Select Page

NJ viewcoupleMis juhtub siis kui satud lihapoodi ja vajad tegelikult juurvilju?

Eelmise nädala täiskuu võis nii mõnelgi meist vindi üle võlli keerata. Võis ette tulla ka erinevaid kummalisi situatsioone, kus inimesed olid väga stressis või ei suutnud rahulikult asju lahendada. Ma kogesin paljusid kummalisi situatsioone avalikes kohtades. Mida aeg edasi, seda rohkem ma näen ka kuidas tegelikult täiskuu mõjutab meid uuel moel. Ühe külje pealt tühjendab meid ja teise külje pealt täidab meid ja ajab nii mõnelgi kopsu üle maksa.

globePaljud umbrohu juured tõmmati välja, mille tõmbamine jätkub ka järgnevatel nädalatel. Kuna tegu on MAA elemendi aastaga, siis tegelevad energiad, eriti vaimu energiad sellega, et meie pinnas saaks puhtaks ja kõik maamiinid sealt üles korjata, kõik umbrohi ära rohida ning võsa maha lõigata. Kui selleks on kas halvad harjumused, või muud mitte toetavad elemendid meie eludes, siis need kõik kaevatakse ja testitakse läbi, kui me seda ise ei tee. Kui me valime seda teadlikult ise teha, siis see on sageli kergem, kuna teiste poolt puhastused võivad tuua palju ootamatuid üllatusi ja ebameeldivusi.

Üks olulisemaid teemasid järgnevatel nädalatel nagu mina seda tajun võibki olla suhete teema. Vundamendid mis on meie ühiskond või meie religioon ehitanud, ei pruugi enam toimida ja võivad kokku variseda. Seda pole vaja karta, vaid pühitseda, sest see loob uue pinnase uuele suhtele ja sageli koguni uutele suhetele olenevalt meie valikutest.

Suhte teemad tulevad iga päeva ja nädalaga järjest rohkem esile, sest inimestel oleks vaja nüüd endale selgemaks teha, mis toimib ja mis ei toimi ning mida vajatakse või soovitakse. On aeg välja astuda meile peale surutud raamidest ja normidest ning valida see, mis meie olemuse helisema paneb.

Uue ajastu suhete võtmed

Esimene võti – võta vastu neid, kes sind suudavad vastu võtta

Näited

Kui ma tegin tagasivaate oma suhetes, siis avastasin, et väga paljudes suhetes meestega, polnud need mehed üldse võimelised olnud mind tõeliselt vastu võtma. Mida ma mõtlen vastuvõtmise all? Mõtlen selle all seda, et hinnataks ja väärtustataks mu väärtust, mu keha, mu meelt, mu mõistust, mu seksuaalsust, mu vaimsust jne. Teine probleem on, et ma liikusin valedes piirkondades või valedes kohtades. Ma olin oma orbiidilt maha astunud.

Mina olin aga sageli siis pettunud ja arvasin, et viga oli minus. Tegelikult oli aga tegu situatsiooniga, kus astusin lihapoodi ja soovisin sealt hoopiski leida juurvilju. Kuid seal poes oli ainult liha. Mina aga olin siis pettunud, et miks seal juurvilju ei ole. Mida mina oleks pidanud tegema, oli koheselt leidma juurvilja poe ja sellest mitte suurt numbrit tegema. Ja ma usun ma pole ainus, kes on end selles situatsioonis leidnud.

Suhetes on sama. Kui me oleme koos inimesega, kes ei suuda aru saada meie väärtusest, meid hinnata, meie kõiki osasid vastu võtta ja neid imetleda, siis ei ole see meie jaoks õige inimene ja tuleb koheselt edasi liikuda. Sest meil pole enam aega raisata vastupanule. Kui meid aga ei suudeta vastu võtta, siis on teine inimene sageli oma takistavate vaatenurkade või piirangute taga ja palju lihtsam on minna sinna, kus uksed on lahti ja avatud ning meid oodatakse.

Mida teevad aga enamus inimesi? Nad astuvad selle inimesega suhtesse, siis lootes, et ehk asjad muutuvad ja lihapoodi ilmub juurvili ka. Muidugi imed võivad juhtuda ja ka see võib juhtuda, aga ei pruugi. Seega raiskame nii iseenda kui selle inimese aega, energiat ja ressursse. Selle asemel tuleks järgneda energiale ja leida ülesse need, kes juhatavad meid meie poeni ja sinna, kust me saame seda, mida vajame. 

Teine võti – lahusta endas sisend ja implantaat ühest ja ainsast perfektsest partnerist

Kas olete sellele mõtelnud, et kuidas enamus maailma elanikkonnast otsivad oma perfektset partnerit, seda ühte inimelist inimest, kes oleks kõik see, mida sa oma vaimusilmas näed ja vajad? Tõsifakt on aga see, et seda inimest ei eksisteeri. Võivad eksisteerida ligilähedased versioonid, aga 100% versiooni sageli ei eksisteeri. Seega raiskame jällegi suurel hulgal aega oma elust otsides midagi/kedagi, keda polegi võimalik leida. Selle asemel võib minna seda teed, et leida need inimesed, kes suudavad teile pakkuda erinevaid versioone teie vajalikust pildist või vajadustest ja need omavahel kokku lõimida.

Üks võimalustest seda teha on valida polügaamia – suhete vorm, kus ei ole tegu vaid ühe partneriga vaid mitmete partneritega. Üks partner võib olla sinu kaisukaru, teine võib olla su intellektuaalne sõber, kolmas seksuaalne armatseja, neljas, kellega elad koos. See ei pruugi muidugi kõigile sobida ja nad võivad jätkata oma jahti ühest eksemplarist. Võibolla  kasvõi ainult jahirõõmu pärast.

Ühe perfektse partneri otsimine on meisse sisendatud implantaat, sisend, mis tegelikult võtab meilt ära jõu ja väe ise otsustada ja ise valida. Kui me selle endast ära lahustame, siis hakkame ligi meelitama erinevaid inimesi, erinevate eesmärkidega, kes kõik iseeneslikult täidavad meie kas kehalisi või hingesopikesi just sel kujul nagu meie süda seda soovib. Kui me otsime ainult seda ühte ja ainust, siis me tegelikult välistame ära kõik teised inimesed, ka isegi ligilähedased variandid. 

Näited

Käisin New Yorkis olles ca 20-l esmakordsel kohtamisel. See oli päris põnev projekt, millest koorub välja nii mõndagi suurt ja võimast tulevikus. Seekord läksin teadlikult välja kahe uue tahuga endast – biseksuaalne ja polü. Ilma kartmata, et mind ära lükatakse. Et vältida lihapoe varianti, siis tegin ise eelnevalt eeltööd, et leida õiged kandidaadid. Tulemus?

Selle 3 nädala peale õppisin lähemalt tundam ca 4-5 meest, kellega tegin veel lisakohtinguid. Nägin kuidas igasühes neis oli mingi tahk, mis võib tulevikus ja ka praegu mind toetada ja mind veelgi rohkem õitsema meelitada. Kes oli super gentleman ja pani mind tundma kui kuninganna; kes oli tõeline intellektuaal; kes oli tõeline kunstnik; kes oli tõeline armatseja; kes oli hea OMi tegija; kes oli superhea suhtleja; kes oli hea seikleja; kes oli hea kodukaru; kes oli hea kaisukaru jne, jne. Ma ei välistanud neist ühtegi. Paljusid neist tutvustasin polü eluga rohkem ja samuti inspireerisin neid uurima mis on OM. Kui järgmine kord tagasi lähen on mu Omi sõprade hulk kindlasti suurenenud. Ja läbi selle on suurenenud ka nende inimeste arv, kes elavad oma elu orgasmiliselt. Otsustasin, et need 4 – 5 inimest, kellega sain sügavuti ühendatud, nendega suhtlen edasi ja kastan meie suhtlemist ja vormi ning vaatame mis kuju see võtab. Ootusi ei ole. Kastan seda, mida nemad minus kastavad. See kõik oli nii mänguline, kerge ja voolav. Nii peaks tegelikult kõik suhted olema. Põnevus ei peaks olema suhtlemise osa vaid siis kui oled armunud, vaid kogu aeg. Et sa iga hetk mõtled kuidas ja kas saaksid oma armasamaid üllatada, neile meelehead pakkuda ja põnevalt vaiba jalge alt ära tõmmata. Peale neid eksperimente tundsin end rohkem elusana kui eales varem. Ja ma olin kõike seda endale sageli keelanud erinevate totrate põhjuste ja piirangute pärast. Nüüd on aeg avarduda ja mitte ainult minul, vaid kõigil. Tulla välja oma koobastest ja tiivad avada!!!

Kolmas võti – Ausus ja läbipaistvus

Vaadake erinevaid filme, laule ja muid etendusi. Peamine teema seal on see, et keegi pettis kedagi ja keegi jättis kellegi maha. Vaatame nüüd seda natuke teise nurga alt.

Kui me ise valime omale partnerid, kes meile sobivad sel kujul nagu nad meile sobivad, siis me toetame ennast ja toidame ennast igal tasandil. Kui oleme aus igal sammul, siis kaob ära draama, omandi teemad ja muu selline tobedus. See on aga ainult võimalik, kui inimene on endas kindel ja saab aru, et on võimalik armastada, olla koos mitme erineva inimesega kui seda valida või hoopis üksi või ühe partneriga. Kui iga samm on läbipaistev ja midagi pole varjatud, siis saavad kõik selles oma valikule vastavalt osaleda ja kaasa lüüa.

Võtke näiteks ‘Suur Gatsby’ film. Kui seal oleks kõik rääkinud oma suhetest ja avalikult ning ausalt oleks päris palju draamat ära jäänud.

Kellele on seda draamat siis vaja? Planeedil on praegu käimas väga suured jõu tasakaalu muutused, ehk siis see draama mida me kõik tootsime jääb iga päevaga järjest vähemaks. Inimesed astuvad oma vabadusse, oma väesse ja meisse pandud sisendid kaotavad oma väe ning inimesed hakkavad ise otsustama mis ja kuidas neile sobib.

Kuna religioon, kirik ja paljud muud institutsioonid ja organisatsioonid on võidelnud selle nimel, et hoida inimkonda oma hirmu all, et inimesed ei mõtleks ise ning oleks selles suures  stressi rattas oravad ning orjad. Kui inimesed hakkavad nüüd kõike üle küsima ja ise tunnetama ja energiatele järgnema, siis kaob nende piiravate institutsioonide vägi ja võim. Seepärast peavad nemad midagi ette võtma, kui nad soovivad vana korda töös hoida.

Fakt on aga see, et see on kõik kokkukukkumisele määratud. Muudatused on vajalikud ja neid ei saa enam vältida. Igaüks hakkab nüüdsest järjest rohkem valima kõike just nii nagu neile sobib ning astuma välja tavapärasest massiteadvusest mis on meid vangis hoidnud. Esimesed, kes on seda teinud on juba teel ja elavad seda täies võimsuses. Neid on ilus vaadata ja kogeda. Ja esimest korda oma elus kohtasin tõeliselt mehi kellelt, mul oli midagi õppida just suhete, seksuaalsuse ja tantra vallas.

Näide

Kohtasin ühte polü aktivisti. Ta on praegu suhtes vähemalt mingi 4-5 inimesega erinevates kohtades maailmas ning kõik on selles õnnelikud. Jagasime oma mõtteid, kogemusi ja ideid selle teema kohta. Tema peamine võti oligi, et polü suhted on võimalikud kui ollakse aus ja eelkõige iseenda suhtes ning teiseks on selge suhtlemine.

Neljas võti – Usalda energiat ja järgne sellele

Näide

Käisin Omi ringis ja seal juhtus nii, et tutvusin uue mehega, kes oli huvitatud minuga natuke rohkem tutvuma peale ringi. Mul oli aga kokku lepitud üks kokkusaamine ühe teise sõbraga. Kui ma seisatasin, siis energia ütles, et peaksin selle uue mehega edasi kulgema ja temaga aega veetma, teda rohkem tundma õppima.

Kuna aga minus tõstis pead ‘hea tüdruku sündroom’ siis ei tahtnud ma oma eelmist kokkulepet rikkuda ja ütlesin sellele uuele mehele ära. Läksin külastama oma teist sõpra. Talle head aega soovima ja jagama kuidas mul siin läinud on. Kell oli juba 21.15 kui ma sinna jõudsin. Rääkisime natuke ja peale seda ta tellis endale hamburgeri ja siis küsis kas mul on selle vastu midagi kui ta paneb käima teleka ja komöödia show. Ma olin nii üllatunud ja kohati ka shokis, et vastasin, et ei ole. Seal ma siis olin – ‘hea tüdruk’, kokkuleppest kinni pidanud ja koos inimesega, kes ei näinud mu väärtust ja ei osanud mind ja mu kohalolu vastu võtta. Ma hakkasin astuma. See üllatas mu sõpra väga.

Ja mis siis nii väga katki oligi? Olin vales poes. Poe leti taga oli inimene, kellel olid tol hetkel teised pakkumised kui need, mis mina soovisin. Ning talle ei saa ju seda pahaks panna. Mina oleks pidanud ennast ja oma keha ning energiaid rohkem kuulama. Kui ma seda aga ei teinud, ei saa ma süüdistada kedagi teist selles, et ma ennast nüüd halvasti tundsin. Ja sain aru kui paljud inimesed seda tegelikult teevad. Kogu asja võti olekski avatud ja selge suhtlemine, ka see, et ma oleksin oma sõbrale teada andnud, mida ma parajasti vajasin ja ütelnud ei teleka vaatamisele, ning hoopis pannud fookuse teineteisele otsa vaatamisele. Samas tekib nüüd küsimus, et kui see pole tema vajadus, siis kes kellele järgi annab ja võibolla minu lahkumine oli parim lahendus, sest mõlemad hoolitsesid oma vajaduste eest. 

Sain kogemuse võrra rikkamaks. Alati usalda oma energiat vaatamata, mis iganes kokkulepped oled eelnevalt teinud ja ole valmis neid muutma, ning endale kindlaks jääma.

Järgnevatel päevadel olid mul veel mõned segased kokkulepped ja selguse saamiseks ma testisin neid energeetiliselt. Iga valik, mis ma pidin tegema ja mis ei olnud kõrge vibratsiooniga või mis tundus ebaselge, jätsin valimata. Valisin välja kõige magusamad, mahlakamad võimalused. Ning kui ma seda tegin, olid ka tulemused võrratud. Ma tundsin end kui kuninganna. Ja kuningannad teevad teate mida? Nad domineerivad ja nad teevad seda kuninglikult. Ning ilma selleta pole võimalik väge omandada. Ning selles kuningannalikkuses saavad teadlikud mehed olla suureks abiks ja kaasloojateks.

connecticutMind võtsid vastu kaks uut sõpra, kes jagasid minuga oma küllust, oma lahkust, armastust ja kohalolu ning oma kodusid – igaüks omal võrratul moel. Ma olin hoitud, hoolitsetud ja hinnatud, vastu võetud. Seda väljendab kõrval olev pilt. Nii vähe ongi vahest vaja, et end hästi tunda. See on olnud väga hea õppetund kuidas vastu võtta.

Mulle tuldi rongile vastu Porschega. Minu rongipiletid maksti kinni, söögid ja toidud kaeti ning samuti ühel korral sõidutati mind tagasi mu peatuspaika, isegi kui see võttis 1 tund ühes suunas ja 1 tund tagasi. Vestlused olid kosutavad. Tundsin et mind imetleti, hinnati ja nähti mu väärtust. See pani mu särama. Ja nii peaks iga naine särama. Meie sisemine säramine on alati teretulnud, aga naistega juhtuvad imed kui neid väljastpoolt imetletakse, ka meeste poolt. See suunatud energia muudab meid ja aitab meie naisenergial täielikult aktiveeruda.

Ja need olid südamest tehtud valikud, sest energia oli soe, südamlik ja avatud. Ja mõtlesin siis kui palju oleks ma kaotanud kui oleksin taas kord lõpetanud lihapoes ja olnud ‘hea tüdruk.’ Nüüd suudlesin tundmatust ja astusin oma kuningannalikku energiasse.

Enamus inimesi on suhetes nagu zombid. Käivad ühte ja sama rada pidi ning siis imestavad miks kunagi ei vii see oodatud rahuldumiseni ning miks nad ei saa seda, mida nad soovivad.

Üks peamisi probleeme on, et me ei väljenda avatult mida me soovime ja mis meile pakuks toetust, rahuldust ja tuge. Mu uus polü sõber ütles, et kui ta kinkis oma uuele sõbrannale raamatu eneserahuldamisest kommenteeris tema vend, et mis sul viga on, et kas sa oled nii halb armatseja, et pead talle eneserahuldamise raamatu kinkima? Mu sõber ütles selle peale, et otse vastupidi: ‘oleks tore kui ta õpiks oma keha tundma täielikult ja ka õpiks kuidas seda mulle väljendada ning mind juhendada. ‘

Viies võti – kõikide uue ajastu suhete kuldvõtmed

Olenemata kui palju partnereid teie oma ellu valite, üks on kindel, igas suhtes on omad kuldvõtmed. Jagan siin kolme kuldvõtit, mis aitavad meid igal ajal ja igat sorti suhetes.

1) Selgita välja mida sina suhetes vajad. Kirjuta see ülesse ja kui osad asjad on selgusetud, anna endale aega ja võimalusi välja selgitada mis sinu jaoks sobib ja kuidas. 

2) Mida sinu partner (partnerid) soovivad.

3) Kuidas pakkuda, seda mida sina soovid iseendale ja teistele ning pakkuda teistele seda, mida nemad soovivad.

Nii lihtne see ongi. Minu uus polü sõber ütles selle peale, et ta on seda järginud viimased 20 aastat ja tal on vahest probleem. Tal tekib nii palju suhteid ja nii paljud inimesed soovivad temaga koos olla, armastavad teda, ning on probleem temast lahti lasta kuna ta on nii armastav, hooliv ja kohalolev. Kõikidest neist aastatest kui ma tegelesin ka tantrakursuste loomisega ning kõik tantraõpetajad, keda ma olen ise kogenud, ma pole ühtegi kogenud suhtlemas sellise integreerituse ja kohaloluga ning respektiga nagu tema seda tegi, see on nii uskumatult ehe ja siirast ning südamest. Temal tuleb see nagu täiesti naturaalselt. Milline nauding oli rääkida inimesega, kellega paljud vaatenurgad ja kogemused elule on olnud väga sarnased. Kulgesime üle Manhattani öistes tuledes ja selline tunne oli, nagu ma rääkisin iseendaga. Imeline!

Võtmed meestele

Palju mehi siin NYCis lõpetavad suhted või ütlevad, et sry et ma ei saa praegu sinuga suhet luua kuna mul on töö juures rasked ajad või tahan selle enne korda saada, või tahan end majanduslikult paika saada. Mõistmata, et kui ta loob endale suurepärase suhte sobiva naispartneriga, ning naisele ruumi hoiab, teda imetleb, teda toetab tema loomistes, siis loob tegelikult platvormi mitte ainult selle naise õitsenguks, vaid ka enda äride, oma töö ja oma potentsiaali totaalseks avaldumiseks imeväel ja väga kiiresti.

blossomingcherry treeKui paljud naised on kogenud seda, et kui abielluti, siis loodi koos suured impeeriumid või, et ka mehel läks ärides hästi ja mingil hetkel keerab mees selja, lahutab ja võtab kõik viimsegi naiselt ära? Ilma aru saamata, et sellega saeb oksa, millel ise istub?

Ratas käib teistpidi. See, mida on meile sisendatud – et tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus, tuleb ümber keerata – vali armastus ja siis tee seda mis sulle meeldib ja see annab sulle automaatselt ka külluse ja kõik mida vaja. Kui palju on neid mehi kes on seda kogenud või julgevad sellesse astuda ja kogeda täie julgusega? 

Olen ise sellel tasandil saanud väikeseid maitseproove, aga kunagi pole olnud piisavalt julgeid mehi, seda pikemalt proovida. Nüüd olen oma ringidesse tõmbamas mehi, kes julgevad seda kõike pakkuda ka lihtsalt sõbrana, kui me muud ei vali. Ja sedasi saame toetada ja luua oma unistusi. Üksinda loomine on võimalik, aga tulemused võtavad palju kauem aega ja võivad olla katsumusterohkemad. Kui mees ja naine koos loovad, siis loovad nad võimsa väega mis ei loo vaid neile, vaid kogu planeedile. 

Meeste transformatsioon

Maa element toob pinnale ka paljude meeste muundumise ja transformatsiooni, kas nad tahavad seda või mitte. Mõnel nädalal mulle tundub, et maailm on täiesti ära pööranud ja mehed eesotsas. See on suur transformatsioon – patriarhaalsest vägivallast astuda tasakaaluka Veenuse ajastu  naisenergiate südamesse.

Mehed kardavad kaotada kontrolli, on segaduses, ei tea kuidas uutmoodi tegutseda. Nad vajavad abi ja toetust. Nad vajavad teadlikke naisi. Naisi, kes on kannatlikud, kohalolevad ja targalt kutsuvad. Kutsuvad neid uude maailma, kus maagia ja tants võivad luua imesid. Kus mehe roll ongi olla see platvorm, see kivikalju, kus naine saab tantsida oma pöörasuses ja võlus.

Kui palju selliseid mehi te tunnete? Ma võin praegu nad oma ringkonnas kahe käe sõrmedel üles lugeda. Neid ei ole veel palju.

Mida aeg edasi, seda rohkem peavad mehed aru saama, et vanamoodi ei saa enam edasi minna. Olgu selleks kas siis suhted naistega või muu tavaelu. Kõige esimene asi on, et oleks vaja meestel õppida tundma oma sisemist naist ning temaga täielikult tuttavaks saada. Tugev intuitsiooniga suhtlemine ja sellele järgnemine muutub järjest olulisemaks. Küsida endalt:

Kuidas olla pehme ja tugev üheaegselt?

Kuidas kasutada naisenergiat igapäevaselt ja teadlikult?

Kuidas olla naiselikult haavatav ja selle eest mitte plehku joosta?

racolorSamuti on kasulik meestel õppida ja end ümber koolitama kuidas naistele läheneda. Naised ei ole seksobjektid või augud kuhu oma stressi maandada.  Naised on selle maailma ühed olulisemad loojad. Jah nad võivad olla raskesti mõistetavad ja tujukad, aga kui sa annad ühele naisele kõik mida ta vajab, siis avab ta sulle oma kogu universumi ja mees saab luua oma impeeriumi nii suurelt või väikselt kui ta seda teha valib. 

Seksi suhtumine

Seks on maksimaalselt ületähtsustatud. Kui sageli suudavad inimesed lihtsalt seksida lõbu ja rõõmu pärast ja ei hakka seejärel teist inimest oma omandina võtma? Kui seda teha täie teadlikkusega ning turvaliselt, ei ole midagi katki. Mis iganes eesmärk selleks pannakse ja kui mõlemad on sellega nõus, siis peak ju kõik okei olema? Sageli aga ei ole?

Läbi seksuaalakti aktiveerime me oma nais- ja meesenergia keskused, avame end läbi täieliku haavatavuse teisele inimesele ja seetõttu on teistel meisse parem ligipääs igal tasandil. Kui nüüd üks pooltest tahab teist kuritarvitada, saab ta seda teha palju kergemalt.  Seksi saab ka kasutada võimu ja väe võimendamiseks või vähendamiseks ning paljudel teistel eesmärkidel. Kui aga seksi kasutada teadlikult, siis saate kõike oma elus läbi selle paljudama hakata. Mitte ainult ei sünni lapsed, vaid võivad sündida ka projektid, ellu võib tulla rohkem küllust ja kõike muud. Kui seksuaalakt toimub täie teadlikkusega ning peale seda oma energiad tagasi tõmmata ning teise omad tagasi saata, siis võib tunne olla teine. Muidugi kui on soovi teise energiaid tagasi saata. Läbi seksuaalakti saame kõige lihtsamalt aidata kehal ja vaimul lõimuda. See on kiirtee.

Naiste muundumine

Naistel on vaja samuti end täiendada ja oma naiselikkuse ja mehelikkusega täielikult kontakti astuda ning oma ürgjõuga sõbraks saada ning selle eest mitte ära joosta. Kui me seda kastame ja sellele väljundeid anname, see kasvab ja toetab meid. Samuti on väga oluline, et naised laseks oma Kalil möllata. Leida väljundid kuidas oma varjudega tantsida ning neid emmata ning seda mitte mingil juhul maha suruda. Väga oluline on leida inimesed, kes toetavad Kali avaldumist ning ei suru seda maha.

Naiste meeste suhete peamine võti

Minu arust on selleks lahke, avatud ja teadlik suhtlemine. Siin olles NYCis olen märganud nii palju ja inimesed, kes on mind ümbritsenud on olnud nii teadlikud ja targad ning kogu aeg tähelepanelikult rääkinud ning suhelnud. Selgus kokkulepetes, vajaduste väljendamine, iseenda eest hoolitsemine, kulgemine on kõik väga suured võtmed.

Lahke suhtlemine tähendab, et kas mida saan ma teha, et olen lahke enda suhtes ja teiste suhtes, et kõik tunnevad ennast hästi, hoitud ja armastatud. Kui vaja, siis ütelda ka ära ja teha muudatusi, et hoolitseda iseenda vajaduste eest. Näiteks NYCis on vahemaad suur teema ning sageli otsustatakse kahe koha vahepeal kohtuda, nii et mõlemal oleks vähem reisimise aega. Samuti proovitakse leida sobivam aeg, sest inimeste graafikud on mõnedel kuude kaupa ette paigas.

Avatud suhtlemine tähendab, et ma olen avatud oma vajaduste ja oma olemuse suhtes, ma ei varja midagi ega kedagi. Mu suhted on läbipaistvad ja midagi pole saladus.

Teadlik suhtlemine tähendab, et ma teadvustan oma suhtlemise ja suhtumise mustreid ning  võtan nende eest vastutuse iseenda peale ja annan endast kõik mis võimalik, et olla võimalikult selge ja otsekohene oma sõnades, lausetes. Kui ma märkan, et mõni vana muster tuleb ülesse, mis mind enam ei teeni, siis on hea see teadvustada, sest peale teadvustamist ei ole vanadel mustritel enam võimalik pead tõsta.

Kui ma kõiki suhtlemisvorme kasutan teadlikult ja kogu aeg, siis loon uued tingimused, mis loovad suhted kerguse ja vooluga ning draamal ei ole mu elus enam kohta.

Uue nädala energia lisavõtmed

Võib tulla vajadust iseenda eest väekamalt hoolitseda ja ennast kehtestada oma vajaduste suhtes ilma süütundeta. Harjutagem hea tundega ei ütlemist.

Kaksikute energia toob rohkem ja kiiremaid muutuseid ja vajadust, et me kiiresti muutustega kaasa läheks ning toob rohkem pinnale ka suhtlemise vajadused.

Palju rohkem tuleb suhtlemist ja võib ka tuua uusi tuuli koos uute inimeste ja suhetega. Nii, et avagem siis kõik uksed ja olgem valmis uuele!

______

Kirjutage ja jagage oma suhete mõtteid praegusel ajal ning kas mida jagasin tekitas äratundmisrõõmu!

kevadpakkumineNeile, kes soovivad lisainspiratsiooni on jätkuvalt olemas ja saadaval väikesed inspiratsiooni raamatukesed. Huvi korral järgi juhiseid kaardil.

ellisislandcrystalOlen Crystal Ra Laksmi. Läbi julguse elades astun oma südame teed. Usaldan samme ja vahest ka kukun. Tõusen taas püsti ja kõnnin või lendan edasi. Minu seiklused New Yorkis on olnud põnevad, ennastarendavad, täitvad ja külluslikud. Loodan, et nende jagamine on igat lugejat inspireerinud omal moel ja seda jagub ka edaspidiseks!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This