Select Page

Aloha minu armsad teekaaslased!

Mul on hea meel teile kõigile soovida imelist uut aastat siit San Diegost. Loodan, et teil oli imeline 2019 aasta ja kui mitte – on alati võimalus sel aastal paremini luua. Loe lisa mis ootab eest 2020 aastal minuga seoses ja mida saaksime ka koos luua? Nüüd on aeg võtta käsipidur maha ja panna gaas täiega põhja!

Kui sa pole minust kunagi varem kuulnud, siis kutsun ennast külluse antropoloogiks kuna usun et meis kõigis on peidetud aarete laekad, kus on peidus meie talendid, mida käivitades saame mitte ainult luua oma ellu holistilise külluse vaid ka ellu viia oma sisemised muinasjutud ning see läbi manifesteerida oma unistusi iseenda tingimustel!

Loe lisa!

Oma eneseavastuste ja arengu teel, mis on viimased 20 aastat olnud väga seiklusrohked olen seigelnud 30-le maale, elanud mitmel erineval kontinendil, saanud kaks kõrgkooli kraadi maailmaklassi ülikoolidest, teinud valmis kaks dokumentaalfilmi mulle südamelähedastel teemadel, olnud suhetes väga paljude inimestega, et lõpuks ometi kohtuda oma kaksikvaimu Michaeliga Mehhikos, temaga abielluda, elada oma unistust koos temaga Havail mitu aastat ja ka Mehhikos ning nüüd temaga koos koosluua meie uusi unistusi siin San Diegos. Olen olnud julgem kui keskmine eestlane ja see on ka ära tasunud. Olen kogenud palju kaotusi ja palju võite. Olen käinud mäetippudes ja kuristike põhjas. Mul on olnud mitmeid firmasid erinevatel maadel ja ma olen viimased 20 aastat olnud peamiselt iseendale nii tööandja kui leiva lauale tooja, mistõttu olen olnud pidevas vajaduses olla ühenduses oma loomingilusesega nii nagu ka välja selgitada mida inimesed täpsemalt vajavad ning kuidas ning seejärel neile seda pakkuda. See on olnud väga põnev protsess ja olen selles protsessis väga palju õppinud. 

Ma vabandan oma regulaarsete fännide ees et ma sel eelneval 2019. aastal väga tihedalt ei bloginud. Kuna maailm on liikumas kõik videode ja visuaalse maailmaga suhtlemisele, siis see võttis minult enamus aja ja kuna me kolisime nii mitu korda siis aega ei lihtsalt ei jagunud rohkemaks.

2019. aasta alguses kolisime Havail ja siis maikuus kolisime oma asjad Havail lattu ja veetsime pea kuu aega Palm Springsis Michaeli emaga ja seejärel sõitsime Eestisse kus elasime ja töötasime pea kolm kuud sel suvel. Seejärel kaks nädalat Inglismaal seiklemisi ja natuke tööd ning seejärel Palm Springsis kuu aega et leida meile uus kodu San Diegos. Oktoobrist alates oleme pesitsenud San Diegos. See on olnud väga pöörane aasta. Kui sa tahad selgemat ülevaadet saada, siis vaata kõiki videosid eelnevast aastast meie sotsiaalmeedia kanalitel (vaata kanalite nimesid postituse all)

Olete kõik kuulnud Einsteni ütlust et kui sa soovid midagi muuta, siis tuleb lõpetada mingite asjade tegemine nii nagu sa oled seda alati teinud.

Seepärast alustan ka mina täiesit uut aastat uue katsumusega. Järgnevad 31 päeva lindistan ma igapäevaselt nii eesti kui ka inglise keeles FB live videod mis pakuvad sulle ja su elule lisa väärtusi ja lisaks siis ka võimalusi minuga koostööd teha. 

Iga päev postitan kokkuvõtted ka siia blogisse. Sa saad teemadele ka kaasa mõtelda ja ka harjutusi kaasa teha.

Sel aastal on palju põnevat plaanis, aga peamine fookus on meie jaoks San Diegosse sisseelamine. Michael alustab oma kinnisvaraagendi tööd ja mina toimetan edasi oma vaimse tööga aga laiendan haaret ka muul moel. Kas ja kuidas see selgub selle aasta jooksul. Oleme väga avatud erinevatele moodustele kas ja kuidas avardada oma maailma ja oma ärisid.

San Diegosse kolimine oli väga suur ja õige valik ning see saab olema väga põnev.

See võib olla on see aasta esimene kus jätame Eestisse tuleku suvel vahele, mis on meil muidu olnud  viimaste aastate traditsioon. See võib juhtuda erandkorras vaid minu isikliku külaskäiguga ja üsna lühidalt kui on olemas kindel eelnevalt registreerinud klientide ja osalejate huvi ja arv. Selle kohta tuleb siis jooksvalt lisainfot.

Selle aasta peamine fookus minu jaoks on lõpetada oma esimese raamatu redigeerimine ja see lõpuks välja anda. Lisaks jätkata oma lemmikteemade jagamisega – Auratransformatsioon™, energiatöö Uues Energias, Uue aja seksuaalsus ja tantra, veeteraapia Wantra, Seiklusretriidid eksootilistes kohtades (Havai novembris 2020), hirmu lahustamine ja vabastamine, teadlikud Uue Aja Suhted, teadlik ja holistiline tervis, eluülesande avastamine, holistiline Uue Aja küllus jpm. 

Üks peamiseid võtmeteemasid on meil sel aastal ka suurendada meie finantsilist küllust, nii et me saaksime veelgi suuremalt ja võimsamalt inimesi kogu maailmas aidata ja samal ajal ise oma eluülesandeid täielikult ära kasutada.

Minu üheks sooviks sel aastal on ka alustada podcastidega nii nagu ka rohkemate avalike esinemistega. See on aastaid olnud üks mu lemmikteemasid ja paneb mind nii vägevalt õitsema ja sisemiselt põlema.  Igasugune networking aitab sellele päris kõvasti kaasa.

Oma uue kehaga olen ma väga rahul;)

Eelmisel aastal kaotasin 15 kg oma kaalust ja olen õnnelik, et sellest kogemusest on saanud minu tervisliku elustiili kogemus. Sel aastal  jagan ka teiega kuidas keha, meele ja vaimu koostööd aktiveerida rohkem ja tasakaalustada teadlikumalt. Olen ka liitunud ühe online programmiga mis toitumisnõustamist õpetab kuna nägin selle vajadust nii endal kui ka oma klientidega tegelemisel. Jätkan nende tarkuste jagamist ka terve selle aasta jooksul.

Jaanuarikuu jooksul teen päevas korra ühe FB live-i ja selle ajal on võimalus kõigil huvilistel jagada ka oma küsimusi või kommentaare ja aktiivselt protsessis kaasa lüüa. Mitmel korral jagan ka kingitusi ja võimalusi osalejate vahel!

Jätkan sel aastal oma Sisemise Perekonna online gruppe, mis on olnud väga edukad. Neid pakun aastas kaks korda. Esimene algab veebruaris ja teine septembris. Võtan vastu vaid 20 inimest eesti keeles. Programm kestab 4 kuud ja maksab 150 eurot kuus. Võimalik ka maksta kogu programm korraga.

Selle Sisemise Pere programmi kohta saad lisa lugeda siit: 

Vaata ka seda väikest tutvustavat videot selle kohta! 

Suvel 2020 alustan uutmoodi suveretriitidega San Diegos. Segame seiklused looduses imeliste sisemaailma seiklustega.

Hawaii seiklused Michaeli mootorrattal olid lahedad!

Novembris 2020 toimub viimast korda sellisel kujul meie Havai seiklusretriit. Vaata lisa selle kohta siit.  Sinna on veel vaid 7 kohta ja registreerimine on avatud kuni septembrini 2020! Edaspidi saab see olema meistriklubi osa ja toimuma vaid inglise keeles.

Jooksvalt on kogu aeg võimalik teha transformeerivaid online konsultatsioone või siis aura tasakaalustusi või minuga muid personaalseid programme kokku panna.

Soovime sel aastal palju panustada ka kohalikele kogukondadele kus meie teadmised ja kogemused saavad abiks tulla.

Sel aastal toimub ka antud kodulehe värskendamine, mistõttu on mingi hetk võimalus ka paljusid tooteid ja teenuseid maksta otse Eesti pangalingi kaudu.

Ma olen võtnud uuesti luubi alla sel aastal ka oma Sisemise Kunstniku ja kes teab mis põnevat sellega seoses veel sel aastal välja tuleb.

Eelmisel aastal alustasin uuesti maalimist, kirjutamist ja ka luuletamist;)

Olen teile kõigile tänulik eelnevate aastate ja koostöö eest ning tean et sel aastal on meil samuti palju võimalusi seda koostööd jätkata.

Kuna 2020 on uue aja numeroloogia kohaselt täielikult koostöö ja loomise aasta siis tasub sellega varakult algust teha et veelgi rohkem oma võimsaid unistusi realiseerida. Olen teile sel teekonnal hea meelega teejuht ja seikluskaaslane!

Holiday alohas from California;)

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton. Seikleja ja maailmarändur, kes viimase 20 aasta jooksul on avastanud nii ennast kui maailma et läbi selle nii enda kui ka teiste elu paremaks teha. Sellel aastal saate veelgi detailsemaid juhiseid kuidas sellest kõigest rohkem osa saada!

Olgu aloha alati teiega,

Crystal Ra <3

Kohtumisteni igapäevastel FB -live-idel jaanuaris 2020! Vaata siit esimest FB live-i Teemal – mis on külluse võti number üks siit Fbs. Ja kui sul pole FBd, siis vaata seda you tube-s siit:

Kui sa ei saa ise kohal olla FB live-idel või näed seda postitust hiljem, siis vaata neid pärast järele nii FB kanalil kui ka You Tubes.

Siin on kanalite ülevaade:

FB #liquidheavenfacilitator

Instagram #crystalheavenactivation

You Tube #turbonewflow

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This