Select Page

CasitamayasolPraegusel ajal elame ajastus, kus oleme ümbritsetud paljude mürkide poolt – me hingame seda sisse õhust, joome sisse veest, sööme seda toidust ja laseme sellel endasse imenduda isegi pesupulbrist nii nagu ka teistest mõjudest nagu meedia või negatiivsed inimesed ja muu selline.

Lisa sellele vürtsiks veelgi natuke lisa stressi, vähene uni, liiga palju tööd, vähe liikumist ja ebatervislik toit ja meie süsteemid ja kehad ummistuvad. See on seepärast miks ma arvan, et tänapäeva inimestele peaks olema mürkidest puhastumine kohustuslik ja seda regulaarselt. See on ka üks põhjustest miks ma tegin ise läbi 6 päevase maksapuhastuse ja jagangi seda nüüd oma sellenädalases blogis teiega.  

detoxtableKeha puhastamine

Peale stressirikast aega Euroopas ja peamiselt Eestis ja samas ka mitte väga tervislik toitumine nii Eestis kui ka Türgis – sain aru kui vajalik see maksapuhastus on, eriti kuna viimast korda tegin seda kaks aastat tagasi ja ka siis koos Sol Ibarraga Mehhikos.

Seekord tegin ma endaga kokkuleppe, et teen seda uuesti nii tihti kui võimalik. Sol soovitab seda teha alguses vähemalt iga kuue kuu tagant ja pärast ca 1 kord aastas. Vahepealsel ajal annab ta palju soovitusi ja kogu protokolli koos detailsete juhistega kas ja kuidas järgida ka oma menüüga ning teiste detailidega.

junglebushmomentMu keha vajas ka rohkem puhkust, rohkem olemist ühes kohas, hoolitsust ja armastust ning regulaarset liikumist. Inimesed ei saa aru kui raske on ennast vormis hoida kui sa reisid nii ühelt maalt teise kui ka ühelt kontinendilt teisele. Lisa sellele ka stress mis lisandub ajavahe tõttu ja ja erinevad toidud ja kultuurid. See võtab päris palju energiat, see kõik endasse võtta ja siis kiiresti edasi liikuda.

vorkkiigedmayasolMa reisisin Eestist New Yorki, kus ma olin nädal aega ja siis kohe Mehhikosse, kuhu ma jään järgnevaks 5,5 kuuks. Olen järjest rohkem tundlik nende muudatuste suhtes, mis on väga kiired ja naudin järjest rohkem olemist ühes kohas nii kaua kui ma saan. Aga ma saan ka aru, et mu missioon sisaldab endas mustlaselu uue ajastu moodi ja ma jagan oma teadmiseid, energiat ja olemist nii paljude inimestega erinevatelt maadelt ja kohtadest kui parajasti võimalik ja vajalik.

Lisategevused

losmuertosbeachSee nädal oli täis tipitud paljusid dzungli jalutuskäike, ookeanit ja rannaaega, päikese võtmist ja palju puhkamist.

Ookean oli ka väga hea, kuna see puhastab kogu su füüsilise keha nii nagu ka energiakeha kõigest negatiivsest. Päikesevõtmine käterätikul aitab maandada kogu su keha. Päike annab rohkem D vitamiini. Jalutamine värskes õhus õhutab su seestpoolt välja ja inspireerib su meelt, andes sulle visuaalset toitu.

junglelovewalkIga päev me jalutasime erinevatesse üksikutesse randadesse, ning osades nendes polnud mitte ühtegi inimest. Meie jalutuskäigud olid 30 minutist kuni 3 tundi pikad. Pikk jalutuskäik oli seda väärt, sest see rand kuhu me siis välja jõudsime oli nii hingematvalt ilus ja toitis mu sisemist olemist nii palju. See on nii täitev kui saad ka panna tähele erinevat floorat ja faunat tee ääres. Erinevad troopilised lilled, puud ja samuti ka erinevad linnud, liblikad ja putukad.

butterflyOlime õnnelikud, et meil oli enamus päevadest päike ja vihma sadas vaid viimasel päeval. Kuna see asub natuke kõrgemal kui merepind, siis õhk oli seal palju jahedam kui meie baasis La Cruzis. Siin on väga niiske, enamus aja ca 70% või rohkem, mis teeb olemise vahest raskeks, eriti kui temperatuur on +40 või rohkem.

Raske osa ülejäänuga oli see, et ei saanud väga pikalt öösel magada, kuna kõik need vedelikud vajasid väljutamist ja pidi tualetti minema mitmeid kordi. Alles nüüd vaid nädal hiljem sain oma esimese 8 tunni raske pika ühes juttis une.

mayasoldrinksTervislikud mahlad

Meie igapäevane programm oli kokku pandud erinevate jookidega menüüst. Joogid on kokku pandud trofoloogia põhiselt, mis on toiduteadus, mis segab kokku erinevad puu ja juurviljad ning köögiviljad, nii et aitab maksa ette valmistada kokku pakkima kõiki osakesi, mis sinna ei kuulu nagu väikesteks kuulikesteks. See näeb ka ette igapäevast klistiiri kohvi ja küüslaugu vedelikuga.

mayasolcentromainhouseKui ma tegin seda esimest korda 2 aastat tagasi, siis ma olin üllatunud kui raske oli juua nii palju. Mul oli tunne nagu mu neerud olid natuke kohkunud nii rohke vedeliku protsessimise peale. Seekord oli parem, kuna ma tegin nii palju lühemaid väikseid puhastusi vahepeal viimastel aastatel. Ma ei tundnud pea üldse nälga terve puhastuse ajal kuni viimase päevani, kus tundsin, et nüüd oleks tore küll juba midagi tahkemat süüa.

Teisel päeval tuli mul keele alla väike vistrik, mis oli väga valus, aga see oli seal vaid paar päeva ja kadus siis täielikult. See pidavat ka olema moodus kuidas maksapuhastus erinevaid probleemseid kohti hakkab puhastama, lükates sodi pinnale ja seejärel seda väljutades.

crystalmagnetosMagnetteraapia

Sol tegi ka magnetteraapiat iga päev. Ta kontrollib su keha peal kõigepealt mis on sinu probleemid ja siis katab su erinevate magnetitega, nende kohtade peale, kus on probleeme. Iga päev oli tal vaja panna vähem magneteid mulle peale. Peale igat magneti sessiooni tundsin ennast ülihästi ja lõdvestununa ja väga sügavalt maandatuna. Vahest ma isegi jäin seansi ajal magama.

Minu puhul magnetid aitavad tasakaalustada mu polaarsusi mu kehas. Samuti ka tasakaalustada poolusi ja neid osasid mis on paigast ära. Kuna ma olen väga aktiivne ja intensiivne persoon, siis nad lähevad paigast ära kiiremini kui enamus inimestel.

Mul oli tavaks ütelda, et kui sul pole poisssõpra, siis magnetteraapia on väga hea asendus maandusvõimalus. 

favouritejunglespotcrystalPuhastades emotsionaalseid mustreid

Peale kõige selle puhastuse, mis toimus mu kehas nii paljudel tasanditel, ma tegin ka läbi emotsionaalse puhastuse ja aitasin endal keerata täiesti uue lehe suhete vallas. See on tõeline suur samm kuna tulen vanadest mustritest, kus kaklemine, hirm ja puudus olid tavalised. Nüüdne uus lehekülg on täis harmooniat, teadlikkust ja küpsust, armastust ja hoolitsust – mida ma olen väärt. Nii tänulik kõigile, kes panustavad minu paradiisile siin ja praegu.

patzcuarobeachjumpcrystalSee oli väga huvitav seiklus endasse selle puhastusega. Kuna ma tegin seda koos väga hea sõbraga, siis see tõi ülesse mitmeid vanu mustreid minus. Üks neist oli südamest tingimusteta andmine või siis tingimustega. Pole vahet, kas see on aeg, eneriga või teenimine. Minu lapsepõlves, ma olin harjunud, et kõik oli nii arvestatud, see hea ja halb pidi kogu aeg olema võrdselt paigas kogu aeg.

Ma mäletan, et minu üks partneritest ütles aastaid tagasi, et ta armastaks mind isegi siis kui ma poleks talle jõudnud süüa teha kui tema töölt koju tuli. Ma arvasin, et olin selle võrdsuse mustri endast juba välja juurinud, aga tundub, et sellel olid väiksed jäägid sisse jäänud.

twoheartsjunglebeachMulle ei mahtunud pähe, et see on võimalik lihtsalt südamest anda ja mitte selle üle arvet pidada. Ma arvan üks hullemaid näiteid sellest oli kui ma kord olin koos ühe mehega ja me aitasime teineteist väga palju ka professionaalselt, samal ajal kui olime paar. Kui me lahku läksime, siis ta esitas mulle nimekirja kõikide teenustega, mida tema oli mulle pakkunud ja kui palju ma talle võlgnen rahas. Ma olin täielikus shokis. Peale seda olen olnud oma suhetes väga ettevaatlik, kuna andmine ja vastuvõtmine on alati olnud nii keeruline mu elus.

Ma ise olen oma natuurilt väga andev ja südamepõhine inimene ja pea iga kord pakun üle oma klientidele, sõpradele ja perele, unustades ennast.

junglewalk2Nii, et nüüd kui ma ei olnud võimeline käima ja olin nii nõrk, kuna mu puhastus niitis mu voodisse ja kui ma olin pea pool tundi järjest oksendanud oma mürke välja, siis mu sõber läks teise majja mulle vett soojendama, mida ma saaksin siis sisse juua, et aidata lahti lüüa ka teised väljutamise kanalid – siis minu jaoks oli see midagi väga hoolivat ja tingimusteta endast andmine ja minu jaoks väga harjumatu.

Selle puhastuse ajal ma sain aru kui vähe tõelist armastust ja hoolitsust mu paljud armsamad on minuga jaganud. Viga polnud selles, et neil seda polnud, aga nad ei teadnud kuidas seda jagada minuga sel moel, mis toidaks mind täielikult ja osalt ka seepärast, et ma polnud neile täpselt teada andnud kuidas ja mil moel see mulle sobiks.

Nüüd on siis aeg teada saada kõik need moodused ja võimalused, mis aitavad mul tunda ennast väga hästi, toidetud ja seda igal tasandil ning väljendada oma vajadusi verbaalselt ja julgusega ning vastu võtta parimat mida ma väärin. Kõige rohkem toitu annab see, kui sul on elus kõikide inimestega kahesuunaline tänav – pole vahet mis suhtes sa nendega oled. 

oceanloveMa sain ka aru kui palju minu elu probleemidest olid põhjustatud sellest, et ma ei julgenud väljendada oma vajadusi verbaalselt kuna mul oli palju negatiivseid kogemusi sellega, mis muundus situatsiooniks, kus ma hakkasin nõudma kõike seda ja see on üks kiiremaid moodusi inimesi ja mehi endast eemale lükata turbokiirusel. 

Need protsessid kandusid üle ka minu unenägudesse. Mul olid väga elavad unenäod ja paljud ei olnud väga õnnelikud unenäod. Ma arvan, et mu alateadvus hakkas tööle nii nagu ka puhastama mõningaid vanu blokke.

Mu sõber Almer Jansu rääkis mulle, et maks on ühendatud puu elemendiga. Viha ja kibestumine saevad seda puud. Puu tähendab kasvamist ja avardumist. Nõrk puu ei ole võimeline tootma puitu kütteks ja aktiivsuseks. Puu element meis saab ka nõrgestatud erinevate parasiitide poolt meie kehas. Almer Jansu poes (Müürivahe 17, Tallinn) on palju erinevaid tooteid, mis maksa funktsioneerimist toetavad nii nagu ka puhastamist. 

Puu element saab tugevamaks, kui anname talle seda, mis kasvab puude küljes, nii nagu ka teiste taimsete tinktuuridega. Puu element mõjutab ka meie kesknärvisüsteemi. 

liverdetoxresult

Maksast väljunud kivid

– Võtsin kaalust alla 4 kg

– Parema välimusega nahk

– Pehmem nahk

– Keha tundub kergem

– Rohkem energiat

– Selgemad mõtted ja meel

– Emotsionaalne selginemine ja selgus

patzcuarowantrawavecrystal– Parem selgus oma eesmärkide, unistuste ja sihtmärkide suhtes

– Paremad oskused ennast kehtestada ja enda eest hästi hoolitseda.

– Teadlikum oma toidu valikutes

– Olen nii palju rahulikum ja rasketes situatsioonides ma ei reageeri enam viha ja kibestumisega koheselt, ma võtan rohkem aega mõtlemiseks ja tunnetan mis järgmised sammud on.

crystaldetoxedshine– Elu on tõesti hea. Nii hea, et peab ennast näpistama mitu korda, et uskuda, et see on tõsi.

Kodune ülesanne

Tee nimekiri oma erinevatest aladest oma elus, kus sul on vaja rohkem selgust ja vajaksid puhastamist. 

Alusta näiteks oma kehaga, siis liigu oma kodu juurde, siis sõprade nimekiri jne. 

Järgmine samm on tegutsema hakata. 

Miks mitte isegi need osad lisada oma uue aasta lubaduste nimekirja? 

Järgmise aasta lõpus tee kokkuvõte oma aastast ja nimekirjast ja vaata kui palju said tehtud. Kui sa võtsid seda harjutust tõsiselt, siis tunned ennast väga hästi. Igal juhul edu sulle!

Kui sa sooviksid kogeda Mehhikot ja samal ajal hoolitseda enda eest, siis tule Mayasoli Keskusesse Sayulitasse, Mehhikosse. Küsi mult lisainfot. 

crystalfitshinebushesofsayulitaOlen Crystal Ra Laksmi. Ma kutsun ennast teadlikuks tervise inimeseks, aga vahest söön ka mina sokolaadikooki ja joon karastusjooke. Aga ma usun, et minu kogemuste jagamine ka minu maksapuhastusest inspireerib rohkemaid inimesi hoolitsema oma keha, meele ja vaimu eest ning annab ideid kuidas luua uut elukvaliteeti läbi selle nii sulle kui ka kõigile su armsatele su ümber. 

Sa saad ka päris palju ära teha kodus, aga kui sa peaksid vajama kohta kus ennast välja lülitada, mis oleks kodust kaugel ja eemal, siis see võimalus, mis mina läbi tegin, võib olla midagi sulle, aga sa pead endaga tõeliselt silmitsi seisma ja su mustrid ja probleemid lahustama selle julgusega.On alati tore alustada täiesti värskelt. See avab uusi võimalusi ja uusi mooduseid kuidas elada oma elu ja avarduda ja kasvada kellegiks, kes elama oma unistusi täiega.

detox stuff final updateKui sa soovid ise kodus sarnase programmi läbi teha, on sul võimalus osta minu 7. päevane online maksa-puhastusprogramm. Nüüd teen ka uuema versiooni viimase  läbitud maksapuhastuse versiooni põhjal, mis on natuke lihtsam teha eesti tingimustes. Kui sul peaks olema huvi selle suhtes, siis anna ka teada. Seal lisandub ka veel puhastuse järgne soovituste nimekiri. Jäta kommentaar siia loo alla või võta ühendust läbi FB. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This