Select Page

WILDFIT 90 programmi Tutvustava Kõne tasuta pilet

0.00

Imeline võimalus saada ülevaade WF 90 programmist. Sündmusel osaluseks on sul vaja ära täita osaluse ankeet. Kohe kui selle ära teed saad emailile ka zoomi lingi.

Kategooria:

Kirjeldus

Aloha!

Täida ära oma ankeet (vajutades – osta pilet). Kuna seejärel saad oma emaili sündmuse zoomi kõne lingi.

Sellel kõnel saad kerge ülevaate mida endast kujutab WILDFIT 90 programm. Kas ja kuidas see on ülesse ehitatud ja mida selle jooksul teeme ja mis on sinu võimalikud kogemused. Loomulikult on kõigi kogemused väga erinevad. 
WF 90 programm on 13 nädalat pikk ja sa saad sellega kaasa originaalvideod Eric Edmeadsilt (inglise keeles) ja palju online coachimise kohtumisi Crystal Ra-ga. Lisanduvad ka eestikeelsed videod Crystal Ra nippidega. Lisandub ka mõnus ja lahe privaatne FB grupp kui on olemas vähemalt 5 või rohkem osalejat.
Programm on toiduvabaduse programm mille looja Eric Edmeads on selle kokku pannud väga põnevalt. Iga nädala alguses saavad osalejad järgmise nädala juhised. Tegu on väga sügava sügavpuhastava programmiga millel on potentsiaali teha totaalne keha, meele ja vaimu sügavpuhastus (ainult siis kui järgid programmi juhised). Lisaks on sel potensiaali muuta su suhet toiduga ja söömisega. Kui sa lood sellest programmi lõppedes oma uue elustiili – siis on sul võimalus ka muuta kõike muud oma elus – nii suhteid, seksuaalust, tervist üldisemalt, elu missiooni kui ka küllust.
Kuna Crystal Ra on seda programmi juhatanud päris palju kordi – on ta aja jooksul programmi lisanud oma holistilise coachi nippe. Seega see ei saa olema vaid kuiv programmi läbikäimine. See saab olema sügav eneseavastuse sukeldus. Kui sa seda nii valid.
Kui programmi registreerub vähemalt 10 osalejat alustame programmiga 2 oktoobril 2023. Kõned toimuvad zoomis ja neid saab ka alati järele vaadata.
Lisainfo saad küsida crystalralaksmi@gmail.com

Sündmuse info on ka üleval FBs siin:  

Veelkord täpsustan üle registreerimise protsessi:

Et ennast registreerida – täida ära oma info selle sündmuse tasuta pileti registreerimiseks.

Seejärel saad automaatselt zoomi kõne lingi oma emaili.

Kui sa ei tea kas see on ikkagi midagi sulle – ole hea ja kaalu iseseisvalt läbi teha Tervise Taaskäivituse programm – mille saad osta siit:

See annab sulle väikese ülevaate kuidas see programm võib sulle mõjuda ja ka natuke kogemusi. Juba viie päevaga võib su elu ja tervis kõvasti paraneda.

Imelise kohtumiseni!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest