Select Page

plumeriaFSiin ma siis nüüd olen. Oma armastatud Hawaiil. Oma armastatud ja mind armastava kuninga Michaeliga. Selle hetkeni olen lennanud maha tuhandeid miile, kõndinud tuhandeid kilomeetreid ja ujunud sadu tunde ning maganud tuhandeid tunde nii nagu ka töötanud sadu tuhandeid tunde tehes seda milleks ma siia planeedile olen loodud. Sellele kõigele lisaks olen unistanud ja unistanud teadlikult. Milline võiks olla minu tulevik? Mis ja kõik teeks mind kõige õnnelikumaks? Aastast 2009 olen neid samme teinud veelgi teadlikumalt. Ja kuigi tänane reaalsus pole veel 100% see mida olen kujutlenud, on see juba 80% lähemal sellele, millest olen unistanud.

Ma tahaks selle kuu blogis kirjutadagi unistustest ja mis nad meiega teha võivad või mis meie nendega teha võime ning kuidas ja kas need võivad aidata luua meie uut tulevikku nii meile endile kui ka siinsele planeedile.

Vabandan, et eelmisel kuul ei kirjutanud oma iga kuu alguse blogi. Kuna see kuu oli nii dünaamiliselt kiire, siis vast korvab seda selle korra blogi, mis mahub 3650 sõna sisse;)

Eelmisel kuul veetsin pea 20 päeva oma kodumaal Eestis peale kaheksat kuut eemalolekut ja see oli väga silmi avav ja avardav seiklus. Ma elan oma elu holistiliselt ja usun, et nii nähtamatu kui ka nähtav maailm teevad omavahel koostööd ja et minu reis sai toimuma osaliselt just tänu vulkaanijumalanna Pele eksamile, mille ta mulle ette söötis vaid 14 päeva enne Eestisse minekut. Tänu sellele, pidin ületama mitmeid hirmusid ja takistusi, et see teoks teha.

brainclearingKui sügavamalt sukelduda sain aru kust see kõik alguse sai. Selle taga oli minu aju ja alaateadvuse ümbertreenimise programm, millesse investeerisin ohtralt nii raha kui ka aega (4 kuud), millest tuli idee teha Külluse Seikluskoolituse online koolitus – mille pikkuseks 8 kuud ja mis pakuks osalejatele ideid, inspiratsiooni ja võimalusi kuidas oma elu külluslikumalt ja teadlikumalt elada ning soovi korral ka Hawaiile minuga seiklema tulla.

Selleks pidin ära õppima google hangoutide tegemise, mida tegelikult lausa kartsin, kuna aastaid tagasi kui osalesin kellegi teisel kogunemisel ja siis tundus see nii keeruline olema. Aga Michael, minu partner toetas mind ning saime sellega väga hästi hakkama.

Peale esimest tutvustust tuli täis esimene kursus ja peale seda jäid päris mitmed huvilised ukse taha. Seejärel tegin veel kaks tutvustust (vaata kolmandat ja kõige põhjalikumat siit) ja sealt tuli inimesi juurde. Pea kuu aega väldanud tutvustuste jada lõppedes oli mul kirjas pea 50 uut osalejat ning kõik olid valmis endaga sügavamalt tegelema järgneva 8 kuu jooksul. Tõsi esimeste kuude jooksul mõned neist küll kukkusid ära, kuna enamus inimesi tahavad kiireid tulemusi, aga ise oma aega selleks panustada ei taha.

Vaim juhatas mulle ka, et peaksin tegema ka ära Auratransformatsiooni tutvustava google hangouti, kust inimesed saaksid lisainfot juhul kui neil oleks huvi see ka minu Eestisoleku ajal ära teha. Kui ma selle olin ära teinud, siis vaid esimeste tundide jooksul oli sellel videol üle 100 vaatamise ning number on ajaga järjest tõusnud.

Peale mitmeid kuid tihedat koostööd läbi külluse seikluskoolituse online koolituse tõusis ka paljude huvi teha Auratransformatsioon minu juures ära. Kuna seda saab aga teha vaid füüsilise kohaloleku ajal, siis hakkasingi mõlgutama mõtteid Eestisse tulekust.

airbalticEsimene kord kui vaatasin lennukipileteid – leidsin vaid need mis maksid 3000 eurot. Kuna pidin reisima läbi Mehhiko ja siis sealt otse Euroopasse, tõstis see pileti hinda väga palju. Ma ei andnud alla ja otsisin edasi. Lõpuks sain hea pakkumise 1600 euro eest Reisieksperdist, mis oli tol hetkel kõige odavam versioon antud pakkumistest ning see pakkumine sisaldas ka ‘star alliance’ versiooni – ehk siis kõik lennud olid omavahel ühendatud – seega ei pidanud oma kohvrit minema iga lennu ajaks välja võtma ja uuesti registreerima, mis on väga suur aja ja energiakulu, eriti suurtes lennujaamades nagu seda on näiteks Pariisi või Mehhiko City oma. See oli mulle õppetund kui kallis võib olla viimase minuti reisimine, mida ma viimasel ajal väga pole harrastanud, kuna meisterplaanija Michaeliga on kõik asjad kuid ette broneeritud ja ostetud ning tehtud.

Konteineri loomine

Enne kui ma piletid ära ostsin tegin ka kogu oma olemise ajaks eelarve. Kui palju läheks maksma majutus, autorent, auto bensiin, muud elamiskulud jne. Tegin omale reisi täieliku eelarve. Ma pole kunagi seda sellisel kujul teinud. Pigem ikka kulgevalt usalduses voolanud. Peale eelarve paikasaamist panin paika mis on minu taotlus Eestis töötamisega ning samuti mis on kulude ja tulude suhe ning kuhu ma antud raha edasi soovin paigutada. Panin omale eesmärgiks miinimum tulu ja kui see oli kõik paigas tegin arvutused nende tellimuste pealt, mis juba inimesed olid registreerinud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANumbrid olid toetavad ja näitasid, et see sõit tuleb väga edukas lisaks sügavale ja toetavale südame tundele ning võimalustele ka oma pere ja sõpru näha. Lasin selle kõik veel üle vaadata ka oma kallil Michaelil, kes on tõeline meister plaanimises, eelarves ja sedasorti toimetamises. Kui tema poolt tuli ka roheline tuli, tellisin lennupiletid ja lükkasin kõik osapooled töösse.

Küsisin FBs oma sõpradelt, kas ja kellel oleks mulle elamist pakkuda. Päris mitmed pakkusid tasuta iseenda juures elamise võimalust, mis on väga helde pakkumine, eriti eestlaste poolt. Ma neid täiel kujul ei valinud, kuna ma tahtsin ka kodus oma seansse teha, seega oli vaja privaatsemat pinda ja tahtsin ka panustada kellelegi rahalisel kujul. Lisaks siis pakuti väga palju erinevaid võimalusi – alates kolmetoalisest korterist Kalamajas, kuni Kadrioru ökokorterini välja.

Selle kõige keskel paistis välja üks väga armas ja väike korter Pelgulinnas, mis oli väga hea asukohaga – 10 minutit mere äärest, head parkimisvõimalused nii iseenda kui ka klientide autodele kui ka hea ühistranspordile ligipääs ning Rimi pood kohe otse maja ees nii nagu ka Politsei Osakond kohe maja kõrval. Tegu oli ka täiesti uue majaga mille omanik oli oma käe järgi ümber disaininud. Natuke eemal asus ka sünnitusmaja. Nii et väga strateegiline koht. Selle kohani jõudsin läbi oma õe – kelle tuttav Eduard Kant seda just pakkus. Tegu on pereisaga, kes just kolis suuremale pinnale. Selles korteris oli tunda armastust ja pere energiat, mis väga toetas minu energiaid. Tundsin seal ennast kohe väga kodus. Saime väga heale kokkuleppele ja diilile.

ford galaxy mazda6Seejärel otsisin autot – just midagi lihtsat ja odavamas hinnaklassis. Sealt sain kohe ka väga hea pakkumise Andrei Malitski käest, kel on päris suur autopark (vaata siit). Ja mis oli ka väga tore oli see, et kui minu sinine tellitud Mazda polnud kohe saadaval, pakkus ta ilma lisatasuta mulle Ford Galaxyga sõitmisvõimalust, mis oli minu käes pea nädal aega. See on üks asi mis mulle autode rentimise juures meeldib – sa saad proovida väga paljusid erinevaid autosid, mida tavaliselt muidu kindlasti ei proovikski.

Kui kõik viimsedki praktilised detailid olid valmis, hakkasin oma programmi lisama mõningaid teiste linnade sündmuseid peale Tallinna. Tallinna linna sündmuse koht tuli ka kergelt kätte, kuna üks osaleja pakkus oma töökoha koolitusruume, mis olid ka kolm korda odavamad kui teised kohad kus tavaliselt olen oma sündmuseid teinud. Pelgulinna Rahvamaja oli hubane ja sobiv koht just selle sündmuse toimumiseks. Lea Mäemat oli seal suureks abiliseks ja toeks korraldusliku osa pealt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALisaks panin siis programmi Rakvere Rahulolukeskusega koostöös teha ‘Hirmudest vabastamise kursus’ nii nagu ka Tartus sellekohaline tutvustus Arengutee Klubiga ja peale seda ühepäevane ‘Hirmudest Vabastamise’ koolitus. See kõik toimis ja kulges imepäraselt. Kokkuvõtteks võin ütelda, et mul oli neljas erinevas kohas sündmuseid ja kõik täissaalidele ja välja müüdud ning selle 20 päeva jooksul käis erinevatelt koolitustelt läbi ca 100 inimest, mis on suvise Eesti kohta väga hea tulemus. Kui palju säravaid inimesi koolituselt lahkus!

Lisaks tühistasid oma seansid vaid 2 inimest. Üks neist oli ka pandud päevale kus mul oli vaja natuke lisa vaba aega ning teine klient tundus oleks toonud ka rohkem probleeme kui kasu nii mulle kui ka talle. Kokku oli mul 48 seanssi, neist kaks konsultatsiooni ja 10 tasakaalustust ning 18 Auratransformatsiooni ja 18 Wantra seanssi. Ma olin selle 20 päevaga palju efektiivsem kui viimase aasta 3 kuuga. Sellisel kujul pole ma kunagi oma seanssidest kokkuvõtteid teinud. Michaeli kvantitatiivne detailsus on tegelikult väga hea selliste kokkuvõtete tegemisel.

Minu tähelepanekud selle aja jooksul erinevatest seanssidest ja ka koolitustelt:

rahamagnetiduus– Eestlane kardab raha välja anda. Väga sügavale on juurdunud hirm, et mine tea millal jälle raha juurde tuleb. Selleks, aga et saaks kõik oma külluse voolama, peab alustama ka raha välja andmisega. Kui seda teha teadlikult ning ka oma rahale siht anda, siis hakkab raha meid toetama ja ka meie juurde ise tagasi tulema. Kui me teda kinni hoiame, siis ei tahagi raha meie juurde tulla.

Enamus, kes on soetanud rahamagneti toote on hakanud ka loteriis võitma? Miks? Sest nad on hakanud liigutama energiaid mõlemas suunas ja teatavasti on raha energia. Enamus eestlastel liigub raha vaid ühes suunas. Seepärast ei saa ka raha tulla, sest pole kahesuunalist liiklust. 

Ebaefektiivne rabelemine. Nii nagu kui tullakse minu juurde vette esimesele Hawaii seikluskoolituse veetreeningule ja rabeletakse vees üle, sama on ka elus. Ebaefektiivsed liigutused vees võtavad palju energiat ja hapnikku ja sedasi ei jõuta kaugele ega ka kiiresti. Tuleks kogu oma elu üle vaadata – kas ja mis toimib ja just SINU TINGIMUSTEL. Mis tõstaks efektiivsust ja mis annaks tunde, et olen midagi ka enda jaoks saavutanud või ennast teostanud? Kui 3st tööst välja valida see üks mis on kõige lähedasem oma eluülesannete sektorite avaldumisele, siis võib see meid teenima hakata nii, et anname maksimaalse panuse minimaalselt ja saame maksimaalse panuse. Vanad Tammsaare rabelemise ‘medalid’ on oma aja ära elanud ja need meid uues ajas kaugele ei vii.

Rahaga mitteteadlik käitumine. Kui rahast ei ole ülevaadet ega ka sissetulnud rahale ei anta uut ja teadlikku eesmärki – ei jää raha ka püsima ega ka paljune, sest raha on siis sihtmärgita. Uues ajas vajab raha sihtmärki. Mitte ainult sinu hüvanguks, vaid kas ja mida saab ka raha tuua ja luua sinu ja maailma paremaks loomisel.

Tehakse liiga palju seda mis ei meeldi ja elatakse teiste tingimustel. Kui me teeme seda mis ei meeldi, teeme kõike vastupanu energiates. Selles energias ei saa olla ligimeelitave ei rahale ega küllusele erinevates vormides. Raha tuleb sinna kus on tõmbavad energiad.

Liiga palju ohvrimeelsust ja ise tegutsetakse vähe. Laiskus on elu valitseja väga paljudel.

Sissetulek vaid ühest allikast. Möödas on ajad kus sai ennast ära elatada vaid ühest sissetuleku allikast. Tulemas on ajad kus tulebki teadlikult otsida mitmeid eluülesande väljendumisvõimalusi ja kuidas see kõik saaks meid ja meie elu teenida, nii et me ka ise jääksime rahule.

watsupoolKonteinerite puudumine oma elus ja oma aja ning raha ja suhtega ümberkäimisel. Konteiner on sinu elu sobivad ‘tingimused või raamid’. Enamusel on need puudu. Kui võtate näiteks väikese laste basseini – puhute selle täis, nii et tekivad väikseid seinad – siis need seinad on selle vee konteineriks. Kui bassein tühjaks lasta, siis valgub ka sees olev vesi välja. Enamus eestlaste elud ja rahad ongi ilma seinteta. Seega raha läheb välja kiiremini kui sisse tuleb. Kui sa paned kõigele oma elus oma kokkulepped väga selgelt paika, siis hakkab kogu su elu sind toetama ja sind teenima. Sinu suhe iseendaga ja teistega, nii nagu ka su raha ja töö. Ilma konteinerita uues energias kaugele ei jõua.

Ei kuulata oma intuitsiooni. See põhimõtteliselt karjub paljudele kõrva, aga ikka ei kuulata. Vaim vahest teeb täiesti puust ja punasest ette, aga ikka ei kuulata. Siis imestatakse, et miks mingid asjad nii puusse läksid. Tuleb õppida oma intuitsioongia sõbraks saama ja mitte ainult – vaid ka looma täielikult ja teadlikult temaga koostöös. Võtma teda kui tõelist koostööpartnerit. Kui ollakse uues energias siis läheb see kergemaks. 

Elatakse hirmudes ja mugavustsoonis. Vaim karjub sees appi ja on valmis edasi tormama, aga ise hoitakse pidureid peal. Minu juurde tuli üks kilent, kelle energiad ja kõik olid kohe valmis transformeeruma, kuid kahjuks mulle selleks luba ei antud. Tema energiad olid sisse lülitanud 5nda käigu ja auto juba tossas, aga midagi väga sellega teha ei saanud, sest tal polnud mitte ainult tavaline pidur peal, vaid ka käsipidur peal. Ja sedasi toimetavad väga paljud. See võib kogu keha ja olemuse tegelikult ka mingi hetk läbi põletada, sest vastassuunas liikuvaid energiaid on liiga palju ja kui pinge on liiga kaua peal, siis kuskil süsteemis võib midagi läbi põleda või kuluda.

Kui sult võetakse ära hurtsik ja antakse asemele kuningaloss, kas sa nutaksid? Selle peale ühel sündmusel üks osaleja ütles – et aga kuningalossil on suuremad majandamiskulud. Jah on, aga siis tavaliselt on ka olemas kuningas, kes oskab neid majandada. 😉 See on kurb, aga tõsine Eesti reaalsus.

Ma oletan, et Eestis on veehirmus elavaid inimesi ca 70 % või rohkemgi veel. Kui me oleme veehirmus, siis ei saa me lõõgastuda ka tavaelus. Me hoiame endid nii ütelda elus ka ise kogu aeg pinnal. Universum sooviks toetada ja anda meile kõike head ja paremat, aga kuna ise kramplikult pinnal ulbime, siis ei saa see juhtuda. Kuna kehas on 70 – 90% vett, siis need, kel on vee hirm, neil on uues ajas väga raske elada teadlikku ja külluslikku elu. Huvitav on aga see, et kui pakkuda eestlastele vee hirmude vabastamise kursust, siis pea mitte keegi kohale ei tule. Kui sündmustel küsin kui palju on siin vee hirmuga inimesi, siis tõuseb käte meri. Arvatakse, et see pole ju nii oluline asi, ma olen sellega ju ära elanud juba küll nii palju aastaid. Aga kord kui sellest läbi minna, siis avanevad uued uksed ja ka uus elu ning uued võimalused. Ja kõige võimsam selle teemaga on tegeleda Hawaiil minu seikluskoolituse ajal. 

Elatakse partnerlussuhetes, mis on ammu oma aja ära elanud. Elatakse koos kas siis laste pärast või siis mugavusest või et ära hoida lahkumineku tüli ja asjade ning vara jagamist. Mina ütleks selle peale – mis elu see on? Ka lastele? Lapsed on väga tundlikud ja lapsed kohanevad kiiresti ning naudivad elu palju rohkem kui nende vanemad on õnnelikud. Isegi kui nad seda on lahus olles. Mina ja minu poja isa läksime lahku kui poeg oli vaid 3-aastane. Aga ma arvan, et mu poeg on elanud palju õnnelikumat elu kui me oleksime kakeldes oma elu jätkanud.

Ei teata millest unistada. Seetõttu ei manifesteeru ka unistused. Enamus sündmustel kus selle kohta küsisin siis 50 – 70% inimestest ei teadnud millest unistada. Või siis tundusid unistused neile liiga suured ja kättesaamatud, et need olid tahaplaanile jäetud. Kui aga vaimule sihti ette ei anta, ei ole tal ka midagi meile pakkuda. Vaim sõidab lihtsalt ringteel ja siis virisetakse, et miks midagi elus ei muutu. Ise peab ka ikkagi midagi ära tegema!

Minu elu kohta üteldi sageli – ma imetlen su elu ja toimetamisi, aga ma ei saaks ise sellega kunagi hakkama, sest sul ju lihtsalt veab. Vedamisest on asi kaugel. Ma olen teadlikult loonud oma uut reaalsust iga päevase mõtlesime ja toimetamistega ning ka valikutega. Isegi iga ost mida ma teen, ma mõtlen kas ja kuidas see aitab minu elu kvaliteedile kaasa ja mis on selle väärtus. Näiteks eile ostsin endale uue ratta. Ma ei ole ratast ostnud üle 10 aasta just seepärast, et mul poleks rohkem vara mida hoiustada. Nüüd ma tean, et nüüd on ja see saab olema minu hea treeningpartner ning aitab mind lähipiirkondades liikuda.

Inimestele ei ole siiani kohale jõudnud, et me pole siin planeedil vaid vegeteerimiseks, vaid meil kõigil on ka mingi konkreetne ülesanne või ülesanded, mis meil on vaja ära teha või lahendada või eluülesande sektorid, mis vajavad väljendumist ja saavad kaasa aidata ka uue maailma loomisele moel, millest meil oma füüsilise mõistusega veel aimugi pole. Kui neist veel aimu pole, tuleks proovida uusi asju ja tegevusi, mis siis sellele avastamistele kaasa aitaksid.

Elatakse liiga mõistusepõhiselt ja reaalsete reeglite kohaselt. Ei kaasata oma ellu nähtamatut maailma teadliku suunamisega nii nagu ka ei kuulata piisavalt oma intuitsiooni ja südant, mis on kogu aeg valmis meile pakkuma otseteid – pole siis vahet kas otse liikluses liiklemiseks või ka igal muul tasandil. Minu Eestis oleku ajal tegid poole tööst ära nähtamatud abilised. Suur tänu neile. Ilma nendeta oleks olukord kindlasti kordi teine olnud.

Kollektiivteadvuse muster on see, et kõik tuleb elus raskelt. Ja kui tuleb raskelt, siis on sul nagu ühiskonna ees suuremad eelised, või oled nagu rohkem väärt.

Kui sa oled nutikas ja tark, siis kollektiivteadvuse arvates ei tohiks seda välja näidata või seda avalikult jagada.

Naised ei ole kuningannad ja mehed ei ole kuningad. Vahest isegi tundub, et Eestis proovivad nii naised kui mehed teise troonile pääseda ja teise rolli mängida. Eks see võtab ka naiselt palju teadlikkust ise kuningannana toimetada. Enamus naisi Eestis on sõdalased. Sõdalase energia on eemalepeletav. Sõdalane on väga iseteadev. Kuningannas on sõdalane täiesti integreeritud, ta on pehme ja sulandunud. Ta võib välja tulla, aga mitte eemaletõukavalt, sest kuninganna laseb oma mehel olla kuningas – võidelda eesrindel ja siis kui tal ise on vaja eesrindele minna kindlasti arutada kas ja kuidas seda teha oma kuningaga – siis tunneb kuningas ka et ta on kaasatud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATäpselt see toimus kui ma Eestit viimane kord külastasin. Läksin ise üksinda eesrindele. Isegi kui mu kuningas oli teisel pool maakera Hawaiil – siis ta toetas mind esimesest hetkest peale. Ja see, et mul oli nii suur tagala, tegi minu eesrindel oleku nii edukaks, et mul polnudki vaja midagi vallutada, inimesed lihtsalt tulid ja andsid ise kõike mida vaja, sest mul oli anda neile, mida nemad minult vajasid. 😉

Igal juhul on need huvitavad dünaamikad ja minu moodus kõige selleni jõuda oli tervendada oma sisemist perekonda (millest ka praegu raamatut kirjutan). Järgmisel aastal plaanime tulla Eesti ja jagada oma kogemusi nii praktikas kui ka sündmustel üle terve Eesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA – Ja selleks, et kuningas oma ellu tõmmata tuleb lõpetada rapsimine. Naine ei saa enne kuningat oma ellu tõmmata kuniks istub oma kuninganna troonile. Ükski kuninganna ei jahi kuningat. Kuninganna on oma troonil ja toimetab oma kuningriigiga.

Kui kuningas on puudu, siis kui õige aeg on käes, siis ta tuleb ja palub kuninganna kätt. Vahest võib sellega ka natuke aega minna, sest tänapäeva kuningad kardavad sügavaid pühendumusi – kuna vanas energias oli see pigem vangla kui vabadus. Uues energias on see kõik teistmoodi. Pühendumus tähendab kindlaid kokkuleppeid ja omvahelisi tingimusi ning vastavalt sellele siis astutakse ja luuakse oma uut kuningriiki edasi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeie protsess on olnud väga rikastav, 2,5 aastat ja see on alles algus. Aga juba praegu on meil maailmale väga palju jagada. Ma ise ei teagi oma tutvusringkonnas ühtegi teist paari kes sellisel tasandil toimetaksid. Mõned, kes olid ja kes ma arvasin seda teevad, selgus et ikkagi ei ole. Meie suur pluss on tõesti piisavalt elukogemusi ning super hea suhtlemine ja minul on olnud palju palju suhteid, mis valmistasid mind selleks praeguseks ette ca 16 aastat. Michaelil oli 24 aastat kestnud abielu, kus ta oli üdini truu, aga kus tema partner seda mitte ei olnud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinuga polnud kunagi keegi enne nii lahkelt ja armastavalt ning teadlikult käitunud kui tema seda teeb. Selleks pidin läbi töötlema palju oma vanasid mustreid (sõdalase mustreid), mis tõmbasid alati mu ellu väga rasked suhted ja draama suhted (enamus eestlastsest naisi teevad nii) ja mind aitas sellell teel Alanoni töö. See oli väga sügav mustritega töö ja eneseteadvustamise töö. Eestis on ka teema, et kollektiivteadvus toimetab nii hoogsalt, et enamus ei anna arugi, et see kopeerib neile oma käitumismustreid ja draaama mustreid.

Eestis on vildakad mees- ja naisenergiad. Enamus naised on alati pidanud üksi hakkama saama, sest pole olnud piisavalt tuge – kas mehed on sõtta läinud, või ära surnud või ära võetud või ise lahkunud. Sellest on tekkinud kibestunud naiste ühiskond, kes tegelikult oma sisimas vihkavad mehi ja kui selles energias kasvatatakse poegasid, siis nemadki saavad selle oma alateadvusesse kui programmi kaasavarana kaasa. Sedasi see muster jätkub ühest generatsioonist teise.

Paljud mehed kasvavad üles ilma heade meestest eeskujudeta. Ühiskond on vildakas. See mis praegu Eesti metsadega toimub on ehe näide, sest kui me raiume maha kõik puud – raiume sümboolselt maha kõik mehed – kuna puu on maa elemendi esindaja ja on meie juured. Kuna Eestis on niigi naisi ülekaalus, siis mõtelge mida see energeetiliselt teeb.

Ma tõeliselt imetlen inimesi kes veel suudavad ja valivad elada Eestis, sest seal on nii palju asju millega mina enam päri ei ole. Ja olles seal ning inimestega töötades näen kui sügavad need teemad on ja kui palju oleks vaja muuta, et muuta ühiskonda õnnelikumaks. Loodan, et minu väiksed piisad aitavad sellele kaasa – ühe piisa kaupa.

Ja kõige kurvem ongi see, et enamus naised panevad Eestist vehkat või võtavad endale välismaalasest mehe, sest lihtsalt pole sellise teadlikkusega mehi Eestis või ei leia neid nii kergelt ülesse. Naised on Eestis väga iseteadlikud, üliharitud ja üli supernaised igal tasandil. Nad vajavad ka enda kõrvale supermeest. Eestis on aga praegu veel paljuski ülekaalus memmepojad. Mehed, kes ei seisa piisavalt enda eest, rääkimata siis teistegi eest. Müts maha nende meeste ees, kes tegelevad eestlastest meeste teadlikkuse tõstmisega – kasvõi läbi tantra. See on üks väga hea teema, mis võib neid natuke äratada. Seal on muidugi ka kaks teed. Kui nüüd mees on olnud kaane all oma seksuaalsusega aastaid, siis võib see keerata teise äärmusse, kus avalduma hakkavad seksuaalsed äärmused.  Tantra äratab muidugi terve keha ja olemuse, aga sealhulgas ka seksuaalsuse.

Ka selleks on vaja teadlikke naisi, kes oskaks siis mehi õigemale teele suunata. Mina kui aus olla, olen sellest meeste suunamisest nii üliväsinud. Seepärast on ülim nauding olla koos mehega, kes on küps ja oskab ning teab paljusid asju ise ning mina saan olla vaid väikseks pehmeks suunavaks jõuks ja ei pea roolimist täiesti ise üle võtma. Olen õppinud nautima kõrvalistuja istmel sõitmist ja ei tunne selle pärast ennast halvasti. Annan naudinguga kontrolli oma kuningale ja usaldan, et ta teab mida ta teeb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Rändav merineitsi, kes läheb sinna kuhu vaim juhatab ja kus minu eluülesande erinevad osad saavad kõige enam avalduda. Nüüd olen ka aru saanud, et mõningaid kohti ja kogemusi on vaja selleks, et saaksin teatud energiaid integreerida või siis paika toimetada. Mõnikord võib selleks olla Mehhiko kassipoeg koos oma kassiemmega kuigi mina arvasin et peamine töö mida Mehhikos teen on Wantra promomine hotellidesse. Need kassid avasid uued kihid minu südamest, mis olid vajalikud nii oma paremaks töö tegemiseks kui ka võimeks armastada. Kuningannana toimetades on see üks väga oluline oskus. Ilma selleta on kuningriigid tühjad nii nagu ka kuninga süda.

….

Kui see mis sa minu blogidest loed inspireerib sind, siis sul on minuga võimalusi ka suhelda ja koostööd teha kaudselt. Järgmine Külluse seikluskoolituse kursus algab küll 1. jaanuaril 2018 (8 kuuline online kursus), aga ka selleks on juba võimalus ette valmistada läbi intervjuu tegemise.

Veel on ka võimalus tellida skype konsultatsioone nii nagu ka aura tasakaalustusi online. Lisaks on võimalus veel liituda selle aasta Hawaii seikluskoolitusega 30 oktoober kuni 8 november (kuupäevadele lisada reisikuupäevad).

Seniks kuni kohtume universumi avarustest soovin sulle palju alohat südamesse ja merineitsi piiskasid ja olgu minu elu sulle inspiratsiooniks – et kõik on võimalik! Sa ei saa ainult mida sa väärid, vaid millesse sa usud!

hawaiimaninin

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This