Select Page

IMG_6554Jällegi on uus kuu ees. Need, kes on nelja aastaajaga kohas, neil on ees ootamas sügis. Värvide mängu aeg, ettevalmistus koopasse pugemiseks aeg. Need, kes on troopikas, neile tähistab erinevust muudest kuudest vaid see, et lapsed lähevad kooli. Need, kes on lõunapoolusel, neil algab praegu kevad.

Vahest on kummaline mõtelda, et see on üks ja sama planeet aga nii palju erinevaid protsesse on toimumas, olenevalt kus ise füüsiliselt asuda ja kõik toimub üheaegselt. Mina olen oma viimased 2 kuud veetnud Hawaiil ja siit siis jagan ka oma tähelepanekuid nii selle kohta mis oli, mis on ja mis tuleb. Kui kirjutada blogi sel kujul vaid kuus korra, siis on korraga ütelda nii palju ja ei tea mida jätta ja mida võtta. Aga alustame algusest…

See kuu tähistas minu jaoks ühte väga suurt uut algust – nimelt mina ja minu partner, armsam, sõber ja koostööpartner Michael abiellusime. Oleme teineteist tundnud praeguseks juba 2,5 aastat, mis sageli tundub 20 aastat. Michael tegi mulle abieluettepaneku juba eelmisel aastal Alaskal, aga tol hetkel ma tundsin, et me polnud veel kumbki täielikult valmis. Ma ütlesin jah, aga samas jäime ootele millal. Selle asjaga pole ju kiire. Aga vot ühel hetkel sai see otsus valmis meis mõlemas ja otsustasime ‘teeme ära’ nupule vajutada. Ja lahti läks maraton. See oli nädala ajane maraton, mille jooksul oli vaja korda ajada pisemadki detailid ja kell tiksus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATavaliselt korraldatakse pulmi terve aasta. Meie korraldasime vaid nädalaga (ja minul siis juba teist korda nädalaga pulma korraldada). Vahe oli vaid selles, et meie pered ja sõbrad ei tulnud kuna asume teisel pool maakera minu sõprade jaoks ja isegi Mihcaeli sõprade ja pere jaoks on see paras ettevõtmine.

See oli aga meie eriline päev. See kuidas see kõik kokku tuli oli paras voolamine ja vormumine sellise Hawaii maagia taktis. Me lõime väga erilise päeva nii endile kui ka tulevastele põlvedele mälestuseks.

Mõtlesin, et siis on ju vähemalt vaja leida fotograaf. Mul polnud aimugi, kes seda võiks saarel teha. Viskasin Fbsse välja küsimuse ja pakkumisi hakkas sadama igast nurgast. Üks pakkumine tuli ühe eestlanna Malle Zablani kohta, kes on siin saarel juba pikemalt elanud ja teeb nüüd ka pulmafotosid. Väga lahe. Võtsin temaga koheselt ühendust. Alguses oli üldse mõte kohtuda ja rääkida ning siis võibolla ka testipilte teha, aga lõpuks polnud enam selleks aega, nii et usaldasime ja lõime käed. Profid pulmafotod mida siin postituses jagan on kõik tema tehtud!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOma ametliku pulmatseremoonia meistri leidsime ka läbi  kohalike sõprade. Meile soovitati ka paljusid erinevaid inimesi. Ma valisin ja tunnetasin energiate ja tunde järgi oma kontakti ja koos Michaeliga kinnitasime oma valiku. Meie paaripanijaks sai David Kerchman, kes on ise ka õnnelikus abielus ja elab siin saarel juba pikemat aega.

Vaimu juhatusel tuli mulle info kust ma leian oma erilise päeva kleidi. Läksime sinna poodi sisse ühe oma sõbrannaga ja see tundus lausa täiesti mannetu olukord. Ja siis ma tellisin mõttes selle kleidi sinna. Ta oli kuidagi üksik ja ootas mind. Panin selle selga – see oli kaks numbrit suurem kui mul vaja oleks olnud, aga väiksemaid numbreid ei olnud.

IMG_6644Samal ajal kui proovisime kleiti oli riietuskabiini ukse taga üks teine naine, kes ütles, et ta teab kedagi linnas, kes võiks selle mulle ümber teha. Sain temalt ka kohe numbri. Kui läksin kassasse siis selgus et kleit on ka veel alla hinnatud ja koguni 50%. Enne kassat nägin ka ilusaid lahedaid suviseid kingu. Teadsin, et mul pole mõtet kontsakingu osta, kuna ma neid nagunii ei kannaks, eriti siin troopikas. Ostsin siis endale mõnusad pidulikud suvised sandaalid. Need olid nii mugavad jalas, et ma isegi ei tundnud nende eksistentsi oma jala otsas kui neid kandsin.

IMG_6847Seejärel oli vaja leida sõrmused. Need leidsime alguses internetist ja siis leidsime et Konas on ka pood, kus saab kohe ise katsuma ja vaatama minna. Läksime kohale ja õnneks oli veel nii palju aega, et sai minu sõrmuse ümbertegemiseks saata protsessi. Meie sõrmused on väga erilised, mis on ka erilise tähendusega. Need on Hawaiilt, mille tähenduseks on igavene armastus. See on segu valgest ja kollasest kullast. Kohe kui neid sõrmuseid nägin armusin silmapilkselt nendesse ära. Ja ma pole kunagi varem imetlenud Michaeli kätt selle sõrmusega nii palju kui nüüd.

16Siis oligi järgmine protsess leida see naine, kes saaks kleidi ümberõmblemisega aidata. Helistasin antud numbrile, aga keegi tagasi ei helistanud. Hakkasin läbi käima kogu infot mis oli internetis. Hawaiil ei ole paljudel firmadel õigeid kodulehti ja lisaks on kogu info seal aegunud ja kõnedele ei vastata väga sageli või kui siis juba kui on hilja. Seega arvasin jällegi et küsin oma FB sõbrannadelt kas mida soovitatakse.

Ja sealt siis hakkas sadama igasugu kontakte. Võtsin kohe esimese käsile ja tuli välja ta elab peaaegu minu piirkonnas ja vaid 5 minuti kaugusel. Kohe kui oma kleidiga letti läksin, lükkas ta oma teised hula kleidid kõrvale ja võttis mu kleidi ette, mille ta tegi korda vaid 2 päevaga ja väga soodsalt – et seda ei juhtu iga päev et eestlanna pulmakleidiga tellima tuleb. Kui ma selle paari päeva pärast selga panin siis oli ta tõesti teinud imet. See istus mu kehale ilusti ja oli väga imeline. Michael oli ka lummatud;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJärgmiseks oli mul vaja leida endale keegi kes teeks make upi ja mu juukseid ning lisaks ka siis lillekimbu. Jällegi läbi kohalike kontaktide leidsin ühe naise Margareti, kes tegi mulle kõiki neid erinevaid osasid mängleva kergusega. Kõigepealt makeupi, siis juuksed ja siis keeras kokku maailma ilusama pruudikimbu vaid 5 minutiga mis juhtus nii et sobis ‘kogematta’ kokku ka mulle kingitud leiga. Tegu ka ääretult laheda naisega, kes saarel juba aastaid toimetanud ja elanud oma unistust.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViimase detailina oli mul mõttes, et kuna me juba elame praegu paradiisis, et võiks ikkagi mingi erilise õhtupooliku teha kuskil natuke teises keskkonnas ja kuna Sheraton Kona jäi meie piirkonda ja on ka väga kuninglik, arvasin et see võiks sobida meie pulmapäeva veetmiseks. Michael helistas paari kohta ja natukese aja pärast oli meil eridiilid kõik olemas. Milline lahe Kuningas mul on!

Oma pulmafotosid nägin ma oma vaimusilmas ühes füüsilises kohas, mis on minu jaoks olnud siin väga erilise tähtsusega, aga samas oli mul mõttes ka teine koht. Vaim korraldaski nii et saime pilte mõlemas kohas. Alguses olin sellest natuke häiritud, aga tegelikult tulid tulemused väga head ja ideaalsed.

IMG_6571Meie tseremoonia oli rannas, sinise taeva ja palmide all, väga pühas kohas, mida kutsutakse pargiks kus aeg  seisab ja igavik elab. Meie tseremoonia oli väike, aga pidulik ja intiimne. David oli selle teinud väga vaimseks ja eriliseks väikeste detailide lisamisega – kui valas kokku kahe erineva koha liivad puidust kohaliku kilpkonna peale ning samuti andis meile pulmatunnistuse, mille oli ise kunstiliselt kokku pannud. Minu tõotused Michaelile olid 7 lehekülge, aga ma hüppasin mitmest kohast üle, kuna tõesti aeg lendas. Michaeli tõotused olid ka armsad ja väestavad;) Särasin täielikult ja tundsin ennast maailma õnnelikuma naisena. Milline eriline tunne on kellegi sellise Kuninga nagu Michael abikaasa olla!

Minu tunne on, et me oleme nagu uuesti armunud. Energiad on kuidagi hoopis teistsugused peale abiellumist. Meie jaoks pole abielu tavaline asi. Meil on oma arusaam sellest ja ka sellest miks meie selle tee valisime. Me oleme avatud ka uutele kogemustele ja ka liitma oma liiduga teisi kes on avatud selleks. Me oleme üsna detailsed kuidas ja kas see võiks toimuda, aga esialgu tugevdame veel omavahelist liitu.

6Eesti keeles on sõna ‘abi-elu’ natuke sellise huvitava tähendusega, et nagu abeillutakse selleks, et oleks ‘abi’ ‘elus’ olemas. Inglise keeles on see ‘marriage’ ehk ‘marry – age’ – sõna ‘merry’ tähendab lõbus või lõbutsema ja ‘age’ on iga – seega lõbutseda ja lasta vanusel selles mõnusalt aega veeta.;) Mõnikord on huvitav vaadata sõnu ja kuidas nad kannavad sõnumeid ja energiaid endas.

Meie päev oli päikeseline ja imeline ja teises osas jalutasime ringi Sheratoni aedades ja ookeani ääres ning nautisime seda erilist aega koos. Ma tundsin ennast nii uhkena ja inimesed kõik soovisid meile õnne kui me igal pool käisime ja toimetasime. See on päris meie muinasjutt, kus oleme mõlemad peaosalised.

Augustikuu äärmused

OLYMPUS DIGITAL CAMERASee augustikuu oli aga väga huvitav kuu, kuna selle ajal oli nii kuuvarjutus kui ka sajandi päikesevarjutus. See oli sümboolne sõnum kuidas mehelik sära ja naiselik pehmus ning voolamine saavad omavahel koos tantsida. Ja isegi kui üks varjab teise, siis vaid hetkeks.

Naisena olen aru saanud, et minu ülesanne on tegelikult olla see tantsiv kaos oma mehe ümber, kes aitab tal särada. Ja samas tema on minu kindlus, minu kalju, kuhu saan maanduda selleks, et korda luua ja ka ise särada selles toetuses. Samas mees on see, kes täidab anuma ja kui naise anum on täis armastust ja imetlust hakkab ta mehele kõike seda tagasi suunama. Sealt algab mehe maailmas Loomine suure tähega. 

Naisenergiate haavad Eestis

Eestis on jällegi teemaks kultuuriline ja ajalooline taust ja sellel kuul panin väga detailselt tähele kuidas tõesti tänu sõdadele, küüditamisele ja muudele tingimustele on naised pidanud Eestis palju ise ja üksi hakkama saama.

Lapsed kasvasid sageli ülesse ilma isadeta või üldse kummagi vanemata, sageli ka vanaemade juures. Kui need lapsed ja naised said täiskasvanuks oli neid marineeritud aastaid kibestumise energiates  ja mõtlemises, et mehed on vaid siin selleks et meilt võtta midagi ja nad on kõik memmepojad. See suhtumine kasvatas tervete generatsioonide kaupa naisi, kes kõik automaatselt ‘kastreerivad mehi’ oma sõnade ja oma käitumisega. See tuleb nii automaatselt ja kõik on sellega nii harjunud, et keegi isegi ei mõtle, et selles oleks midagi imelikku. 

Eelmisel suvel nii mitmeid tuttavaid Eestis külastades sain ikka päris mitmel korral shoki seda kogedes. Ja õige ta on – kuidas teaksimegi et on midagi paremat või teistmoodi saab ka kui keegi pole seda meiega jaganud ja me ka ise pole otsinud. Ja seega on see mõjutanud aastakümneid meeste ja naiste vahelisi suhteid. Nüüd õnneks on palju materjali ja infot kuidas seda kõike muuta, aga seda on ka samas nii palju, et sealt need õiged kullaterad leida on ikka paras tegemine.

IMG_6678Eelmisel aastal tutvustasin Michaelile Hawaiid, oma Hawaiid, et kui me kunagi siia valime tulla või ka elama tulla, siis oleks see otsus tehtud mõlemapoolselt ja kumbki ei peaks midagi ohverdama. Esimesed kaks kuud siin olid päris keerulised, kuna Pele pani meid proovile nagu talle kombeks, pluss lisaks meil oli veel väga palju väga olulisi suhte nurkasid ümber lihvida vaja. Ja see isegi hirmutas mind, sest Pele lükkas meid ikka mitu korda lausa ääre peale. Miks see toimub? Uues ajas on see suhte alguses väga norrmaalne, sest mõlemad peavad õppima väljendama oma tõde ja 100% ja mis tingimustel ja kuidas midagi toimib.

IMG_6574Mul oli just juhus kus keegi arvas, et läks lahku selle pärast et hakkas liiga palju jagama oma vajadusi. Ma mõtlesin siis õudusega selle peale, et kuidas saab üldse kellegagi koos valida olla kui ei jagata oma vajadusi avalikult?

See on üks asi mis on iga uue aja suhte vundament ja sellest ei saa üle ega ümber. Ja minul aitas selleni jõuda ‘enesedeklaratsiooni’ kirjutamine. Sinna panin kirja kõik mis minu jaoks oleks suhtes oluline ja vajalik ning milleta ma ei suudaks eksisteerida.

Ja see oli üks paljudest teemadest mis mind aitas siia praegusesse hetke – kus ma elan oma unistust. 

Haavunud naiste tervendamine

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEelmisel nädalavahetusel käisin ühel naiste kogunemisel või ‘retriidil’. Eestikeelne otsene vaste sellele sõnale oleks – tagasi tõmbuma. Ja see ta tegelikult on. Seda kogunemist juhtis minu õhukangaste õpetaja Chantell, kes koostöös oma majapartneriga Sarahaga aitas luua väga turvalise konteineri naistele kokku tulemiseks, jagamiseks ja ümber häälestuseks.

Ma olin üllatunud ja täiesti kohati ka shokeeritud sellest kui paljud naised olid üle elanud väga palju draamat kuna olid teinud kas valesid valikuid või olnud valel ajal vales kohas. Mu süda lausa nuttis nende pärast. Ja üks tundus olema hullem kui teine. Ja mis see kogunemine mulle peamiselt andis – oli arusaamine, et wow, ma mõtlesin et mina olen elanud rasket elu. Aga on veel hullemaidki lugusid.

See annab sellise väga hea ja terve perspektiivi tunnetuse, kus sa saad aru et iga päev tuleks tänada oma praegust hetke ja kui midagi seal pole veel paigas, siis mingil hetkel saab olema kui teha teadlikke valikuid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASelles olemises me avanesime oma haavatuses ja olime olemas, toetamas ning seiklemas koos. See on väga imeline ja eriline kogemus. Sest see on midagi mida paljud naised ei koge. Eriti Eestis. (Pildilt on puudu veel 5 naist).

Kuna me oleme kultuuriliselt ülesse kasvanud kohas kus on juhtinud maskuliinsed naised, siis me oleme kogu aeg võidelnud mitte ainult meeste pärast või meeste nimel, aga ka selle nimel, kes on parem naine. Ja see võtab ära sõbraliku naisenergia toetuse. Ma olen seda Eestis olles väga väga vähe kogenud. Ja seda saab alles kogema hakata siis kui kõik on selle võistlusprogrammi enda seest ära lahustanud. See ei ole ühe minuti maagia. See võib võtta aastaid. Sellega aga tasuks tegeleda. 

Sõbralik naisenergia toetusenergia on aga vajalik selleks, et me saaksime ennast lõdvaks lasta ja sellest meesenergiast, mis tänapäeval on natuke ülekaalus ka ennast lahti logida ja välja tõmmata. Olla lihtsalt naine, mängida, ilu nautida ja jagada. Koos voolata. 

Järgmisel hommikul oli meie alguseks meditatsioon ja siis jooga ning peale seda hipide hommikusöök, kus kõik kaasa aitasid ning seejärel väike seiklus ühte kohalikku retriidikeskusse ja sealt edasi merineitsi sabadega ookeanisse mängima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViimane osa tõmbas kuidagi  ennast natuke kaosesse. Ja saingi siis kõrvalt jälgides aru, et grupi juht peab kogu aeg olema väga heas ühenduses oma sisemise meesenergiaga. Kuna ma ise ka siin seiklusi olen vedanud pikemat aega siis oli väga huvitav näha kedagi seda tegemas kõrvalt ja kas ning kuidas selle loomine toimus. Ma õppisin sellest väga palju, nii nagu ka kas ja kus on võimalused oma õpetajaga ka koostööd teha. Samuti oli see lahe võimalus endale aega anda ja lihtsalt olla vastuvõtja rollis.

Plahvatused augustis

Selle megaintensiivse aja tipuks toimus minu elus mitmeid suuremaid pommiplahvatusi. Ma tean et ma polnud ainus, kes seda selle kuu jooksul koges. See oli väga huvitav protsess mille sarnast pole mul väga ammu olnud. Üks toimus viimati selles mastaabis aastal 2010 kus koristati mu elust vähemalt 20 inimesega kontaktid. Nüüd olid luubi all pea 45 inimest. Kuskil olid inimesed, kelle olemuses on olla ventiil või surrogaat, kes võtab enda peale teiste sodi puhastamise. Tema siis laseb ka teiste auru välja. Et selles kaoses ellu jääda pidin olema väga kaval.

Kuna kasvasin ülesse vanaemaga, kes oli väga range, siis mul on üsna väike taluvus kriitikale, kuna kritiika oli mu peamine ‘toit’ kui väike olin. Kui keegi väga haavab kriitikaga, siis aktiveerib see päris suure jadaühenduse, millega seoes võib mitmeid teisi sisemisi käärivaid purke kaani pealt lennutada. 

Mida ma märkasin enda puhul. Kui need käärimise protsessid hakkasid toimuma, siis võtsin aja maha. Ma ei reageerinud. Väga oluline samm. Panin kõik mis mõttesse tuli kirja ja kirjutasin seda faili ümber ca vist 50 korda terve nädala jooksul. Lõpuks tuli sellest kokku 14. leheküljeline fail. Selle tegemise ajal proovisin kaevuda oma sügavama hirmuga mis selle situtasiooniga ülesse tuli. Olin väga üllatunud kui sain aru kui ekistentsiaalne hirm see oli. Sain aru et see on lahendatav ja eemaldasin selle – ehk siis võtsin hirmu sõnumi, tänasin teda ja seejärel selgitasin ära miks tema eksistents ei ole mõttekas.

turtlesmileHuvitav oli jälgida kuidas see oli nagu pauhti lahustunud. Järgmisena sain aru et selle all oli teine muster – ma tahtsin kõigile meeldida. Kahjuks on see uues ajas üsna võimatu. Esiteks on see, et kui sa oled ise uues ajas siis on su energiad nii aktiveeritud, et sa võid sageli ütelda inimestele otse ja samas ka sellega neile anda suunda kuidas oma laukast välja saada.

See tekitab aga paljudes inimestes ebamugavust ning seetõttu on see koheselt linkiv nende ellujäämise mehhanismiga, mis hakkab sind oma süsteemist eemaldama ja panema sulle silti ‘see inimene on paha’. Ja kui nüüd inimene iseendas seda ümber ei räägi, siis nii ongi.

Mis nüüd aga edasi juhtub? Kui keegi proovib minult midagi selles energias vastu võtta, siis see ei toimi, sest tal on hukkamõistu sein ees. See oleks nagu sa annaksid lapsele süüa, aga ta lükkab toidu ära. 

aritutvustusNeid protsesse on huvitav jälgida, sest see praegune protsess andis mulle arusaamise, et ma tõesti olen palju kasvanud alates 2010 aastast ja ei reageeri enam plahvatustele koheselt, võtan aega ja seedin läbi ja seejärel strateegiliselt toimetan asjad paika.

See on kristallenergiate ja kuldenergiate iseloom. Need energiad on väga küpsed ja teadlikud. Seda enam et see on mu 13s kord Hawaiil ja usun, et nüüd lõpuks ometi saan juba ennast Pele kuningriigis natuke lõdvstunumalt tunda, teades natuke tema käekirja ja trikke.

IMG_6844-2Oleme nüüd koos Michaeliga käinud ka mitmel korral Alanoni kogunemistel siin. Alanon on tõesti nagu pere pole vahet kus me parajasti asume. Ja selles grupis on väga toredad erinevad moodused kuidas ja kas selle teemaga toimetada.

Ühel päeval olid meil seal väikesed pulgakesed, mille peale oli kirjutatud erinevad sõnumid. Minul oli ühe peal Freedom – vabadus ja teise peal olevat teksti ei mäleta, aga minu jagamine sellest tulenevalt tuli – et enne kui mul on vabadus on mul VALIK. Otsutavus VALIDA oma valik ja reaalsus sellest tulenevalt ja peale seda me loome oma reaalsust täpselt vastavalt sellele valikule. Ma polnud sellest kunagi väga aru saanud aga nüüd klikkas paika. Minu valikud on viimasel 2,5 aastal olnud väga teadlikud ja ma olen oma eluga praegusel hetkel väga rahul.

Sellel septembrikuul kui kõik on uus nagu aabits väitis, olekski tore kui me kõik paneksime fookuse nendele teemadele mida siin mainisin. Annan sulle mõned küsimused, millega saad siis ise tegeleda, et endaga paremini sõbraks saada. Eelmainitud teemadest on mul ka praegu pooleli raamat.

Kodutöö

1. Kas ja kuidas kasutad oma elus ‘teadliku valiku’ privileegi?

2. Kas oled kirjutanud ’iseseisvusdeklaratsiooni’ iseendale ja seda ka järginud oma elus? Mis tulemusi on see andnud? 

3. Kas oled teadlik mees- ja naisenergiatest oma elus ja kuidas lased meestele või mehel enda kõrval särada?

4. Kas sinu elus on maskuliinsed naised? Kas kuulud ise selle kategooria alla? Kas ja mida oleks vaja, et su elus oleks rohkem toetavaid ja naiselikke naisi? Mida oleks vaja muuta?

Milline on siis sinu järgmine kuu ja tulevik? Ma ütlen sulle saladuskatte all – täpselt selline nagu sina valid. Sinu suhtumine on sinu helistik sinu elule ja su igapäevale. Sinu valikud loovad sulle sihtkoha liikumise takti ja mida teadlikum oled ja mida rohkem julged väljendada mida sinu vaim ja süda ning keha vajavad, seda rohkem hakkab kogu Universum sulle seda kõike andma ja igas vormis ning igal tasandil. Valik on sinu! Isegi Muinasjutt kui sa nii valid!

IMG_6635Olen Crystal Ra Laksmi. Ma suudlesin konnasid 14 aastat ning ma pidasin konnafarme kõik need aastad. See oli päris meelt lahutav, aga mingil hetkel väsitas ära. Kui ma tegin otsuse enam konnadega mitte tegeleda ja enam mitte oma Mister Perfektset otsida, siis tuli mu ellu hoopiski Kuningas. Kuningas, kes avab mulle uksi, kes aitab tassida raskeid kotte, kes tuleb mulle vastu lei käes ja suudleb huultele aloha, kes hoiab rõõmuga avalikult mul käest kinni ja kes nüüd kutsub mind uhkusega Mrs Laksmi-Dittoniks.

Olen see hullumeelne naine kes ikka veel usub muinasjuttudesse ja elab oma muinasjuttu siin Hawaiil oma Kuningaga.

Kui minu elu inspireerib sind, siis anna mulle sellest teada. Oleks tore koos selles elu seikluses kulgeda ja aidata sinul sinu muinasjuttu luua ja elama hakata. Pigem varem kui hiljem… 

Avan varsti oma uued grupid Külluse Seikluskoolituse Unistuste Ellu online kursusega, mis kestab 8 kuud. Esimene grupp alustab 15. novembril ja teised jaanuaris. Loe selle kohta lisa siit ja siit

Kui sa sooviksid imelises troopikas seigelda veel sellel aastal, siis praegu on veel viimane võimalus hüpata seikluspaati siinsel saarel – maailma ühel ilusamail ja vägevamail saarel. Küsi minult lisainfot.

Kui sa soovid minuga teha skype eraseansse, siis ka selleks on võimalus. Loe selle kohta lisa siit: 

rahamagnetid5&6kaardidSellel kuul lanseerin koos kõik oma 8 rahamagnetit (kõrval kaardil vaid paari pakkumine). Need magnetid on aidanud muuta paljude inimeste elusid. 8 magnetit korraga soetades saad selle erisoodusega 25 eurot. Kohe kohe on valmimas selle pakkumise pikem versioon. Võta minuga otseühendust FB kaudu kui soovid seda endale soetada!

Aloha kallistusi nii minult kui ka Michaelilt ja tänud kõigile, kes meie sündmusele kaasa elasid ja jagage julgelt oma kommentaare selle loo alla;)

Suvel 2018 plaanime tulla Eestisse mitte ainult külla, vaid ka pakkuma erinevaid koolitusi ja just eelkõige selleks, et õhutada teid leidma oma muinasjuttu – mis iganes see teie jaoks oleks;) 

IMG_2244

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This