Select Page

Selle nädala blogi tuleb väga põnev. Jagan oma kogemust Kiyosaki sündmuselt nii nagu ka mida toob endaga supernaiseks olemine kui ka mis on peamine valu ja kannatuste põhjustaja vanas energias. Head lugemist!

robquote

Foto: quotesgram.com

Robert Kiyosaki sündmus

Selle sündmuse info hüppas mulle ette kuskilt Facebookist. Kui ma oma kalendrit vaatasin, oli sellel päeval just auk ja otsustasin endale kinkida selle sündmuse pileti, kuna olen nii tublisti toimetanud ja lausa üle töötanud viimasel ajal. Nagu preemia või nii iseendale. Nii tore oli, et see oli nädala sees, kuna minu nädalavahetused on kõik nii ära planeeritud. Mõtlesin aga kui paljud inimesed pidid töölt vabaks võtma või siis tegema ümberkorraldusi, et seal olla kella 10st kuni 22ni. Aga seal kus on tahe, seal on ka võimalus.

Sündmuse korraldas grupeering nimega Wealth Forum ja selle taga paistab olema grupp noori, kes väga hoogsalt ja võimsalt toimetavad. Kogu programm oli astmeliselt kokku pandud ja toimis väga hästi. Vahepalaks oli ka natuke muusikat. Programm oli tihe – üks esineja oli laval ca 3 tundi ja vahepausid olid ca 20 minutit.

Rahva seas tundus olema väga palju võrkturunduse inimesi nii nagu ka edukaid noori ja ka väheseid keskklassi inimesi ning väike osa kõrgklassi inimesi. Üleüldine energeetika ruumis oli üle keskmise kõrge. Oli tunda, et õhk särises motivatsioonist ja inspiratsioonist. Rahva hulgas oli väga palju mehi. Ja mõtelda vaid mida võib teha raha teema – toimida nagu magnet.

eric

https://ericedmeades.com/

Minu jaoks oli kõige võimsam eelesineja Eric Edmeades. Tema rääkis teistmoodi turundusest, mida olen vist alateadlikult isegi kasutanud juba aastaid, aga ta andis ka kaks kolm muud head nippi oma äri jaoks.

Kui alustada väikse äriga ongi probleemiks see, et sinust saab inimene, kes teeb kõike. Ja lõpuks ei jõua sa teha seda, mille pärast sa äri alustasid. Sama on ka minuga. Ma teen nii palju seda lavatagust tööd, et kui ma lõpuks jõuan oma lavale oma äris, siis ei ole saanud ma piisavalt ette valmistada või töötada sellega, miks ma seda äri üldse teen. Seega, üks esimesi teemasid ongi delegeerimine, aga enne tuleb ju ka need inimesed leida kellele seda teha. Seejärel kogu firma struktuur samm sammult paika panna rollide kaardi järgi.

Alustasin selle proovimisega vist aastal 2008, kui tegin isegi intervjuusid, et leida endale uusi abilisi, kuid kõik katsed luhtusid. Lõpuks ma raiskasin rohkem aega ja raha sellele, et saada uusi inimesi appi, kui kõik ise ära teha. Siis lõingi käega. Aga arvan, et eks seal võis olla ka mingi sisemine hukkamõist, et teised ei pruugi aru saada, mida ma tahan ja kuidas. Nüüd ma siis istungi siin pooled ööd üleval ja skännin firma dokumente, ehk siis tehes tööd, mida oleks pidanud tegema minu tolleaegne assistent.

Täna hommikul ma magasin sisse. Mul oli varajane klient basseini ajaga, ning ma kuulsin vaid korra kella ja jäin uuesti magama. Ma olen viimasel nädalal töötanud ca 12 -13 tundi päevas ning maganud ülivähe, nii et kui ma voodisse jõuan, siis ma tuigun ja tasakaal on kadumas. Ehk siis mu keha arvas, et aitab küll supernaise mängust, mina nüüd tahan magada natuke rohkem ja asi vask. Nii ma siis sisse magasingi. Saime aja ümber tõsta, aga see on minu puhul ennekuulmatu, et ma nii teen.

Sedamoodi aitab vaim asja paika panna – kui sa ei hoolitse enda eest ise, siis teen seda mina – ehk ilma su toimiva kehata, ei saa sa kellelegi midagi anda ega pakkuda ja võtangi lisaaega, et sa saaksid magada. Hea õppetund. See on ehe näide sellest, kuhu võib viia see, kui sa ei delegeeri ja proovid kõike ise ära teha. Sellega seoses võin nii mina kui ka kõik teised kes seda loevad ja kellega see heliseb lahustada endas mustri, mille kohaselt mitte keegi teine ei oska teha seda nii perfektselt kui mina ise.

merobKäisin Robertilt autogrammi saamas oma ‘Midase puudutuse’ raamatusse Apollos. Tema energiat lugedes tunnetasin seal väga palju Hawaii, Big Islandi energiat ja tore oligi pärast kuulda, et ta oli ülesse kasvanud Hilo piirkonnas. Temas on isegi sellist polüneesialikku rahu ja ravitseja teadlikkust. Oli vahva pildi tegemise hetkeks seista tema kõrvale ja tunda tema Midase puudutust mulle.

Robert on väga julge mees. Jagades ja rääkides mida ta teeb, läheb ta tegelikult otse ja teadlikult kogu selle vana rahasüsteemi vastu. Aga ta teeb seda, sest see on osa tema missioonist. Ülivajalik info.

merobpromoMinu jaoks oligi tema peamine sõnum see – kui me kõik saaksime piisava finantshariduse juba varakult, siis ei oleks meil enam seda orjandust, mis meil praegu on. Oleme oma laenude, liisingute ja asjade orjad. Enamus meist elab üle oma võimete. Kui meil oleks finantsharidus, teeksime teisi valikuid. Ostaksime vara, paneksime selle enda jaoks tööle ja elaksime vabamalt ja rikkamalt kui praegu. Kui me aga elaksime sel moel, ei oleks meid enam võimalik mõjutada nii kergelt, ning ka allutada. Sest siis ei elaks me enam hirmust ja puuduse illusioonist, vaid väest lähtudes.

kimquote

Foto: quotesgram.com

Kui lavale astus Kim, siis ma olin täiesti lummuses. Ta ei ole mitte ainult ilus ja seksikas naine, vaid ka tõeliselt enesekindel naine. Temast õhkus rahu ja teadlikkust ning täielikku tasakaalu. Ja see kuidas Robert teda tutvustas: “See on minu kallim Kim.” See oli nii võimas – kuidas üks mees tõstab oma naise esile 1800 inimese ees, täiesti pedestaalile ja on uhke tema üle, selle asemel, et teda alla suruda, nii nagu enamus mehi teevad või on teinud. Ma vaatasin seda ja ütlesin endale – ma tahan seda oma ellu – sellist meest, kelle kõrval ma võin tõeliselt särada kõigega mis mul on ja mida pole, ning ta on selle üle uhke, mitte ei tunne ennast seal kõrval väiksena. See oli imetlusväärne kuidas Kim alustas oma teed finantsilise vabaduse juurde ja kus ta praegu omadega on. See on naine, kellega võiksin tulevikus teha koostööd! Unistame suurelt!

rob and kimImeline oli kogeda, et laval olid mees ja naine, kes teevad koostööd nii äris kui eraelus. See pole kindlasti kerge, aga nende silmadest peegeldub sära ja armastus ning rahulolu. Mõtelge mis saaks maailmast siis kui kõik paarid oleksid sellised? Nende koostoime on kinnituseks, et see mida tunnen mu vaim otsib on õige ja see toimib.

Mul oli väga hea meel, et kinkisin endale selle kingituse, inspireerisin ja motiveerisin ennast uuele tasandile. Iga inimene peaks midagi sellist korraldama ja endale lubama. See peaks lausa kohustuslik olema!

Valu ja kannatuste põhjustaja

Selle teema lõpetuseks jagan seda, mida viimati olen kogenud ja tähele pannud just inimeste seansside ajal, mis on eelneva teemaga ka seoses.

Robert ja Kim on pihta saanud üliolulisele asjale – kuidas toimetada õigete inimestega õigel ajal ja õiges kohas ja kuidas minna sinna kust sulle antakse seda, mida sa küsid või vajad.

Väga paljud inimesed aga kannatavad väga palju kuna nad on vales kohas, valel ajal ja ei saa seda, mida nad vajavad. Näiteks kui sa lähed lihapoodi ja tahad sealt juurvilju ning neid pole seal ja sa teed vingus näo ja võibolla isegi sõimad poe müüja näo täis, siis see ei aita. On vaja minna õigesse poodi.

Ja enamus inimesi ootavad heakskiitu, armastust ja tähelepanu sealt kust seda kunagi ei tule. Pigem minna sinna kust tuleb ja võtta vastu täiega kui nutta selle pärast, et näed olen teinud seda ja toda, andnud seda ja toda ja midagi vastu ei tule.

Peamine muutus mis toimub uues ajastus selles plaanis ongi see – et seni kuni sina ei pane jalga maha, et peaks toimuma kahesuunaline liiklus su elus igal tasandil – nii elus, töö alaselt kui ka mujal, siis seni ei muutu ka midagi ning me tõmbame ikka ligi inimesi, kes ainult võtavad.

Seda saame aga muuta ainult meie ise. Nagu eilegi meie Wantranaise sündmuse lõppedes (teema järgmises blogis) – et me ei saa oma haavades süüdistada ei mehi ega teisi, vaid ikka ennast. Kui me ise ei kehtesta ennast (nagu ütlen on see uue ajastu õnne valem number üks) siis ei saa ka teised aru mida me tahame ja vajame, sest kahjuks on vaid vähesed meist juba selgeltnägijad, kes võivad asju tabada lennult.

Seega olgem julgemad väljendama oma vajadusi ja ka verbaalselt ning samuti minema sinna kus meie poolt pakutav on vastu võetud, mitte visatud nagu pärlid sigade ette!

Kodune ülesanne

Vaata oma elu üle ja tee inventuur. Vaata kas ja kus oled vales kohas ja soovid tulemusi valedest kohtadest ja valedelt inimestelt. Vaata kas ootad ka tunnustust ja kiitust sealt, kust seda kunagi ei tule (sageli just meie oma vanemad ja lähedased) ning mida saad muuta selleks, et see kõik muutuks kahesuunaliseks tänavaks igal tasandil.

Oma õnne eest saad hoolitseda vaid sina ise. Kui oled õnnetu, siis süüdista vaid ennast. Mingid valikud ja otsused said siis tehtud valesti ja katki pole midagi, tuleb lihtsalt uuesti teha. Ilusat kahesuunaliikluse loomist teile kõigile.

crystalstarOlen Crystal Ra Laksmi ja olen ülitänulik Eestile ja Eestimaale ning eestlastele nende võrratute kogemuste eest, mida viimased 4 kuud on mulle andnud. Seekord ma tulin iseenda surfilauaga ning katse õnnestumis meetodil (uue ajastu stiilis) avastasin kõik need avaused ja võimalused kuidas teha seda, mis mulle kõige rohkem meeldib (vesi ja Wantra) ning kuidas kõik muu selle ümber tiirlema panna.

Eilne Wantranaiste sündmus oli kõige võimsam sündmus mis ma võibolla üldse elus olen korraldanud. Kohal oli 12 wantranaist ja üllatuseks said nad 6 tantrameest. See sära, mis naistel silmis oli peale 12 tunnist koolitust oli võrratu ja parim tänu, mida võib üks inimene mulle anda. Olen nii õnnelik.

Eriti armas on kui sündmuse lõppedes tullakse küsima, et kuidas siis nii, et annad meile maitse suhu ja siis lähed ära? Millal jälle saab? Järgmine aasta, aga alati on võimalus mulle sooja külla tulla.

Kummardun kõigi eestlaste ees, kes on jälginud ja toetanud mu blogi, kes on tulnud mu sündmustele, või kes muidu kaasa elavad. Ma olen ülitänulik teile kõigile. Ilma teieta ei oleks ma täna see, kes ma tegelikult olen. Ilma Eestita mind poleks ja ilma Eestita poleks ma nii tugev ja sitke naine nagu ma täna olen. Suur tänu! Armastan sind Eestimaa ja eestlased!

Armastusega

Crystal Ra

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This