Select Page

historysamountains111Tänane sissekanne tuleb ühest teemast, millele väga paljud inimesed kulutavad tohutult palju energiat, kuid mis on täiesti mittevajalik. See on see, et me proovime kõigile meeldida.

Et kui paljud meist võivad lihtsalt maha istuda ja ütelda, et pole vahet kas see mida ma teen meeldib kõigile? Ja kui ei meeldi, siis pole probleemi? Et mis siis saaks kui me paneks fookuse sellele ja neile, kes tunnevad, et see mida me teeme on väärtus ja panustab nende ellu, ning ei annaks mitte mingisugust energiat nendele kes seda ei hinda või ei vali või ei väärtusta?

Kui palju sina kasutad oma igapäevas energiat selleks, et teha kõike nii, et see kõigile meeldiks? Või kui palju energiat paned sa sellesse, et mitte saada mitte meeldimise osaliseks? Kui absurd see on?

Ja see ka ei aita kui sa lihtsalt näppu näitad neile, kellele sa ei meeldi, sest oled ikkagi silmitsi polaarsustega ja vastanditega. On palju parem lihtsalt teada, et see pole relevantne sinu jaoks ja sa võid lihtsalt jätkata oma valikutega.

Mis oleks selleks vaja küsis siis mu kolleeg, et sa hakkaksid valima iseenda pärast ja iseendale?  Ja sa ei vali kellegi vastu, vaid tõeliselt endale!
Mis seikluseid saad sina siis täna kogeda?

Nii et fookus neile, kes näevad su elus ja tegemistes väärtust ja lase neil teistel lihtsalt olla seal kus nemad on ja need kes nemad on!

Pealegi kui sa oled täiesti ainulaadne ja unikaalne, kellega on sul võistelda, või kellele peaksid meeldima? Siis tunned ennast enda nahas mugavalt ja enesekindlalt täiesti loomulikult. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This