Select Page

mysticpalmsSelle nädala võtmed võtavad seekord luubi alla ootused suhetes ning kuidas saab sind selles aidata viie armastuse keele rääkimine, kuidas kastis elamine meid praegusel ajal piirab ja tagasi hoiab; kui vajalikud on võimu ja alandlikkuse õppetunnid; mis on valu kingitus; ja kuidas hakata kuulama planeet Maad.

Ootused suhetes

Paljud suhted purunevad, kuna ühel või mõlemal osapoolel on teisele teatud ootused, mille täitmist nad ootavad. Tihti jätavad partnerid need ootused aga sõnaliselt väljendamata või teevad seda alles siis, kui viimane piisk karikasse langeb. Seejärel peab justkui osapool, kellele ootused seati, end süüdi tundma, kuigi tal ei saanud nendest isegi aimu olla kui ta just selgeltnägija pole. See on ka üks energiavampiirluse vorme – teise süütundest energia ammutamine.

Praeguse aja energias tuleks selline olukord lahendada olles võimalikult avameelne ning teha igapäevaseid või isegi iganädalaseid vestlusi ootuste teemadel. See hoiab emotsionaalse ilma partnerite vahel selge. Mõned inimesed peavad isegi harjutama, et suuta oma vajadusi verbaalselt väljendada, kuna varem on nad seetõttu haiget saanud. Sellisest traumast on kergem üle saada, kui partner loob turvalise õhkkonna informatsiooni vastu võtmiseks.

Screenshot 2014-11-30 15.03.035 armastuse keelt

Olen hiljuti märganud, et viie armastuse keele teadmine ja määramine ning kasutamine aitab nii armastus- kui ka ärisuhetes. Kui mõlemad hakkavad rääkima keeles, mida nende partner neilt ootab, võivad osapooled luua midagi väga maagilist. Viis armastuse keelt on: tunnustussõnad, kvaliteetaeg, kingituste saamine, teenimiskunst ja füüsiline puudutus.

Kodune ülesanne:

Selle nädala ülesanne on teha viie armastuse keele test ja tulemuste abil oma suhteid parandada. Kõik suhted sinu elus võivad muunduda unistuste suheteks.

Tee test siin: https://www.5lovelanguages.com/

beachpicnicKastis elamine

Vaim paneb meid silmitsi seisma kõige hullemate ja veidramate olukordadega, olenevalt meie elu missioonist. Kuid inimeste probleem on see, et nad tahavad jääda oma kasti, oma mugavustsooni ning mitte järgida vaimu kutset. Niiviisi ei saa nad aga lahustada ja puhastada oma energiavälja alustades rakumälust ning lõpetades auravälja välimiste äärtega. Kui aga vaimu kutset ei järgi, siis jäävad õppetunnid õppimata ja energia ei liigu. Ning kui õppetunnid jäävad läbimata, ei pääse sa järgmisele tasandile, täpselt nagu arvutimängus.

Mina ise olen seda korduvalt kogenud viimase kolme aasta jooksul. Algul arvasin, et see on mu suutmatus kohaneda uue eluga, kuna miski ei toiminud enam vanaviisi. Varem üritasin ratsionaalselt mõeldes olukorda lahendada ning vajalikke samme teha ning ma sain selle, mida soovisin, kuid enam mitte.

See oli intelligentsi ja korra ajastu, kuid nüüd oleme kaose ajastus. Siin valitsevad emotsioonid ja naiselikkus. Iga päevaga liigume kaose südamikku sügavamale, kuid paljud üritavad selle eest põgeneda. Järjest rohkem kerkivad aga esile inimesed, kes on piisavalt tugevad, et meile teed näidata läbi selle kaose.

Mis ootab meid teisel pool ees?

Seda on väga raske ennustada, kuna liigume täielikus tundmatuses. Seetõttu ongi meil vaja väga tugevaid juhte, kes mitte ainult ei tea kuidas toimetada tundmatusega, vaid suudavad väärikalt ja väekalt ka silmitsi seista pimedusega.

burgusVõim ja alandlikkus

Võimuga kerkib samuti hetkel palju probleeme esile ning paljud üritavad selle eest põgeneda. Et võimu aga tundma õppida, tuleb tihti kogeda selle ekstreemseid äärmusi. Sama on alandlikkuse õppetunniga, kui me seda ei läbi, surutakse meid põlvili. Ei tohiks enam mitte ühegi õppetunni eest põgeneda, tuleb need läbi teha vaimu juhatuse abiga. Vaim kasutab meie südant ja intuitsiooni kui peamiseid aktivaatoreid ja katalüsaatoreid.

picasa gekko plainValu

Valu on üks koostisosadest, mis avab loomingulisust praeguses maailmas. Mitte ainult sajandeid tagasi, vaid ka praegu võib valu olla  tindiks imeliste uute maailmade loomisel läbi erinevate kunstivormide, mis transformeeruvad multidimensionaalsetesse maagilistesse maailmadesse.

Üks suur osa sellest on valu ja haigetsaamine igas vormis. Uue ajastu teejuhid on tõelised kameeleonid igas keskkonnas ja situatsioonis. Nad tantsivad tuules ja vihmas, samal ajal kui teised selle eest ära jooksevad, nemad hoopiski embavad tundmatust ja usaldavad oma vaimu täielikult. Nad reisivad ja vahetavad elukohtasid kergelt ning süvasukelduvad iseendasse, ellu ja ookeanisse. Seal nad tunnevad avardumist.  Kui nad on ühendanud valguse ja pimeduse enda sees, siis ei karda nad enam midagi ega kedagi. Need on meie tõelised juhid uuel ajastul, kes mängivad väga suurt rolli meie planeedi transformeerimisel.

Multiracial Hands Surrounding the Earth GlobePlaneet Maa tähendab, et on aeg kuulata

Kas olete tähele pannud, et inglise keeles on Maa EAR-th (ear-kõrv)? On aeg kuulda võtta, mis Maa meile öelda üritab. Igaüks meist on justkui ka „Mini-Maa”, mis tähendab, et peame ka iseennast kuulda hakkama võtma. Ainult selle abil saame planeeti tervendada ning kindlustada endale tulevik Maal.

crystalclearbeachMa olen Crystal Ra Laksmi. Ma taaskäivitan oma elu, pööran uue lehe ning loon ennast uuesti isegi siis kui kõrvetan toidu põhja või keeran muusika vaiksemaks. Ma olen valmis enda eest seisma ning õppima sammuma kaoses. Ja kui ma sellega hakkama saan, siis olen valmis olema juhiks neile, kes on selles kaose nootides oma tee kaotanud.

Kodu on nüüdsest minu sees, ma olen lõpetanud selle otsimise väljastpoolt. Ma olen kodus, ma olen jõudnud iseendani. Ma näen oma saba, kuid ei aja seda enam taga, see on minu, ma tean. Ja kui ma sellel lihtsalt lasen olla siis on see naljakas, aga see tuleb mulle järele, ükskõik, kuhu ma lähen… ja polegi vahet kas see on minu oma või järgneb mulle, ma lihtsalt lähen!

Kui need lood siin helisevad sinuga, siis kindlasti jaga neid oma FB seinal või isegi kopeeri need emaili ja saada oma lähedastele. Sõnad võivad inspireerida ja ka transformeerida, sest kannavad endas sagedust. Kui soovid liituda minu emaili nimekirjaga, siis klikka siia ja jäta oma email kastikesse. 

roadtripenglishcardSiin on ka väike pakkumine väiksele värskele e-raamatule. Loe lisatud kaarti. Kui sa tunned, et antud nädala võtmed on panustanud su elule, siis võid samale arvele, mis kaardil ka kanda oma annetuse kui ei soovi osta antud raamatut. 

—–

Selle nädala võtmed on tõlgitud inglise keelest eesti keelde Cathy Roosti poolt. Suur tänu!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This