Select Page

DONE diamonds4 elementi

Selle aasta lõppedes võib juthuda et kõik sinu 4 elementi soovivad korraga sügavat tähelepanu. Kui see esile tuleb, siis oleks seda tark jälgida. Nagu üteldud uues energias käib väga paljuski enamus loomisest läbi elementide. Kui elemendid pole integreeritud sinu teadvuses sinu keha ja vaimuga, siis ei saa ka füüsilisse reaalsusse manifesteerumine toimuda. Vaata üle kuidas su elemendid end tunnevad – tuli, vesi, maa ja õhk ning tegele nendega vastavalt. Nende kohta on palju infot olnud ka eelnevatel nädalatel;)

Lahkus

Kui liigume nüüd veelgi rohkem Veenuse ajastusse, siis naiselikkus, pehmus ja lahkus on erinevad kvaliteedid, mis on väga olulise tähtsusega uue reaalsuse loomisel. Ka uuel aastal.

Kui lahke oled sa olnud iseenda suhtes sellel aastal?

Tee kokkuvõte. Vaata üle selle aasta kõik kuud. Kas olid lahke oma keha suhtes, kas olid lahke oma lähedaste suhtes, oma töö suhtes, oma puhkuse suhtes? Kui ei olnud, mida saaksid muuta? Lahkus on midagi, mida selles tavareaalsuses väga paljudes arenenud maades on kõvasti puudu. Olen üllatunud kui vähe mehhiklased omavad ja kui lahked nad tegelikult on. Ja kui sa ei tea mis on lahkus, siis tee enda ülesandeks sellel uuel aastal õppida lahkust ja kopeerida neilt, kes seda oskavad.

Vastuvõtmine

Selle viimase nädala jooksul on see kvaliteet samuti kesksel kohal. Mitte ainult seepärast et tegu on jõuludega, kus me võtame kinke vastu, vaid ka üldisemas plaanis. Mida rohkem õpime vastu võtma, seda rohkem suudame ka anda. Olgu selleks väikesed asjad või siis suured. Kõik loevad. Mida rohkem tänulikkust näitad väikeste detailide suhtes, seda rohkem tuleb su ellu ka suuri. Vastuvõtmise alla käib ka julgus küsida kui peaks olema abi vaja. Mõnikord võivad praegused energiad isegi viia meid olukorda kus oleme sunnitud küsima. Siis häälesta end sellele ümber, et küsid kuna sul on vaja õppida vastu võtma.

Selle aasta kokkuvõte

See aasta on olnud väga sügav vee elemendi puhastus aasta. Kellel see kuidas avaldus on väga individuaalne. Osaliselt võis see tunduda täieliku eeleksamina sellele uuele aastale. Võibolla paljud teist kogesid probleeme finantsidega, ning ka inimestega, kes teid alt vedasid tehingutega. Nüüd on aeg need asjad kätte võtta ja sirge joone peale aidata. Võibolla isegi veel selle aasta sees.

Ole oma suhtlemises uuel aastal väga selge.

Samuti vaata tagasi kuidas oli sul tervisega lood. Vee elemendi puhastus võis tuua esile palju tervise puhastumist kas siis sunnitult või vabatahtlikult, omal valikul. Võibolla märkasid, et osad su harjumused muutusid või said inspiratsiooni seda muuta. Kindlasti märkasid, et sinu tutvusringkond sellest mis see oli aasta alguses võib olla muutunud kas osaliselt või täielikult praeguseks hetkeks. Armastuse osakonnas oli see aasta paljudele täielikuks ettevalmistuseks sellele, et jõuda uuele platvormile, kus me saame kohata oma vaimupartnerit. Kui sa sellel aastal tegelesid oma individuaalse eluülesande tükikeste kokkupanemisega, siis järgmine aasta võib sulle tuua mitmeid globaalseid võimalusi.

Kui sa veel oma individuaalse eluülesandega midagi ette ei võtnud, siis sellel aastal saab kindlasti see hoogu juurde. Mida aeg edasi läheb, seda vähem saame oma ülesande eest siin Maa peal ära joosta. Mis see eluülesanne siis selline on? See on see, kus sa paned kogu oma potentsiaali täiega töösse, sa saad sellest energiat juurde, su süda laulab, sa teed seda seepärast, et sulle see meeldib, mitte raha pärast või et peab tegema. Ning kuna aeg kaob kui sa seda teed, siis oled omas mullis ja kulgemises ning kõik mida sul on selleks vaja voolab ja kulgeb sinuni kerguse ja täisvõimsusega. Globaalset eluülesandet aga ei saa alustada enne kui kõik su 4 elementi on integreeritud ja individuaalse eluülesande osad on paigas ja tehtud.

Kui sa teed ja lood seda, mis meeldib, siis sa äratad ellu oma südame ning hakkad looma südamest. Kuna ma praegu elan südames ja südamest siis ma näen kuidas see vormib mu reaalsuse täiesti ümber ning moel mida mõistus kunagi ei suudaks teha.

Seega uuel aastal peaks kõik sektorid tasakaalustuma ja maanduma, alates enesearmastusest, tervisest, suhetest, tööst, küllusest ja seksuaalsusest. See viimane nädal võib olla veel viimane lüke kui sa pole midagi neist sektoritest veel täiega paika saanud.

Kui sa jooksed mingi hetk kinni ja ei tea kuidas edasi liikuda, siis seisata ja küsi oma sisemiselt teejuhilt nõu ning samuti uuri kas kes teab selle kohta rohkem infot või võiks sinu jaoks olla panustav.

Väikesed tänukillud

On sinu teepuhastajad uuel aastal. Ole tänulik iga sammu eest ja kõige eest mis su reaalsuses on. Ka poriloikude ja vihaste inimeste ja jamade eest sest su teadlikkus on selle loonud. Kui sulle midagi ei meeldi, siis oleks tark oma sisemised hoidlad üle vaadata. Kas mis on jäänud mingi mõtte, uskumuse või muul moel teemana kinni, ning loob sinu reaalsusse tulemusi. Kui sa oled kõige eest tänulik üheaegselt ilma hukkamõistuta, siis tekitad üha rohkem neutraaltsooni oma elus ning tõmbad kõike oma ellu tasakaalukamalt ja voolavamalt ning negatiivsust kui sellist vanal moel ei eksisteeri, sest oled võimeline ligi meelitama piisavalt miinuseid, et neist plussid vormida. Iga ‘halb asi on millekski hea’.

Väärtus

Võta selle nädala fookuspunktiks selline lähenemine, et mida saaksid sina väärtusena pakkuda oma lähedastele, oma perele ja kolleegidele. Ning mida saaksid nemad pakkuda sulle? Ja siis võta see fookuseks igaks päevaks sellel uuel aastal. Tee märkmeid kuidas see muudab sinu ja teiste elu. Aasta lõpus loe kõik need avastused üle. Oleks tore ka nendest kuulda.

Järgmise aasta küsimus

Mida ja kuidas saan ma valida südame ja täie teadlikkuse ning vaimuga, et mu elu loomine oleks vägevam kui mu metsikumates unistustes?

DONE crystal boatyellowImelist pühadeaega kõigile ning jagage oma kogemusi selle nädala materjali lugedes ning kas kuidas teie aasta on möödunud?

Loe ka siit selle aastavahetuse pakkumist – detox ja muud materjalid, mis kindlasti aitaks uut aastat luua uuel moel!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This