Select Page
10 moodust kuidas vaimse teadlikkusega oma ellu raha tuua?Kuidas elada seda elu mida soovid ja neil tingimustel nagu sina soovid? Kas asukohavaba äri võib olla üks sinu võtmetest vabadusele ja iseseisvale külluslikule elule?

Vaimne osa Ettevõtlusjoogas on väga oluline. See on ka nagu muskel. Kui te ainult treenite näiteks muskleid oma kehal, aga jätate toiduta oma hinge, siis tunnete end tasakaalust väljas ja mingi hetk võib hing läbi selle vajakajäämise tekitada teile kas hingevalu või muid probleeme. Seepärast on Ettevõtlusjooga koht, kus me liidame kokku Mateeria ja Vaimu. Ning sellele saab ka läheneda väga maiselt, nimelt ka nõuannetega, mis on reaalsed rahaloojad või külluse loojad mis iganes tasandil teie valite. Ikka nii, et pea on taevas ja jalad maa peal!

1. KEHA.

Kuna oleme kõik sündinud seksist, siis ei saa me ei üle ega ümber sellest, et mateeria, meie keha on väga oluline osa loomeprotsessist. Seepärast on väga oluline hoolitseda oma keha eest, eelkõige selle füüsilise puhtuse eest, tervisliku toidu, ja ka liikumise eest. Ning samuti vajab meie keha hellust ja puudutusi ning seksi. Kui me anname kõike seda oma kehale, siis hakkab ka väline maailm meile panustama ja ohtralt. Hoolitsege teadlikult oma keha eest! Tehke kõike mis teie keha õnnelikuks teeb! Teie keha on teie imeline tempel ja teie võimalus siinses reaalsuses luua!

2. VAIM

Teine oluline osa on vaim ja vaimsus. Olgu selleks siis see, et loete kas piiblit või palvetate või teete mingeid erilisi rituaale, mis iganes moodus teile sobib vaimuga ühendumiseks. Selleks võib ka olla väga lihtne asi nagu looduses käimine või ujumine või lihtsalt oma meelistegevuse tegemine. See annab teile täieliku meelerahu vaimus. Tehke kõike seda mis rahustab teie vaimu ja toidab teie vaimsust, mis iganes see on. Ilma vaimuta oleks meie elu tühi ja mõttetu ja hingetu. Vaim annab vormile sisu ja hingestatuse. Nii nagu naine annab kodule hinge ja soojuse kuigi mees ehitab maja.

3.  SEKS

Selleks, et siinses füüsilises reaalsuses luua, on vaja mateeria ja vaimu vahele silda. Üks olulisemaid sildu on seksuaalsus. Oleme läbi selle tulnud vaimust mateeriasse, oma kehasse. Ning läbi selle sünnivad ka kõik projektid ja ka ka ärid. Mõtelge selle peale: kõigepealt tuleb teil idee ja seejärel hakkate tegutsema, et see vormi valada. Üks ei toimi ilma teiseta. Kui soovite luua firma, ning teete kõike nii nagu reeglid ütlevad, nagu juhendid paluvad, aga oma uskumustes ikkagi ei usu, et olete selleks võimeline, siis seda ka saate.

Ehk, selleks, et luua ja palju nii vaimus kui äris – seksige! Kuid ärge seksige vaid seksi pärast või et teist selle nimel ära kasutada. Seksige nii, et see oleks teie vaimu ja keha tants, kus te mõlemad oma partneriga ülenete ja avardute! Olgu see nauding maapealses taevas! Seksige nii, et tunnete, et surisete üle keha! Kui teil pole partnerit, siis mängige iseendaga või siis tehke mõningaid tantratehnikaid, mis seksuaalsuse käima tõmbavad. Seksuaalsus on teie loomeallika keskus.

4. ISE OLEMINE

Kui tahate tõeliselt raha tõmmata oma ellu, siis tehke vaid seda mis teile meeldib ja kutsuge oma ellu inimesi ja võimalusi, mis väestavad ja toetavad teid, ning rahal pole pääsu! 

Mida rohkem kõnnite oma teed ja mida tugevamalt seda teete, seda võimsamalt voolab ka raha teieni, sest raha on boonus, mis lisab teile väärtust! Tuleb ka harjutada olemist ilma hukkamõistu hirmuta. Kui te end ise hukka ei mõista, siis mis loeb see, mis teised ütlevad? Te olete ju täiesti unikaalne, keegi teine ei saa teiega ju võistelda!

5. ELEMENDID

Integreerige ja tasakaalustage iseendas oma elemendid. Elemendid on selle reaalsuse loomise liimid. Kui me pole iseendas elemente integreerinud, ei ole võimalik täielikult luua! Lugege selle kohta ise lisainfot või siis jälgige järgnevaid näpunäiteid.

TULI

Selle reaalsuse ja praeguse ajastu platvorm, millelt loome. See on entusiasm, kirg ja tuli, miks me midagi teeme. Kui seda pole, pole ka tuleleeki, mis meile sooja annaks ja inspireeriks. Süüdake küünlad kodus, tehke väljas lõket, olge kirglikud ja tehke ainult seda, mis teile meeldib!

6. VESI

Iseloomustab naisenergiaid ja usaldust ja voolamist. Laske end ka voolul kanda. Olge paindlikud nii iseenda kui ka teistega. Olge kontaktis oma tunnetega ja jagage seda teadlikult teistega. Jooge palju puhast vett, ujuge, olge vees ja voolavates keskkondades. Ühenduge oma sisemise naisega. Olge silmitsi oma tunnetega ja väljendage neid.

7. MAA

Iseloomustab meesenergiaid ja vormi ja mateeriat ning praktilisust ja ratsionaalsust. Kallistage puid, inimesi, kaevake ennast suvel liiva alla, käige koobastes, ning olge oma praktilise reaalsusega täiesti järje peal ja hoidke kätt pulsil. Tehke trenni, jookske ja hoolitsege keha eest! Toituge tervislikult. Kuulake mida keha vajab ja andke talle seda!

8. ÕHK

Ideed, vaim ja uute kogemuste kogemine ning uue õppimine kuulub selle elemendi alla. Hoolitsege selle eest, et saate pidevalt õhku ning liikumist ja uusi ideid ja kohti, mis teid tagant tõukavad uutele jahimaadele!  Õhk on ka uuele kutsuv ja reisimise element. Reisige! Hingake! Tehke hingamisharjutusi (hinga lugedes 1-4ni sisse ja siis hoia neljani lugedes hinge kinni ja hinga välja susistades ning lugedes kuni 8ni). Nii hingates rahustad ennast, tõmbad endasse hapnikku ning muudad ka oma sisemuse aluseliseks ning lõdvestunuks. Nii tõmbad endasse ka rohkem vaimu, mis on oluline osake, et luua vormi.

Kuna energia kuulub ka õhu elemendi alla, siis raha teemaga seos seisneb selles, et kuna energia ja ka õhk on tegelikult raha ja vastupidi, siis kui hakkate tõmbama energiaid, siis tõmbategi ka ka raha. Ehk teist saab rahamagnet.

Mida ma mõtlen raha tõmbamise all? Kui te vaatate koera, kes soovib välja minna, siis ta lihtsalt tuleb teie juurde ja niutsub. Tegelikult tõmbab ta teilt energiat, et teid kutsuda endaga välja. Kui te nüüd liigutate neid energiaid (soovitan lugeda Vadim  Zelandi Transurfingut) siis hakkate neid vabalt liigutama igas ilmakaares, ning teete sedasama ka rahaga. Teie vastuvõtuvõime suureneb ja te ei klammerdu enam raha külge, kuna teate, et võite seda iga hetk juurde luua ja vastu võtta. Ehk siis – liigutage energiaid!

9. TASAKAAL

Enamus inimesi tahavad ainult olla ‘head’, kuid sellega kaugele ei jõua, kuna elame polaaruste maailmas. On vaja ka  auru välja lasta. On vaja hoolitseda ka oma varjupoolte eest ning neid mitte alla suruda. Enamus ühiskondasid taunivad negatiivse väljaelamist või isegi selle jagamist isiklikul tasandil, kuigi massimeedias on see peamine toidus inimeste tähelepanule. Üks parimaid harjutusi on see, et lihtsalt kirjutad endast välja kõik selle, millest sul praegusel hetkel kõrini on ja seejärel kustutad selle või põletad selle. Kui sul on keegi, kes saab lihtsalt kuulata (ilma kommentaaride ja lahenduste pakkumiseta) siis palu tal ennast kuulata. Kõige lõppu lase tal endale ütelda:‘Kõik saab korda, ära muretse!’ Kui lasete oma tossu välja ning tervelt ja väestatult, ei ole tal vaja sees käärida ja korralagedust ning draamat tekitada. Teie elus on veelgi vähem draamat, ning veelgi rohkem tasakaalu. Kuna maailm on nagu peegelsaal, siis peegeldab ta ka rohkem rahu ja tasakaalu tagasi. Olen märganud, et rahale meeldib ka tasakaal.

IMGP628010. ORGASM

Kõige lihtsam ja kiireim moodus maailma muuta on läbi ekstaasi ja õndsuse seisundi. Üks kõige kiiremaid võimalusi ongi tegelikult teha seda läbi orgasmi. Siin ei mõtle ma vaid suguelundi orgasmi, võib ka olla üle kogu keha orgasm. Sa võid ka seda vaid ette kujutada, kui sul pole seda reaalselt võimalik teha. See toimib sama hästi. Mida orgastilisem oled, seda rohkem hakkab ka raha sind armastama. Sa muutud rahamagnetiks. Sest sa oled lihtsalt nii vastupandamatult orgastiline! Nii naistel kui meestel soovitan tegeleda oma sisemiste seksuaalsete lihaste treeninguga. Selleks soovitan tantrakursuseid! Mida paremaks saada, seda rohkem tõmbad ka oma ellu raha. Ning siin ei räägi ma prostitutsioonist!

Ma olen just hiljuti õppinud ka paar erilist orgasmitehnikat, aga nende kohta soovitan teil minult isiklikult täpsustusi küsida. Aga koduseks ülesandeks oleks, et küsige ise oma orgasmide käest, mida nad soovivad teiega jagada ja kuidas teie ellu panustada. Meie orgasmid on nagu lapsed või koerad, kes tulevad selleks, et panustada, ning meilt suunda saada, kuid kahjuks enamus inimesi ei tule selle pealegi ning ei kasuta seda ära.

***

NÄIDE

Paar nädalat tagasi tegin ka eksperimendi Eestis – külluse treeningu, kus kasutasin osaliselt neid tehnikaid mida mainisin siin ja ka veel lisatehnikaid (mida saab kogeda kui antud kogemusteenus tellida) ning tulemuseks peale 3 päeva trenni oli 1500 eurot minu ja mu sõbranna rahakottides! See pole utoopia, millest ma siin kirjutan! Olen nii elanud viimased 13 aastat ning läbi reisinud pool maailma, koolitanud end maailma tasemel koolitajate juures ja ülikoolides ning loonud lisaväärtust mitte ainult endale, vaid kogu planeedile ja see teeb südame soojaks!

Vaimsed tehnikad on olnud punane niit mu elu väärtuse jaoks. Ning usun, et parimad äriinimesedki kasutavad kui mitte muud, siis oma intuitsiooni ja kõhutunnet oma tehingute tegemisel, mis osalt on ka vaimne tehnika.

Seega võime ka lahustada kõik vaatenurgad mis meil võivad veel olla seoses sellega, et vaimne asi on hull või seda pole vaja. Ilma vaimuta, oleksime vaid robotid. Ja seepärast on Ettevõtlusjooga ja Kiirtee Iseendasse Seikluse on väga vinged projektid, millega soovitan kõigil liituda, sest seal on nii keha kui vaim liidetud. Mina ise olen läbi selle projekti tohutult kasvanud ning arvan, et ka need, kes meiega koos selle tee on ette võtnud või edaspidi võtavad – saavad kasvu ja avardumise tee valida!

LISA KODUTÖÖ!

Enamus inimesi ei võta paljusid neist soovitustest üldse teadliku tähelepanuga, ning sageli imestavad, miks neil midagi ei liigu. Kõige parem moodus sel juhul kui soovite midagi muuta, ongi küsida mida oleks selleks vaja teha ja kuidas edasi liikuda, ning vastused tulevadki õige pea. Üks hea küsimus, mis olen koolitustelt korjanud on:

Milline teadlikkus, energia, ruum võin mina ja mu keha olla, et … (täida lahter ise)

Imelist loomist teile ja palju raha ning küllust igal tasandil ja jätkusuutlikust!

Tore oleks kuulda ka teie kommentaare ja kuidas ning kas olete neid erinevaid tehnikaid ka ise kogenud või tähele pannud?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This