Select Page

Aloha,

Täna sukeldume ARMASTUSE teemasse. Kas seda terminit on võimalik defineerida? Mida Vikipeedia selle kohta ütleb? Mida mina selle kohta olen õppinud oma elust, suhetest ja reisidelt? Kuidas saab meie Sisemine Perekond muuta meie Armastust enda suhtes ja ka teiste suhtes paremaks ja manifesteerida veelgi rohkem holistilist küllust.

Vaata tänast videot siit: 

Oma elus olen õppinud Armastuse kohta järgnevat: 

  1. Kõigepealt on vaja alustada enesearmastuse õppimisega.
  2. Seejärel on vaja õppida armastama oma Sisemist Perekonda.
  3. Selleks et ehitada suhet oma Sisemise Perega – see võtab aega, usaldust ja pühendumist mis on olulised detailid selleks et ehitada ülesse sinu suhte ‘rahu platvorm’ kõigepealt seesmiselt ja seejärel väliselt.
  4. Kord kui täidad ise ära oma ‘Armastuse Konteineri’ siis hakkavad su ellu tulema inimesed kelledel on ka armastuse konteinerid täis, nii nagu ka võimalikud uued partnerid või partnerite kandidaadid.
  5. Kui sa kohtud kellegagi, siis tunneta kas sa kohtud nende tõelise olemusega või sul on käsil projekt kus proovid antud inimest oma ‘projektsioonide raami’ pakkida või sedasama teevad ka nemad?
  6. Online kohtamine on väga sageli (mitte alati) inimestele kes on juba ahastuse äärel armastusega seoses ja tavaliselt on ka need kes on oma ‘Armastuse konteineritega’ tühjad ja otsivad omale sobivaid kandidaate oma ‘projektsioonide raamidesse’.
  7. On väga oluline leida tasakaal positiivsete ja negatiivsete emotsioondie vahel suhetes. Paljudel juhtudel jäävad inimesed kinni negatiivsetesse suhetesse.
  8. Minu valem õnnelikuks Armastuseks on – armasta ennast, oma Sisemist Perekonda ja loo eelkõige armastussuhe nendega ja alles seejärel välise maailma pakutud võimalustega. Selgem sa oled selles kes sa oled, mis sinu jaoks toimib ja mis ei toimi, seda selgemalt sa saad ligi meelitada õigeid inimesi ja ka partnereid või partnerit sinu ellu ja luua oma ellu jätkusuutliku armastuse mitmetel tasanditel koostöös Sisemise Pere ja Holistilise Küllusega.

 Vaata teemakohast TED kõne – Armastuse teadusest siit: 

Tänased ülesanded on järgnevad:

  1. Vasta küsimusele – mis on sinu jaoks Armastus? Kui sul oleks võimalus seda defineerida siis mis see sinu jaoks on? Kuidas sina seda defineeriksid?
  2. Mis on Armastus su Sisemise Pere jaoks ja iga pereliikme jaoks sinu sees?
  3. Kirjuta endale päris armastuskiri, pane posti. Kasuta kleepsusid, oma parfüümi, lisaks ka südamekesi selle kirja või ümbriku peal. Loe see läbi ja seejärel pane erilisse kohta, kust saad selle välja võtta kui sul tekib hetki kus on vaja oma tuju tõsta. Siis loe seda kirja uuesti!

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

– Kutsu inimesi liituma antud katsumusega igapäevaselt

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

See on üle aegade olnud üks kõige populaarsemaid online kursuseid kus inimesed on saanud väga palju uusi ja suuri tulemusi alates seksuaalsuse aktiveerimisest, paremast suhtest nii iseenda kui ka teistega, lisaks ka võimaliku uue partneri ligitõmbamine ja veel lisaks ka parem tervis, teadlikum hoolitsemine iseenda eest nii nagu ka suurem materiaalne küllus, lotovõidud, paremad töökohad või koostööpartnerid, oma firmad või uuendused ja rohkem küllust igal tasandil.

Kui sa soovid kuulda täpsemaid tagasisidemeid siis vaata siit tagasisidet Aprillis 2019: 

Vaata tagasisidet novembris 2017 siit: 

KSUE (Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu) gruppidega oleme ka personaalselt Eestis kohtunud ja need on alati väga vägevad LIVE kohtumised olnud. Nii tore on olnud kuulda teiste imelugudest ja kas ning kuidas nad on oma unistusi paremini aktiveerinud. Mitmed on ka saanud uusi sõbrannasid terveks eluks või ka teinud teoks oma unistused mis olid pikemat aega kapi otsas riiulil tolmunud…

– Kui sul on soovi hüpata pardale Havai seikluskoolitusele novembris 2020hüppa pardale siit: 

Praegu saad maksta järgnevad 6 kuud 300 dollarit kuus! Loe lisa Havai seikluskoolituse kohta siit: 

– Vaata kindlasti ka selle kevade võimaliku Eesti retriidi infot siit: 

Lisaküsimuste korral minuga koostöö minu võimaluste suhtes –  võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

nstagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Kui sa soovid aktiivsemalt Holistilise Külluse teemal sõna võtta – siis liitu Holistilise Külluse Katsumuse FB Grupiga siin: 

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Holistilise Külluse Katsumus – Päev 24 – Armastus, Sisemine Perekond ja Holistiline Küllus

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This