Select Page

tantraqueenSellel nädalal jätkan tantra teemadel. Loe ja jaga ning harjuta! Leia tekstist ka kutse tantra flow sündmusele koostöös Peep Õunapuuga tantradate.eu-st.

Teadlik puudutus

Teine väga oluline osa oli teadlik puudutus. Meil oli esimene osa sündmusest kus me puudutasime üksteist ja meie silmad olid suletud. Osad mehed, kellel olid juba tantrakogemused, lähenesid naistele väga õrnalt ja olles kohal ja ei surunud oma energiat peale. Seda oli nii ilus kogeda. Iga selline puudutus ja hoidmine läks väga sügavale ja tervendas palju haavu. Olen ülitänulik, et selliseid mehi on tärkamas ja on inimesi, kes töötavad nende energiate äratamisega.

greenlightbarstouchTantra tempel

See oli mu lemmik osa sellest nädalavahetusest. Luuakse tempel kus me võime minna ja külastada shivasid ja shaktisid, olenevalt kes sa oled, siis lähed sa vastastemplisse. Ma saan alati olla see metsik ja väekas naine kui ma seal olen. Ei mingit hukkamõistu. Ma võin küsida, mida ma tahan, ilma et tunneksin ennast süüdi. Ma saan pea kõik, mida ma olen seal küsinud. Reaalses elus väiksena ei saanud ma sageli, mida ma palusin. Mis pärast juhtus, oli, et ma lõpetasin küsimise ja see juhtus kuna ma kartsin, et saan jälle EI.

Enamus inimestel on probleem küsida mida nad tahavad või siis isegi teada mis see on.

See oli väga võimas hetk kui ma tulin tagasi meie templisse ja sain kutsuda uue shakti sisse. Ma kutsusin naise, kes tundus väga hirmunud olevat. Ta ei tahtnud minna ja ma palusin teda, et võiks ju minna. Ta tegi seda kui ta tuli tagasi ja ta oli tõeliselt muundunud jumalannaks. Vaid 7 minutit hiljem! Tema nägu oli muutunud. Kui imeline! Hiljem ta oli palju julgem ja käitus rohkem kui kuninganna oma väes. Nii vähe oligi vaja!

Erinevad partnerid 

Tantras on meil sageli rituaalid, kus me vahetame rituaali ajal partnereid. Alguses inimesed on sellest väga hirmunud ja proovivad seda vältida. Lõpus, see on see osa, mis muutub paljude lemmikuks. Sa töötad koostöös mingi inimesega võibolla 5-7 minutit – hingad või liigud teatud moodi, ja siis liigud edasi uue isiku juurde.

Ükskord oli meil tantrakursusel abielupaar, kelledel oli okei jagada  ja teha harjutusi ka teistega. Üks naine sai tänu sellele aktiveeritud ja väga avatud peale rituaali selle abielumehega, nii et läks ja tänas tema abikaasat kuna ta lubas tal aktiveerida midagi endas läbi selle mehe. Mingid energiakvaliteedid sobisid.

Kui ma korraldasin kursuseid ja juhtus nii, et oli paaritu arv osalejaid, siis olin asendusosaleja, kuid siis mul polnud õigust valida omale partnerit rituaalideks. Ma sain alati viimase. Tavaliselt olid nendeks siis higised, täidlased mehed – need, keda keegi ei soovinud valida ja kes polnud sümpaatsed. Ma õppisin kuidas neid aktsepteerida, neid mitte hukka mõista, ja aktiveerida  neid oma energiatega.

meeskannabkatelMitu aastat selllist trenni, ma otsustasin et nüüd sooviksin endale tantra partnereid, kes on ilusad minu jaoks nii seest kui ka väljast. Mida rohkem ma sellesse süvenen, seda erinevam see kogemus on! Seekord sain ise ka osaliselt valida mehi, kes mulle kõige rohkem meeldisid enamus aja ja teha nendega seansse nii kallistusi, rituaale kui ka muid harjutusi. See oli päris suur muutus minu jaoks ja nii tervendav! Ma tundsin täielikult väestatud, kuulatud ja hoitud ning hoolitud. Ma tundsin, et lõpuks olin jõudnud poodi, kus ma sain seda, mida ma olin tulnud sinna saama. Tundub väga hea, eriti kui oled veetnud väga palju oma elust saades seda, mida sa ei taha.

Üks põhjustest miks see järjekordselt juhtus jälle ja jälle on see, et ma olen olnud superselge selles, mida ma ei taha ja kui sellele liiga palju fookust panna, siis sa seda just saadki. Tantra on andnud mulle võtted kuidas see ümber pöörata ja panna fookus parimale ja sellele, mida ma sooviks oma ellu tuua. Kui see mu ellu ilmub, siis on see eriliselt ilus. 

Nagu eile peale sündmust, jõudsin koju ja mul oli väga kiire õhtu ees, olin tõeliselt väsinud ja omadega läbi. Ma vist sattusin oma kuninganna platvormile kuna ma sain pärast seda ühelt healt sõbrannalt kingituse 3 tunnise Kalev Spa kasutamise jaoks. Kuna mul nagunii oli plaan minna, siis kõigepealt treenisin tund aega jõusaalis, siis ujusin lestadega ja siis isegi lasin liutorudest alla, et aktiveerida oma sisemine laps. Läksin kõikidesse saunadesse. Huvitaval kombel, see rida, kus ujusin oli kõige lõpus ka reserveeritud sildiga, aga täiesti tühi, nii et see silt arvatavasti oli sinna unustatud, aga siis ma kasutasin seda rida nagu tõeline kuninganna, kellele oli tema rida reserveeritud! Milline luksus! 3 tundi hiljem tundsin ennast nagu uus inimene! Nii vähe ongi vaja selleks, et luua, mida me soovime.

Iga partner selle sündmuse ajal aktiveeris minus erinevaid osasid. Üks maagiline kohtumine toimus lõkke ääres tõeliselt kosmilise täiskuu ajal. Ma polnud seda inimest kunagi varem kohanud ega temaga rääkinud. Äkitselt mu keha sai aktiveeritud mitmete lainesarnaste energaitega mis tulid ja läksid, super ekstaatilised ja orgasmilised. Ma ei suutnud enam ise püsti seista. Nii me seal siis lainetasime ja seisime pea tund aega. Ei mingit seksi, ei mingit rääkimist, ei mingit meelt. Vaid energiate möll. Ainult kõrgemad minad ja madalamad minad kohtusid ja tantsisid koos kosmilises laines. Ma pean tunnistama, see oli parem kui seks, vähemalt kui tavaline seks (mitte tantraseks).

Kui sa tunned et monogaamme elustiil on sinu jaoks, siis tule lihtsalt tantrasündmustele, et seda kogeda, neid erinevaid inimesi ja lase sel endasse maanduda sügavamale ja näha kuhu see juhib sind mõne kuu jooksul. Igaüks peab saama selgeks mis talle toimib. Kui sa teed sessioone erinevate inimestega, siis see ei tähenda, et peaksid nendega kohe abielluma, seal koha peal. See on just kohtumine sinu, sinu energiate ja ja kohaloluga. Sa jagad seda, ja liigud edasi. Nagu delfiinid vees. Sa ei muutu klammerduvaks.

Kodune harjutus

Hommikul enne kui ülesse ärkad, hakka ennast silitama ja väga õrnalt – üteldes – ma armastan sind (ja oma nimi). Silita üle terve oma keha, nii kui kaugele kui ulatud. Hoolitse selle eest, et see puudutus oleks väga aeglane, sügav ja tunneta, nagu puudutus läheks läbi su naha väga sügavale. Tee seda vähemalt 5 minutit ja seejärel kallista ennast. Et head tunnet veelgi kinnistada, mine peegli ette ja avalda endale ka armastust seal. Peale sellist algust, on su päev täiesti teises energias! Kui julged, jaga oma kogemusi!

Vallaliste peod

Käisin just viimasel laupäeval ka ühel teisel vallaliste sündmusel. See toimus väljas ja seal oli vahepeal kohal 1000 inimest. Sündmuse idee oli hea, aga korraldus lonkas kõvasti.

Aga selline mass näitab kui suur huvi sellise teema suhtes on ja kui paljud inimesed on selle teemaga väga sügavalt tegelemas. Lihtsalt oleks vaja pakkuda erinevaid väljundeid nii et iga rühmitus saaks valida endale sobiva. 

11996534_960752337319300_1401068111_oLoome koostöös Tantradate.eu grupiga vahva Tantra Flow sündmuse Blissi majas 15ndal septembril kell 18.30 – 21.30. Registreeruda võid juba täna, vaata kaardilt lisa. Selle kohtumise ajal kohtud iseendaga nii nagu ka oma sisemise mehe ja naisega väga uuel ja tervendaval moel.

Olen Crystal Ra Laksmi. Sellel nädalal sukeldusin veelgi sügavamale, et aru saada kui kaugel on sisemise naise ja mehe haavade juured. Ja täna ulatas mulle üks uus imeline tantramees võtme – võti on peidus kihtide vahel. Selleks võtmeks on ootused. Mida vähem sa ootad endalt või teistelt inimestelt, seda kergem ja seda vähem tähtsust su elus on.

crystalralaksmisexygoddessMida vähem tähtsust su elus on, seda vähem tasakaalutust su elus on. Küsimus ongi nüüd kõigile meile – kuidas elada ja olla elus nii, et oledki siin ja praegu nautides mööda lendlevat lindu ja päikese paitavaid sooju kiiri nii, et oled sellega rahul? 

Kui su elus on midagi, mis vajab ülevaatamist, uut aktiveerimist või tasakaalustamist, siis vaaata mu teenuste alt, mis võiks sulle huvi pakkuda ja pane minu juurde aeg kirja! Olen veel peamiselt Tallinnas natuke aega olemas. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This