Select Page

morningbeachwaveMillal juhtuvad imed?

Siis kui me neid tellime ja nende kohta küsimusi esitame. See võib tulla mis iganes moel ja vormis ning minu lihtne seletus imede kohta on see, et see on hetk kus mateeria ja vaim armatsevad omavahel. Neil on nii hea olla ja nad sulavad oma orgasmis üheks, nii et saavad luua uusi vorme ja maailmu.

Sageli on ka huvitav jälgida seda, et inimesed on nii oma mustrites, soos ja mudas kinni, et ei tule selle pealegi, et mõnikord võib aidata vaid üks küsimus – nagu väikese ime tellimus. Ja imedega on see lugu, et kui juba ükskord juhtub, siis nad paljunevad ja hakkavad kasvama igas vormis ja kujul ning neid võib täitsa taevast alla sadama hakata ja lausa päise päeva ajal. Selles mõttes tuleb ikka täiesti ettevaatlik olla nendega, et mida küsid, seda saad.

Minu klient oli käimas läbi väga suurt katsumusterohket kuristikku. Ma pidin vaid seda pooleldi eemalt jälgima, sest see oli tema tee. Ja ma tegin seda, kuigi see oli väga raske, sest inerts oli suur minna päästma. Aga enne kui sind päästma ei kutsuta, ei tasu oma abi pakkuda. Ja see on väga lihtne tõde, mida väga paljud inimesed ikkagi kogu aeg ära unustavad.

Võtke kasvõi üks nädal selle fookusega, et te ei paku teistele abi enne kui nad seda teilt paluvad. Ja see loob imesid teie elus!

00000feetEnesekehtestus on üks mooduseid oma vägi koju kutsuda

Sain ühelt oma kunagiselt kliendilt hädaldava kirja, et näed tema saab vaid mingit toetust ca 300 eurot kuus ja ei saa isegi minu sessiooni endale lubada, et mis siis teha? Minule oli nüüd imeline võimalus ennast kehtestada ja paika panna, mis mulle sobib ja kuidas ning selgitada miks.

Selgitasin talle, et see, et ta vaid 300 eurot kuus saab, on ju tegelikult väga tore. Mõned inimesed ei saa isegi 100 eurot kuus. Nii, et kõik oleneb sellest, mis nurga pealt vaadata. Kui 300st eurost kuus ei piisa, siis tuleb vaadata, mida muuta on vaja. Kas elustiili? Või elukohta? 300 euroga näiteks saab Mehhikos elada kuus nagu kuningakass. Võib leida väga odava elamise ning toit on ka hea hinnaga.

Teiseks on vaja mõtelda, mida ma siis kogu aeg mõtlen, et loon nii kitsa reaalsuse, kus vaid tuleb sisse 300 eurot? Mäletan aastaid tagasi küsis üks vihane õpetaja, kuidas ta peaks saama endale lubada Auratransformatsiooni kui ta kuupalk on selle seansi maksumus? Mina ütlesin selle peale, et kus on tahe seal on võimalus ja miks ta valib sellise töö, mis nii vähe palka maksab?

Piirangud on vaid meie mõtetes kinni. Kui su kuupalk või iga kuu sissetulek on kogu aeg sama, siis mida see tegelikult näitab? See näitab seda, et su mõtlemine on seisu seisundis ja ei liigu paremuse poole või arengu poole. Seepeale soovitasin tal uurida minu erinevaid minitooteid, millede hulgas on kusjuures kolm rahamagnetite toodet, mis kokku maksavad vaid 15 eurot ja rahaliselt võib luua miljoni eurosed väärtused. Seepeale vastas too klient, et on valmis need soetama, kohe kui raha peaks laekuma.

Selgitasin ka oma kliendile, kuna olen viimased 3 aastat pea enamus aja teinud tasuta seansse või vahetusseansse, siis ma praegu seda väga enam teha ei vali ning valin nüüd ka vastu võtta rahalist väärtust selle eest ja hea südametunnistusega. Kui temal on sellega probleeme, siis on see tema probleem.

Samuti on see rahatu seisund meile alati heaks kontrollpunktiks, et kas me teeme ja loome seda, mida oleme siia tulnud looma ja tegema?

Sest tavaliselt kui me seda teeme, siis hoolitsetakse kergusega kõikide meie vajaduste eest. Mõnikord küll võibolla mitte kohe alati moel nagu meie ette kujutame, aga kindel on 100% et katus on pea kohal ja toit on laual ning on koht kus luua.

Olen seda nüüd risti ja rästi üle terve maailma reisides 14 aastat testinud ja kinnitan järjekordselt, et ma pole ainus, kes seda kogeb. Meid on rohkem ja me paljuneme iga päevaga. Moodused kuidas me elame ja loome muutuvad igal tasandil. Järjest rohkem hakkab olema inimesi, kes elavad vaid oma kohvriga reisides. Inimesi, kes armastavad rohkemat kui ühte inimest ja võibolla isegi samast soost. Järjest enam on inimesi, kes valivad elada mitme partneriga koos ühes majas või korteris. Ja mitte ükski neist valikutest pole õige või vale. Need on valikud, mis sobivad neile inimestele. Ja mitte kellelgi ei ole õigust seda hukka mõista oma vaatenurgast.

00000jacuzziNaturaalmajanduse tagasitulek

Väga paljud inimesed kogevad praegu, et sularaha ringleb raskemalt kui varem. Järjest enam inimesi kogeb naturaalmajanduse võlusid. Minu viimase aasta 80% kogemusi põhinevad naturaalmajandusel – kus mina olen panustanud inimestele ja nemad mulle – alates elukohast, lennukipiletitest kuni teraapiate seanssideni välja. Ma olen neist kõigist rikastunud. Ja loonud uue reaalsuse. Ja ma näen et see toimib üha enam ja enam kui uue ajastu valuuta. Kuid ka sellega tuleks piiri pidada ja vastavalt olukorrale ka panna jalg maha kui on selleks õige aeg ja ka ikkagi julgeda raha küsida oma teenuste ja oma panuse eest, sest ükski äärmus ei too kunagi head.

Energiatele järgnemine

Access Consciousness ütleb, et alati tuleb vaid valida see, mis avardab ja annab tunde, et on suurem ja tugevam. Kuid minu kogemus on, et vahest tuleb isegi valida otse vastupidine. See annab rikkaliku kogemuse, õpetab alandlikkust ning samuti teeb meid kordi tugevamaks. Ma olen praegu oma elus täpselt seda kogemas. Kui ma oleks valinud vaid kerguse, siis oleksin valinud ka mitte oma suurt teed ja võibolla oleks isegi siit planeedilt lahkunud.

Ma küsisin ka osade inimeste käest nõu ja osa nõu mis tuli, oli lausa hävitav. Ehk tuli ikkagi järgneda oma südamele ja vaimule.

Selles mõttes on minu soovitus ikkagi alati oma südame ja vaimuga kõik valikud üle kontrollida ja minna sinna kuhu nemad juhatavad, olenemata mis teised õpetajad, moodulid või printsiibid ütlevad.

Su vaim ja süda teavad, mida nad on tulnud siia kogema. Kui sina seda kõike mõistusega ei suuda kokku panna, siis las vaim ja süda teevad seda sinu eest. Sina vaid järgne usalduses nendele täielikult. See võib olla katsumusterohke, aga tee seda ikkagi. Vaim ja süda oskavad ka kokku panna erinevaid võimalusi moel, mida sinu mõistus kunagi ei oskaks. Oluline on siin panna fookus essentsile. See on see tunne, kui su aeg kaob ära ning oled täielikult kohal. Siis oled kodus. Iseendas ja oma tee ja triibu peal!

Vaata mis sellest välja tuleb! Anna siis mulle ka teada!

Alkoholi mürk

Ma olen jätkuvalt väga üllatunud, et kogu maailmas on alkohol vabalt saadaval ja ei ole mitte mingeid piiranguid kui mitu pudelit sa osta võid. Ja üle kogu maailma hävitab alkohol inimesi, nende kehasid, nende elusid, nende suhteid ja seda peetakse normaalseks. Sama on tablettidega. Kui paljud miljonid inimesed võtavad tablette, mis nüristavad nende kogu olemuse ja panevad isegi tegema ja käituma täiesti vastu oma tahtmist või valikuid? Ja seda peetakse samuti normaalseks? Mis ja kes selle taga on? Kes lõikab sellest kasu?

Alkohol on üks moodus kuidas vaikselt inimesi tappa. Kui nad upuvad valusse, siis väga paljud valivad selle tee. Kas pole tööd, või on kaotanud oma naise või lapsed või muud teemad. Ja alkohol on tõeliselt kaval, see võtab sind oma embusse vaikselt ja kavalalt, aga tema haardest on väga raske välja rebida.

Minu mõlemad vanemad olid alkohoolikud ja nad on praeguseks surnud. Mu isa suri kopsu ja maksavähki. Mu ema suri arvatavasti läbi mõrvamise läbi joodikute tüli. Ma lõpetasin alkoholi joomise ca 10 aastat tagasi. Peale seda pole ma tilkagi alkoholi joonud, sest ma ei taha lõpetada nagu nemad seda tegid. Ma ei tarbi ka kohvi, ega muid narkootilisi aineid, sealhulgas ka ei suitseta. Ma olen ka vaikselt vähendamas oma suhkru tarbimist (teine aeglaselt tappev aine). Ma olen lihtsalt pilves iseendast ja elust ning võimalustest ja ei vaja selleks enam väliseid aineid.

Panin ka tähele, et kui ma tarbisin aastaid tagasi alkoholi, siis iga kord kui ma seda tegin, siis mul läks ca 1 nädal või rohkem aega, et saada tagasi normaalne seisund, ehk oma keha ja vaimu ning meele tasakaal. Otsustasin, et ei soovi liikuda enam allapoole, vaid ülespoole ja tasakaalu ning jätsin alkoholi oma joogimenüüst välja.

Mida aeg edasi läheb, seda rohkem survestavad uued energiaid meid lahustama ja lahti laskma igat sorti ainetest, mis ei lase meil totaalselt olla oma väes ja oma loomises. Kui järgida vaimu tarka juhatust, siis ta juhatab meile kõik uued võimalused, mis on tervislikud ja puhastavad ning toetavad. Mina näiteks alustasin Moringa pulbri manustamisega, millest tehakse rohejook ja mis on nii puhastava kui toitva toimega. Igaüks peab leidma oma keha vajadustest lähtuvalt oma abilised ja toetavad ained.

Koputa ustele

Uue energia üks uusi võtmeid on julgus. Kui teil on tagataskus julgus, ning te ei karda koputada uutele ustele ja ka neist sisse piiluda, jõuate lähinädatatel ja kuudel palju kaugemale kui need, kes seda ei tee. 

Minu miljonärist klient ja paljud sõbrad on siiani väga üllatunud minu pideva võime üle koputada ustele, isegi siin majas ja küsida kui midagi on selguseta või kui mul on midagi vaja ka väljaspool maja. See on ka üks põhjus miks ma olin võimeline looma uue ime ja uued võimalused ning ka uue elu ja platvormi.

Selleks, et koputada ustele koos julgusega, tuleb käituda arusaamisest, et ebaõnnestumisi ei eksisteeri. Ainus mis eksisteerib – on kogemus. Siis ei ole ka vahet, kas ma kõnnin musta või valge triibu peal, sest see võime aitab mul tegelikult astuda iseenda väesse ja oma triibule, mis võib olla hoopiski vikerkaarevärviline või kristallroosa või kuldne.

Kui ma läksin ka ajas tagasi, siis tõesti – see võime – koputada ustele ja olla avatud on olnud üks peamisi võtmeid minu viimase 14 ränduri aasta jooksul. Isegi kui mulle uksi ei avatud, ei olnud ma heitunud. Ma järgnesin oma südamele ja peatselt avanesidki uued uksed või koguni lausa suured väravad! Nii, et proovige järele!

Seisa silmitsi hirmudega

Olen seda siin blogis korduvalt korrutanud ja mõnele lugejale võib see juba väga ära kulunud tunduda, aga teema on väga oluline ja muutub veelgi olulisemaks, mida aeg edasi kulgeb.

Miks see on nii oluline?

Sest uue ajastu energia toimib läbi tasakaalu energia. Tasakaal luuakse aga läbi pimeduse ja valguse ühinemise. Vanas energias toimis kõik vaid ühe või teise poole pealt. Uues energias aga on vaja mõlemad pooled omavahel tuttavaks teha ja kokku liita. Kui te liidate plussi ja miinuse lootegi neutraalse pinnase. See on see, mis on uue ajastu seemnete pinnas. Kui te proovite uues ajastus oma varjude eest ära joosta, siis pikemas perspektiivis see ei õnnestu. Teid pannakse nendega kasvõi vägisi silmitsi seisma. See on moodus kuidas vaim toimetab. Ta peab läbi erinevate situatsioonide ja inimeste ära lahustama kogu sodi, mis on veel kuskile kinni jäänud.

Mõnikord on see sodi nii kõvasti kinni jäänud, et selle lahtiraputamiseks on vaja shokki või väga suurt ja negatiivset kogemust. Ma sageli küsisin endalt, et kui ma olen transformeeritud, siis ei peaks ju sedamoodi sodi enam ülesse tulema või ei peaks nii palju katsumusi olema või nagu eelmisel aastal – ei peaks inimene jääma surmavasse haigusesse.

Siin sõltub nüüd ka väga palju inimese missioonist. Mida suurema haardega see on, seda sügavam ja kõrgem ning laiem on iga kogemus, sest inimene pannakse situatsioonidesse, kus ta haare saaks igal tasandil trenni.

Minu surmava haiguse kogemus oli vajalik selleks, et selgeks teha, et ma olen võimeline sellest läbi liikuma ja selle lahustama ning läbi selle kogemuse aitama ka oma kliente. Tegu on uue ajastu haigusega, mille sarnast pole maailmas enne olnud ning mida on väga raske tervendada kui kohe jaole ei saa õigete vahenditega. AIDS ja vähk on selle kõrval köömes. Õnneks oli minu ümber piisavalt inimesi ja infot ning tarkust, mis mind sellest läbi tõi. Olen neile kõigile väga tänulik ja eelkõige iseenda vaimule ja lähedastele, kes sellel ajal minu kõrval olid.

DCIM100GOPROMinu siinse praeguse suure transformatsiooni võti seisneski selles, et ma ei kuulanud mitte kedagi teist, kui vaid oma südant ja oma vaimu. Ma tulin ja seisin silmitsi oma hirmude, oma varjudega. Ma ei jooksnud nende eest ära, vaid kuulasin nad ära ning kuigi vahepeal oli mul tõesti nii suur hirm, et tõesti tunne nagu piss püksis, oli see kogemus seda väärt. Nüüd olen astumas totaalselt oma väesse tagasi, embamas oma enesekindlust ja lihvimas oma nõrkusi iseenda tugevusteks.

Täna jalutasin ookeani ääres ja kuna see on totaalselt privaatne rand, siis siin võõraid väga ei kohta. Kuid täna oli rannas üks must mees, kes hakkas äkitselt minu poole tulema. Ma oleks muidugi võinud kohe ära joosta, aga ma tahtsin teada, mida ta siin teeb ja ka uurida kas mu tunnetus tema kohta peab paika.

See mees oli USAst ja tundus, et selline vaba rändur ja seikleja, kes lihtsalt elab seal kus saab ja liigub siis edasi. Ta uuris mu keha ja hakkas lähenema energeetiliselt seksuaalselt, isegi mulle raha pakkudes eeldades, et ehk ma olen prostituut. Ei tea kuidas tema mõtlemine käis, kuid minu jaoks oli tema vibratsioon mitte turvaline. Ta küsis kas ma tean kust ta saaks coca colat juua. Ma ütlesin, et võibolla klubi majast ja osutasin selle poole. Ma pidin ise minema ookeanisse, aga kuna ta energia oli väga kummaline, läksin kohe majja tagasi.

Majas rääkisin oma kliendile sellest mehest. Ta läks kohe välja, leidis kaks kohalikku piirkonna turvameest ja läks ning tegi mehele selgeks kus ta asub ning mis õigused tal selles piirkonnas on. Mees tundis jõudu ja võimu ning andis mõista, et sai sõnumist aru ning ei ürita kedagi ähvardada ning tahab oma teed minna. Natukese aja pärast tuleb aga sügav ja suur jõgi, ning sellest läbi ujuda on päris tegu, kuna vool on päris kiire. See on minu elus esimene kord kui üks mees minu eest välja astub.

Minu jaoks oli aga see väga suur asi. Ma ei jooksnud ära selle inimese juurest, vaid selgitasin, mis toimub ja läbi oma kliendi abi sai asi lahendatud ja paika. Vana mina oleks kohe ära jooksnud ja võibolla isegi jätnud selle ränduri ula peale, nii et ta oleks öösel siin maja ümber ringi luusinud. Tänu minu julgusele temaga vestelda, sai asi paika ja selgeks.

Mis sellistel puhkudel ka aitab, on vaja selgitada, mis on see, mida me kardame. Mul oli täna veel üks teine juhus, kus ma pean korrastama oma pabereid ja oma kokkuleppeid ning neid vastavalt muutustele ka ümber muutma. See pole vahest minu tugevaim külg. Kuid nüüd valmistan end ette, et saaksin täielikult sellest teemast rääkida telefoni teel ja asjad korda, selle asemel, et nende eest ära joosta. Rahulolu tunne, mis sellest tuleb on palju rohkem väärt kui ebakindlus ja värin, mis tuleb asjade eest ärajooksmisega. Nii et ilusat varjude embamist kõigile!

crabSelle nädala praktiline harjutus

Kui võimalus jaluta merre või ookeani. Istu sinna maha, nii et su suguelund puudutab liiva. Seejärel palu Neptunil ära imeda kõik kibestumine ja ebakõlad mis sul on seoses naiste või meestega sellest elust või eelmistest. Lase sel toimuda mõned minutid. Võid tunda oma kehas ka surisemist või muid sensatsioone. Seejärel lase Emakesel Ookeanil selle jäägid lainetega ära uhada. Kui ookeani või merre pole võimalik füüsiliselt minna, siis kujuta seda ette. Vaimul pole piire! Tee seda nii kaua kuni tunned, et su meeleheite tank on tühi. Kui see on tühjaks saanud siis lahusta see, sul pole seda rohkem vaja. Tühista see nüüdseks ja igaveseks. 

miljonarivotmederaamatMiljonäri võtmete uus tulemus

 Eelmisel nädalal paiskasin müüki oma uue e-raamatu – Miljonäri 20 võtit edule. Ja ma ise olen nüüd sealt vähemalt pooled läbi katsetanud. Ja üks esimesi võtmeid on olnud see, mis on mulle nüüd andnud uue töövõimaluse.

 Just täna oli mul ärikohtumine oma miljonärist kliendiga ning ta kinnitas, et soovib mind oma vaimseks nõustajaks järgneva 30. päeva jooksul, mille järel hakkame koos juhtima erinevaid projekte. Tal on ka vaja autojuhti kui ta Ameerikasse läheb Mehhiko pabereid tegema. Kõige huvitavam oli, et ärikohtumise lõppedes ütles ta: ‘Crystal, probleem ei ole mitte, et kas mina tahan sinuga töötada, vaid kas sina tahad minuga töötada?’ Wow! Tase!

 Ta andis mulle suurepärase tagasisideme mu kolme töötatud nädala kohta siin. Ta väitis, et olen üks kõige visam inimene, keda ta sellel planeedil on kohanud. Et ma ei anna kergelt alla. Ma panustasin ja tegin kõike mida ta palus ja rohkemgi veel ning esitasin talle selle vahest isegi enne kui ta seda oli mult palunud. Olin 100% lojaalne, aus ja kohal. Samuti suutsin panustada tema valu ja teravate emotsioonide pehmendamisega ning sõltuvustest lahtiütlemisega ning tuua talle uued äriideed, mis talle uut motivatsiooni pakuvad oma elu taas rajale saada. Need olid kaks erinevat asja, mida ta oma elus oli palunud ning mida paljud olid pakkunud, kuid keegi polnud kunagi suutnud sellest läbi tulla või nii pikalt vastu pidada nagu mina seda olin teinud.

Ta on väga palju muutunud nende kolme nädalaga. Ma võiks isegi ütelda, et mulle tundub, et tegu on nagu uue inimesega. Ma poleks kunagi uskunud, et ma saan sellega üksinda hakkama. Algul pakkusin talle viie inimese teami. Ta ütles ei ja valis minu üksinda selle missiooni kallale.

stormyoceanKui inimesed ütlevad, et purjetavad üksi üle ookeanite, siis minu jaoks võrdub see kogemus sellega. Ma tormasin läbi tormide, tuulispaskade, kõige hullemate õudusunenägude ja kuristike, ning ma ei jooksnud enam ära oma hirmu ja varjude eest.

See kui me kõnnime või purjetame läbi oma pimeduse, viib meid meie valgusesse ja seal kus nad kokku saavad – seal sünnibki tasakaal. Tasakaal on uue ajasti number üks võti. Ilma selleta ei saa mitte midagi enam luua. See tasakaal ja minu klient tõid mulle suurima kingituse, mis keegi on mulle üldse andnud peale mu ema ja isa – minu uue elu. Ma tulin tagasi ellu, oma kehasse, oma vaimu, oma väesse ning olen valmis looma uuel moel ja täie turboga. See on suurim kingitus, mida üks inimene saab teisele kinkida. Milline õnnistus! Nii, et võibolla peaksin hoopis mina talle maksma?

Tema paberid USAs annavad talle õiguse vormistada Mehhikos firma, mille järel ta saab mind oma firmasse tööle vormistada nii Mehhikos kui ka USAs. Ehk minu 6. kuine jaht Mehhiko paberite jaoks on ka lõpuks vilja kandmas. Saan omale uue unistuste töö, kus ma õpin, arenen ja teen 100% või rohkem seda, milleks ma olen siia tulnud, kasutades kõiki oma eelnevalt omandatud oskuseid ja võimeid ning arendan ja turustan sealhulgas ka Wantrat ning saan ka oma paberid siin korda.

Lahendus tuli mulle kätte moel, mida mu mõistus poleks kunagi kokku klopsinud. See tuli nagu ümber nurga ja siis kui ma lihtsalt lasin sellest lahti. Point on ka see, et kui me laseme millelgi väga tähtsaks muutuda, siis me lükkame selle endast eemale.

Nüüd kui ma selle lahti lasin, sain veelgi parema pakkumise kui oli eelnev Puerto Vallarta oma. Mul on palju rohkem iseseisvust ja ma olen palju rohkem iseenda boss. Ma saan kasutada kõiki oma talente, oskusi ja võimeid, ning need, mis on mu nõrgad küljed olnud, need saame sisse tellida ja lasta ära teha teistel, kes nende asjade peale väga meistrid on. Samuti avab see väga palju erinevaid võimalusi järele proovida ja testida ka teisi tehnikaid, mis eduka sooritamise puhul aitavad mul luua uusi vahendeid ja võimalusi mitte ainult mulle, vaid ka mu perele ja lähedastele, kogu maailmale ning ka korrastada kogu segaduse, mis väeta olek on viimaste aastate jooksul loonud.

See saabki olema uus platvorm minu globaalsele elumissioonile. Ei saa enam ainult istuda väikses Eestis mätta otsas. Tuleb luua suuremalt ja hooga.

Nii, et ärge te mingil juhul seda e-raamatut ostke, sest näha on, et see kindlasti ei toimi!!!!

filmdivaOlen Crystal Ra Laksmi, kes julgusega embab oma varjusid. Läbi varjude tantsu sain iseendaga üheks. Nüüdsest emban tundmatust ning ta on mu parim sõber. Tundmatus annab mulle võimaluse seigelda koos oma vaimu ja südamega ning vallutada mäetippusid ja uusi tundmatusi täpselt selles tempos ja moel nagu ma seda ise valin. Suurim vabadus seisneb selles kui me oleme jõudnud iseendas koju. Loodan, et minu kirjutised ja elu saab olla inspiratsiooniks paljudele sellel teel!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This