Select Page

negrabeachrocksSelle nädala blogi räägib, mis juhtub kui suur emotsionaalne pomm lõhkeb. Kuidas seda ennetada ja olla targem tulevikus?

Suhtlemine

Mul oli väga huvitav kogemus sellel nädalal. Plahvatas üks emotsionaalne pomm. Ma tunnetasin selle tulekut juba pikemat aega, olin saanud läbi oma intuitsiooni hoiatusi, aga ikkagi ei kuulanud. Ma peaks minema intuitsiooni treenimise kooli, kus õpin lõpuks ometi tema sõnumeid väga tõsiselt võtma ja vastavalt ka tegutsema.

Praegusel ajal oleks tark kõigil igat sorti suhtlemine üle kontrollida. Eriti kui on tegu kokkulepetega. Inimestel on asjadest erinevad arusaamised, ootused ja arvamused. Kui võimalus, isegi teha kirjalik leping, et poleks võimalust valesti mõistmiseks. Kui midagi jääb segaseks, siis see kindlasti üle täpsustada, seniks kuni on kindel tunne, et asjad on täiesti selged mõlemale poolele. Võimalusel mitte jätta mitte ühtegi halli tsooni, mis on segane või ‘arvamise’ ja ‘eelduste’ tasemel. Sest kui see juhtub, et me ei selgita kõike, siis võib sellest hakata veerema lumepall, mis lõpuks matab kõik enda alla ja isegi plahvatab.

Ootused

Kui meil on teiste suhtes ootused, siis me tegelikult vangistame nad ära. Me paneme nad siis oma mõtteis käituma teatud moodi ja tegema asju teatud moodi, selleks, et oma vajadusi saada rahuldatud või lihtsalt, kuna me sooviksime manipuleerida inimesi ja olukordi olema just sellised ja sel moel nagu meie seda valime. Kui nad seda ei ole, muutume pahasteks.

wantrawatersnakeOli huvitav kogeda mu vee kogemusest grupi noortega, et kui olime ringis ja meie käed olid suunatud üksteise poole ja kui olime väga lähestikku oli meil raske liikuda. Mida rohkem ruumi oli, seda voolavamaks kõik muutus ja seda kergem kõik oli.

See ongi ehe näide sellest, et kui hoopiski laseme kõigil just olla nagu nad on ja ei oota neilt mitte midagi, juhtub sageli hoopiski see, et me saame kõik mida soovime ja veelgi võimsamalt ja paremal moel kui enne. Selleks aga, et selleni jõuda on tegelikult vaja õppida universumit täielikult usaldama ja temaga koostöös voolama.

Andmine niitidega

Kui sinult palutakse midagi ja sa annad, siis küsi ja jälgi, kas annad koos ootustega? Kas annad lihtsalt südamest või kindlasti ootad, et keegi teeks midagi mingil kindlal moel ja kujul ning kui nad seda ei tee, oled pettunud?

PNwavesMida tegelikult tähendab südamest andmine?

See tähendab seda, et sa tõesti annad ilma mitte midagi tagasi ootamata. Tavaliselt mida iganes sa annad, see kogutakse nagu universumi külluse panka ja siis vastavalt sinu vajadusele jagatakse sulle tagasi. See ei pruugi tulla samalt inimeselt, kellele sina selle heateo tegid, aga see tuleb kindlasti tagasi ja selle pärast pole vaja muretseda. Kui me anname aga niitidega, siis me proovime tegelikult salamisi manipuleerida inimesega. Teda panna tegema midagi, mida me soovime ise saada.

PNbirdsLapsepõlve mustrid

Inimestel, kelledel on palju haavu ja just eriti lapsepõlvest, kipuvad sageli tekitama väikeseid draamasid. Esitlema ennast kui ohvrit ja seejärel teisi endast väljaspool süüdistama. See on üks moodus kuidas saada teistelt energiat ja sageli ka muud näiteks raha. Kuna nende enda energia allikas pole otseühenduses kõrgema energiallikaga, siis nad jooksevad kinni. Ilma teadlikkuseta hakatakse siis teistelt energiat võtma läbi draamade.

PNpalmtreesmountainSelle muster käib nii – et tehakse midagi, mistõttu hakatakse teist poolt süüdistama ja seejärel pannakse teine pool ennast halvasti tundma, mille järel inimene kes ennast halvasti tunneb võib ka endast välja minna, mistõttu saabki ohver oma tundlad teise inimese sisse visata ja oma energiat imeda.

Kui nüüd inimene laseks selle lihtsalt üle peal minna nagu laine ja ütleks lihtsalt – tõesti huvitav arvamus ja vaatenurk. Ning ei tähtsustaks seda üle, olekski kõik korras ja teine ei saaks oma tundlaid sisse ajada.

Aga kuna enamus inimesi on oma identiteediga kinni oma tähtsuses, siis ükskõik kes nende pihta midagi negatiivset ütleb, ta hakkab selle suhtes sõdima. Sedasorti inimesed otsivad hästi palju kinnitust ja välist kiitust ning valideerimist. Kui seda ei tule piisavalt, siis hakkab ta vägisi välja mõtlema võimalusi, kuidas seda tekitada ja vägisi saada. See aga tekitab mustri, kus inimesed ei soovi selle inimesega koos olla, sest see pole loomulik. On ju vahe, kui sa ütled ise komplimendi, kuna sa näed midagi ilusat, selle asemel, kui see sult välja nurutakse? Milline neist tundub kergem ja võimsam?

Sedasorti inimene peaks tegelema kõvasti oma enesekindluse ja enese väärtusega. Kui see on paigas, ei oma väline kiitus enam rolli. Sedasorti inimestel on ka see probleem, et nad pole saanud väga sageli väiksena oma vanematelt tingimusteta armastust, nad on pigem pidanud seda ära teenima. See loobki probleemi. Siis hakkab see inimene ka teisi teenima ning nende heaolu pärast rabelema, aga unustab sageli enda ära, isegi oskamata või suutmata ütelda ei seal kus vaja. Pärast on ta muidugi pahane, aga mitte siis enda peale, kus tegelikult ju koer maetud on, vaid ikka teiste peale, kes kõik selles süüdi on.

Kodune töö

Proovi läbi käia kõik antud teema vinklid tänases blogis ja kaardista, mis seis sinul nendega on.

Kui täpne oled oma suhtlemises?

Kui teadlik oma ohvrirollist kui sul see on?

Kui palju annad niitidega ja kui palju vajad kiitust ja valideerimist enda väliselt?

See ülevaade aitab sul olla palju teadlikum, kas ja kus on sinu nõrgad kohad ja mida tervendada.

crystalsittingsmallerOlen Crystal Ra Laksmi. Olen nagu inimolemuse teadur, kes uurib läbi inimkatsete enda peal mis toimib ja mis ei toimi ja avastab miks ei toimi. Minu blogi ongi väike võimalus olla osaline sellest seiklusest ja loodetavasti saada juhiseid ja inspiratsiooni oma elukvaliteedi tõstmiseks.

 —

Alustan jällegi regulaarsete uudiskirjade saatmisega, kus saadan ka sageli väga erilisi nippe ja soovitusi. Kui sooviksid sellega liituda, kuna sulle meeldib, mida ma kirjutan, siis tee seda siit lingilt

Kui soovid suvel tulla ja osaleda paljudel mu sündmustel, aga raha napib, tule mu esimesele sündmusele 8ndal juulil Tallinnas ‘Külluse Taaskäivitamisele’ kust saad kõik vajalikud nipid, et luua külluslikke vahendeid iseenda elu avardamisele ja väestamisele!

Kui sooviksid osa saada minu Veeteraapia Wantra esmaesitlusest Eestis 24 – 26 juulil, siis vaata selle kohta täpsemalt siit

Nüüd on üleval ka minu suvekalender Eestis juulikuus. Vaata Suvekalendrit siit!

Kuni 1. juunini saad veel liituda KIS online programmiga sooduspakkumisega – osta 12 kuu pakett ja saa esimese kuu makse 50% odvamalt. Selle 12 kuu kuumaksete hinnaks on 80 eurot kui teed igakuise maksena. Esimene kuu sulle siis 40 eurot! Loe eelnevate osalejate tagasisidemeid nii nagu ka kursusel osalemise tingimusi siit.

See KIS online kursus ja tulemused, mida antud kursus on toonud esile inimestes ja nende eludes on imeline ja üllatav. Üks põhjus on see, et teatud kodused harjutused panevad inimesi mõtlema ja tegutsema oma elus teadlikumalt, läbi mille luuakse ka teadlikumaid valikuid, teiseks on see, et ma annan isiklikke tagasisidemeid kõikidele osalejatele kirja teel ja igal nädalal. Läbi kirjutamise õpib ka inimene protsessima päris mitmeid asju uuel moel. Paljud on saanud enesekindlamaks, teadlikumaks, külluslikumaks, kehtestavad ennast rohkem ja valivad südamest ja julgusest hirmu asemel. Läbi selle luuakse ka uusi võimalusi, olgu selleks siis uus äri, partner või raha või midagi muud. Ja kogu programmi peamine mootoriõli on uue ajastu energiad, mis paneb meid kõiki tranformeeruma Kiirteel Iseendasse!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This