Select Page

11nuevosunseetSelle nädala võtmed on nagu kokteil erinevatest teemadest. Alustame kibestumise juurte välja juurimisega, seejärel avastades, mis toimib ja mis mitte. Kuidas uues ajastus on lood pimeduse ja valgusega, mida teha, et lõpetada teiste mittetoimivate külluse programmide kopeerimine? Kuidas saad muuta oma välist maailma kohtudes regulaarselt oma sisemise naise ja mehega ning kolme minaga?

Kibestumise juured

Kust kibestumine tuleb? See tähendab, et sa ei ole oma vajaduste eest hoolitsenud. Sa kohandad oma vajadused  kogu aeg teiste inimeste järgi, kuid ühel hetkel su sisemine mina hakkab sisemiselt karjuma, kuna tema eest ei ole piisavalt hoolt kantud. See on see koht kus sinu võlts mina plahvatab ja sinu tõeline mina koorub välja. See võib teha palju haiget. Mida kauem sa seda teinud pole, seda valusam see saab olema.

Ainus moodus ennast lahti tõmmata nendest kibestumiste juurtest on alustada oma vajaduste eest hoolitsemisega kohe praegu ja kogu aeg, mida iganes teised teevad, valivad või ütlevad sulle. See oleks vaja panna 100% sinu vastutada. Järgmine samm peale seda on selle väljendamine verbaalselt ja ilma hirmuta. Enamus inimesi ei tee seda vabalt, kuna kardavad probleeme tekitada või eemale tõugatud saada. Kuid on parem ebamugavust tekitada hetkeliselt ja olla eemale tõugatud, kui elada aastaid valega. Valega elamine ei vii sind kuhugi ja kõik mis sa sellele peale või ümber ehitad, see kukub varem või hiljem  kokku.

0textbeautifulTöötamine valguse ja pimedusega – positiivsus ja negatiivsus uues ajas

Vanas ajas võisid vaid panna fookuse positiivsele ja seda võimendada. Uues energias, eriti kui sul on tehtud Auratransformatsioon, sa ei saa enam peitu pugeda või siis ära joosta oma varjude ja negatiivsete osade eest. Neid peab adresseerima, nendega silmitsi olema ja tervendama ning embama ning võimalusel isegi taltsutama.

Kui vaim siseneneb nendesse väikestesse partiklitesse meis, et transformeerida ja avardada need tõeliseks tasakaalu energiaks, siis see liigub läbi mitme ekstreemi. Kui ekstreemne see saab olema, sõltub inimese avatusest olla silmitsi pimedusega. Sa ei saa enam selle eest ära joosta, või kui saad, siis vaid lühikeseks ajaks. See oleks nagu suruda alla kaant, mille all pott keeb täie hooga. Mis juhtub on see, et peale mõnda aega, see press läheb suuremaks ja suuremaks ja see plahvatab kogu situatsiooni või isegi midagi hullemat õhku.

Selleks, et oma varjusid emmata, on sul vaja luua turvaline koht, kus seda teha. Kui sul pole ei sõpra ega ka partnerit, kes saaks sind sellega aidata, istu peegli ees ja räägi iseendaga. Räägi endale kõike mis sind segab ja häirib, mis sulle enda suhtes ei meeldi. Las su sisemine meesaspekt hoiab sulle ruumi ja kuulab. Ütle aitäh, et sa jagasid oma haavatavust temaga. Ainult siis sa saad selle transformeerida teadlikkuseks ja tasakaalu energiaks. Kui sa seda ei tee, siis see jälitab sind igavesti.

moneybagKülluse ja raha programmide kopeerimine

Enamus inimesi pole teadlikud, et me kopeerime enamus ajast automaatselt külluse ja raha programme kõikidelt neilt inimestelt, kes meid ümbritsevad, eriti need, kes on meie pereliikmed, ning lisaks muidugi ka kogukond kus me elame ja kultuur ning maa.

Näiteks – Mehhiko on maa kus ei panda fookust kasumile. Enamus perekondi siin soovivad lihtsalt hakkama saada või et neil oleks piisvalt vahendeid. Väärtused ütlevad et perekond on kõige olulisem. Nii, et ükskõik kes tuleb sellesse kultuurisüsteemi, tema kopeeritakse sellesse sisse. Selleks, et vältida nende programmide aktiveerumist sinus, siis pead olema väga teadlik.

11yelapaiguanaTeine väga katsumusterohke situatsioon on sinu partner ja perekonnaliikmed. Kui neil on puuduse illusioon ja nad elavad väga piiratud elu, siis see automaatselt kopeerub sinule, kuid mitte juhul kui sa annad teise käskluse. Ma olen seda tähele pannud läbi aegade – kui ma olen koos inimestega, kes elavad ja unistavad suurelt, siis mu finantsid samuti paljunevad, kui aga vastupidine juhtub, teeb sedasama ka mu pangaarve.

Kuidas seda muuta?

Sa annad lihtsalt kogu oma kehale ja meelele ning vaimule käskluse, et see ei kopeeri midagi ei kelleltki ega milleltki ilma konkreetse sinu loata enne kui sa ütled.

Kuidas siis teada, et see on muutunud? Võta vähemalt 1 nädal ja tee märkmeid, kui palju raha tuleb sisse ja kui palju läheb välja. Vaata kuidas see muutub vastavalt kohtadele, inimestele ja maadele kus viibid. Kui sa näed, et midagi on muundumas ja avardumas ning paljunemas, vaata sellesse sügavamalt ja uuri kuidas saaksid seda enda ellu veelgi rohkem tuua. Kui sa nüüd lülitad sisse oma intuitsiooni, see annab sulle täpsemalt teada mis edasi.

Mis toimib ja mis mitte

Meie elu annab meile palju võimalusi, et aru saada mis meie jaoks toimib ja mis ei toimi, mis tundub avardav ja mis mitte. See peaks olema nagu pidev uurimusprojekt, kus teha märkmeid kõige kohta, mis sind ülesse tõstab, avardab ja sulle tiibu annab, ning kõik muu mis sind vähendab, piirab ja lõikab su tiibasid, seda ei peaks enam oma ellu valima.

dolphinmermaidSisemised kohtumised

Mul oli kohtumine oma sisemise mehe ja naisega ja mu kõrgema mina, keskmise mina ja madalama minaga. Nad istusid kõik erinevates nurkades. See tundus nagu nad oleks mingist sõjast läbi käinud või tsunamist. Nad isegi ei rääkinud omavahel. Nii, et pole siis ime, et ma tundsin end nagu halvatud ja ei saanud oma asju tehtud välises reaalsuses.

parrotflightfreeMul oli seejärel nendega kohtumine. Läksin neist igaühe juurde. Küsides neilt mida nad vajavad ja mis neid sinna viis. Sisemine mees ja naine olid täiesti shokis ja peaaegu värisesid. Ma lohutasin neid ja palusin neil minna dzunglisse jalutuskäigule, käest kinni hoides. See oli neile väga raske. Ma mõtlesin, ei tea miks. Kui ma küsisin energiatelt – tuli vastus, et nad olid koos olnud teise paariga, teise sisemise naise ja mehega teises inimeses, ja neil oli tunne, et neid jäeti maha ja tõugati eemale väga segadust tekitaval moel. Neil ei olnud enam lootust. Kõik mida nad tahtsid oli koos tantsida, armastada ja olla armastatud.

Siis ma sain aru, et kui me oleme suhtes, siis meie sisemine mees ja naine ühenduvad selle teise inimese sisemise naise ja mehega. Mulle tundus, et nad olid väga õnnetud, leinavad ja pahased selle peale mis juhtus. Ma saatsin nad jalutama.

Seejärel rääkisin oma kõrgema minaga. Tema oli kuidagi nagu ülemuslikult ükskõikne – et mis mõtet on tal midagi ütelda kui ma tegelikult nagunii ei kuula, mis tal hoiatavat tuleviku suhtes ütelda on. Ma palusin vabandust ja näitasin talle oma uut kokkulepet iseendaga. See rahustas ta maha.

Mu keskmine mina oli väga endast väljas kuna paljud asjad ei ole tehtud viimaste nädalate jooksul. Ta näitas mulle terve nimekirja ja oli väga pahane. Ma ütlesin talle, et teen oma päevakava korda väga detailselt ja järgnen sellele järgmise kuu jooksul. Ta tundus nagu kõhklev, kuna ei usaldanud mind. Seega pean see kuu siis tõestama, et see on tõsi.

Mu sisemine laps oli ühes nurgas ja nuttis. Keegi ei olnud temaga mänginud mõnda aega ja isegi kui tema eest oli hoolitsetud, ta ei olnud saanud piisavalt tähelepanu. Ma küsisin, et mida ta sooviks teha ja ta ütles, et ta sooviks mulle puhuda. Ma siis võtsin oma mullitaja välja ja puhusin temaga koos mulle. See rahustas ta maha.

Hiljem kui mu sisemine mees ja naine tagasi tulid oma jalutuskäigult, ma palusin neil kõigil ühineda minuga mu õhtusöögi ajal restoranis. Meil oli tõeline kogunemine. Ma kuulasin ära kõigi vaatenurgad. Me tegime uue plaani uueks kuuks. Ma kirjutan selle kõik ülesse ja järgnen sellele samm sammult. Igaüks tundus, et oli jällegi õnnelik. Pilt mis sellest tuli oli see, et me olime kõik tagasi laeval, igaüks sai oma ülesande ja tegi oma osa ära. Ei mingit pahameelt, kibestumist ega valu. Kõik tundus väga rahulik.

true loveSee on lihtsalt näide kuidas sa saaksid töötada iseendaga seesmiselt, ja kuidas see saab tuua tulemusi sinu välises maailmas. See võib tunduda, nagu sa räägiksid oma nähtamatute sõpradega, aga kui sa päriselt vaatad, siis nad on sinu sees reaalsed.

See nädal ma olen teinud nii palju tööd, mis on mulle südamelähedane ja olen ka teeninud rohkem raha kui viimase aja jooksul ja saanud mõned kuldsed ideed, mis juhul kui suudan vormi valada ja projektidesse, annavad mulle kõik mida ma vajan ja rohkemgi veel.

Kodune ülesanne

Loo püha ruum ja vaikuse aeg, kus sa saad kutsuda oma siemise mehe ja naise endaga kohtuma. Küsi kas nad vajavad midagi, vaata kuidas nad omavahel käituvad. Kui nad ei suhtle, siis küsi miks ja mis sa saaksid teha, et neid aidata.

Siis tee sedasama oma kolme mina jaoks. Ma olen töötanud nende elementidega enda sees viimase 5 aasta jooksul ja ma pean ütlema, et see toimib iga kord. See on parim psühholoog! Kuid palju odavam!

Käi läbi 3 mina (Hawaii Huna tervendus traditsioon). Sinu kõrgem mina on sinu vaimne mina, kes teab mis on sulle parimad teed sinu vaimule, et seda täielikult väljendada ilma mingite piiranguteta kõigil tasanditel. Tema räägib tavaliselt läbi intuitsiooni. Enamus ajast me ei kuula. Mida rohkem me kuulame, seda rohkem see usaldab ja teeb meiega koostööd. See on õhu elemendi esindaja.

Keskmine mina on praktiline mina, kes hoolitseb ratsionaalselt elu eest, praktiliste teemade eest ja töötab läbi loogika. See on see mina, kes aitab sul oma päevakava korda seada, makse maksta, käia kohtumsitel jne. See on täielikult juurdunud meie maa elementi nii nagu ka tule elementi, eriti kui me oleme leidnud oma missiooni. Siis need asjad, mida meil on vaja teha, delegeeritakse teistele, nii et me saame täielikult panna fookuse sellele milles oleme parimad.

Madalam mina on meie sisemine laps, kes vajab katust pea kohale, toitu ja riideid. See on ka osa meist, mis on ühendatud alateadvusega. Aga see on ka lõbus ja mänguline. Kui me selle eest ei hoolitse ja ei anna selelle mingit uut aega ega ruumi, siis see muutub väga kibestunuks ja meie elu voolamine kaob. See on väga tihedalt ühendatud vee elemendiga, kuna see õpetab meid hoolitsema oma voolu eest elus ja usaldama ning alistuma. Vesi siin on ka emotsioonide ja feminiinsuse element.

—-

Ma loodan, et sa nautisid selle nädala lugemist ja soovid ennast kirja panna minu emaili nimekirja siinse lingi läbi jättes oma emaili aadress.

Kui sulle pakuvad antud kirjutised tuge ja helisevad sinuga, siis võid mõtiskleda ka võimaluse üle Crystaliga lähemalt koostööd teha – kas ühineda tema ‘Kiirtee Iseendasse’ 6. kuulise online koolitusega, või siis tulla tema suvelaagrisse Eestis (juuli lõpus). Küsi selle kohta lisa siit!

000crystalsmileyellowMa olen Crystal Ra Laksmi. Ma avastan ennast ja kõiki oma nurkasid ja probleemkohtasid. Ma lähen sellesse põhjalikult sisse. Ma ei jäta midagi välja. Ma olen üha enam üllatunud kuidas ma saan emmata varjusid ja peale nendega silmitsi olemist, nad maanduvad tasakaalu platvormil. Minu seiklused läbi mu sisemiste maastike on aidanud mul saada rohkem tasakaalukaks naiseks. Nende seikluste jagamine oma lugejatega avardab mind mu elu elama veelgi rohkem täiega ja loodetavasti ka inspireerima teisi ennast avastama ja oma kotkatiibu välja sirutama!

laksmi

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This