Select Page

Uue Aja Tantra

Uue Aja Tantra
Sul on võimalus tellida Uue Aja Tantra seansse nii Crystal Ralt kui ka Michaelilt. Antud teenuste kohta saad täpsemat infot siit:
Aastas korra toimuvad ka Uue Aja Tantrakursuste retriidid Eestis ja tulevikus ka mujal. Loe selle kohta täpsemalt kalendrist. 
Et sa saaksid selgema ülevaate kas ja mida Uue Aja Tantra endas hõlmab ning kuidas see on ülesse ehitatud, siis loe järgnevat kirjutist. 
Crystal Ra tantrateekonna taust
Alustasin oma tantrateekonda ametlikult aastal 2008, aga olin sellega tutvust teinud kirjanduse kaudu juba aastast 1995.
2009. aastal hakkasin tooma Eestisse erinevaid tantraõpetajaid. Esimene õpetaja kelle maale tõin oli Lokiano. Lokianoga kohtusin Saksamaa ökokülas Zegg, mille suvelaagris ma käisin aastal 2018 ja kus oli peamine eesmärk ühendada vaimsus seksuaalsusega. Lokianoga tegime koostööd mitmeid aastaid. Kursused toimusid pea igakuiselt ja vahest isegi mitu kursust korraga. Mina tegin ettevalmistused, otsisin kursusel osalejad ning valmistasin ette kogu stuudio ja ka registreerimise ning ka toitlustuse ja majutuse osad ning olin Lokiano parem käsi kogu kursuste aja. Lokiano tuli vaid kohale ja viis kursused läbi. Mingi osa kursusest aitasin ka täita mina oma  temaatiliste osadega, mis pakkusid natuke voolavamat lähenemist tantrale. Lokiano taustaks oli Osho tantra ja Wilhelm Reichi energaitöö ning mitmete aastate õpetajakursuse kogemus Saksamaalt ning ta oli oma kursustel väga range.
Mingil hetkel meie koostöö lõppes ja hakkasin maale tooma Nitenit ja Santoshit. Nende lähenemine oli tantsulisem ja põnevam kuna oli vähem reglementeeritud. Mõlemal oli Osho ja India tantra kogemused, aga ka uuem tantsulisem lähenemine, mis tõi endaga rohkem mängulisust kaasa ja mis meeldis osadele inimestele isegi rohkem.
 
Tegin ise läbi Auratransformatsiooni™ aastal 2007 Norras. See hakkas muutma kogu mu keha, vaimu ja meelt. Minu keha ja vaim hakkasid kokku sulama ja sellega seoses hakkas mu elus toimuma palju muudatusi. Väga suured muudatused toimusid ka vaimsel tasandil ja minu energiate töös. Alates augustist 2007 hakkasin tegema ka Auramediaatori tööd ja tõin ka Auratransformatsiooni Eestisse.
Aastal 2009 seiklesin esmakordselt Havaile et seal läbi teha delfiiniretriit ja selle ajal õnnestus mul ka läbi teha üks veeteraapia kursus. See pani aluse väga olulisele uuele talendi väljendumisele, mis aastaks 2013 kujunes minu enda veeteraapia mooduliks nimega Wantra (Water + tantra) ja mis on tänaseks avardanud ja vabastanud väga paljusid inimesi.
Peale oma koostöö lõpetamist antud tantraõpetajatega hakkasin inimestega töötamise ajal kirja panema oma tähelepanekuid ja kuna mul oli tekkinud ka väga vahva järgijaskond, siis hakkasin katsetama erinevate uute ideedega mida vaim mulle ohtralt läbi visioonide, piltide, unenägude ja taipamiste jagama hakkas. Kui hakkasin neid katsetama nii iseenda elus kui ka oma klientidega kes olid selleks valmis või kes midagi sellist vajasid, siis tulemused ja tagasiside oli ootamatult üllatavalt hea. Aja jooksul hakkasin taipama miks see kõik nii teistmoodi on kuna sündimas oli Uue Aja Tantra.
Uue Aja Tantra alused
See tantra põhineb uue aja energiatel – mis on kogu selle tantra kooshoidvaks konteineriks – indigo, kristall ja kuldenergiatel ning tulevikus teemant energiatel ning juhendab kuidas nende energiatega luua iseenda unistuste elu igal tasandil. Uue Aja Energiad on palju paindlikumad, liikuvamad ja kiiremad kui vana aja energiad. Seetõttu on siin kõik palju voolavam kui tavalises tantras.
Me austame vanu tantratraditsioone aga tantra ülekandmine ei käi enam vaid õpetajalt õpilasele vaid selleks on väga palju erinevaid vorme – isegi online õpe. Peamiseks juhtijaks on siin vaimu energia mis on siis igal Uue Aja inimesel otse ühendatud nende südamega. Kui ollakse sündinud enne 1995ndat aastat on soovitav ära teha Auratransformatsioon, et kergemini ja kiiremini uue aja energiatega sulanduda.

Anni Sennov’s aura structure picture of the new time energies.


Indigo energia on tugeva mina tasandi energia, mis puhastab kõik mina tasandiga seotud teemad. Siin võib alguse saada inimese individuaalse eluülesande tasandi aktiveerumine.
Kristallenergiad töötavad väga tugevalt meie energiate ning koostöö energiatega nii nagu ka südame tasandi energiatega. See tasand õpetab ka väga sügavalt kas ja kuidas toimetada usaldamise teemadega.
Kuldenergiad on energiad kus mina ja meie tasand kokku sulavad ja kus käivitub täielikult meie globaalse eluülesande tasand.
Uue Aja Tantra keskseks energiakeskuseks on südame keskus, kuna see on keskus kuhu kõikide energiad liiguvad kristallenergiates. Kogu Uue Aja Tantra põhineb ühel energiakeskuse süsteemil. Seitsme energiakeskuse süsteem siin enam ei toimi. Kui kursustele tulevad inimesed veel vanas süsteemis, siis see kursus aitab juba kogeda uue aja energiaid ja olemust ning sageli tehakse peale kursust läbi Auratransformatsioon™ et nende energiatega kiiresti ja teadlikumalt kohaneda.
Uue Aja Tantra pakub keha, vaimu ja meele tehnikaid, tööriistu ja teadmisi kas ja kuidas ennast uues ajas tasakaalus hoida ja jätkuvalt avarduda ning avaneda.
Uue Aja Tantra on multidimensionaalne, ning toimib holistiliselt. Kui me tegeleme ühe osaga olemusest siis mõjutab see kõiki teisi osasid.
Uue Aja Tantra ei ole lineaarne. Seda praktiseerides võivad tulla juhised mis ei ole otsesed aga alati juhatavad sinu vaimu kohaselt sinna kus sul on vaja liikuda kõige jumalikumal moel.
Uue Aja Tantra lahustab, puhastab ja teadvustab sind sinu mittetoimivatest mustritest su keha, meele ja vaimu tasandil ning annab juhiseid kuidas ehitada ülesse sulle sobiv uus keha, meele ja vaimu süsteem mis toimib sinu tingimustel.
Uue Aja Tantra aitab sul defineerida kes sa praegusel hetkel oled ja kuidas sa ennast, oma suhteid ja olevikku defineerid ning kuhu ja kas sooviksid edasi liikuda.
Uue Aja Tantra põhineb enesearmastusel kui vundamendil millele ehitad kõik oma ülejäänud suhted. See aitab sul kirjutada enesedeklaratsiooni mis saab sinu uute suhete vundamendiks.
Uue Aja Tantra põhineb uue aja neljal elemendil – tule, vee, maa ja õhu elemendil. Igal elemendil on omad tehnikad mis abistavad igat elementi selle vabastamisel ja ümber muundamisel nii nagu ka uue integreeritud elemendi ülesseehitamisel.
Tule element kasutab nii füüsilist tuld kui ka juhib sind rohkem oma kirgede ja oma eluülesannete avaldumisvormide juurde.
Vee elemendiga aitab tegeleda Wantra veeteraapia nii individuaalselt, gruppidele kui ka paaridele. See on otseühendus meie naiselikkusega.
Maa elemendiga tegeleb puudutusteraapia ja muud kehalised meditatsioonid ja tehnikad mida Uue Aja Energia juhendab. See element tegeleb ka meie mehellikkusega.
Õhu element põhineb teadlikel hingamistehnikatel kui ka Uue Aja Mantrate kordamisel et ka ümber kodeerida meie alateadvust.
Uue Aja Tantra kasutab väga palju elemente Havai holistilisest maailmanägemusest – alates andestusteraapiast kuni kolme mina tehnikateni välja.
Uue Aja Tantra lahustab vanad sisemise pere mustrid ja ehitab ülesse uued toimivad süsteemid, mis toob uusi tulemusi kõikidel suhete tasanditel.

Uue Aja Tantrakursused vaid naistele on toimunud mitmeid kordi Matsalu Algallika Keskuses. Need on alati ka välja müüdud!


Uue Aja Tantra on pidevas kulgemises, evolutsioonis ja arenemises aga siin on kõrgel kohal kõrge eetika ja moraal nii et kõik tunnevad ennast turvaliselt ja hoitud.
Uue Aja Tantra põhineb küpsetel nais- ja meesenergiate tasakaalul.
Uue Aja Tantra vahendaja ja looja on olnud Crystal Ra Laksmi-Ditton alates aastast 2009.
Alates 2011 on pakutud ka avalikke Uue Aja Tantrakursuseid väga heade tulemustega ja seda eriti naistele kes on vajanud küpset ja teadlikku turvaruumi tervenemiseks ja avardumiseks aga ka mehed on kõiki neid koolitusi nautinud ja uut väärtust oma ellu lisanud.
*** Küsimusele miks ei ole neist Uue Aja Tantrakursustest palju pilte – on põhjuseks see et olen soovinud pakkuda osalejatele maksimaalset turvalisuse kogemust.

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This