Select Page

brainclearingPuhas leht

Võibolla paljud teist kogesid viimaste nädalate jooksul nagu oleks toimunud mingi suuremat sorti koristamine? Väga paljud võisid kogeda, et paljud asjad, suhted vms mis enam ei teeninud teid puhastati ära või kummalisel moel lõpetati ära. Ja nii konkreetselt, et teil polnud isegi võimalust oma arvamust avaldada?

See kõik toimub nagu eelnevalt korduvalt mainitud selleks, et valmistada teed maa elemendi aastale, et saaksime ehitada täiesti uue platvormi, ning kõik ülearune mis sinna ei kuulu täiesti ja totaalselt ära puhastada.

Ei ole  vist väga tark tegu ehitada oma uus vundament prügimäele? Mida rohkem olete uute energiatega lõimunud, seda koostöövalmimad need energiad on. Osad asjad tehakse teie eest ära, osad võetakse ära, kui neid pole vaja. Oma mõistuse seisukohalt vaadates tundub see kõik täiesti absurd ja selles ei ole midagi loogilist. Kui aga vaadata südame ja teadlikkuse tasandilt, on kõik ettevalmistus millekski paremaks.

Me ei julge sageli vanast lahti lasta, sest me arvame, et vaevalt et meie ellu uut ja paremat ilmub. Kuid uue ajastu energiad toimetavad ööl ja päeval just selle nimel, et keegi ei astuks iseenda vastu ning, et leitaks kiireim kiirtee iseendasse. Ning kui midagi ei lähe just nii nagu oma peas valmis mõtlesite, siis on südamel teised teed ning heitumiseks pole põhjust, sest tuleb lihtsalt meelde tuletada, et teoksil on midagi paremat ja suuremat ning võibolla isegi moel mida meie mõistus ja loogika ning ahvimeel kunagi valmis ei suuda mõtelda või meisterdada.

Sellistel aegadel nagu see siin, on meil vaja õppida väga sügavat usaldust – enda suhtes, elu suhtes, teiste suhtes, universumi suhtes jne. Tuleb usaldada igat sammu. Kui universum tuleb poolele teele vastu ja korraldab teile kõik ära, siis on see kindel märk sellest, et olete õigel teel. Ja isegi kui te ei näe tee lõppu või kus on sihtkoht, siis see pole oluline, kuna oluline on teekond ja et olete häälestunud ja sünkroonis oma elu missiooniga.

Näide

Tulin Guatemalast tagasi ja tuli välja, et minu armas sõbranna Katrin oli lahkumas Uus-Meremaale ja pakkus välja mulle valvata tema laeva seni kuni tema ära on. Ajaliselt on ta ära ca 5 nädalat. Minul oli just tulemas palju töövõimalusi ja otsisin elamist siinses piirkonnas. Katrin tegi ka ettepaneku energiavahetuseks minu laeva valvamise eest mis mulle väga sobib.

IMG_8257Eile kohtusin oma multimiljonärist kliendiga ning ta kutsus peale veeseanssi mind lõunale, et arutada edasisi võimalusi. Seal ma siis istusin, otse ookeani ääres rannaklubis ja sõin temaga mõnusat rikkalikku lõunat ja arutasime äriasju. Ta soovib mind omale terapeudiks vähemalt kuuks ajaks vähemalt 5 korda nädalas. Ma võin ise panna talle programmi kokku kõigest sellest, mida ma tunnetan ja arvan, et talle oleks vaja oma moodulitest ja repertuaarist. Lisaks tuli kahest kohast mulle pakkumine minna töövestlusele ühte kõige suuremasse ja rikaste hotelli siinses piirkonnas, et uurida võimalusi kas ja kuidas saaksin seal arendada ja edasi teha oma veeteraapiat ja seansse.

Ilmselge, et ma olen õiges kohas ja õigete inimeste seltskonda sattunud. Selle asemel, et end grupiseanssidega ribadeks tõmmata, teen päevas vaid paar seanssi inimestele, kes seda väärtustavad ja ka selle eest südamest ning rikkalikult panustavad. Mul jääb endale rohkem aega ning samuti saan teha seda, mis mulle meeldib ja maksimaalselt ning minu tööd ja panust väärtustatakse täielikult. Olen ümbristetud abivalmite ja sõbralike inimestega. Loomulikult on ka siin neid, kes paiknevad teistes äärmustes, kuid see on elu ja ilma nendeta ei saaks elu tasakaalustuda. Minu ülesandeks on lihtsalt valida fookus. Nii nagu ka iga lugeja oma.

Olen lõpuks jõudnud kohta, millest olen unistanud vähemalt 13 aastat. Arvan, et nüüd käivad asjad kiiremini. Mina lihtsalt alustasin oma unistamisega vanades energiates ning see võtab alati rohkem aega manifesteerimiseks. Kui teie alustate oma tõeliste unistamistega nüüd, siis jõuate sellega kindlasti kohale kiiremini. Lihtsalt elu pole raiskamiseks, vaid selleks, et igaüks saaks luua seda, milleks ta on siia tulnud ning elada maksimaalselt igal tasandil.

Ehk kui su platvorm on puhtaks tehtud, siis nii hirmus kui ka see ei tundu, on just nüüd aeg võtta kätte ja valida, mida sa sooviksid nüüd luua. Sinu jaoks on oluline panna kirja essents, kõik muu loob ennast sinna ümber ise, sinu ülesandeks on olla kogu aeg ühenduses selle loomisega ning järgida juhiseid ja suunaviitasid. Mida rohkem südant sellesse loomisse paned, seda kergemini kõik sinuni tuleb. Vanamoodi loomine enam ei toimi kus panime eesmärgi ja hakkasime selle poole liikuma. Nüüd valime essentsi ja seejärel on vaja olla tähelepanelik juhiste suhtes ja selles koostöös luua uus reaalsus.

crystalsinine

Crystal Chicagos, 2012 suvi

Tähistame sinise hobuse aastat

 Mida võib sinine hobune tähendada? Minu jaoks tähendab see vee elementi. Kui tavaliselt on hobune osalt raske töö sümbol ja teisalt metsikuse sümbol, siis siin sellel aastal ja sellel esimesel sinise hobuse aasta nädalal saavad mõlemad pooled oma osa initsieerimisel.

 Kuid vahe on nüüd selles, et enam ei toimi raske töö vanadel põhimõtetel. Kuna hobune on nüüd sinine, siis tähistab see seda, et tegelikult on tegu sinise vee hobusega. Ehk maa element, mida hobune esindab, on ühendatud vee elemendiga, mida esindab sinine värv. Ma ei tea kas te teate, aga hobuseid kutsutakse sageli maapealseteks delfiinideks. Kui sa vaatad hobuse silmadesse, siis peegeldub sealt sama essents nagu siis kui sa vaatad delfiini silmadesse. Delfiinid ja hobused on planeet Maa tasakaalustajad ning väga kõrge teadlikkuse kandjad.

Metsikuse osapool sellel sinisel hobusel on nüüd ka nagu tasakaalukam kuna tegu on sinise hobusega, ehk siis sinine maandab, vesi on küll emotsioonid ja naisenergia ning shakti essents, aga see on palju tasakaalukam praegu kui kunagi varem. Meie ülesandeks selle esimese nädala jooksul on tähele panna neid erinevaid kvaliteete: töökust, mehelikkust, naiselikkust, metsikust ning kuidas muuta mustreid ja muuta töö kergeks. Ning kuidas metsikus saaks olla loov, selle asemel, et lõhkuda.

Kui saabusin tagasi Mehhikosse, ööbisin oma uute tuttavate juures ühe öö ja panin tähele, et iga teine lause nende jutus peegeldas sõna ‘raske’. Mida te arvate juhtub siis kui iga teine lause sisaldab seda sõna? Te loote seda päris intensiivselt ja kuidas veel! Midagi ei tule kergelt, kõik tulebki läbi punnitamise. Kui elu on ‘raske’ siis on see ka ilmselge märk sellest, et ei kuulata oma intuitsiooni ja oma naisenergiaid, sest kui kuulataks, oleks elu voolamine ja see toob kerguse.

Ehk siis selleks, et see sinise hobuse aasta saaks olema kerge, häälestuge oma sisemisele intuitsioonile. Soovitan kõigil kuulata oma sisemist juhatust, kui võimalus isegi igapäevaselt kuulata neid sisemisi sõnumeid mingil kindlal ajal. Enamus inimesi on nii stressis ja kiirustavad kogu aeg, et nad ei kuule neid juhiseid kunagi ning siis imestavad miks asjad ei edene.

Kuna me siseneme Veenuse ajastusse, siis naisenergia on võti ja on tark temaga sõbraks saada ja õppida kuidas selles uues voolamises toimida. Kui tulevad takistused ja raskused on see ilmselge märk sellest, et on aeg maha istuda ja rahuneda ning kuulatada. Kui midagi survestada või teistele peale suruda või manipuleerida, siis ei saavuta sellega mitte midagi. Te pigem lükkate neid endast eemale. Pole vahet kas tegu on armastussuhtega või töösuhetega. Asja essents on sama.

Sellel aastal tasuks ühenduda hobuse energiatega. Kui füüsiliselt hobuseid käepärast pole, siis võib vaadata neist filme või siis neid ette kujutada.

Kui on võimalus nendega füüsiliselt ühenduda, siis hobused on ühed võimsamad vastuvõtjad ilma tingimusteta nii nagu ka delfiinid. Kui on võimalus, soovitan isegi minna ratsutama. Minu võimsam hobuse kogemus on pärit Kauailt, kus hobune näitas mulle kuidas armastada tingimusteta. Ma lihtsalt nutsin tunde tema seljas ratsutades. Mitte ükski inimene pole suutnud mu armastust sel kujul vastu võtta nagu suutis see hobune. See oli lausa uskumatu ja väga võrratu kogemus! Sama on muidugi delfiinidega. Aga hobused on maa elemendiga sügavamas ühenduses kui delfiinid, seetõttu sellel aastal võivad just hobuseid meid palju aidata.

antiguacrystalstretch

Crystal Antiguas, Guatemalas

Järgmise nädala energiate üks kutse on meile kõigile armastada ilma loota. Mis siis kui sa oled täiesti puhas leht? Mis siis kui sa täna hakkad armastama kõiki oma lähedasi mitte põhinedes sellele, kes ja kas ta oli eile või aasta tagasi? Mis siis kui sa lased lihtsalt tal avarduda ja avaneda praeguses hetkes, ning näed vaid seda? Mis siis kui sa jagad temaga seda ilu ja armastust mida koged praegu sel hetkel ning unustad kõik mis oli eile? Mis siis kui sa unustad ka selle, mida lood oma peas tulevikuks? Mis siis kui armastad kõiki enda ümber ilma eilsete või homsete kuningriikideta? Mis siis? Kas ja milline saab su elu olema siis? Mida sa siis valid? Kuidas sa siis käitud? Kas ja mida teeksid teistmoodi? Kui palju kergem oleks sinu armastuse lugu teistega ja iseendaga? Mis siis kui sa armastad iseennast täpselt samamoodi ilma loota? Mis siis kui kõik, mida oled selles elus kogenud – ei ole ebaõnnestumine vaid kogemuse pärl sinu pärlikees? Mis siis? Mõtiskle ja proovi järele!

atitlan lake

Atitlani järv, Guatemala (taustal vulkaanimäed)

Elemendid

Olen elementidest rääkinud palju ja pea igas kandes nad välja toonud ja ei saa sellest ka üle ega ümber sellel nädalal. Peale AuratransformatsiooniTM on kogu fookus elementide integreerimisel, aga usun, et see on ka praeguste energiate üldine iseloom. Kui ma veetsin pea 2 nädalat Guatemalas ja sain kogeda väga võimast maa elementi (vulkaanilised mäed) ja õhu elementi (üle merepinna kõrgused), siis aktiveeris see minus erinevad osad, mis tõi ka vulkaanilise energia toel (kolm vulkaanimäge ümber järve) välja vana sodi, mis ma arvasin, et oli ammu lahustatud.

Nüüd kui mul tuli võimalus veeta mitmeid nädalaid laevas, siis näen kui teadlikud on uue ajastu energiad. Peale seda kui emotsionaalselt plahvatasin mitmetel tasanditel pea 2 kuud jutti, siis nüüd on aeg vee elemendil ja laeval mind tasakaalustada. Kui magada laevas, siis laev kõigub kogu aeg mõnusalt ja vaikselt (kuna laev on sadamas), mis tekitab laevaninas magades tunde nagu oleksin ema kõhus ja lihtsalt kiigun vaikselt. Nagu võrkkiik aga vees.

See on väga rahustav ning mis see veel teeb on see, et see tasakaalustab meie südame rütmi, meie emotsioone ja ka vee elementi. Kuna olen sama veega ühenduses kus praegu ujuvad paljud delfiinid, vaalad ja muud vahvad veeloomad, siis tunnen ka sügavat ühendust nendega. Lisaks on siin väga soe praegu, ehk siis tule element on väga töös, ehk külm olemine, mis Guatemalas oli pea kontideni jõudmas on nüüd taaskord üles sulatamisel.

Ma usun, et kui iga inimene paneks elemente tähele ja ka seda kuidas nendega lõimumine ja nende integreerumine toimub universumi toel just sel kujul nagu meile vaja, siis aitaks see väga palju kaasa meie jätkusuutliku tasakaaluka elu loomisel. Ilma elementide toeta ei saa me tegelikult midagi luua vormi. Ning kuna see aasta on maa elemendi aasta, siis oleks tark oma elementidega sõbraks saada. Kui mõni element vajab lisatähelepanu, siis tekitada olukord, kus see oleks võimalik.

antiguacrystalclearTavaline on ka see, et kui jõutakse õhu elemendini, siis toimub mingi suuremat sorti plahvatus, kust lükatakse inimene uuele platvormile, nii, et ta saaks luua uue loo, ilma eelneva sodita. Nii, et kui see peaks juhtuma, siis on aeg tähistada, sest olete järjekordselt ühe kogemuse võrra rikkam ja mitme prügi võrra vaesem. Iga inimene, situatsioon, olukord on meile kingitus, et aidata meil jõuda KOJU, iseendasse. Olgem siis kõigile neile tänulikud igal sammul ja ka mitte kitsid seda nendega jagama igal moel – verbaalselt, füüsiliselt ja muul moel mis võimalik.

Imelist sinise hobuse aasta esimest nädalat kõigile!

Kaks pakkumist minu armsatele lugejatele:

1. Alusta uut aastat puhta maksaga!

Olen nüüd olemas online järgmised 5 nädalat väga intensiivselt. Kui sul on soovi alustada uut aastat täiesti uuelt lehelt, siis soovitan mõtelda maksapuhastusele. Toode on nüüd täielikult valmis, ning sul on võimalus see endale soetada. Enne toote soetamist saadan sulle koostöölepingu, mille mulle allkirjastatult tagasi saadad. Peale seda saad toote ja olen sinu jaoks olemas emaili teel kogu su esimese puhastuse ajal. Minu jaoks oli maksa puhastus väga olulise tähtsusega, ning nüüd isegi pea 2 kuud hiljem näen selle mõju kõikidesse valdkondadesse. Kuna kõik on omavahel ühenduses, siis maksa puhtus puhastab kõik meie elu tasandid sügaval pinnal puhtaks. Vaata siit tutvustavat artiklit maksa puhastuse kohta!

Kui sa maksapuhastust ei soovi kohe ette võtta, siis on võimalus alustada puhastustilkadega. Neid on ka veel mõned tooted järel. Selle kohta loe siit: 

crystalcoaching12. Vali Crystal oma isiklikuks teejuhiks järgnevaks 12.ks kuuks

Siin on tulemas ka uus võimalus kõigile, kes tunnevad inspiratsiooni valida mind omale terveks aastaks teejuhiks. Vaata lisatud pilti koos infoga. Sinu valida on millal soovid alustada. Sinu alustamise hetkest läheb jooksma 12. kuu ajalimiit. Kui juhtun olema Eestis mingi aeg, siis saad selle kuu kohtumise minuga teha personaalselt, et vastu võtta ka kehaprotsesse või veeteraapiat (sügavalt soovitatav) või muid füüsilisi seansse. Enne programmiga liitumist allkirjastad samuti koostöölepingu. Sellesse programmi on teretulnud vaid need, kes soovivad täielikult pühenduda 12 kuud iseenda elu muutmisele.

Lisainfot newflowinfo@gmail.com

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This