Select Page

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMärkamatult on möödunud taas kord kuu ja selles kuus on juhtunud nii palju. Ja tõesõna nii nagu ka eelnevalt juttu oli, oligi väga palju fookust eluülesandel – vähemalt minu elus, lodoan, et ka lugejatel. Järgnev kuu tuleb aga põnev kuu, mille numbriks kokku 10, kus hakkavad tantsu lööma nii mees kui ka naine, nii meie sees kui ka meist väljastpool. Mis sellest välja tuleb on meie endi valida. Kas tants, kaklemine või õndsus. 

Uue ajastu kaks jalga – intuitsioon ja enesekehtestamine

Intuitsioon esindab naispoolt ja enesekehtestus meest. Uues ajastus peame nende mõlemaga sõbraks saama. Intuitsiooni kuulama kohe kui see meiega vestleb ning seda ka tõe pähe võtma ja ära tegema ning ennast kehtestama koheselt kui selleks võimalus tuleb. Enesekehtestus nagu olen ütelnud uues ajas on number üks õnne valem. Kui igaüks individuaalselt selle eest hoolitseb, siis mõjutab see ka kohe kollektiivset heaolu ja paarisuhteid.

Vanade mustrite puhastus

Mis saab meie sisemisi mustreid muuta? Teadvustamine – see on nimelt täpselt nagu läbi valgustamine. Sellel nädalal oli mul endal väga palju selliseid kogemusi. Näiteks eile oli mul väike situatsioon oma pojaga, mis aktiveeris minu kogemused ja mälestused minevikust isaga. Kui pinge keskpunkt on ületatud, siis lendabki kaan pealt ära. Aga tänu sellele, et see muster tuli pinnale nagu mull vees, tänu sellele saime mõlemad pojaga kokku leppida mida sellisel puhul edaspidi teha. Oleme viimase aasta ajaga väga palju koos kasvanud ja õppinud. See on nii põnev protsess. Vaatan oma poega kes on nüüd 19-aastane ja minust pikem ning viimase aastaga on tõesti noormehest sirgunud mees. Mina soovitan kõigil oma lapsi toetada iseseisvumisel ja pigem isegi varem kui hiljem. See annab eluks uue aluse, pluss paneb paika uued väärtused. Samuti ka arusaamise, et kui sa tahad ikkagi midagi suuremat luua ja mitte ainult käia lihttööl, pead ka hariduse saama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKäies oma lapsepõlve psühhoterapeudi juures selgus, et minu mõned blokid olidki juuripidi selles, et kui ma ülesse kasvasin, olid mu vanemad väga eemalolevad. Laps võtab aga oma naise ja mehe mudeli eeskuju oma vanematelt. Kui neid pole, siis peab laps ise vaatama kust ta selle eeskuju mudeli kokku paneb – ehk televiisorist ja teistelt inimestelt, kes lähedal või mujalt. See on ka see kuidas ta hakkab pärast oma elus suhteid looma – nende mudelite järgi.

Minu elus on enamus elu mees ja naisenergiate mudelid sassis olnud kuna vanemad olid ära või kaugel. Ja seetõttu on ka kõik suhted kuni praeguseni sassis olnud. Selle aitas aga paika minu sisemine mees ja naine. See, et minu sisemine mees hakkas minuga rääkima, mind juhatama. Hakkasin teda kuulama. See tõi mu ellu uued algused igal tasandil. Olen olnud väga teadlik, et minu eemaolek on mõjutanud minu poja olemust ja tema mudeleid. Kuid viimane aasta on väga palju mustreid puhastanud. Oleme lähedasemad kui kunagi varem ja loodan, et nüüd ka uue kuningliku partneriga saan teda inspireerida uute nais- ja mees mudelitega.

Sisemise lapse roll sisemise mehe ja naise vahel

See on uskumatu kuidas läbi koolituste mida sel hooajal Eestis tegin tulid uued vastused ja seosed. Ilma sisemise lapse tervendamiseta ei saa ta ka oma ellu terveid sisemisi vanemaid. See käib kõik läbi tema. Kui ta ütleb, et tuleb oma vana nimi õhupalliga taevasse saata, siis nii tulekski teha. Ja uskuge mind väline reaalsus annab kohe märku, et see oli õige asi. Ei väsi kordamast, et mis on sees, see ka väljas ja vastupidi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOtsime armastust väljast

Alustada tuleks aga alti seest. Ku me kõik hoolitseme oma sisemiste armastuse varamute ja ladude täitmise eest. Kui need on täis, siis me tõmbamegi ligi kellegi, kellel need on ka täis.  Ja siis me ei ole enam koos selleks, et täita teineteist, vaid et täita ennast ja jagada seda mis on üle.

Niipea kui ütleme, et meil midagi pole ja seda taga ajame, niipea me kohe ka lükkame selle endast eemale. Vaadake Eesti presidendivalimisi. Üks põhjustest miks me ei saanud presidenti valitud oli just see – Eesti mees- ja naisenergiad on paigast ära. Üks asi mis aitaks olekski valida naispresident. Aga see naine peaks olema teadlik naine kellel on ühendatud nii mees kui ka naispool ning ta kasutab neid teadlikult ja kogu aeg vastavalt vajadusele. Tundub, et nii lähebki. Ja kes teab. Võibolla üks põhjustest on ka see, et sellel hooajal tegime ikka väga kõvasti ka Wantrat (ka suuremad grupid), mis ei tervenda ainult indiviide, vaid ka  Eesti kollektiivteadvust.

Siduv element mehe ja naise vahel – vesi

Olen sellel hooajal veelgi hoogsamalt vees toimetanud ja see on olnud väga võimas. Vesi paneb kõik meie reaalsuses voolama, eriti kui seda kasutada teadlikult. Naised on katki ja vajavad tervendamist. Esialgu enda tervendamist iseenda poolt ja siis teadlike mehi, kes suudavad neile ruumi hoida ja anda neile naistele seda, mida nad vajavad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuninganna ja kuninga sünd

See ei saa juhtuda enne väljaspool meid kui see on juhtunud meie sees. Ja seda peab harjutama. Mul õnnestus just teha üks väga vägev sündmus (millest kuulete veelgi rohkem hiljem) just sellel teemal ja kommentaarideks tuligi kinnitus, et kandsin kuninganna rolli välja. Tütarlapsest on tõesti sirgunud naine.

Kodune töö

Kaardista oma sisemine mees, naine ja laps. Mis olukorras and on? Mida vajavad? Kuhu soovivad liikuda? Kirjuta vastused üles ja pane töösse.

Mis aitaks sinul kogeda kuninglikku olemist? Kas mingi sündmus või tegevus? Tee ära!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi – kuninganna, kes loob oma kuningriiki, ning mitte ainult endale – vaid iga päev iga hingetõmbega tervele maailma kuningriigile, kus õndsus kolib sisse ja teadlikus tantsib külluse kingades ning nakatab sellega tervet maailma. Ühe kuninga või kuninganna kaupa! Kohtumiseni!

***

Loodan, et minu elu inspireerib sind elama oma unistust – leidma oma eluülesanne, oma kuningas või kuninganna, elama teadlikku elu, mis loob hea tervise, ning võtma vastu ka külluse, et oma unistused teoks teha.

Minu järgmine kuu on täis seikluseid Californias koos minu kuninga Michaeliga, tutvustades tema raamatut ja tehes Wantrat ning seejärel seiklused Hawaiil ka koos eestlastest seiklusgrupiga. Seejärel Mehhiko ja siis järgneme energiate kutsele. Praeguse kava järgi tuleme koos Michaeliga Eestisse suvel 2018.

Seniks imelist kulgemist ja jagan oma seikluseid peamiselt oma FB seinal ja põgusalt ka siin. Imelist kulgemist kõigile ja suur tänu, kellega sel hooajal kohtusin ja sain lähedamalt tuttavamaks ning ehk ka toetada kiiremat muutumist. On olnud väga põnev ja arendav aeg. Eesti üllatas ja väga meeldivalt;) Kohtume troopikas!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This