Select Page

picasahandsontree plainOü New Flow korraldas aastatel 2007 – 2011 aastas mitmeid kordi Eesti tuurid koos erinevate sündmustega ja töötubadega, mille osadeks olid ka kallistusteraapia erinevad osad. 2009 – 2011 ka tantrakursused, kus palju kallistamist ja lähedust.

1. 14.02.2009 Oü New Flow korraldatud kallistuskett Raekoja Platsis

2. Noorteöö Septembris 2009 kallistussündmus kus proovisime püstitada kallistusrekordit Eestis, mis saavutas 300 inimese kohalolul väikese rekordi (minu teada pole seda veel purustatud).

crystalralaksmisavisaarkallistusrekord3. Noorteöö Septembris 2010 kallistusrekordi püstitamine koos Edgar Savisaare ja noortega (rekord seekord ei õnnestunud)

Kutse kallistusketile Õhtulehes

Kallistuskett 14.02.2009

Praegune olukord majanduses on paljud inimesed surunud seisu, kust nad väljapääsu ei näe. Laenud ja kallistussavisaarcrystalralaksmiliisingud tahavad maksmist ka siis, kui tööd ei ole. Inimene on nagu stressis orav rattas. Ta satub ummikusse ning sageli jätab unarusse nii iseenda kui ka inimsuhted ja perekonna.

“Kui iga inimene kallistaks iga päev vähemalt kümmet inimest ja suudleks kas või mõnedki sekundid, siis oleks enam kui kindel, et sõdu maapeal enam ei eksisteeriks. On aeg edasi liikuda. Selle asemel, et olla rahvas, keda kutsutakse singing revolution-rahvaks, võiksime lisaks muutuda hugging- või kissing revolution-rahvaks”, teatab tutvumispidusid korraldav firma New Flow OÜ.

14. veebruaril kell 11.00 Raekoja platsil moodustatakse kallistav inimkett kuni Musumäeni. Julgemad paarid võivad kallistusketis ka suudelda. Ürituse tipphetk on kell 12.00-12.15.

Lisaks sellele võiks New Flow sõnul muuta 14. veebruar rahvusvaheliseks kallistuspäevaks ning ülemaailmseks vabaks päevaks, mil inimesed on vabad kallistama ja olema koos kallite inimestega, et tähtsustada inimestevahelist hoolimist, sõprust, vastastikust arusaamist, armastust ja hellust. “Loodame, et see üritus toob kallistused ja läheduse teema rohkem päevakorrale ka igapäevaselt. Kui meie ise oleme rohkem harmoonias, siis on seda ka maailm meie ümber ja seda tänu muutunud suhtumisele.”

Info Kallistusketist Mis Toimub Rubriigis

14.02.2009 Tallinn 

kallistusproovKallistuste ja suudluste sõbrapäev Tallinnas 14. veebruaril. 

Hoiame praegusel ajal kokku! Oleme üks rahvas ja ühendugem sellel kallistuste sündmusel ja tunnetagem ühist jõudu.
Olete teretulnud osalema koos oma pere- ja erakondadega. Taotleme selle sündmusega tuua kallistuste ja läheduse teema rohkem päevakorrale ka igapäevaselt.  Sündmuse eesmärgiks on tähtsustada inimestevahelist hoolimist, sõprust, vastastikust arusaamist, armastust ja hellust. Kui meie ise oleme rohkem harmoonias, siis on seda ka maailm meie ümber ja seda tänu muutunud suhtumisele.

Eestlased on tuntud laulva revolutisooni rahvana, lisaks võiksime muutuda KALLISTUSTE REVOLUTSIOONI RAHVAKS.

Kutsume kõiki, kes soovivad kaasa aidata Eestimaa ja eriti Tallinna energeetilisele tõusule,

TULLA 14.VEEBRUARIL KELL 11.00 RAEKOJA PLATSILE TALLINNAS. 
SEAL MOODUSTAME KALLISTAVA INIMKETI KUNI MUSUMÄENI. 

kaisallkivikallikett
Julgemad paarid võivad kallistusketis ka suudelda.
 Ürituse tipphetk on kell 12.oo-12.15.

2011. aastal on Tallinn Euroopa kultuuripealinn. Eesmärgiks on sündmusega inimeste teadlikkuse tõstmine. Olgu meie väike sündmus eelsoojenduseks.

 Lisaks sellele võiks muuta 14. veebruari rahvusvaheliseks kallistustepäevaks ning ülemaailmseks vabaks päevaks, 
mil inimesed on vabad kallistama ja olema koos kallite inimestega.

kallisuursüdacrystalralaksmiKallistusketi korraldajaks on Oü New Flow kelle tegevuse eesmärk on oma toodete ja teenustega aidata kaasa inimeste elukvaliteedi tõusule ja grupeering „LOOVKULGEJAD”, kes oma tutvumisklubi õhtutega soovivadki ühendada inimesi armastuses, loomes või mõnes muus vabalt valitud valdkonnas. 

Sellele sündmusele tulles ole keskkonnasõbralik – tule trammiga, trolliga või hoopis jalgsi!
 Oleks tore sinu osalusest ka ette teada! See annab meile hea ülevaate, kas vajalik inimeste arv on olemas ja samas
saame ka sind ette valmistada.
 Muude sündmuste ja teenuste kohta vaata www.newflow.ee

Peale Kallistusketti Artikkel Õhtulehes

kallistusabicrystalralaksmiclazzJa mõnuhääl kus jäi?” juhendas sõbrapäeval Raekoja platsile kogunenud kambakallistajaid organisaator rinnasildiga “Kallistusabi”, mispeale inimsõõr ühtlaselt mõmisema hakkas.

Laupäevasel valentinipäeval kella 12ks moodustus Tallinnas Raekoja platsile mõnekümnepealine inimring: hoiti üksteisel selja tagant kinni, pea toetati eesseisja õlale ja ümin oli õhus. Tutvumispidude firma New Flow, mis püüdleb ühtlasi selle poole, et 14. veebruarist saaks rahvusvaheline kallistuspäev, soovis kalliketiga suurendada inimeste teadlikkust sõbrapäevast ja embamise võlust. Embajaid juhendas erkoranžis vestis “Kallistusabi” rinnasildiga daam, kes sedastas, millal tuleb olla puntras, millal ringis ja millal teineteist eskimo moodi tervitada.

kallikaameradcrystalralaksmiKallistajad seisid vahepeal nii lähestikku, et kartlikumate meelest oli asjakohane naabrit manitseda: “Kuule, sa varastad mu raha ära!” Kui aga paigalseismine uimaseks võttis, loogeldi ussina spiraalis.

“Tulge ikka! Homme siin enam midagi sellist ei ole!” keelitasid osalejad kõrvalseisvaid kõhklejaid, ja mitu raeplatsile juhuslikult sattunut liitusidki kalliralliga. Minutitega paisus väike pundar südamekujuliseks ketiks, mis hõivas lõviosa Raekojaplatsi väljakust.

Nii tehtigi Eestis kallistustega ajalugu! Nüüd punumisel uued kallistusprojektid!

kallistuskettcrystalralaksmisydakallirallicrystalralaksmiraekojaplats 14.02.2009 sündmuse ajal jagas New Flow tasuta ära 200 tasakaaluka muusika ja teadlikute sõnumitega tehtud CD plaati, mis jagati laiali ka osadesse lillepoodidesse, et mehed saaksid selle anda koos lilledega oma kallitele naistele. 

Fotod: Crystal Ra erakogust, Eesti Press, Tiina Liimandi

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This