Select Page

1. Kus sa oled?

Tere oled Crystal Ra Laksmi isiklikul kodulehel

Pakun erinevaid tooteid, teenuseid ja koolitusi ning seikluseid globaalselt, mille keskmes on läbi transformeerivate keha-meele-vaimu tehnikate anda inimestele võimalus luua iseendale uus jätkusuutlik reaalsus, sealhulgas koos harmoonia, tasakaalu ja holistilise küllusega. Alustan ka nüüd oma uue online koolitusega Kiirtee Iseendasse Seiklusega, mida on võimalus endale tellida 6ks järgnevaks kuuks. Sinu valida on selellelt lehelt kas teenused grupis või personaalse mentorlusena.

2. Mis ma siin teha saan?

Saad siin lugeda blogipostitusi, kus on palju inspiratsiooni ja ideid ning näpunäiteid kuidas iseendaga ja maailmaga paremaks sõbraks saada. Jagan oma kogemusi ja mõtteid, kogu maailmast. Olen kõike seda praktiseerinud viimased 13 aastat, ning kui see on toiminud minu elus, siis üsna tõenäoliselt teeb seda ka sinu elus kui seda vastavalt oma tingimustele ümber kohandad.

Saad minna Kiirtee Iseendasse Koolituse Facebooki lehele, kus on interaktiivsed värsked uudised ja blogipostitused kursuselt ja samas ka otse elust ning osalejatelt.

Kiirtee Iseendasse Seiklusel on kuus korra webinar, kus saad otse vahetult kohtuda minuga ja minult küsimusi küsida.

Samuti saad minna Crystal Ra Laksmi Facebooki isiklikule kui ka Fännilehele

Facebookis asub ka Rahamagnetite klubi (see on rahamangeti toote ostnud liikmetele).

Saad osta tooteid ja teenuseid, nii online kui offline, mis võivad rikastada sinu tööriistakasti iseenda harmoonilise elu loomisel.

Väljatöötamisel on minu isiklik tervendusmeetod, ning kui see valmib, on võimalus ka osaleda nendel kursustel ja samas ka ennast õpetajaks koolitada.

Võin sulle korraldada eraviisilise koolituse või koolitusseikluse iseendale või oma sõpradele, töökollektiivile või sugulastele.

Ajapikku lisanduvad veel mõned tehnilised abilisad, mis teevad sinu kogemuse siinsel lehel veelgi värviküllasemaks ja põnevamaks.

3. Kuidas see sulle kasulik on?

Saad terve hulga tööriistu ja vahendeid iseenda  jätkusuutliku harmoonilise elu panustamiseks. Tegu on viimase aja uudsemaite tervendusmeetoditega (AuratransformatsioonTM, kogemuspõhised tantratehnikad, Access Consciousness, Veeteraapia, VenitusTans Vees, Organic StretchingTM), mis on kaasajastatud tänapäeva inimeste vajadustega ning energiatega. Vajalik on holistiline keha-meele-vaimu lähenemine, mida ohtralt pakun.

Siinse blogi kannetest saad pidevalt inspiratsiooni minu erinevatest lugudest ja seiklustest ning ka näpunäiteid kuidas midagi kergemini oma elus luua.

Kuna viibin enamus aja välismaal, läheb Eestiga töö enamasti online põhiseks. Kuid plaanin järgmisel suvel suuremaid sündmuseid erinevatel Skandinaavia festivalidel, kus lanseerime nii Organic Stretchingu TM-i kui ka minu uue tervendusmeetodi. Sellega töö algab juba praegu.

See on sulle kasulik, kuna läbi selle programmi hakkad elama oma elu nii nagu sina seda valid ja külluslikult igal tasandil, nii, et ei pea enam muretsema kas ots otsaga kokku tuled. Läbi teadliku küllusliku elu lood uut väärtust nii iseendale kui ka maailmale ning saad olla inspiratsiooniks ka teistele sinu ümber!

cv

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This