Select Page

IMG_8652Sild vasaku ja parema ajupoolkera vahele

 Järgmisel nädalal on eriti intensiivselt õhus teema vasaku ja parema ajupoolkera erinevustest ning kuidas ehitada nende vahele silda. Vasak ajupoolkera on peamiselt hõivatud kõige loogilise, ratsionaalse ja mehelikuga. Samal ajal kui parem ajupoolkera on ühenduses naiselikkuse, loovuse ja ebaloogilisusega.

Nüüd suunduvad energiad neid mõlemaid kõigepealt eraldi tasakaalustama ja seejärel silda vahele ehitama, et mingi aja pärast lasta mõlemal poolkeral energiatel kokku sulada.

DONEpoolSelle nädala jooksul toob energia ülesse mitmeid võimalusi, kus tuleb puhastada ja lahustada erinevaid osasid nii loogika kui ka ebaratsionaalsuse osakonnast. Selleks, et silda saaks ehitada, lükkab energia teadlikult pinnale tähelepanu vajavad teemad ja seejärel on sinul vaja nendega teadlikult tegeleda.

Nagu olen viimastes sissekannetes maininud on nii eelmise aasta lõpp kui selle aasta alguse teemaks jätkuvalt naisenergiate (2013) ja meesenergiate (2014) puhastumine mille eesmärk on ka see, et me astuksime vanadest mustritest välja. Veenuse energia vajab meie abi, selleks, et juhtimine üle võtta. Seda ei saa keegi teine teha kui me ise. Tuleb võtta käsile ja ette kõik mis on veel jäänud tegemata eelmisest aastast just praktilises plaanis ja ratsionaalse tasandi peal. Kui seda ei tehta, lükkavad energiad selle esile ja võibolla mitte nii mugavas ja mõnusas situatsioonis kui siis kui me ise võtaksime selle käsile.

Meesenergia 2014 aastal

Meesenergia 2014 aastal tahab, et astuksime oma platvormile, oma jalad tugevalt oma platvormil hoiaksime ja sellele vastavalt toimetaksime. Inimesed, kes selle eest ära hiilivad, ei soovi vastutust ja oma elu juhtimise eest kõrvale hiilivad, need inimesed lükatakse situatsioonidesse, kus on vaja seda teha. See võib inimesi sageli isegi viia kriitilistesse situatsioonidesse. Selle ärahoidmiseks oleks tark võtta vastutus oma elu eest iseenda kätesse nii palju kui võimalik just praegu ja kohe. Meesenergiatel on aga vaja õppida olema tõeline jumalikkus, ehk shiva. See tähendab, tal on vaja õppida embama oma sisemist naist. See on kogu selle aasta üks võtmeteemasid. Võite siia tagasi tulla 2014 aasta detsembris ja minuga nõustuda.

Maiade kalendris on selle aasta mõju väga võimsalt seotud ka päikese energiaga. Päikese energia on meesenergia. See on selline energia, kuhu peaks julgusega sisse astuma ja oma väega ühinema ning siis seda maailmaga jagama. Aga mitte kandiliselt ja ennast ja teisi ära lüües, vaid pehmete kiirtena paitades.

Käisin ka just maiade ajaloost lugemas ja vaatamas kohalikus muuseumis ja seal oli palju infot kuidas maiadel väga palju toimub tegelikult läbi looduse ja läbi loomade. See aasta ja järgmised nädalad võivad paljud inimesed tuua tagasi rohkem looduse rüppe. Kui Eestis on ilm külm ja väga väljas ei kannata olla, siis oleks hea vähemalt meelde tuletada mõnda mõnusat looduskogemust, sest kui teete seda oma vaimus, siis teete seda ka tegelikult juba reaalselt.

Seksuaalsuse vägi

Osalt on see huvitav tähelepanek. Me liigume täiesti uude teadlikkusse ja energiasse, samas kui me ka mingis mõttes kogume kogu tarkust ja varamut oma esivanematelt kõike ühte potti. Üks olulisemaid sügavamaid loomeaspekte on tegelikult seksuaalsus. Kõikidel rahvustel on see suuremal või vähemal määral teemaks olnud ja mingil moel au sees olnud. Viibin praegu ise Guatemalas ning tunnetan väga sügavalt kuidas siinne maiade kultuur on väga pehme, naiselik ja väga ühenduses looduse ja seksuaalsusega. Mitte sellises ekspressionistlikus läänelikus vormis, vaid vaikselt ja tasasel moel. Nende esivanematelt nagu meie endi omadeltki on meil nii mõndagi õppida. Järgmiste nädalate jooksul võivad paljud inimesed tunnetada seksuaalse väe ja energia aktiveerimist. Päris palju sellest kas ja kui palju tunnetatakse loeb ka kohast kus parajasti paiknetakse. Praegu asun ise Atitlani järve ääres ja see on ümbritsetud vulkaaniliste mägede poolt ja kui siia sõitsime tundsin juba kuidas mu keha hakkas surisema. Natuke sarnane sellele, mis on Hawaiil, aga pehmem. Huvitav on ka fakt, et just mõned päevad tagasi hakkas üks kohalik vulkaan täie võimsusega tööle.

Kui kehas ja olemises on veel seksuaalsusega seotud blokke, häbi vms teemasid, oleks tark need nüüd järgmisel nädalal luubi alla võtta. Tean, et Eestisse on tulemas lähiajal ka palju uusi tantraõpetajaid ning soovitan neid koolitusi uurida.

Unistamine

Kuna 2014 on vormi loomise aasta (meesenergiad) siis on vaja meesenergiale anda materjali (unistused, mõtted, ideed), et meesenergia saaks hakata looma vormi. Kui me ei anna talle materjali, millest luua, siis ta ei loo ka. See aasta on see kohe eriti tugev ja lähinädalatel käivitub veelgi võimsamalt. Kui sa tahad oma unistusi teostada, siis on oluline need selgelt välja joonistada, kirjutada, ja tellida. Üks võimsamaid mooduseid on tegelikult kontsentreeruda essentsile. Kui sa midagi soovid, olgu selleks siis kas raha vms tingimused või kingitused, siis kogu aeg kontsentreeru ka essentsile, mis see väärtusena sulle annab. Näiteks raha – võib luua sulle palju uusi võimalusi, aga samas ka lisada su elule liikumisvabadust ja kergemaid valikuid. Kui soovid omale armsamat, soovid olla armastatud ja armastada. Nii, et kõik need erinevad essentsid oleks hea siis kas välja joonistada, kirjutada või muul moel selgeks teha. Kui sa nad endale oled selgeks saanud, siis on ka universumil kergem sulle neid saata.

Kui saadetised hakkavad sulle ukse taha saabuma, siis võib see sageli juhtuda moel, nagu sa seda ette ei kujutanud. Nüüd on vaja sul selget meelt ja avatust ning tingimusteta vastuvõtuvõimet. Kui sa hakkad kohe seda, mis tuli ära tühistama, siis võid võtta ära teised võimalused, mis on kokku seotud ja ühendatud sellega. Mida rohkem su unistus erineb sellest, mida sa soovisid, seda rohkem oled sa loonud mõistusega ja loogikaga. Mida rohkem see sellega sarnaneb, mida küsisid, seda rohkem oled loonud südamest. Kui võtad vastu selle, mis tuleb, on oluline, et fookust ei panda üldse sellele mida ei ole kohale toimetatud, vaid pigem kõigele sellele, mis on ja läbi selle fookuse luua ka puuduolevad osad. Räägin siin omast kogemusest ja iga hetk mida rohkem sellesse sel moel sukeldun, seda rohkem maagiat mu taldrikule tuleb. Mu taldrikule on praegu tulemas kõik mu aastatetagused unistused ja kõik vormuvad kokku moel millest olen unistanud. Ja kõige huvitavam on, et ma ise ei pea praktiliselt midagi sellest omama, mulle kas kingitakse see, või kutsutakse sellest osa saama. Minu mõistuse mõtlemine ja loomine oleks muidugi seda kindlasti mitte plaani pannud, aga mu süda nägi mida oli parajasti vaja ning pani selle kohe letti. Ning see on alles algus. Saan aru, vaimuga ühenduses olles kuidas järgmised sammud ennast loovad. Minu ülesandeks on olla ühenduses totaalse meesenergia teadlikkusega, et ennast mitte sellesse kulgemisse ära kaotada.

Seda see 2014 teeb, et ta kutsub meid seisma totaalselt omal platvormil ja unistuste vormumisel aitab ka kaasa kui me ei lase oma latti alla. Sest kui me oleme kindlad (ja universum viskab me teele palju erinevaid teste), siis me loome teed sellele, mis on meile jumalikult määratud. Meil on vaja selles usaldada, et see tuleb meieni õigel ajal ja õiges kohas ning tänada jätkuvalt kõikide kogemuste eest, mis on sillutanud teed selle hetkeni. Iga inimene, kogemus ja valik on olnud täielikult ettevalmistus jõudmaks iseendasse.

Märgid

Järgmisel nädalal pange tähele märke. Need võivad tulla nii selgelt ja müstiliselt, et üllatute. Eelmisel nädalal kõndisin Puerto Vallartas ühe tänavani, mille nimi oli Guatemala. Peale seda sain veel ühe märgi, mis oli nii puust ja punasest, et polnud kahtlustki, et mind juhatati järgmise suunaviidani. Enamus inimeste probleem on see, et nad ei luba endale spontaanset elu või lihtsalt kulgemist, kuna kogu elu on ära planeeritud. Ma olen kulgemises elanud nüüd totaalselt 3 aastat. Ja kogu selle kulgemise võti on märgid. Kui me kõik hoiaks oma silmad ja kõrvad kogu aeg lahti, siis loeksime ka suunaviitasid ja kulgeksime sama vabalt ja voolavalt nagu jõgi ookeani poole. Kui tuleb sõnum ja sa ei oska seda tõlgendada, siis võid küsida selle kohta lisainfot. Kui sa oled ise suuna võtnud ja soovid kinnitust, võid samuti küsida märke. Ja need tulevad. Uue ajastu energiad soodustavad seda kõike, sest iga inimese peamised kaks teemat sellel aastal on:

1. Leida oma eluülesanne

2. Leida oma kaksikvaim

Mõlemad teemad võivad käia käsikäes, või isegi tulla korraga. Aga oluline on, et me kõik need kaks saaksime paika, sest läbi selle saame maksimaalselt panustada maailma muundumisele teadlikkusega. Antud kahe teema kohta teen lähiajal eraldi sissekande – kuna viimase kuu ajaga olen selle kohta saanud iseenda elus lisainfot, mis võiks pakkuda põnevat lugemist teilegi.

Jätkuvalt soovitan kõigil, kes soovivad oma uut aastat alustada uutmoodi mõtelda maksapuhastusele. Minu jaoks tõi see mu ellu mu kaksikvaimu, mu uue elumissiooni ning uue elukoha ning ka palju küllust igas vormis.

Kuna keha on mateeria ja maa element, siis raha on sellega otseselt seotud ja kui meie keha on täis üleliigset sodi ja mürke, siis ei saa ka meie ellu tulla uut küllust. Maksapuhastuse toode on nüüd kokku pandud ja müügiks valmis. Kui maksapuhastus tundub ikkagi liiga suur ettevõtmine, on võimalus alustada puhastustilkadega!

Maksapuhastuse kohta loe siit

Puhastustilkade kohta loe siit

Imelist kulgemist sel nädalal!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This