Select Page

 

losmuertosbaywatchOn see aeg aastast, kus on aeg tagasi vaadata. Ma toon esile mõned kvaliteedid, mis olid suured suunamuutjad minu jaoks sellel aastal ja mis tõid mulle palju edu. Kuna see blogi tuli pikem, siis järg tuleb järgmisel nädalal. Kuna on ka jõulunädal, siis kodust tööd ei tule. Imelist pühadeaega kõigile!

Enese väärtustamine

Aasta alguses ma alustasin oma eneseväärtuse kui ka eneseusu taaskordse täieliku ülesehitamisega. Ma sain aru, et olin selle täielikult kaotanud.

Millal me võime selle ära kaotada?

Kui me oleme vales kohas ja valede inimestega ja mida pikemalt oleme, seda raskem on sealt ennast välja tõmmata ja ennast kokku pakkida. See on ka seotud enesekindlusega. Kõik see on omavahel kokku seotud nagu ämblikuvõrk.

Kui me ennast kaotame, siis üks moodus ennast tagasi saada on ennast ümbritseda inimestega, kes sinusse usuvad ja mitte ainult 1 või 10% vaid 100% ja rohkem. 

Seda peaks kogu aeg kinnitama ja mitte ainult sõnadega, vaid ka tegudega. Sellistes situatsioonides on meil vaja täielikku pidevat meeldetuletust ja kinnitust affirmatsioonide näol välisest maailmast, senikaua kuni me hakkame seda ise uuesti uskuma ja sel hetkel kui me seda teeme, saab kõik võimalikuks.

losmuertosSeepärast, et see mida me endale ütleme saab meie reaalsuseks – pole vahet, kas see tuleb mõtetest, sõnadest või tegudest või siis isegi lihtsalt alateadvusest.

Ma alustasin sel aastal väga nõrgas kohas ja kõige suurem muutus oli mu uus koht, mis oli mu uus tugev platvorm – (Octpusi aed, La Cruzis, Nayariti osariigis Mehhikos) kus mu ümber olid head inimesed (Stefan, Sandy, Wayland, Aruna, Michael jne) ja nad kõik uskusid minusse ja ei olnud üldse arad seda jagama mitte vaid üks kord, vaid korduvalt.

casaentrancejungle

Mida rohkem ma maandusin oma platvormil, seda rohkem hakkasid asjad minu jaoks muutuma. Mind juhatati õigetesse kohtadesse ja õigete inimeste juurde ja rohkem voolamist ja küllust lõi ennast (loe rohkem minu blogi arhiivist sel aastal kuidas). Isegi mu oma perekonnas ma uskusin ühte pereliikmesse ja aitasin luua täiesti uue transformatsiooni ja keerata uue lehekülje ka tema jaoks.

Positiivsed affirmatsioonid ja toetus ning uskumine teise inimesse ei muuda vaid ainult selle inimese elu, vaid ka tervet maailma. See ei maksa midagi, seda teha. Seepärast peaks see olema meie igapäevaste tegevuste menüüs. 

redginger

Hirm

Ma sain aru sel aastal, et kõik otsused mis ma olin teinud hirmust viimastel aastatel, juhtisid mind veelgi rohkem hirmu ja puudusesse ja probleemidesse.

Sel hetkel kui ma astusin oma väesse, kuulates oma intuitsiooni ja südant, ennast kehtestades, hoolitsedes enda eest – olin ma koheselt õigel teel ja isegi kui ma ei suutnud näha kuhu see tee välja viib, see lõi mulle rohkem harmooniat ja edu.

Kui ma jõudsin Eestisse siis ma panin tähele kuidas see toimis. Et oma hirmust üle saada, ma tegin mitmeid kokkuleppeid ja ka graafikuid iseendaga, mis oleks mind oma rajal hoidnud ja mis oli lahe, oli see, et see tõesti toimis.

Olin väga hõivatud ja kuna valisin teha seda, mida ma tõeliselt armastan, siis see toimis täielikult. Mul polnud aega millelegi muule mõtelda ja hirmul polnud mu elus enam kohta. Oma hirmu taltsutamine on üks peamisi võtmeid sinu elus kui soovid oma elu elama hakata sinu tingimustel. 

Otsused, mis ma sel aastal tegin olid nüüd tehtud julgusega ja ma otsustasin jätkata oma kokkulepete ja pühendumisega – teha oma iganädalaseid blogisid, töötada oma online klientidega, toimetada oma Alanoni materjalidega, plaanida sündmuseid ja organiseerida kursuseid ja retriite ja oma isiklikku elu. See andis mulle tunde, et ma jällegi juhtisin oma reaalsust ja mul oli ka selle üle rohkem kontrolli kui varem. Kõige rohkem andis see mulle rahu ja tasakaalu, mida mul polnud üldse palju olnud alates hetkest kui ma oma viimasest stuudios Tallinnas 2011 aastal välja kolisin.

Kohtumine sisemiste deemonite ja varjudega

mexicosnow

Ma olen aastaid nende eest ära jooksnud, vahest isegi teistele kontinentidele, aga see oli aasta, kus ma nendega tõeliselt silmitsi seisin.

Mu edu sellel aastal tuli just seetõttu, et ma jooksin nende eest ära ja juurutasin ennast oma energiakeskuse keskmesse, seal kus asus minu sisemise tormi silm. See oli huvitav protsess, kus mu peamine rahu ja tasakaal tuli just sellest, et tegin seda, mis mulle meeldis ja olles õiges kohas ja õigete inimestega.

Ma tegelikult ankurdasin ennast täielikult endasse mitte endast välisesse inimesese või tingimusse või olukorda. See on uskumatult suur vahe, sest kui see väline ära kaob või kukub või ära võetakse, ei liiguta see sind, kui sa oled ankru tugevalt endasse juurutanud. Ülioluline vahe. Proovige järele!

Deemonitele ei jagunud enam toitu nii nagu ka hirmudele ja nad surid välja ja ma olin taas kord oma elu perenaine. Varjud, mis on ikka veel siin, ma taltsutasin ära ja kui nad oma päid tõstavad, siis ma näitan neile, kus on nende koht ja mida nad tegema peaksid. See loob imesid. 

Peamine võti oli, et olin ümbritsetud inimestest, kes olid teadlikud ja tegin ka väga sügava töö ära Alanoni materjalidega, mis aitas mul saada veelgi teadlikumaks oma mustritest ja oma enesesabotaaazi võtetest. Kord kui oled neist teadlik, ei ole ei deemonitel ega ka hirmudel sinu üle enam võimu.

sayulitajungleroadKahesuunaline tänav

Teine väga suur ja oluline tasand on seotud kahesuunalise tänavaga. Ma olin oma elu elanud liiga kaua nii, et olin ainus andja pool ja teiselt poolt tuli tagasi väga vähe kui üldse midagi. Tervislikes suhetes on see alati kahesuunaline tänav – kus asjad voolavad sel kujul, mis toetab mõlemad partnereid ja toidab mõlemaid pooli. Ma polnud seda elul väga üldse kogenud.

Mida rohkem ma selle eest hoolitsesin, seda rohkem inimesi ma oma selle kvaliteediga enda ellu meelitasin.  Rohkem ja rohkem inimesi, kes toetasid mu vanu mustreid kadusid mu elust. See oli üks moodus kuidas ma sain puhastada ja rohida oma sisemist aeda, nii et uus väline aed saaks õitseda.

junglecatcrystalOlen Crystal Ra Laksmi. Kuna see aasta on lõppemas, siis ma loen oma õnnistusi ja saan aru kui paljud valikud on mind toonud siia kus ma olen täna – veetmas oma talvesid troopilises Mehhikos ja tehes seda, mida ma armastan üle kõige – töötada inimestega ja eriti vees ja nüüd ka teha seda siin legaalselt samal ajal oma suviste sündmuste jaoks ette valmistades. Nii põnev.

Mul on kõike piisavalt – aega, raha, hoolimist, armastust ja tähelepanu. Mu elu on täis seiklust, kasvamist ja põnevust ja ma tõeliselt elan oma unistust. Ja seda eelkõige settõttu, et ma lihtsustasin oma elu kuni viimse detailini. Igaüks saab sellega hakkama. Kõik on  vaid valikute küsimus!

Minu suurim jõulukingituse soov oleks mu lugejatele see, et mu elu näide inspireeriks kõiki teid välja astuma oma kastidest ja piirangutest ja teha oma esimesi samme oma unistuse poole ja see ellu viia. Keegi teine ei ole sulle suurem teetõke kui sa ise. Nii et on aeg purustada kõik need teetõkked ja edasi liikuda – sinu paradiisi kus iganes see sinu jaoks on – nii et su süda saab laulda ja koos sinuga luua selle universumi maagiat. Ilusaid jõule kõigile!

Ole see õnnistus, mida sa sooviksid näha maailmas!

____

Kui sa sooviksid minu tuge ja juhendamist uude aastasse astumisel kas vaid ühekordse skype seansiga või siis minu online programmiga liitumisega (6 kuud või 12 kuud), anna sellest mulle teada. Annan endast parima, et sinu aasta 2016 saaks olema su elu parim aasta – aasta kus ka sina hakkad tõeliselt elama oma unistust, sest ma usun sinusse ja sinu väesse! 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This