Select Page

Aloha!

Täna räägime muutuste kartmisest ja mis see tegelikult endast kujutab. Jagan lugusid oma suurtest muutustest Eestist Havaile, või Norrast Lõuna-Aafrikasse või Põhja Norrasse. Sul on võimalus täna olla aktiivsem ja ära teha mõned julguse harjutused. Need kes on julged ja tegutsejad – nende päralt on maailm!

Vaata tänast videot siit: 

Sinule ka esmane küsimus on kas ja mis on olnud sinu viimase aja suurimad kolm muutust? Mis kingitused sellest sulle välja tulid? 

Minu suurimad muutused on olnud Eestist Norra kolimine ja seal elamine seitse aastat. Ja seejärel Norrast Lõuna-Aafrikasse ja sealt Põhja Norrasse.

Väike seiklusvideo Mehhikost, vaata seda siit: 

Tants Mehhikost vaata siit: 

Vaalatervitus Mehhikost vaata siit: 

Delfiinidega ujumine Havail – vaata siit: 

Põhja Norras elasin kaks aastat ja seal õppisin visuaalantropoloogiat ja nautisin super imelist loodust, suusatamist ja toredaid kontakte rahvusvaheliste üliõpilastega. See elu kulmineerus suvise mäe otsa palverännakuga selle aja lõpus mis aitas mul saada selguse oma järgnevate sammude suhtes mis seejärel lõi mu järgnevale kümnendikule täiesti uue vundamendi.

Tänased ülesanded on järgnevad: 

  1. Roni puu otsa. Hoolitse selle eest et Sisemisel Lapsel on seda turvaline teha.
  2. Räägi mõne võõra inimesega FORM stiilis (perekond, töö, hobid, sõnum). Kui soovid, vaata uuesti FORMI selgitust eelnevast päevast siit:)
  3. Tee midagi täiesti uut mida sa pole kunagi varem kogenud.
  4. Postita kõikidest kogemustest oma pildid kas 18 või 19 jaanuari kuupäevaga (võimalusel) tänase FB Live-i alla siin

Kes kõik harjutused ära teeb ja oma pildid ära jagab ja võimalusel isegi lisab videod sellest katsumusest – saab kingituseks siis kas Uue Aja Haldamise Kiirkursuse või siis kui see on juba olemas Külluse Loomine läbi Nelja Elemendi (vaata lisa siit:)

Lisaks palun sul:

– PaneLike sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

– Kutsu inimesi liituma antud katsumusega igapäevaselt

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Ki sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

See on üle aegade olnud üks kõige populaarsemaid online kursuseid kus inimesed on saanud väga palju uusi ja suuri tulemusi alates seksuaalsuse aktiveerimisest, paremast suhtest nii iseenda kui ka teistega, lisaks ka võimaliku uue partneri ligitõmbamine ja veel lisaks ka parem tervis, teadlikum hoolitsemine iseenda eest nii nagu ka suurem materiaalne küllus, lotovõidud, paremad töökohad või koostööpartnerid, oma firmad või uuendused ja rohkem küllust igal tasandil.

Kui sa soovid kuulda täpsemaid tagasisidemeid siis vaata siit tagasisidet Aprillis 2019: 

Vaata tagasisidet novembris 2017 siit: 

KSUE (Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu) gruppidega oleme ka personaalselt Eestis kohtunud ja need on alati väga vägevad LIVE kohtumised olnud. Nii tore on olnud kuulda teiste imelugudest ja kas ning kuidas nad on oma unistusi paremini aktiveerinud. Mitmed on ka saanud uusi sõbrannasid terveks eluks või ka teinud teoks oma unistused mis olid pikemat aega kapi otsas riiulil tolmunud…

Lisaküsimuste korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator I

nstagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Kui sa soovid aktiivsemalt Holistilise Külluse teemal sõna võtta – siis liitu Holistilise Külluse Katsumuse FB Grupiga siin: 

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Holistilise Külluse Katsumuse 18. päev – Muutuste Kartusest Tundmatuse Embamiseni Sisemise Pere toel Holistilise Külluseni

 

 

 

 

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This