Select Page
kalliruttsilt

Pilt Rutt Kärner

Inimene on üks oluline väärtus siin sellele planeedil. Kuigi oma ebateadlikkusega on loodud päris palju probleeme, siis väga paljuski on ka inimene olnud just see, kes on loonud palju uut väärtust igal tasandil, olgu siis läbi tehnliste saavutuste või siis läbi muude avastuste polegi nii oluline. Inimene on väärtus.

Inimene on üks suur ja samas väike süsteemide kogum, kes sisaldab endas tervel hulgal erinevaid süsteeme, mis kõik toimetavad koosluses. Võta üks osa ära ja teine osa vajub kokku. Inimene ja inimene omavahelises suhtluses on samas situatsioonis. Kui mingi oluline mutrike või lisaosa on kadunud või ei saa ühendatud, siis tekib lühis. Ja ei toimu koosloomet. Inimesed pole loodud siia maailma üksi toimetama.

Olen mõned korrad selle elu jooksul tundnud koosloomet sügavamal tasandil mitmete inimestega. Kus see koosloome on toiminud südame tasandil. Kui koosloome toimub südame tasandil, siis kõik muu loob ennast sinna juurde iseenesest. Süda embab endas kõiki osasid. Tänasel pressikonverentsil soovitasin ka inimestel olla see südamelahkus, mida nad soovivad maailmas näha.

Mõtisklesin täna veel pikalt selle üle, miks oli tänasel pressikonverentsil nii vähe ajakirjanikke. Kas siis meie teemad tõesti huvi ei pakkunud või oli see tulemus sünergia puudumisele? Vastuseid võib olla mitmeid. Selleks, et kõik osad toimiks, peavad kõik osad panustama ja mitte ainult mõistusega, vaid ka südamega. Südamega panustamine teeb kõik kergeks ja voolavaks – inimesed ise tulevad ja kutsuvad ja loovad koos. ‘Mina’ ja ‘meie’ tasand loovad koos. Mida ma sellega mõtlen? ‘Mina’ on see ego tasand, mingil tasandil ka positiivne – hoolitseda iseenda eest. Teine tasand on ‘meie’ tasand, mis mõtleb suuremalt ja mõtleb ka teiste inimeste ja ühiskonna peale. Pange need kaks kokku ja saategi taeva maa peal!

minakallistusmeieSelleni jõudmiseks ‘mina’ ja ‘meie’ vahel võib olla sillaks kallistus. Kallistus on väga huvitav tegevus. Kui seda teha südamega, ei ole võimalik olla vihane, pahane, või omada hukkamõistu. Kui sa lähed nende kvaliteetidega kallistusse, siis mis juhtub? Need lahustuvad kallistuses totaalselt ära. Ilma suurema probleemita.

Nii võivad kallistada nii must kui ka valge, nii eestlane kui venelane, nii välismaalane kui ka eestlane, nii laps kui vanur, nii mees kui naine, nii mees kui mees ja naine kui naine. Mitte mingeid piire ei ole. Kallistuses avaldub sügavam vastuvõtmise tasand.

kallistuste tallinn

Pilt Rutt Kärner

Kui me oleme valmis vastu võtma ilma takistusteta, siis saame ka vastu võtta maksimaalselt elult. Siis pole enam vahet, kas tegu on ‘mina’ või ‘meie’ tasandiga. Tekib uus tasand, mida võiks kutsuda ‘MIME’ ja mis tähendaks kus inimese minatasand on kogu aeg teadlikult kohal, hoolitsedes iseenda vajaduste eest ja ka nende eest rääkides. Ning meie tasand on loomulik järg sellele, kuna mina tasandi otsuseid tehakse juba kooskõlas meie tasanditega.  Seda tasandit olen kohanud väga vähestel kordadel oma elus.

See on huvitav tähele panna, et mida rohkem MIME tasand integreerub, seda enam saame kätte ridade vahel oleva teksti või sõnumit. Kas selleks on kibestumus, viha või hukkamõist. Kohati võib tekkida tunne nagu muunduksime tulnukaks, sest ilma inimestega rääkimata, võib aru saada, mida nad mõtlevad, või mis toimub nende peas. Energiakeele lugemine läheb kordi tugevamaks, sisemine tunnetus samuti. MIME tasandilt tegutsedes loome kõike tasakaalukalt ja jätkusuutlikult ning täie teadlikkuse ja harmooniaga. Ning mis kõige peamine, mitte midagi sellest ei tule punnitatult vaid kergelt nagu sule paitus. 

See pole utoopia, see on kogemus. MIMEs sulanduvad üheks ka mees ja naisenergiad. Kui need kaks osa õpivad samuti koos tantsima, siis ei olegi palju takistuskive mis võivad ette jääda maapealse unelmate paradiisi loomisel.

Nii, et läbi kallistuste MIMEsse ja ja ühtsuse loomesse! Sul on ka mitmeid võimalusi seda teha 6ndal ja 13ndal oktoobril Tallinnas avalikult tänavaruumis. Vaata lisa siit!

Jaga minuga oma kallistuskogemusi ja ‘mina’ ning ‘meie’ tasandi kogemusi. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This