seiklushimulised ja teatud määral kannatamatud muudatusteks. Kui tekib suur kardinaalrist, planeedid on blokeerunud üksteise suhtes ja selle tulemusena planeetide energia ei voola kergelt vaid põrkab ümber kaardi. Planeedid, mis on sel kuul omavahel seotud täpsete nurkkaugustega on keerulised välised planeedid: ettearvamatu Uraan, super-võimu-jõu Pluuto, laiendav Jupiter, sõjaplaneet Marss ja lisaks veel 15.aprilli varjutusel täiskuu koos Marsiga.

Artikli autor: Susan Miller
Tõlkis: Piret Laes

0sayulitapalmsMida see uue ajastu mõistes tähendab on see, et meie neli elementi, mis kõik toimivad eri ilmakaartega maanduvad meie kehadesse. Kui nad eelnevalt on hõljunud meie kohal või meie aurades, siis sedasorti muudatused suunavad energiad maanduma meie kehadesse. See võib olla päris katsumusterohke, sest see on suur muudatus. Me peame hakkama elama kui 4 elemendi võlurid ja nagu ka nelja ilmakaare võlurid. Kõik märgid viitavad sellele, et meid suunatakse tagasi meie esivanemate ajastusse, kus me kõik oskasime lugeda looduse märke ning ka oma tugevat intuitsiooni ja nendele vastavalt edasi tegutseda. Nüüd muutub see vajadus veelgi tugevamaks. Varsti pole võimalik ilma selleta enam eksisteerida.

Varjutused ja varjud

Veelkord väike lõik jagamiseks:

Varjutuse missioon on tuua tõde pinnale, sest kui sul on tõde, suudad end kaitsta. Kõik kulunud ja tulevikuta lõpetatakse, neid hakkavad asendama uued võimalused ja tingimused Universum nõuab uusi ideid ja arengut ega kiida status quo’t väga kaua – varjutuse juures õpitav sunniviisiline õppetund.

Artikli autor: Susan Miller
Tõlkis: Piret Ales

Minu kogemus on ka, et see kuu toob hästi palju meie varjusid esile. Erinevaid pooluseid meist endist ja teistest, mida oleme kas varjanud või eemale hoidnud või isegi alla surunud. Olen viimased nädalad teinud Gestalt teraapiat ning sealne sõnum on olnud just – emba oma varjusid, tõuse neist kõrgemale ja näe nende võimet olla su tugevuste ankruks ning samuti mitte tahta neid muuta. Eluaeg on mulle pähe määritud ja üteldud kui koledad mu varjud on ja kuidas ma peaksin neid muutma. Nüüd olengi neid õppinud armastama, embama ning neid oma tõega austama.

Läbi varjudega suhtlemise ja nende embamise olen saanud ka rohkem kontakti oma haavatavusega. Näiteks on olnud mulle suureks teemaks teistelt abi küsimine. Kuid nüüd näen, et see toob mu ellu uusi võimalusi ja uusi tutvuseid ja uusi alguseid, mis ilma selle küsimiseta jätaks mu turvatsooni ja kasti istuma, kus suured transformatsioonid on sageli võimatud sel kujul juhtuma.

Ja kogu selle teekonna võti on olnud tegelikult ühendus südame, intuitsiooni ja vaimuga. Nende kolme koostöös sünnivad uued kuningriigid ja uued võimalused, mille sarnast pole me selles kehastuses veel kogenud või isegi osanud kehastada. Mõnikord tuleb see väga kergelt ja mõnikord tuleb see natuke keerulisemalt.

Kui tuleb keerulisemalt on see su enda vaimu vägi, mis vahest katstetab, et kui palju ja kui tõsiselt sa ikkagi midagi tahad. Samuti on osadel valikutel nagu katseajad. Kui sa teed valiku ja hakkad seda teed käima, siis on mõnikord vajalikud katsed, et selgitada kui tugev sa oled. Kui katseaeg ebaõnnestub sellest seisukohast, et see ei teeni pikemas perspektiivis su missiooni siinsel planeedil, siis võime võtta seda kui ettevalmistust järgmisteks sammudeks. Ja universum viskab üsna koheselt kas ühe või mitu uut võimalust, millest valida. Nüüdsest tuleb järjest rohkem valikuid ridamisi kui ükshaaval. Korraga ja kobaras.

jungPea taevas, jalad mullas

C.G.Jung on ütelnud, et:

‘ Seni kuni sa muudad mitteteadliku teadlikuks, see juhib su elu ja sa kutsud seda saatuseks.’

‘Ükski puu ei sirgu taeva, kui tema juured ei ulatu ka põrgu.’

Mida see pöörane kuu meile annab, on kindlasti teadmine, et läbi teadlikkuse võtame oma rooli iseenda kätesse. Üks on kindel, et mida aeg edasi, seda rohkem peame saama täielikult jalad maha ja maandatud ja oma juured mulda ning pea taevasse.

Maandus tähendab ühendus maskuliinse ja meesenergiaga, mis aitab pakkuda meile vormi ja süsteeme. See ei tähenda üldsegi mitte, et me peame olema jalad mullas kinni ja ühe koha peal. Mida aeg edasi, seda rohkem hakkavad inimesed liikuma või elama mitmes erinevas kohas korraga, aga nad teevad seda teadlikult, nii et juured on maas, vägi on kohal ja maandatud, mis saab neile luua vajalikke viljasid, et ka elu rohkem nautida.

Näide 

Näiteks siin Puerto Vallartas elavadki inimesed pool aega siin ja pool aega Kanadas või Ameerikas, osalt on see kliima pärast, mis suvel on väljakannatamatult kuum ja teiseks on see ka hooaja pärast, sest peamised turistid tulevad siia novembrist kuni maikuuni. Enamus inimestel on majutused või muud ärid Kanadas või Ameerikas ja teine osa ajast ollakse siin kas puhkamas või siis on ka siin majutused või ärid. Ja inimesed on lõdvestunud, rõõmsad ja lõbusad. Kõik on valinud endale võimalused ja sobivad keskkonnad.

Pea taevas sümboliseerib naisenergiat ja ühendust intuitsiooniga ning ka südamega. Ning selleks, et luua kas seemnest puu või inimese mõttest reaalsus on meil vaja oma tugevuses mõlemaid osasid – nii mulda kui taevast ja päikest ning kõiki elemente. Oleks siis tark neid kõiki teadlikult ära kasutada.

Iseenda elu kuningas või kuninganna

Vaatamata minu mõtisklustele mis siin maailmas praegu toimub või mida ütlevad astrologoogilised kaardid ja ennustused on väga oluline, et iga inimene ühenduks oma sisemise ennustusega või kaardiga ning jälgiks eelkõige seda. Meie soovitused on vaid kas kinnituseks või teeviidaks.

sailingronSüda on teie oma juhatuses kapteniks, intuitsioon on tuuleks ja vaim on laevaks, meie edasiviivaks jõuks. Mida rohkem astume sellesse pilti sel kujul, seda võimsamalt saame luua oma kuningriigi. Värvid on meie käes, nüüd on vaid vaja valida mis stiilis pilti me maalida tahame. Kui pilt on maalitud, siis maalib väline reaalsus selle siia füüsilise maailma maatriksisse.

Imelist vägevat aprillinädalat kõigile!

detox stuff final updateKui soovid oma kevadet alustada maksa puhastusega, siis siin on sinu võimalus, olen sulle teejuht, sul on võimalus osta juhatav puhastusnädal minu käest;) Kui soovid, loe Liina tagasisidet siit!

Siin selle nädala video, mis on purjetamisest Banderas Bays! Vaata siit!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This