Select Page

1beachsandySelle nädala võtmed surfavad elulainetega õndsusesse, innustades meid ümber kirjutama oma tulevikku, saades iseenda vabatahtlikuks läbi null perioodi liikumise ning alustades oma missiooniga nüüd, mitte hiljem. Palun loe, mõtiskle, harjuta ning jaga oma armastatutega ja oma suhtlusgruppidega Facebookis või mujal.

Lained elus

Kui käisin oma iganädalasel ookeanisuplusel, siis märkasin, et lained uhasid mu mitmeid kordi kaldale. Kui üritasin uuesti kaugemale vette minna, kulus selleks palju jõudu ja energiat. Kui ma aga lihtsalt vee pinnal hõljusin, viisid lained mind endaga ilma vaevata kaasa.

Sama on elus. Kui sa üritad lainete vastu võidelda või vastu voolu minna, võtab see väga palju aega ning nõuab vaeva, energiat ja kaloreid ning ilmselt ka raha, et välja saada. Kuid kui sa peatud hetkeks, jälgid, kuhu poole lained liiguvad, kustpoolt on hoovus ning mis suunas puhub tuul, siis mõistad, et kõik töötab ühtsuses ning mõistad kus sa saad tantsida sellega, mitte selle vastu võidelda, siis see kõik tantsib koos sinuga.

wavessandKodune ülesanne

Selle nädala ülesanne ongi jälgida iseennast, kui hakkad pingutama. Võta hoopis aeg maha, astu  sellest situatsioonist välja ja eemale ning jälgi kuhu lained lähevad, kuhu hoovus liigub. Alles siis tee oma järgmised sammud ning loo oma sümfoonia. Ma luban, et see teeb su elu palju kergemaks, voolavamaks, lõbusamaks ning paindlikumaks.

2crystalmermaidyelapaÕndsus

Uutmoodi ülestõusmine praegusel ajal toimub tegelikult läbi õndsuse ja üles tõstmise ja kõrgete energiate läbi – valu ja kannatuse asemel. Üks moodus kuidas seda teha, oleks läbi seksuaalvahekorra. Selleks, et see toimuks maksimaalsel tasandil on vaja, et kaksikvaimud sulaksid üheks.

Kõigepealt peaksime kõik leidma oma kaksikvaimu. Tema leidmine aga võib üldjuhul osutuda keerukaks, kuna teele satub mitmeid takistusi ning tuleb enne läbi proovida mitmeid partnereid. Väga oluline on kõigepealt iseendas tasakaal leida.

Oluline selles protsessis on meelde jätta, et kui midagi meie elust ära võetakse, siis universum annab midagi paremat kohe asemele, et seda asendada. Meie kui inimesed peame olema kannatlikud ja usaldama, et see juhtub igal korral. Kui me kõik liigume ajas tagasi, saame aru, et kui midagi halba juhtus, siis midagi väga suurt juhtus kohe peale seda. Tee väike kokkuvõte oma minevikust ja vaata kas see on sinu jaoks ka tõde.

2cloudsyelapaKirjuta ümber oma olevik ja tulevik

Sõnadel on jõud. Hakka sõnu kasutama teadlikult ja immuta need oma teadlikkusse, nii et reaalsus saaks kujundada su soovitud vormi. Mine oma minevikus tagasi ja kirjuta see ümber nii, et see saab luua uue tuleviku sinu ja su laste jaoks.

Ole iseenda vabatahtlik

Viimase kolme aasta jooksul olen märganud, et lähen väga kiirelt uute projektide ja ideedega kaasa, olles kellelegi abiks või vabatahtlikuks ja vahendan läbi nende 100% unustades oma enda missiooni ja sihtmärgid. See on muster, mis tegelikult paneb meid enda eest ära jooksma, olles väga hõivatud teistega. Lõpuks ma liialdasin sellega nii palju, et mu enda elu kadus peaaegu täielikult ära.

Võibolla on aeg astuda nüüd iseendasse või oma sisemisele platvormile ning hakata iseenda vabatahtlikuks ja vahetajaks! Teiseks on tõesti käes aeg, et igaüks pühenduks nende enda missioonile sajaprotsendiliselt ja seda nii kiirelt kui võimalik. Alati leiab vabanduse, kuid mis loeb, on võtta julgus kokku ning vähemalt alustada, isegi kui tunned, et ei ole veel täielikult selleks valmis ja täiuslik. Nüüd on aeg käes ning aeg on meie valuuta, miks mitte seda kasutada?

IMG_8397Alusta oma missiooniga nüüd, mitte hiljem.

Mida on vaja, et alustaksid oma unelmate elu ilma draama ja õnnetusteta?

Bethany Hamiltoni jaoks oli vaja kaotada üks oma käsi, et saada üheks mõjuvõimsamaks professionaalseks surfariks maailmas. Täna aga tegin raviseansi ühele võrratule mehele, kes viimased 20 aastat on ehitanud kultuurikeskust ühes väikeses Mehhiko kalurikülas (Octopus Garden) ning kogu tema elu on seisnenud andmises. Ta kukkus kuus kuud tagasi redelilt ning murdis oma kaela ning on sestsaadik poolenisti halvatud.

Seansi ajal küsisin, miks ta arvab, et see temaga juhtus. Ta ütles, et ta on oma raamatu kirjutamist ning filmi loomist viimased 20 aastat edasi lükanud. Nüüd aga sai ta viimase tõuke, et sellega tegelema hakata. Ta hakkas dikteerima oma raamatu kirjutamist ning mõtiskleb, kuidas oma dokumentaali kokku monteerida. Tema silmad põlesid ja olid täis elu ja kirge loomiseks, kui ta sellest rääkis. Teda nähes sain aru, et mul pole mingit õigust hädaldada, ma olen õnnelik, et minu elus oli vaid väikest rünnakut vaja, et üles ärgata oma missioonile ning oma elu taasluua, nagu ei kunagi varem praegu mitte hiljem. Ma tegelen sellega NÜÜD!

2yelapamoonNull perioodi transiit periood

Paljud inimesed minu ümber, kes on viimasel ajal midagi loonud või üles ehitanud või teeninud hea summa raha, on kogenud kõige oma saavutatu nullimist kõigest lühikese perioodi jooksul. See on justkui liivaloss, mille laps on ehitanud rannale, kuid tuleb laine ning neelab selle murdsekundi jooksul. Seda kogedes aga sa väsid ning kaotad lootuse. Kuidas seda vältida?

Natukese aja pärast see väsitab. Kuidas me saame sellest siis välja liikuda? Selleks tuleb ehk valida mõni teine koht, ehitada loss hoopis kividele, kus see ei saa kunagi puruneda. Kas kõik oleneb asukohast? Vahel küll. Mõnikord aitab ka sellest, kui jääd samale rannale, kuid lähed kaldast veidi eemale, stabiilsemale pinnasele. Mõnikord sunnitakse meid tagasi kohtadesse, kust oleme põgenenud. Kuid kui naased sinna uute kogemustega uutest ekstreemsete olukordade spiraalist, näed asju värskema pilgu läbi.

Mõnikord on taju esmatähtis, kuna meie tajud, hinnangud ja mõtted loovad uue reaalsuse. Seega, kas on ikkagi tähtis, kus me füüsiliselt asume? Seda peate endalt küsima ning välja uurima.

1crystalalohamexicoMa olen Crystal Ra Laksmi. Ma kruiisin läbi elu, õpin kuulama tuule sosinaid, lugema päikese subtiitreid ning tõlkima vihmapiisku. Elu on minu jaoks kõige enam elamist väärt, kui saan reisida, seigelda ja kogeda, eriti looduses. Ma uurin ennast, kui avastamata maad ja selle orge, mägesid, ookeane ja džungleid. Seal on liiga palju kaardistamata maad. Selle protsessi käigus võtan igast päevast kõik, mis suudan, samal ajal suudeldes tundmatust, tantsides lainetega igavesse praegusesse. Ka sina võid seda teha. Las minu lugu olla sulle kutseks täide viima oma unistuste elu!

Kui mu lood sind inspireerivad, jäta oma e-mail siia minu esilehele, paremale küljele kasti sisse.

Olete teretulnud annetama mu projektidele ja blogi kirjutamisele siin.

Alustan ka uue pakkumisega uuele online KIS (Kiirtee Iseendasse Seikluskoolitus) koolitusele. Alates 8ndast detsembrist kuni 1. jaanuarini võtan Eestist vastu veel miinimum 15 inimest võimalusel miinimum 6. kuu KIS programmi või 12 Kuu programmi.

Liitujail avaneb võimalus panna alus mitte ainult iseenda uuele elule, aga ka Wantra (veeteraapia) õpetajate koolituse esimesele tasandile ning samuti avaneb võimalus osaleda suvisel Crystal Ra KIS retriidil juuli lõpus 2015 kus veetreaapial on oluline osa.

Loe selle kohta värskelt kokku pandud infot koos osade praeguste ja eelnevate osalejate tagasisidemega siit.

Detsembrikuu online koolituspakkumiste lisadetailid on siin.

Küsimusi 12 kuu KIS koolituse kohta loe siit.

KIS koolituse programmi ülevaatlik sisukord asub siin.

Kõigile, kes on programmiga liitumisest huvitatud, palun saatke oma huvi emailiga siia crystalexpansion @ gmail.com ja seejärel annab Crystal teile järgmiste sammude nimekirja.

Kui sa liitud ise ja tood endaga kaasa veel teisegi sõbra, siis saad sa minult 25 eurose allahindluse minu poolt pakutavatest teenustest (kehtib ühe kuu jooksul peale liitumist).

Kui sa liitud ise ja tood kaasa kaks sõpra, siis kingin sulle endaga 1 tunnise tasuta skype seansi (kehtib ühe kuu jooksul peale liitumist).

2yelapafishingrodLiituma oodatakse neid, kes tõsiselt soovivad endaga tegeleda ja oma elus muutusi ellu viia ning luua oma uus elu, kus toimetate iseenda uuel platvormil, ning loote just seda elu, mida valite. Osalejaid, kes soovivad saada tõeliseks teadlikkuse perenaiseks või peremeheks oma elus ja läbi selle muundada ka praegust planeeti. On aeg oma kalaõng iseenda kätesse võtta ja õppida sellega oma kala püüdma!

Crystal Ra on sinu teejuht, kuid oma elu saad ikkagi muuta vaid sina ise!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This