Select Page

messagesSiin tuleb siis lubatud blogi uue ajastu numeroloogiast (lühend UAN) vaadates minu numbreid ja seejärel kergelt ka Evelin Ilvese numbreid, kuna tegu on avaliku isikuga, siis on kergem jälgida ja mõista kui täpne see süsteem tegelikult on. Kui soovid tellida isiklikku sinu aasta UAN ülevaadet, siis anna sellest ka teada. Siinse loo lõpus on juhised kuidas.

Seekordne kirjatükk (otselink siin) on kaitstud artiklina ning avaneb vaid siis kui tasud selle artikli eest. Tee iseendale kingitus ja saa kaasajastatud uue ajastu kaart järgmiseks aastaks ja toimetamiseks ning investeeri sellesse ka küllust, toetades ka nii enda parema elu loomist kui ka minu oma.

Kui sa soovid saada ülevaadet või ettekujutust kuidas see on kokku pandud, siis vaata eelmise aasta postitust siit

Miks on see artikkel tasuline?

Esiteks seepärast kuna seal on palju ideid järgmiseks aastaks ning väga konkreetseid näpunäiteid ning väga paljud astrologoogid teevad ka nii, et aasta alguses on aasta horoskoop hoopiski võimalik soetada vaid väikese panuse eest.

Ma pole mitte ühtegi artiklit teinud tasuliseks siinse blogipidamise ajal, lootes vahest ka inimeste südame lahkusele ja vabatahtlikele annetustele. Nii tore on, et neid on olnud nende aastate jooksul nii mõnigi südamlik ja külluslik lugeja ja suur tänu neile ja toetusele ja tean, et neid tuleb veelgi südame soovil. Aga, et seda sammu lihtsustada ongi siin esimene selline blogi.

See blogipostitus on  väga pikk (võrdväärne 4 nädala materjaliga) ja ma vaatan kas jätan nüüd järgmistel nädalatel seetõttu vahe sisse või kuidas see kulgemine siin toimub. Vabatahtlikud panustamised ja uus töö on väga aja ning energiamahukas. On hoopis teine vahe kui teha Wantra seanssi lauspäikse all. 

Miinimum küllus selle artikli avamiseks on 15 eurot.

Kui sa soovid panustada rohkem võid seda kindlasti teha. See kirjatükk on ca 4389 sõna pikk ja väga põhjalikult tehtud, ka väikse pilguheiduga nii aastasse 2014, 2015 kui ka 2016 ja ka aastasse 2017.

Saada oma panus Oü New Flow arvele EE552200221039028272 märkega UAN artikkel, ning saada oma maksekoopia mu emailile. Kui maksekoopia on laekunud, saad koodi, et ligi pääseda artiklile. Kui soovid eraviisilist UANi lugemise seanssi, loe sellest rohkem artikli lõpust. Neile, kes ostavad selle artikli, ka väike hinnasoodustus eraseansile.

KISkutse2016Kui sul on sellel teel vaja abi ning sul on eriti raskusi aru saada, kes sa ise oled ja mis on su unistused, su missioon või miks su elu on kinni nagu ta on, siis minu KIS online kursus on sulle väga heaks sõbraks ning kaaslaseks sellel teel. Vali kas sooviksid teha läbi 6 kuud või 12 kuud koos minu juhendamisega. Sa võid ka osta materjali iseenda jaoks läbitöötlemiseks, kuid kurb tõsiasi on see, et väga vähestel inimestel jagub kontsentratsiooni terveks 12ks kuuks kui nad ei tee seda kellegagi koos.

Personaalne UAN lugemine

Kui sa sooviksid personaalset UAN lugemist sinu 2016 aasta kohta ning just eriti millele rõhku panna, siis anna teada.

Kui sa ostsid selle UANi artikli, siis saad minu lugemise 5 eurot odavamalt, ehk 50 eurot, 55 euro asemel.  Sinu lugemiseks oleks vaja sinu sünnikuupäeva ja pangaülekannet Oü New Flow arvele EE552200221039028272, selle maksekoopiat mu emailile crystalexpansion@gmail.com ja sinu küsimused ka: mis on sulle probleemiks ja mida sooviksid muuta sel aastal, siis saan vaadata mis energiad räägivad. Vastus saabub emailile jooksvalt.

lillecrystalOlen Crystal Ra Laksmi. Kirjutades seda kokkuvõtet oma UANi süsteemist lähtuvalt sain aru milline talent mul sellega seoses vaka all on olnud. Ning kuna uues energias ei toimi asjad enam nii nagu vanas energias või siis muudes süsteemides, on see üks kõige kaasaajastatum süsteem oma tuleviku variantide ruumi vaatamiseks ja sellele vastalt uute otstuste tegemiseks.

Mul on väga hea meel ning au olla väikeseks teejuhiks sellel teel. Ma luban, et trükin selle osa ka endale välja, nii et ka ise jälgin mis toimub mu aastas ja võtan seda juhiste hoidmisena enda kaardiks. 

Kui sa ostsid selle toote, siis tänan sind südamest, sest see toetab minu füüsilist eksistentsi siinsel planeedil ja sulle panustamise jätkuvaid võimalusi. Olgu see küllus paljunev ja nii mitmeid kordi kui sa julged ise vastu võtta. Suur tänu. 

Ootan ka sinu kommentaare ja mõtteid antud materjali kohta. Ole julge ja jaga! Kui soovid tule siia artikli juurde tagasi aasta hiljem ja vaata üle kuidas toimis!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This