Select Page

pagemountainsSelle nädala võtmed võtavad luubi alla kuidas lugeda märke, mida teha vaimsete tegijate katsumuste puhul praegusel ajal, mismoodi võita pimeduse ja valguse võitlust ning kuidas luua läbi tasakaalupunkti.

Märgid

Ma jõudsin tagasi Mazatlani eelmisel nädalal, aga siin on ka olnud päris palju tegemist ja seetõttu ei ole ma saanud isegi väga oma ranna jalutuskäike teha. Kuid eile ma tegin seda jällegi rõõmuga. Need jalutuskäigud on minu jaoks aeg, kus ma pean kahekõnet iseendaga. Kuulan mida mu vaimul mulle ütelda on (nagu vaatan üle sisemise emaili postkasti) ja samuti kuulan kas südamel on mingeid sõnumeid.

sanddollarKuidas ma neid sõnumeid kuulen? Need on nagu mõtted. Kuidas ma tean, et need tulevad mu südamest ja vaimust? Sest need on inspireerivad ja väekad ning mind innustavad. Samuti teen ma ajas rändamisi ning sageli treenin oma meelt vastu võtma uut ja teistsugust reaalsust. Meie meel ei saa aru sellest kui me millestki mõtleme, kas see juba on olnud või tuleb. Sellepärast on tark olla väga teadlik oma mõtetest.

Ühe tulevikuseiga peale minu peas uhas ookean minu jalgade ette uue vägeva liivadollari. Huvitav oli, et mõte oli sarnane teise mõttega, mida ma mõtlesin pea kaks kuud tagasi kui ookean andis mulle esimese liivadollari. Esimene liivadollar oli oma kujult väga tugev ja väga korrektne – ma ise arvan, et esindas meesenergiat. Teine oli tugev, aga natuke kaaotilisem ning korrapäratum, seepärast arvan, et see oli naiselik liivadollar. Natuke aega enne seda leidsin väikse ja kerge ning pooliku versiooni, mis tundus olema nagu nende laps. Õrn ja hädine. Lisaks leidsin ühe pooliku meritähe, kellel oli kolm tähe jalga. Kuna tundus, et ta oli veel elus, siis ma viskasin ta tagasi vette. Mõtlesin, et kas see oli märk mulle mu kolme tärnise elu lõppemisest?

Kas minu liivadollarid olid märgid, et oleks aeg oma mõte teoks teha, sest ookean on andnud juba kaks väikest külluslikku märki, et tee on roheline? Mis on oluline, on see, et kui märgid tulevad, siis neid austada ning nende kohaselt ka käituda. Kui me seda teeme, siis hakkavad märgid meiega veelgi võimsamalt suhtlema ning meile infot jagama. Mulle näiteks väga meeldis USAs ringi sõita, sest seal on väga palju autosid, milledel on nimelised numbrid. See võib olla päeva jooksul väga hea sõnum ja ülesärataja kui ka teeviit.

000maduVaimsete tegijate ründamised ja raskused

Olen ise kogenud ja panen tähele, et paljud minu tuttavatest tervendajad kogevad praegusel ajal kahte äärmust – kas neil on tööd nii palju, et nad rügavad ennast peaaegu surnuks, või siis on nii, et on raske leida õiget kohta ja väljundit, kus saaks oma talente ja oskusi täeilikult ära kasutada ning nad virelevad puuduses igal tasandil.

Paljudel tegijatel tekib väga tugev vastuseis igasugustele tegevustele, mis ei tõsta energiat ja on peale survestatud või sunnitud. See juhtub seepärast, et vaim, mis vanasti oli meist kogu aeg väljaspool, hakkab nüüd liikuma meie kehadesse ja see tähendab ka seda, et me kõik muundume ümber inimingliteks ning me peame hakkama looma ja tegema seda, milleks me oleme siia tulnud – ehk kõike seda mis tekitab heaolu tunnet ja väestab meid.

Olen märganud, et rohkem on neid, kes ei saa praegu hästi hakkama, kelledel on väga raske võtta vastu raha või isegi kui nad toimetavad täie hooga, raha ei tule nendeni. Olen seda ise ka jälginud viimase aasta jooksul.

Enda puhul olen aru saanud, et see on maa elemendi järeleaitamistund. Ma ise proovisin maa elemendi integreerimisest üle hüpata, nüüd on elu mulle esitlenud võimaluse õppida korrastamist, süsteeme, maskuliinsust, ratsionaalsust, väge ja võimu ja kuidas luua vormi kergelt ning kiiresti. Kõik need detailid, mida ma proovisin vältida või mille eest põgenesin. Seda pole võimalik enam teha. Vead tuleb ära parandada ja see annab võimaluse uutele tasanditele tõusta. Nii, et olge targemad kui mina ja proovige integreerida kõik 4 elementi – tuli, vesi, maa ja õhk ilma viilimata!

mazipalmsPimeduse ja valguse võitlus

Kuna vaim siseneb üha enam inimeste kehadesse, siis on üle maailmselt toimumas väga suur muundamine, kus meie sisemised hirmud, deemonid ja kõik muu allilma energiatest pinnale tuuakse. Vahest on ka seda vaja, kuna sellest loodud shokk võib lahti raputada midagi, mis on meie sees kinni, nii tugevalt, et isegi kangutamine seda lahti ei rebiks. Vaim on väga tark ning lükkab nüüd pinnale kõik, mis on kunagi lükatud kusalegi varju, kappi või sahtlisse. Saladuste ajastu on läbi ning me liigume täielikult läbipaistvuse ajastusse, kus kõik mida me teeme ja näeme ühtib ning kuna rohkem ja rohkem inimesi aktiveerivad oma selgeltnägemise ja tundmise võimed, siis ei ole enam võimalik isegi mõtteid varjata.

Tuleks olla ka ettevaatlik sellega, et kui te saadate kuskile valgust või endale seda soovite, siis praegusel ajal aktiveerub kohe ka teine pool, ehk kui soovite endale valgust, siis saate kohe ka pimedust. Targem oleks seega paluda teadlikkust, sest see asub neutraaltsoonis ja loob tasakaalupunkti, kus nii valgus kui pimedus on ühte sulanud. Oma tasakaalupunkti võimendamiseks tuleks jälgida oma vaimu ja südame juhiseid ning valida kõike, ning kõiki, kes teid väestavad, inspireerivad, kirge jagavad ning teid ülesse tõstavad. See aitab teil oma vaimu endasse integreerida palju kergemalt ja lihtsamalt.

kaepigistusTasakaalupunktist loomine

Olen sellest eelnevalt oma siinses eestikeelsels blogis palju juttu teinud, kuid toon selle siinkord veel esile, et ka ingliskeelse blogi lugejad saaksid selle teemaga kurssi.

Praegusel ajal on väga oluline, et me kõik uuriksime välja mis meie jaoks loob tasakaalu. Kui ma töötasin viimati kuu aega pea iga päev 10 – 14 tundi, siis ma sain aru, mida mul on vaja, et anda ka sellises situatsioonis maksimaalseid tulemusi. Sain aru, et vajan piisavat minimaalset und (6 tundi vähemalt), võimalusel igapäevast treeningut ning tervslikku toitumist ja vähemalt ühte vaba päeva nädalas. Kui need muudatused sisse viisime, siis tõusis mu tulemuslikkus päris palju.

Oluline on ka see, et me sellel teel julgeksime väljendada oma vajadusi ja seda teha verbaalselt. Kui meile ära üteldakse, siis vaadata mis on võimalik, et asi ise korda ajada ja mitte seda südamesse võtta.

Mida rohkem tasakaalus oleme individuaalsel tasandil, seda vähem saab väline massiteadvus meile oma pendleid või konkse taha haarata. Mida väekamalt me oma missiooni täidame ja tasakaalupunktist oma uut elu ja väärtust loome, seda tugevamalt ja kindlamalt me edasi liigume ning ka oma uusi tulemusi loome.

finalframedOlen Crystal Ra Laksmi – inimingel, kes valib kehas olemist täie olemusega nautida ja muundada. Milline kingitus! Loodetavasti saavad minu seiklused teidki inspireerida!

Palun ka kõigi lugejate abi inglisekeelse blogikannete jagamisel oma rahvusvahelistes seltskondades. Ingliskeelsete võtmete peamine uus eesmärk on tutvustada ka meie uut tulevat tervendus retreatide programmi Lääne-Mehhikos, kus hakkame pakkuma miinimum nädalaseid pakette ja välja arendamisel on ka pikemad programmid. Vaata asukoha kohta pilte siit. Küsi lisaküsimusi otse Crystalilt crystalrabusiness@gmail.com ja liitu uudiskirja listiga siit.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This