Select Page

Aloha,

Täna räägime julgusest;) Jagan mõningaid oma nippe kas ja kuidas olen kasvatanud oma rännakute ajal oma julguse muskleid ja kuidas sinagi seda teha võiksid. Loe, vaata, jaga ja saa järgijaks! Aitäh sulle et tegeled endaga!

Vaata tänast videot siit: 

Tänase seansi peamised nipid kuidas kasvatada oma julguse muskleid: 

  • Kõik minu elus on kogemused (ei kategoriseeri asju eduks või ebaeduks)
  • Kõik on praktika (ka ei kategoriseeri midagi)
  • Kõik on jumalik orienteerumismäng – ehk eeltöö millekski suuremaks ja paremaks
  • Oskus hakata liikuma oma unistuse või sihtmärgi poole, isegi kui ma ei teadnud kuidas seda teha kaasates ka oma Sisemine Pere igal tasandil
  • Usaldus enda, oma Sisemise Pere ja Universumi suhtes
  • Teadmine et mu eluülesanne on üle keskmise suurem, sellega kaasneb ka suurem vastutus
  • Surma hirmu lahustamine (teadlikkus et mu tund tuleb kui tuleb, mul pole mõtet sellele energiat raisata) ja ülesanne on olla elus ja oma talendid töösse panna ühenduses oma eneseväärtuse ja 4E-ga kuna see toob kindlasti leiva lauale
  • Hakkamasaamise hirmu puudumine (mida rohkem aktiveerin oma talendid, seda enam tean et ma jään alati ellu)

Eri sorti julgused: 

  • Vaata julguse Wikipedia selgitust siit: 
  • Julgus välja paista ja teistest erineda (selle seos kollektiivteadvusega) ning mitte võtta teiste kriitikat isiklikult
  • Julgus oma hirmudega silmitsi seista
  • Julgus ennast ületada

Näited: 

  • Avaliku Esinemise näide Santa Clarast koos multimiljonäridega Brendon Burchardi, Bo Easeni ja Roger Love-iga
  • Vabadukeldumise kogemus ja mõistmine et milline nauding on olla sügavas vees ja kui sügav rahu seal on – kardame sageli midagi ilma et teaksime kui imeline see on!
  • Itaalias külastasin oma afro kirjasõpra kes elas koos 40 teise aafriklasega ja külastasin nende uusaasta sündmust olles vaid üksainus valge naine 1000 aafriklase keskel

Sisemise Pere ja julguse seosed:

Sisemine Laps – uudishumulik ja väga julge kui tal pole veel negatiivseid kogemusi, kui on tekkinud valusad kogemused saab olema väga suur pidur ja kardab uusi asju ja kogemusi

Sisemine Naine – on see kes annab meile väga tugevaid impulsse, eriti kui midagi on vaja kohe teha, siis tuleb see tung peale nagu ‘pissihäda’.

Sisemine Mees – on see meie pereliikmetest kes aitab kõigel manifesteeruda füüsilisse reaalsusesse. Kuid kui nüüd Sisemine Naine ei jaga temaga impulsse ei oska ta kuhugi minna. Ta on nagu kompassita laev. Seepärast on ülioluline et see ühendus taastuks ja terveneks sest alles siis saab täielikult manifesteerumine alata!

Number üks võti elada ilma hirmuta ongi see et paned töösse kõik oma talendid, nii et nendest tekkiv aja ja finantsiline vabadus ning küllus annab sulle võimalused luua oma reaalsust iseenda tingimustel!

Holistiline Küllus on kõikide nende protsesside tulemus. Kui julgust ei ole, ei saa ka käivitada ka täielikult Sisemine Pere ja Sisemine Mees ei saa ka manifesteerida ja seetõttu ei manifesteeru ka palju Holistilist Küllust. 

Täna on sul kolm peamist ülesannet:

1.Vaata oma elule tagasi ja kaardista kas ja kuidas on sinu elus avaldunud sinu julgus ning mis mõtlemine ja suhtumine on selle taga olnud? Kui sul pole palju julgeid hetki olnud, siis mõtiskle mida oleks vaja muuta et rohkem julgust su ellu tuua?

2. Kui sa käivitaksid oma julguse ka oma Sisemises Peres, siis milline pereliige vajaks seal kõige rohkem tuge nii et kogu Sisemine Pere saaks koostööd teha ja sind edasiliikumisel toetada?

3. Mis on need kolm füüsilist ja aktiivset tegevust mida sa saad ette võtta mis aitaks sul kasvatada oma julguse muskleid? Tee need ära kiiremas korras!

Painutus vabadusele Havai botaanikaaias!

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

– Kutsu inimesi liituma antud katsumusega igapäevaselt

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit: 

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Ki sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

See on üle aegade olnud üks kõige populaarsemaid online kursuseid kus inimesed on saanud väga palju uusi ja suuri tulemusi alates seksuaalsuse aktiveerimisest, paremast suhtest nii iseenda kui ka teistega, lisaks ka võimaliku uue partneri ligitõmbamine ja veel lisaks ka parem tervis, teadlikum hoolitsemine iseenda eest nii nagu ka suurem materiaalne küllus, lotovõidud, paremad töökohad või koostööpartnerid, oma firmad või uuendused ja rohkem küllust igal tasandil.

Kui sa soovid kuulda täpsemaid tagasisidemeid siis vaata siit tagasisidet Aprillis 2019: 

Vaata tagasisidet novembris 2017 siit: 

KSUE (Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu) gruppidega oleme ka personaalselt Eestis kohtunud ja need on alati väga vägevad LIVE kohtumised olnud. Nii tore on olnud kuulda teiste imelugudest ja kas ning kuidas nad on oma unistusi paremini aktiveerinud. Mitmed on ka saanud uusi sõbrannasid terveks eluks või ka teinud teoks oma unistused mis olid pikemat aega kapi otsas riiulil tolmunud…

Lisaküsimuste korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator I

nstagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Kui sa soovid aktiivsemalt Holistilise Külluse teemal sõna võtta – siis liitu Holistilise Külluse Katsumuse FB Grupiga siin: 

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Holistilise Külluse Katsumuse 19. päev – Julguse seosed SIsemise Pere ja Holistlise Küllusega

 

 

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This