Select Page

=MmustsostarSee nädal on fookuses kuidas teha äri uues energias. Naudi lugemist!

Äri tegemine uues ajas

Mida see tähendab? Enam ei saa teha asju vanal moel – et lihtsalt valid sihtmärgi ja lihtsalt liigud selle poole. Nüüd on vaja sellele läheneda täiesti teise nurga alt. Sa võid ikkagi valida sihtmärgi, aga sa ei saa enam liikuda sirgjooneliselt selle poole. Sa pead universumile välja viskama, mida sa sooviksid ja mitte ainult see asi, mida sa soovid, vaid ka kogemus ja siis kinnitama ja kavatsema valmisolekut selle vastuvõtmiseks mis iganes ilmakaarest ja suunast see siis otsustab tulla. 

crsystalbrooklyncatsloveNüüd on käes südame ja feminiinse energia aeg. Aeg, kus saba enam jahtida ei saa, me peame muunduma kassiks ja kõndima omal teel ja leidma oma tee ja seejärel saba järgneb meile. Aga selleks, et see toimiks, peaksid olema väga otsustuskindel seda tehes. Vastasel juhul see ei toimi, kuna vaimenergia ei võta su tellimust siis tõsiselt.

Mul on mitmeid kogemusi sellega sellel nädalal, mida nüüd jagangi.

=summerKISgroupKui ma panin jaanuaris paika oma suvelaagri kuupäevad, olin kindel, et see voolab kõik kergelt ja lihtsalt. Ei voolanud. See oli nii paha, et ma vahepeal arvasin, et pean selle ära jätma. Sellele oli nii palju vastupanu, et mul oli täielikult vaja astuda oma väesse ning isegi võimu, olla täiesti otsustuskindel ja ütelda universumile, et ma valin selle mis iganes juhtuks ja kutsun kohale vähemalt 10 inimest. Nii siis juhtuski. Meil oli imeline suvelaager ja täpselt 10 inimesega ja see oli kõigile edukas kogemus. Olin nii tänulik ja sain ka aimu mis vastujõud sellega seoses töötasid.

mallukaspiltOlen otsinud võimalusi, et saada vähemalt üks artikkel enda kohta Eesti meediasse ja see on ka olnud väga keeruline, kuna vastupanud on olnud väga tugevad vanadelt energiatelt. Sel nädalal oli mul au olla intervjueeritud Mariann Treimanni poolt, kes lisaks Naistelehe ajakirjaniku ametile on ka Eesti üks juhtivamaid blogipidajaid, kellel on 17 000 FB fänni ja väidetavalt loetakse tema blogi Mallukas igapäevaselt 140 000 inimese poolt.

Ta jagas oma lugusid kuidas ta on oma blogi enda jaoks saanud tööle panna ja muuta oma elu läbi selle ja kutsunud ka teisi inimesi seda tegema. Väga imeline noor naine, kes elab oma unistust, isegi kui ta elab Eestis, kus asjad on praegu ikkagi väga keerulised. Lubatud lugu minust peaks jõudma lettidele järgmisel neljapäeval 6ndal augustil. Võttis 8 kuud aega, et see teoks teha.  Aga vaim töötas välja kontakti ning mul on tunne, et sealt tuleb ka midagi suuremat tulevikus.

=MroosLisaks tuli pakkumine jagada oma kogemusi ühes juhtide klubis. Milline au selline kutse saada! Kuna olen kogu oma elu teinud Eestis asju teisiti, ei ole ma kohalike poolt väga hästi vastu võetud. Alati on olnud rohkem hukkamõistu kui aktsepteerimist, kuid see ei peata minu tegevust ja oma unistuse elamist. Mida sellises situatsioonis teha saab, on see, et see energia tuleb keerata hoopiski iseenda unistuse tee kütuseks, nii et need inimesed ei saa isegi aru kuidas see juhtub.

Inimesed, kes ei oska aktsepteerida uusi mooduseid kuidas asju teha on sageli väga ebakindlad ja armukadedad, et keegi on leidnud tee kuidas oma unistust elada. Sügaval oma sisemuses on nad näljased selle sama asja järele. 

Kurb on see, et nad lähenevad sellele valest nurgast – nagu minul oleks see ja kõik kuidas olen selle loonud on vale, kui nad tegelikult peaksid sellele vaatama hoopiski nii, et wow, Crystal on leidnud oma tee ja tal läheb hästi, mis oleks vaja, et minu elus ka hästi läheks?  See toetaks neid ennast palju rohkem kui minu hukkamõist. Keegi just ütles mulle, et iga hukkamõistu eest, mida vastu võtad, saad 5000 dollarit. Toimib hästi minu ja mu investeeringute jaoks mu uute unistuste ja visioonide ülesehitamiseks. 

=MwantrahandsupOlen Eestis väga paljude asjadega siin eespool ja olen siin praegu selleks, et neid ideid ja kogemusi jagada, ja nii et igaüks kes sellega resoneerub, saaks seda ka valida. Praegusel ajal kui kellelgi pole raha, et elada oma unistust, siis on see tegelikult kõik selle taga, et ollakse laisk. Kui sa oled piisavalt tark, siis saad vaadata võimalustele  ning sa saad selle kõik ise panna täielikult töösse ja kui suurelt sõltub juba sinust.

Lisaks sain ka veel ühe kutse oma investor ja ärimehe kontaktilt. Ma just töötasin oma nimekirjadega ning kõik see juhtus nädala jooksul! Kuidas see võimalik on?

Uues energias pole vaja astroloogiat või planeetide tarkust kuhu minna või mida teha, kõik mis on vaja teha on vaid ühenduda ja maha laadida info energiatest ja teadlikkusest, mis asjadel on. Võib tunduda nagu utoopia, aga see on see kuidas see töötab nii kristall kui ka kuldenergiates. See on lõbus, aga see nõuab, et me kõik usaldaksime rohkem ja voolaksime selles protsessis.

=MlambakallikaidigaSelle viimase nädala jooksul ma uurisin ka kus oleks võimalik teha uus kursus uue koostööpartneri Kaidi Kirsiga. Kõik kohad ja võimalused, mida me mõtlesime, ei toiminud ja me kontrollisime ca 15 kohta 1 nädala jooksul. Kontrollisin hetkeks siis suvelaagri kohta ja mis just juhtus oli, et suvelaager, mis pidi toimuma enne meid, tühistati. Sa võid ütelda, et see on juhus, aga see peaks olema just märk, et see koht tahab meid ja meie tööd sinna veelgi rohkem.

Nii, et uues energias sa peadki olema nagu kuninganna äris. Istud oma troonil ja viskad välja oma soovi neile, kes saavad aidata sel ellu vormuda ning pole vahet, kas see on inglid, inimesed või jõud, sul on vaja kavatsusi ja sinu tööd sinu poolt, nii palju kui sa saad ja siis vastu võtta ja soovida. Vastuvõtmine on uus võti uue ajastu äris. 

Kodune ülesanne

Tee väike tähelepanek kui kerge on sul midagi või kedagi vastu võtta, sealhulgas ka hukkamõistu enda suunas terve järgmise nädala jooksul ja vaata mida sa saad selles osas muuta.

=crystalsmilekisOlen Crystal Ra Laksmi. Ma olen leidnud oma väeringi keskme ja ülejäänud keerleb kõik selle ümber. Mis see tähendab? See tähendab, et mida ma iganes valin, see häälestub minuga ümber kuna olen oma universumi meister. Kui see ei häälestu, siis ma peatun, et küsida kas ajastus pole õige või on veel midagi muud mis vajab mu tähelepanu.

Ma tean et kontrolli omamine on illusioon, aga mulle meeldib see tunne, et mul on võimalus omada laser fookust ja teha oma asju ja käia oma teel sinna kuhu mu nina näitab ja kuhu mu saba järgneb mulle. Uue ajastu uus peamine reegel – ära aja midagi taga või survesta midagi – las see järgneb sulle ja tuleb sinuni taldrikul koos koogi ja kirssidega!

—-

Kui sinuga helisevad minu kirjutised siis kõigepealt saa minu fänniks FBs ja liitu ka uudiskirjaga siit.

Võibolla on sul soovi ka tulla proovima eraseanssi minu juurde sel ajal kui viibin veel Eestis? Augustikuus teen eripakkumise kõigile huvilistele vaid 50 eurot eraseanss tund aega!

Samuti on imeline võimalus teha ära Auratransformatsioon.

Augustikuus viibin peamiselt Tallinnas. Liigun aga ka läbi Pärnust, Kuressaarest ja ka Tartust ning Viljandist. Kui soovid täpseid aegu millal, võta minuga ühendust.

Tallinnas kavandan augustikuus ka mitmeid sündmuseid.  Selle kohta info tulekul.

22sel ja 23ndal on oodata siis mõnusat Tantra ja Wantra sündmust Matsalus koostöös Kaidi Kirsiga. Loe selle kohta lisa siit ja pane ennast kirja, kuna kohtade arv on piiratud.

Kui sul on vee hirmud ja ei oska ujuda või muud teemad, kasuta imelist võimalust see teema kätte võtta Tallinnas septembrikuus! Selle kohta on info tulekul!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This