Select Page

yellow dogOn aeg vaadata tagasi 2017 kukeaasta kiremistele ja kiigata tulevikku – 2018 aasta kollase koera kavalatele kavatsustele läbi uue ajastu numbrite.

2017 aasta ennustuse ja ilmateate võid järele lugeda minu igaastasest aasta alguse vaatest sellest blogipostitusest siit. See on väga põnev võimalus vaadata läbi selle tagasi eelmisesse aastasse. Väga paljud on olnud üllatunud kui täppi see on läinud. Uus energia ei valeta.

Kui vaatame uue aasta numbreid Uue Aja Numeroloogia kohaselt (UAN) siis on need väga põnevad. Aasta number kokku on 11 (2018) mis on ka meistri energia ja kui võtta iga number eraldi lahti, siis:

2 on uues ajas MEIE energia esindaja – see tähendab, et esikohal on mitte ainult iseenda eest hoolitsemine vaid ka suurema pildi eest hoolitsemine – mõttega kas ja kuidas minu valikud ja mõtted mõjutavad kogu ühiskonda ja seda planeeti. MEIE energia on selle aasta ka üldnumber (2) ja seepärast on see üks väga huvitav number, just eestlastele.

eestilipppeaceEestlastel on palju kultuurilisi haavu ja kuigi kohati on meie maa vallutused teinud meid väga umbusklikuks üldse koostöö suhtes või koos loomise võimaluste suhtes, siis on sellel aastal võimalik meil kõigil teadlikult selle teemaga tegeleda.

Sest uue ajastu maailma ei saa luua ilma tervendamata MEIE energiateta.
Eelmise aasta ilmateates jagasin kui oluline oli 2017 aastal MINA platvormiga tegelemine – kes ma olen, kuhu ma liigun, mis toimib ja mis mitte. Kui sellele aastale tagasi vaadata võivad paljud tõdeda, et tõesti, nii ta oli – käsil oli suurpuhastus igal tasandil.

sunset-hands-love-womanKui sa olid sellest teadlik ja tegelesid sellega teadlikult, siis on sul sellel  uuel aastal palju kordi lihtsam, kuna MEIE platvormi ei saa ehitada ilma MINA platvormi tugevuseta.  MINA on MEIE vunda-mendiks.

Pole vahet kas räägime armastajate paarist, või firmadest või koolidest või muudel tasanditel meie platvormidest.

Mida tervemad on MEIE platvormid igal üksikisikul, seda tervemat ühiskonda MEIE platvormil saame luua.

Jätkame siis selle aasta numbritega.

0 on naiselikkuse ja voolamise ning nullpunkti number. Seda läheb sellel aastal vaja. Kuna MEIE energia esindab ka kristallenergiat, siis see rõhub sellel aastal rohkem ka kristallselgele elule igal tasandil. Tekib surve elada rohkem tasakaalustatud ja ka läbipaistvat elu. Inimesed või teemad, mis on olnud salastatud või tehtud vargsi ja salaja, võivad nüüd selle aasta energiates pinnale tulla. Mida aeg edasi, kuna maailma võtavad üle uue aja energiad, seda vähem on võimalus vingerpussidega ellu jääda või rääkimata rikkaks saada. Uus energia lihtsalt ei lase sel juhtuda. See on ka põhjus miks väga paljud musta turu või sehkendamistega tegelased tulevad üldsuse tähelepanu keskmesse sellel aastal ja MEIE energia ehk ühiskond ei talu vussimist enam ja selle suhtes ei pigistata enam silmi kinni.

1 on meesenergia ja maa energia number. See peab ikkagi alati olema 0-i kõrval ja väga sageli ka on. See on tasakaalustav meesenergia, kes vormid mõtted ja ideed siia reaalsusesse. Kuna selle numbri järel tuleb kohe number 8, siis kaheksa on naiselikkuse ja voolamise number nii nagu teadliku külluse number, siis see meesenergia on hoitud väga võimsa väe poolt – naisenergia nullpunkt ja 0 ühel pool, mis on ka selline taaskäivituse number ja sünni number ja 8 teiselt poolt mis annab märku kui meesenergiaga tantsida ja koostööd teha osatakse, siis saab luua küllusliku tuleviku.

Kui võtta veel Silva meetodi kohaselt on vasak pool tulevik ja parem pool minevik. Ehk kui võtame kaks esimest numbrit 20 tulevik (MEIE + Naisenergia = MEIE) ja paremal pool 18 (mees ja naine = 9 Kokkuvõte)  minevik, siis nagu näha on jällegi väga tugevalt ees MEIE energia ja naisenergia toetus.

Uue ajastu numbrid on väga vägev moodus ennustamaks ilma nii oma edasiste sammude kui ka otsuste jaoks.

Võtame näiteks selle aasta erinevad kuud ka ette. Kui iga kuu number liita aasta üldnumbriga, siis annab see meile selle kuu numbri energia iseloomu.

Jaanuar kannab endas tugevat meesenergiat läbi number 3 (1 jaanuar ja 2 aasta number), mis on kolmainsuse (uues energias ka kolme mina ja sisemise perekonna number). Järelikult tuleks nendega tegeleda.

Veebruari numbriks tuleb neli, mis on algatuste ja äri number uues energias.

Märts on viis mis on transformatsiooni ja suurte muutuste number. Siin võib pinnale tulla asju, mida on pikemat aega kusalegi alla surutud ja siin võib ette tulla ka plahvatusi kuna see on tule elemendi esindaja.

Aprill on vee elemendi ja voolamise kuu. Seal ei hakka sulama mitte ainult väline lumi ja jää, vaid ka sisemised emotsioonid, mis on kinni külmunud ja samuti tuleb panna rohkem rõhku naiselikkuse poole hoolitsemise eest.

Mai on maa elemendi kuu ja sellel kuul tasuks võtta ette oma rahade majandamine ja kellel on firmad ning ka oma rahade kokkuvõtted vaja valmis saada juunikuuks – on see hea ajaline moment selle jaoks. Maa element on seotud ka otseselt meie kehadega.

Juuni on number kaheksa, mis on naiselikkuse energia esindaja. Siin võib toimuda palju tuulutamist ja tulla palju uusi ideid, seikluseid, samas ka erinevad uusi võimalusi ning kui on vaja elu muuta, siis see kuu on väga hea algus kus teha suuremaid hüppeid. Näiteks kui on ees kas elukoha vahetus või töökoha vahetus, siis see on õige aeg selleks.

Juuli on number üheksa, mis on jällegi tule elemendi number uues ajas ning siin peaks saama erilise tõuke meie eluülesande sektor või sektorid. See on ka aeg kui peaks vaja minema teha kokkuvõtteid oma erinevatest elu osadest, mis enam ei toimi, siis need ära teha ja lõpparved esitada. Siin on number 9 ka suuresti uue alguse osa ja võib ka tähendada uut võimalust jagada oma ande ja talente ning ka oskuseid kas hobide jagamisega või siis lihtsalt sinu karjääris.

steve sundram heldinthearmsofheavenAugust on number 10 mis on uues ajas jällegi mees ja naisenergiate number. Kui sul on selle aasta jooksul tekkinud uus suhe, siis siin selles kuus see suhe liigub teisele tasandile. Kui sul on juba eelnevalt suhe, siis siin võib suhe minna sügavamatele tasanditele edasi ja teid lähendada. Kui on aeg siin oma partnerist lahku minna, siis see on õige ajastus ja toetav energia.

September on number 2 ja seega jälle MEIE platvormi energia võimendub. Kuna aasta number on ka kokku 2 siis on siin tegu topelt MEIE numbriga. Esile võivad tulla ka vanemate või esivanemate teemad, et sügavamalt vaadata kus on juured ja kas ning kuidas edasi.

Sellel aastal maailmas toimunud suured looduskatastroofid olid kohad, kus inimesed õppisid mina platvormilt astuma MEIE platvormile ja üksteist aitama (see võib jätkuda ka uuel aastal). Eriti suures osas sai seda USA. Kuna USA on olnud heaoluriik ja siin on väga suur MINA kultuur, siis oli vaja seda natuke lahustada. USA energia on olnud väga tasakaalust paigast ära ja seetõttu tuli loodusel kasutusele võtta 4 elementi, et kõik saaks puhastatud ja tasakaalustatud (orkaanid- vesi ja õhk, maavärinad – maa, tulekahjud – tuli).

Oktoober on number kolm, mis on ka veel kuu kus saab puhastada oma vanade energiate jääke. Mida rohkem liigume uude energiasse olenemata kas oleme selles juba sündinud (indigo, kristall või kuldenergiad) või siis sinna liikunud läbi aura justeerimise või Auratransformatsiooni, seda rohkem tulevad pinnale vanade energiate jäägid ja mustrid. Sellel kuul on aeg neile otsa vaadata.

November on number neli ja siin võivad pead välja pista sinu unustatud või siis avastamata talendid ja oskused. Võibolla on need aeg töösse panna – nii et nad saaksid sind teenima hakata ja sinu elu ilusamaks luua.

cat loveDetsember on number viis, mis on jällegi transformatsiooni ja muutuste kuu, nüüd küll natuke tasasemal ja pehmemal moel. Jällegi on tegu tule elemendiga, siis siin võiks seda kasutada selleks, et küünlavalgel teha eelmise aasta kokkuvõtteid ja kirjutada uue aasta plaane kirja. Ja miks mitte teha seda kasvõi jõuluõhtul kogu oma perega koos ja luua sellest uus traditsioon? Kui iga aasta kirjutada selline kiri saaksid tulevased põlved sellest lõpuks raamatu kokku panna ja nii jääb sinu pere lugu alles (mõtleme MEIE vormis).

Kollase Koera aasta tähendus

hyppav koerKuna see saab olema kollase koera aasta, siis selles aastas saab olema palju rohkem rõõmu kui kunagi varem. Kollane on ka julguse energia, seega tuleks tegeleda oma hirmude ja julguse teemaga. Võimalusel isegi kanda kollast kui see sulle sobib.

Koer on alati tähendanud sõbralikkust ja samas ka perekonda. Koerad on iga pere peegel ja visiitkaart. Koeradel on olemas antennid kas ja kes neid ümbritseb. Nad on väga tundlikud loomad ja tegelikult esindavad vaimu.

Iga koer võtab enda kanda selle pere või peremehe või perenaise teemad. Kui peres on mõnel pereliikmel vähk, võib väga kergesti ka koerale vähk tekkida, kuna ta proovib oma peremeest või perenaist säästa. Selleks, et see ei juhtuks on oluline, et kõik võtaksid vastutuse iseenda haiguste ja teemade eest iseenda peale. Koeradega on ka sellel teemal võimalik rääkida ja nad mõistavad kui seda teha teadlikult nende keeles.

Kui sellel aastal juhtub et teie peres on koer ja ta sellel aastal sureb, siis pole muretsemiseks põhjust, kuna koer on aru saanud, et see pere on edasi liikunud kõrgemale vaimu tasandi vibratsioonile ja nad saavad ilma koera abi ja toeta hakkama.

Maa element uues energias on vägagi seotud meesenergiatega. Siin siis võib tähendada et tegu on ka meeskoeraga või siis mehed peaksid õppima olema rohkem sõbrad naistega või sõbralikumad naistega. Maa element tähendab ka alati maandust. Mida suurem ja maandatum koeratõug, seda toekam saab ta sellel aastal olla.

true loveKoerad on ka tingimusteta armastuse sümbolid ja kandjad. Nad on siin selleks et avaldada ja jagada meiega oma kohtumisrõõmu ja kui võimalus saada meid rohkem välja värske õhu kätte, mis annab võimaluse rohkem liikuda kõikides elementides ja vahest isegi tutvuda uute inimestega.

Kui sul on olnud mõte võtta koer, siis võib see aasta olla tõeliselt sobiv aasta selleks. Arvestada tuleb ka aga sellega, et kui su elustiil seda ei toeta, siis seda mitte teha. Olen näinud inimesi, kes võtavad koera aga ei arvesta, et tegu on võimalusel isegi 20 aastase kohustusega selle looma eest hoolitseda ja ka temaga väljas käia.

koerailiKoer on väga hea MEIE energia aktivaator. Kui sul sellel aastal endal koera ei ole ja pole ka võimalust koera endale võtta, siis vaata kas su tutvusringkonnas on  tuttavatel koerasid, kellega võiksid tutvuda ja kellega võiksid isegi pakkuda ka jalutamas käia.

Teaduslikult on ka tõestatud, et loomadega koosolemine ja nende puudutamine rahustab meie kogu olemust ja toob meid rohkem oma kehasse kohale. Seega sina saad koerateraapiat ja sinu sõbrad saavad kellegi, kes koera rõõmuga jalutama viib. Ja olete mõlemad aktiveerinud ka MEIE tasandi uuel moel nii omavahel kui ka koerale. Koerast on saanud MINU koera asemele MEIE koer;) Ja kui sa ise koera ei oma, siis saad anda teada millal sinul on aega koeraga tegelema minna sinule sobival ajal.

See on ka mõttekoht meile kõigile – et kas ja kui kergelt me üldse teeme otsuseid. Sama on näiteks ka lastega. Kui me soovime uut last, kas me anname aru mida see tähendab? Kas maailmale on uusi lapsi praegu juurde vaja? Millised pered peaksid oma ellu uusi lapsi sünnitama ja millised mitte? Siin on väga palju küsimusi, mida teadlikult läbi mõtelda.

Kodutöö

Sellel aastal kirjuta iga kuu lõpus iseendale väike ülevaade – kas ja kuidas oli sinu seksuaalsusega, su suhetega, su tervisega ja su elülesannete kasutamise ning küllusega üldisemal tasandil. Sedasi saad detsembrikuu lõpuks väikese terve aasta kokkuvõtte, mida võiksid kasutada siis samamoodi oma sõprade ja lähedastega jagamiseks.

Selle aasta alguses ära pane sihtmärke, vaid tee uutmoodi tellimus Universumile, vaata siit: Uue aasta Tellimus 

klaaspurkiIga päev kirjuta ülesse selle päeva vähemalt üks taipamine ja pane see oma klaaspurki. Sedasi kogud terve aasta jooksul väga palju inspireerivaid sõnumeid, mida saad kasutada siis kui tuju halb või motivatsioon on null.

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton – seiklev antropoloog, kelle ülesandeks ei ole mitte ainult inspireerida, vaid lausa esile kutsuda soovi muutuda. Just selliseks nagu sina soovid ja sulle sobib.

See aasta andis mulle endale palju võimalusi muutuda ja minu suurim muutus toimus tegelikult läbi Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu juhtimise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASee on olnud kaheksa kuud täis imelisi sisemisi ja väliseid seikluseid. Füüsiliselt veetsin siis viis kuud Mehhikos, 20 päeva Eesti ja 6 kuud Hawaii ning aasta lõpus külastasime ka Calliforniat. Minu suurimatest suurim uus muutumine oli minu uuesti õnnelikult abiellumine augustis ja ka uus abielunimi Laksmi-Ditton. Usun vägagi, et see annab meile uue võnkesageduse ja ka vibratsiooni ja uued loomevõimalused.

Loe minu selle aasta jõulukirja Michaeliga tegemistest siit (inglise keeles): Christmas Letter 2017

*****

Aastalõpu populaarne video

Vaata minu populaarset videot aasta kokkuvõttest ja uue aasta mõtetest Californiast siit: 

Pakkumised:

Crystal Ra ja Michael Eestis suvel 2018

Uus aasta tõotab ka tulla väga põnev. Meil on esmakordselt plaanis Michaeliga koos tulla ka Eestisse sel suvel ja tervelt kaheks kuuks. Vaata meie esialgsetest mõtetest ja plaanidest siit: 

Minul on uuest aastast algamas palju põnevaid uusi online projekte.

Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu – 8 kuuline online kursus

1. jaanuarist alustab uus Külluse Seikluskoolituse grupp (sinna on veel mõned kohad pakkuda) ja see on kaheksakuuline kursus, kus on võimalik valida nii aktiivne kui ka pasiivne osalus. Loe selle kursuse kohta rohkem siit: 

Crystal Ra VIP Klubi

See klubi on neile, kes on juba läbinud kas minu 6-kuulise, 8-kuulise või 12-kuulise online kursuse või siis on olnud minu pikaajallised kliendid. Iga kuu panen kokku erinevat ja põnevat materjali, mis annab uusi mõtteimpulsse ja inspiratsiooni, et oma uue eluga rajal püsida. Materjal ilmub FB gruppi korra kuus. Samuti on FB grupis erinevad muud aktiivsed suhtlemised ja teemad. See saab olema kuninglik ja põnev aeg. Sinna saab liituda vaid isikliku kutse alusel. Kutses on ka kogu klubi formaat ja ka hinnad kirjas. Pikaajaliste pakettide tellijatele veel lisaboonused.

Crystal Ra Akadeemia Kickstart 

Esmakordselt minu äri ajaloos alustan reaalselt uue ajastu kooliga, mida ju tegelikult olen praeguseks teinud juba 10 aastat eri formaadis ja tasanditel läbi oma konsultatsioonide, kirjutiste ja koolituste.

See versioon sobib neile, kes soovivad väikselt, vaikselt ja tasapisi tutvuda minu materjalidega, neisse süüvida, ise järele proovida ja töösse panna. See ei nõua sinult palju aktiivsust, aga kui sa paned need materjalid töösse, siis see loob ka sulle palju uusi tulemusi.

Siin panen iga kuu ülesse vähemalt 2 tundi materjali erinevatel uue aja teemadel. Selle jaoks teen samuti eraldi FB grupi, kus osalejad saavad infot ja ka omavahel tutvuda ja oma edusamme jagada.

Kui sa soovid selle pakkumise võimalustest osa võtta siis saad registreerida ennast 12 kuu paketti. Selle kuu iga kuu makse on 20 eurot ja kui sa maksad kuus kuud korraga siis saad selle 100 euroga, ehk võidad ühe kuu tasuta. Ja kui maksad terve aasta ette, siis saad selle 200 euroga ja võidad kaks tasuta tundi.

Need materjalid saavad olema lindistatud videod, mille lingid saad selleks tehtud FB grupis. Materjalid võivad ka vahest tulla väikse slaidide esitlusena ja sel juhul saad ka materjalide PDFI omale emailile.

Kickstart on mõeldud neile, kellel veel ei ole nii palju aega, et liituda aktiivse KSUE koolitusega kus on ka vaja kodutöösid kirjalikult edastada, aga kes sooviksid vaikselt tutvuda mu materjalidega ja neisse natuke rohkem süüvida. Osaliselt on see nagu Külluse Seikluskoolituse Unistuste Ellu kursuse eelkoridor, kuna peale seda on üsna tõenäoliselt sinus valminud selge teadmine kas see kuidas mina asju vahendan sobib sulle või mitte ja saad sealt juba edasisi samme teha.

hawaiimaninin2018 Hawaii seikluskoolitused 

Neid on praegu plaanis kaks – üks on märtsi lõpus ja teine on novembri lõpus. Registreerimine on juba alanud. Arvestada tuleks 3500 – 4000 eurot maksva 10 päevase seikluskoolitusega, mis võib täielikult muuta su elu. Lisainfo tulekul.

****

Nii et võimalusi oma elu ja avardada minuga on palju. Olen väga põnevil meie suvise külastuse eel. Meil on kavas palju sündmuseid, erakonsultatsioone ja ka paar retriiti. See saab tulema väga põnev aeg. Kui sa soovid kindel olla, et saad eraseansile kindlasti aja, siis pane ennast juba praegu eelregistreeringusse kirja. Ühendu läbi FB.

Uue ajastu Numeroloogia Kirjalik Eraseansi Ilmateade

Nii nagu ma tegin selle aasta numeroloogilise ülevaate lihtsalt aasta numbrite ja kuude kaupa, nii on võimalik siia liita inimese isiklikud numbrid ja see annab väga hea ja selge aasta selgroo ette kas ja mida ning millal teha.

Online tasakaalustused ja konsultatsioonid

Nüüdsest teen neid läbi google hangoutide, et saaksite seda pärast ka üle vaadata. Lisainfo olemas kodulehel ja saab ka minu käest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASoovime kõigile oma praegustele ja tulevastele fännidele, sõpradele ja lähedastele imelist vana aasta lõppu ja uue aasta algust! Olgu selles palju seda kõike, mida teie süda ihaldab!

Aloha tervitustega,

Michael ja Crystal Ra Hawaiilt

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This