Select Page

00pvcactussunsetSelle nädala võtmed räägivad uue ajastu ‘piiblitõest’ ning kuidas alistuda. Samuti selgitan natuke lähemalt kuidas kaksikvaimuga olemine välja näeb ning mis vahe on teadlikkuse partneritel kaksikvaimudega ning mis on uues ajas õnne vastutus. Põnevat lugemist kõigile!

Anna teistele seda, mida nad ise endale soovivad

Piiblis on ütlus, et anna teistele seda, mida sooviksid endalegi. Kuid praegusel ajal see enam ei toimi. Kui me anname teistele seda, mida nad ise vajavad, siis see panustab neile kõige rohkem. Kuidas seda teha? Tuleb lihtsalt tähele panna mis sellel inimesel vaja on, mis teda rõõmustaks ning siis see kõik kokku panna kas kingituseks või võimaluseks. Näiteks kui ma tegin oma isale sünnipäevakingi, kus viisin ta purjetama, isegi kui tal oli vaid kapten ühe jalaga, siis oli näha, et see oli tema jaoks suur asi ja see pani teda tõeliselt õitsema. Selle kohta saad ka lugeda siit blogist. Tema lugu asub siin:

Iga kord kui olen sedasorti üllatusi teinud, siis on see loonud maagiat ja kingitusi teistele inimestele moel, mida poleks muul kujul võimalik luua. See on uue ajastu üks peamisi võtmeid.

Alistu!

Minu viimase 1,5 kuu õppetund on olnud lihtsalt langeda olemisse ja läbi selle alistumise vastu võtta kõik vajalikud muutused. 1,5 kuud tagasi oli mu elu kuristiku põhjas ning ma ei näinud kuidas sealt välja saada. Vaim andis jalaga tagumikku ning tõstis mind õigesse kohta, õigete inimeste keskele. Andis mulle aja ennast lappida ja kokku pakkida ning uus lõuend ette panna.

Ning siis hakkas sinna viskama erinevaid värve ja triipe. Mida ma siis ise oma valiku kohaselt sinna paika sättisin. Praegusel ajal ei saa enam midagi luua kerguses läbi mõistuse, hirmu ja piirangute. Tuleb täielikult astuda oma südamesse, julgusesse, vaimu ning intuitsiooni ning selle põhjal teha oma uued valikud. Kui kontrollist lahti lasta, siis tuleb ka kõik muu kergel moel ja sel kujul, mida ei oleks ise osanud ette nähagi.

Peale 3 aastat seiklemist maailmas, kus mul pole olnud baasi on loomas ennast uus baas. Minu armsad sõbrad Stefan ja Sandy aitasid mul luua uue turvalise pesapaiga. Nad kolivad nüüd Cancuni tööle. Mina võtan nende elamise üle, mis on katusekorter keset väikest küla kust avaneb imeline vaade kogu ümbrusele. Lisaks on mul uued sõbrad, uus perekond ja ka vanad sõbrad siin ümber. Peale selle uued töövõimalused ja ka uued muud võimalused.

Nädalane harjutus

Kas mida saad sa selle nädala jooksul teha, et kontrollist täiesti lahti lasta, ning täielikult kuulata selle nädala jooksul vaid oma südant, oma intuitsiooni, järgida vaimu märke ning astuda julgusesse ja läbi selle teha avardunud ja külluslikke valikuid? Tulemused tulevad vastavalt sellele kui võimsalt sellesse astuda julged!

Kaksikvaimu teooria

See teooria põhineb siin uue ajastu energiatel. Vanas energiates on tegu hingesugulastega. Peale seda kui inimene muundub uude energiasse, räägime kaksikvaimust ja teadlikkuse partneritest. Kaksikvaim on sinu vaimu teine pool, mis läbi selle inimese ühildub sinuga ja sobib sinuga väga paljudel tasanditel. Minu kogemuse kohaselt võib see olla nii mees kui naine.

Kaksikvaimu leidmine

Eelmises blogis kirjutasin, et selle aasta üks suurimaid kingitusi meile võib olla kaksikvaimu leidmine, et läbi selle siis luua omale uus reaalsus. See tõestab ennast igal sammul kui oluline see on. Kirjeldan siin mõningaid iseloomulikke jooni sedalaadi suhtele, et siis saaksite aru kus te omadega asute. Kaksikvaimu tunnete kohe kaugelt ära. Seal on midagi saladuslikku, väga magneetilist. Selle inimese välimus on tavaliselt sinu jaoks väga külgetõmbav nii nagu ka temale sinu oma. Temaga ühes ruumis olles ongi tunne, nagu oled sattunud juurviljapoodi, kus sa soovid osta juurvilja ja saad seda, sest oled lõpuks ometi õiges poes. Sellel inimesel on kõrgendatud võime vastu võtta kõike seda mida sul pakkuda on.

Suhtlemine kaksikvaimuga käib väga paljuski läbi vaimu ja energiate.

Kaksikvaimuga koosolemist iseloomustab kergus, voolamine, ühel leheküljel olemine. Seal aktiveeruvad kõik multidimensionaalsed tasandid. Toimub totaalne kokkusulamine vaimselt, mentaalselt, kehaliselt, seksuaalselt, intellektuaalselt. Temaga on väga palju sarnasusi ja kui on erinevusi, siis need pigem täiendavad teineteist kui hõõruvad teineteise vastu nagu kandilised nurgad.

Energiad on enamus aja totaalses ekstaasis. Kuid samas on väga lihtne säilitada kontakti reaalsusega, kuna säilub väga tugev maandus. Mees on sellisel juhul totaalne ankur.

Praegusel ajal on see üsna sagedane, et kui kaksikvaimud kohtuvad, siis on nad eelnevalt kogenud midagi üsna dramaatilist, mis on andnud palju kogemusi, mis on seda kõike ette valmistanud uueks alguseks oma kaksikvaimuga.

Kui kaksikvaimud kokku saavad siis nende erinevad talendid, oskused ja kogemused saavad lõimuda harmooniliselt nende globaalseks eluülesandeks. Sageli on see kujul, kus ühe puudused täiendavad teise tugevusi ja vastupidi. Sedamoodi loob energia tasakaalu.

Eesmärgid on kaksikvaimudel oma essentsilt väga sarnased. Mida rohkem kaksikvaime kokku saab, seda rohkem see planeet praegu muundub uue ajastu planeediks.

Kuigi Anni Sennov rääkis aastaid tagasi, et tavaliselt on tegu vaid ühe kaksikvaimuga ja vastassoost, siis minu kogemus on, et neid võib olla mitu ja ka samast soost. Ultimaatne ühtsus luuakse siis kui kõik kolm või neli omavahel kokku saavad, koos looma hakkavad ja ka võimalusel koos elama hakkavad.

Teadlikkuse partnerid

Teadlikkuse partnerid on need partnerid, keda kohtame enne kaksikvaimu. Olenevalt õppetundidest võib neid olla 2- 40 või rohkemgi. Osad võivad tulla vaid päevaks ja kaheks ning ei pruugi isegi suhet luua, kuid annavad edasi sõnumi millega tegeleda. Nad ei ole tavaliselt kunagi meiega ühel tasandil. Sageli loovad konfliktid ennast kergelt. On palju arusaamatusi ja erinevaid eesmärke. Ning samuti tulevad nad väga intensiivselt ja võimsalt meie ellu ning kaovad sama kiiresti kui tulid.

Sagedane on nendega väga suured suhtlemisprobleemid. Nad sageli vajutavad ka nuppudele, mis vajavad puhastamist. Nad on tegelikult nagu suhete korstnapühkijad.

Teadlikkuse partnerite eest ei saa ära joosta. Pigem tuleks nende olemist ja kohalolu õnnistada. Sest nad valmistavad meid ette selleks ulitmaatseks kohtumiseks oma kaksiksvaimuga.

Õnne vastutus

Iga inimese vastutus oma õnne eest lasub nüüd igal üksikisikul. Mis valikuid ja mis teadlikkust saab igaüks meist valida, et luua oma ultimaatne elu – kus elad keskkonnas ja kliimas mis sinu jaoks toimib, kus sinu kodu asub seal, kus saad lõõgastuda ja ennast lõdvaks lasta ja ennast laadida, kus sind ümbritsevad inimesed, kes sind toetavad ja armastavad ilma hukkamõistuta, kus teed ja lood seda, mis on sinu missioon siin maa peal. Aga mitte keegi teine ei saa seda sinu eest luua või sinu eest elada. See on sinu kohustus seda teha praegu ja nüüd ning teha vastavaid valikuid. Mida rohkem sellega viivitad, seda kaugemasse tulevikku jääb sinu jaoks õnn, rahulolu ja harmoonia ning tasakaal.

--destiladeras crystalOlen Crystal Ra Laksmi. Olen nüüd teiega jaganud oma kuristikke ja mäetippe. Nüüd on käsil uus mäetipp. Siit avaneb imeline vaade, mu reisikaaslased on põnevad ja ma tunnen, et olen tõeliselt jõudmas KOJU iseendasse ja oma olemisse moel nagu ei kunagi varem. Minu sõnum teile on, et üskõik kui raske praegu elu näib, siis teadke, et unistused täituvad, neid tuleb lihtsalt julgeda mõtelda ning kui midagi/kedagi teie elust praegusel ajal ära võetakse, siis on tegutsemas vaim, kes organiseerib paremad tingimused. Selleks, et selleni jõuda on vaja tõeliselt alistuda. Loodan, et see aasta õpetab meile kõigile kuidas alistuda ning kuidas astuda oma kuninganna ja kuninga platvormile, et oma unistused teoks teha. Imelist uut kõigile!

Selle nädala pakkumised:

KIS dets 2014Alustamas on uus grupp KIS programmi osalejaid. Siin on veelkord kogu info. Veel on vabu kohti! Anna selle kohta teada oma huvist crystalile crystalexpansion@gmail.com

Loe lisa siit!

Seikluskoolitus isiklikult sinule Mehhikos isiklikult koos Crystaliga. Kui sa sooviksid 00meseahorseteistmoodi puhkust minuga Mehhikos seni kuni olen veel siin, siis anna teada millal sooviksid tulla paradiisi. Soovitavalt 1 nädal aga ka rohkem. Panen sulle kokku programmi kus saad seigelda ning samuti teha minuga seansse. Unustamatu seiklus, peale mida sinu elu kindlasti aktiveerub teisel kujul ja tasandil!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This