Select Page

artsand27. päevase maksa puhastuse protsessi isiklikud kogemused

Kirjutan selle artikli neile, kes sooviksid kuulda mu kogemusest ja samuti kaaluvad seda maksapuhastust ise läbi teha minu toel. Olen välja töödanud uue toote, kuhu olen kirjutanud kogu päevade kava ning samuti ka sügavama materjali, mis kehas toimub ning kuidas mis muutub.

solcookingeditedOlin see aeg  kui puhastust tegin Mehhikos, Sayulitas. Olin vabatahtlikuna abiks Sol Ibarral, kes neid detoxi programme seal teeb. Tegu on mehhiklannaga, kes tõeliselt hoolib inimeste heaolust. Ma soovisin seda ise järele proovida, sest oma kogemus on kuninganna ning ka teistele seejärel seda edasi soovitada.

Kõigepealt sain nimekirja mida osta. Kõik asjad kokku ostetud oli mu kulu ca pea 100 eurot. See on aga Mehhiko ja siin võivad osad asjad olla odavamad kui Eestis. Segud ei ole väga keerulised, nii et nüüd täpsustasin ka mida asendada kui ei ole kõiki neid juurvilju, mida siin kasutatakse, mis saab kirjas olema tootes.

Enamasti on tegu osade puuviljade ja suuremal hulgal juurviljadega, mis teatud moodi kokku segatakse ja mahladeks või segudeks tehakse, ning siis iga tunni tagant ära juuakse. Kogu süsteem on kokku pandud trofoloogiale põhinedes. See on toiduteadus, mis räägib meile just sellest kuidas erinevaid toitusid kokku panna ja mis mõju neile meie kehadele on ning kogu see puhastus on ülesse ehitatud selliselt, et see hakkaks kogu seedesüsteemi puhastama ning kõik sodi, mis su maksa on kogunenud väikesteks kivideks kokku pakkima, nii et see saaks sinu kehast väljutatud.

IMG_6509Miks on selle puhastuse fookuseks maks? Sest maks on üks olulisemaid organeid meie kehas.

Loe seda lisaartiklit maksa kohta siit Eesti meediast: Maksa tähtuse kohta 

‘Artiklis on kirjeldatud väga selgelt kaks maksa ülesannet: 

‘- esiteks on ta meisterlik keemiatehas, 


– teiseks, hiiglaslik ja keeruline biokeemiline filter.

Keemiatehase rolli täites toodab maks sappi, normaliseerib süsivesikute taset ja kontrollib kolesterooli ainevahetust, toodab kehale olulisi rasvaühendeid, ensüüme, säilitab vitamiine ja mineraale ning täidab kokku suurt hulka muud vajalikku funktsiooni.

Hiiglasliku biokeemilise filtri rollis kindlustab maks selle, et keha säilitab kõik “head” ained, puhastades samas keha toksiinidest ning kõrvaldades organimist kõik toksilised ained. On ilmselge, et ka kõige paremates tingimustes on maksal vaja kõvasti tööd teha.

Maksa on peidetud ka meie viha, kibestumused ja pettumused. Samuti koguneb sinna palju jääke toidust ja muust materjalist, mis meie seedeelundkonnas ringi liigub ja mis sageli on jäägid või isegi mürgid. See maksapuhastus ei puhasta mitte ainult maksa, vaid kogu seedeelundkonda, ning nüüd tundub mulle isegi, et ka osaliselt suguorganite talituskeskkonda. Osaliselt on sinna peidetud ka hirm, kuigi see emotsioon on peamiselt kinni neerudes.

Kõik see kokku on loomulikult ka seotud meie infovälja, meie emotsioonide ja muude kogemuste ja talletustega ning isegi ka auraga. Kui nüüd puhastame ära maksa, puhastame ära ka kõik muu, mis on maksaga seotud. Üks väike osake hoiab endas paljusid teisi detailikesi, mis kõik saavad end lahti lasta peale seda puhastust.

See pole osadele inimestele, kes muutuseid kergelt ei võta ja nendega kaasa ei lähe väga kerge. Minu jaoks oli see väga teretulnud ja tervitatav muutus ning kerge. Midagi, mida oleksin pidanud tegema juba aastaid tagasi. Kuid aeg oli selleks õige just praegu.

Kogu puhastuse isikliku kogemuse võtsin siinsest artiklist ära ja panin selle toote üheks osaks lugemiseks neile, kes siis isiklikult sellesse protsessi sisse sukelduvad, kuid siin toon ära mitmed tulemused peale puhastumist.

solroheveggiesTavatoidu peale minnes aga märkasin veelgi rohkem muutuseid. Toon nüüd välja kõik muutused mida märkasin see maksapuhastus minus ja mu elus esile tõi:

– Mu keha tunneb end kergemana ja lõdvestunult

– Sain korda oma kõhu bakteriaalse tasakaalutuse

– Tervenesin surmavast haigusest

mermaid– Tselluliit kadus

– Kogu keha ainevahetus kiirenes

– Sain lõpuks omale keha, millest olin unistanud

– Jalad tõmbusid nagu mingit sorti naha tõstmisega trimmi.

– Naha probleemid näol (vinnid ja ebapuhtus) kadusid

– Mu näonahk ja nägu ise nägi välja selgem ja klaarim

– Inimesed jagavad mulle mu välimuse üle komplimente

– Võtsin kaalust alla ca 5 kg.

– Mu toitumisharjumused on muutunud. Söön väga vähe ja teadlikult.

– Magusa vajadus on vähenenud väga tugevalt.

– Tervenesin sisemistest seenhaigustest. Fungus tekitas palju ‘uimase pea effekti’ mis on nüüd kadunud.

– Suutsin taas kord keskenduda ja oma projektidega tegeleda

– Hakkasin asju ära tegema, selle asemel, et ainult unistada.

– Emotsionaalselt olin rahulik, kadunud oli igasugune viha, kibestumus, hirm, negatiivsus. Kohati oli nii selge olemine, et lausa igav hakkas, et emotsionaalselt polnud midagi töödelda.

– Magan vähem

crystalblueshine

Selline nägin välja 1 nädal peale maksapuhastust

– Mul on rohkem energiat

– Olen oma valikutes elus selgem

– Lasen inimestel endale panustada ja olen tublim vastuvõtja

– Kui midagi pole mu kehale hea, ei saa ma seda süüa. Sain kelleltki koduküpsetatud leiba. Peale 1 viilu söömist oli mul 6 tundi megavalu kõhus. Ilmne märk, et keha ei vaja seda enam.

– Menstruaalne veri kuu aega peale puhastust on totaalselt puhas ja selge, on vähem kõhuvalu menstruatsiooni ajal

– Ma jõuan rohkem tehtud füüsiliselt.

– Vaimne kontsentreerumisoskus on kordi tõusnud.

– Kuna lükkasin palju füüsilist sodi oma kehast (oma maa elemendist välja) tegin ruumi oma uue partneri saabumisele mu ellu.

– Mul on vähem ‘mõtteahve’ või kui on, siis ma tean mida nendega peale hakata

– Ma näen noorem välja

– Kõht saab palju rutem täis (kuna kõht on väiksem) kui enne

– Ma ei ole nii reaktiivne enam. Kui tuleb emotsioon, siis töötlen selle läbi iseendas enne kui seda kellegi poole suunama hakkan. Olen tasakaalukam ja rahulikum.

– Mu maks on õnnelik ja naeratab ning ma tunnen seda

– Kaka on väga teistmoodi konsistentsiga – nagu paras (ei liiga vedel ega liiga paks ja tihke) ning selle järgi võib kella õigeks panna millal ma vetsu lähen

– Keha tundub tugevam ja vastupidavam

– Stressi ja pinge taluvus on kordi tõusnud

– Naeratan rohkem, sest mu maks naeratab mulle

– Minu keha on särav ja tasakaalus ning inimesed märkavad seda ja mainivad seda mulle kui hea ma välja näen.

– Suhtlemises teistega olen pehmem ja tundlikum kui enne

– Kuna sa puhastad oma keha, mis on maa element, siis puhastad ka oma finants ja raha ning külluse probleeme (kuna ka see on maa element). Lühidalt üteldes on see aktiveeriv ka su küllusele, kuna sa lased sodi, mis sind enam ei teeni ja uut juurde ei lase, oma kehast välja.

– Nooruslikum nahk

– Kergem olemine

– Tasakaalukamad emotsioonid

– Kuna maa element puhastub, mis on ka otseühenduses sinu meesenergiaga, siis saad ka tõmmata oma maailma ja reaalsusesse mehi ja meesenergiat, mis sinu olemusega sobitub.

– Tegutsemistahte tõus

– Takistustevaba elu

– Südamest elamise aktiveerimine

– Unistuste kergem täitumine kuna maa element on puhtam ja pinnas su unistuste kasvamiseks on aktiveeritud

brainclearingTakistused mis võivad tekkida enne kui kaalud maksapuhastust läbida:

– Sinu sisemine sodi ja ‘sõnnik’ mis on sinuga olnud aastaid, hakkab tegema kõik selleks, et sa seda puhastust ei valiks. Ehk siis hoiab see kümne küünega kinni sinust ja su kehast, sest ei soovi kaotada oma ‘kodu’. Su meel võib läbi selle hakata looma põhjuseid, miks seda mitte teha, seda edasi lükata jne. Kui see juhtub, siis küsi, kes räägib, kust sõnumid tulevad? Kui sa kuulatad veidi, võidki aru saada, et tegelikult on tegu su sisemise sodiga, mis ei soovi sinust lahti lasta. Sinu valida on, kas lased oma sodil end edasi kamandada või võtad juhtimise enda kätte üle.

– Su keha või alateadvus loob mingid takistused või tingimused, mis ei toeta puhastuse tegemist (kas jääd haigeks vms) sest on harjunud sinuga sel moel.

HOIATUS

– Enne kui alustad maksapuhastust, siis juhul kui sul on terviseprobleeme, soovitan sul rääkida enne oma arstiga, mis tema arvamus antud protsessist võib olla. Enamus arste võib seda mitte soovitada, sest kui see sind terveks teeb, pole sul enam ju arstide abi vaja.

– Ei soovita rasedatele naistele.

– Antud puhastust soovitatakse teha esimese aasta jooksul korra kuus. Mina isiklikult arvan, et see võiks olla iga inimese enda otsustada. Isiklikult arvan, et minu keha jaoks on see liiga palju ja teen seda edaspidi vastavalt oma sisemisele tunnetusele.

Done me alone shinyVÕIMALUSED Crystaliga

1. Osta eestikeelne online programm MAKSA DETOX – Puhastus Crystalilt!

Toode sisaldab: 

– Sissejuhatus trofoloogiasse

– 7 päeva ostukorvi sisu

– 7 päeva jookide menüü

– Minu isiklike tulemuste nimekiri

– Minu isikliku kogemuse jagamine

– Minu toetus sulle kogu selle protsessi ajal meili teel

– 4 elemendi puhastus samaaegselt maksa puhastusega

Tegelik toote väärtus on 1500 dollarit, sina saad selle vaid 111 euroga koos isikliku juhendamisega! Milline hea pakkumine!

sol

Sol Ibarra, kohalik mehhiklanna, kes on nii taimetoidu kokk kui ka inimestele imeline teejuht, sealhulgas ka maksa puhastuskuuril osalejatele.

2. Tule miinimum 6-se inimgrupiga Mehhikosse, Sayulitasse Soli juurde antud protsessi läbima. Kui sul on see huvi tõsine, siis võime sinna lisada veel teisi seikluseid peale puhastusprotsessi (näiteks veeteraapia, purjetamine, surfamine jne). Hind kokkuleppel. Grupijuht on Crystal (5-aastane kogemus seiklusgruppide juhendamisel).






Kui sa oled maksa detoxist tõeliselt huviatud, siis tee kanne Oü New Flow arvele 221039028272, saada maksekoopia newflowinfo@gmail.com meili-aadressile.

Hiljemalt nädala jooksul tuleb su postkasti PDF fail, kus on kirjas kõik vajalikud detailid selleks, et saaksid teha kogu puhastuse läbi koos Crystali kohaloluga.

DONEpalapahousebeachSamuti on veel ka saadaval mõned puhastustilkade pudelid. Seda kuuri soovitan neile, kes väga suurelt veel ei taha ette võtta, aga tahavad väikestviisi puhastamist alustada. Puhastustilgad on väga võimsad. Ise sain endale nendega korda ka oma näonaha, nii nagu ka üks klient, nii nagu ka kasutan seda oma reisiapteegis, nii vee puhastumiseks, kui kiirete akutt probleemide lahendamiseks. Samuti on iganädalane väike annus hea selleks, et hoida süsteemi puhtana. Näole pihustades võtab ka kortse vähemaks, haavadele prtisides parandab haavad väga kiiresti.

mmsupdatejanuarySelle kohta loe siit:

Kui soovid pudelit, siis palun tee kõigepealt ülekanne, siis saada emailiga koopia kandest ning saada ka oma postiaadress kui ka telefoninumber ja nimi. Tilgad saabuvad sulle nädala jooksul postkasti. Sellest pudelist jagub ühele inimesele päris pikalt (oleneb muidugi kui palju ja milleks kasutatakse).

Imelist puhastumist kõigile! Palun jagage ka kui keegi on sarnast puhastust läbi teinud ja kuidas see mõjus! Need, kes otsustavad selle toote osta, neilt sooviks siia alla kommentaare!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This