Select Page

watertreasurealoneUus nädal – uued valikud

Iga hetk kui teed valiku lood oma uut tulevikku vastavalt sellele. Sellepärast on väga oluline olla teadlik oma valikute tegemisel ning lugeda energiaid enne kui valik saab tehtud.

Toon näite. Eelmisel nädalal pidin minema suurde poodi, et osta asju oma detoxi jaoks ning kuidagi ei manifesteerunud kõige lihtsam moodus sinna saada autoga. Nagu blokid olid ees. Inimene, kes pidi saatma mulle nimekirja mida osta, polnud seda saatnud ja nii ma siis tulingi otse koju. Kuid kodus selgus, et perenaine läheb sealt poest mööda ja võib mind peale võtta. Sellest tuli mingi 6 tunnine seiklus, mis oli päris vahva, aga tegi toidu kojutoomise palju lihtsamaks ja voolavamaks.

Vali ka mis on sinu valiku essents. Kas selleks on teadlikkus, lahkus, armastus vms? SInu valik loob su reaalsuse. Kui sa tunnetad seda ette nagu eelnevatest postitustest soovitasin, siis võid hoida kokku palju aega ja energiat ning juhtida ennast ise veelgi rohkem oma tee peale.

Puhastused seestpoolt välja

See teema ei kao ka järgmise nädala jooksul ära. Kui aus olla, siis arvan, et see teema on aktuaalne, isegi väga aktuaalne järgnevate 4-5 aasta jooksul. Ma olen 37-aastane ja teen oma elu esimest maksa puhastust. Miks ma seda enne pole teinud? Sest pole võtnud endale seda aega ja seda piisavalt tähtsaks pidanud. Maks on see kuhu koguneb palju viha, samuti kibestumust ning kui seda ära ei puhasta, siis mis juhtub? See võib muutuda haiguseks.

See aeg  endale on tähtis, sest meie sees on päris palju sodi, mis ei saa sealt kunagi välja, kuna me ei aita kaasa. Kuna sodi tuleb kogu aeg peale nii läbi naha, hingamise kui ka söögi ja joogi, siis võib mingi hetk tekkida üleküllus. Siis hakkabki toimuma see, et juhtub midagi dramaatilist või ka shokeerivat, et sodi lahti lüüa ning samuti et saada süsteemi tõesti kuni viimase tilgani puhtaks.

Mida puhtamad on meie kehad, seda teistmoodi valikuid hakkame tegema ja ka seda teistmoodi elu hakkame elama. Mida puhtam on keha ja maks, seda vähem on meis viha. Mida rohkem puhastame ka oma neerusid, seda vähem on meis hirmu. Kui meis pole hirmu, oleme kõikvõimsad ja kontrollimatud. See on see, mis on praegu üks kõige ohtlikumaid samme ühisteadvusele teadlikult vastu astumisele.

greenlightSTOPKontrollist välja astumine

Lähinädalatel hakkavad energiaid meid suunama kontrollist välja. Võib tekkida situatsioone  kus sa oled sundseisus, kus sul pole asjade üle otsest kontrolli. See luuakse selleks, et sind treenida uues energias toimetama. Mida enesekindlam sa oled, seda rohkem on sul väge ja magneetilist olemist, et tõmmata kõike enda ellu, mida soovid ja vajad. Kui sa oled kontrollimatu, oled sa peatamatu ja võid luua või valida mida iganes, olenemata mis on su välised tingimused.

greenlightallowgreenlighttouchLäheduse aktiveerimine

Praeguse aja enamus inimestel on väike haigus tekkimas, mida mina kutsuks ‘ puudutuse puudus’. Kui me ei saa puudutada või puudutatud, siis ei teki meie keha väljas elektromagnetvälja, mis on väga tervendav ja maandav. Kui meil pole partnerit, võime aga ikkagi ka ise ennast puudutada ja ka see on väga tervendav ja raviv. Kuid muidugi parim on kui keegi saab sind puudutada. Parim on teadlik massaaz või tantra massaaz. Eestis on see nüüd vohav äri, nii, et ei peaks probleemi olema, et leida omale mõnus massöör.

Lähedust saab ka luua muul moel kui ainult füüsilise puudutusega. Vahest on läheduse loomiseks näiteks ka teise inimese ärakuulamine ja lähedal olemas olemine või talle kirja kirjutamine. Sellel on väga palju erinevaid liike ja vorme. Vaata oma tutvusringkonnas ringi ja kui seal on kedagi, kes vajaks rohkem lähedust, siis vaata kas kuidas saaksid talle seda kinkida. Kas selleks oleks mingi kook kui külla lähed või midagi muud? Võibolla piisab vaid kallistusest või telefonikõnest? Uuri järele!

DONEsunrisebeachMuutused

Kõige kindlam asi siin planeedil on muutumine. See toimub kogu aeg. Mida rohkem harjud muutumisega ja muutmisega, ning mida kergemalt ja voolavamalt seda teed, seda kergem saab sul olema edaspidi. Mida rohkem vastu punnid, seda raskem on.

Ma olen ise juba treenitud nii, et ma võin olla erinevates kohtades päev ja kaks ning siis edasi liikuda. Kui saan ühe koha peal olla 1 kuu või rohkem see on lausa luksus. Aga nii on hea treenida, ning mitte midagi ei juhtu ka niisama. Iga muutumine on ettevalmistus su missiooniks. Kas oled sellest teadlik või mitte. Mida varem või hiljem sellele üles ärgata ja kuulama hakata, seda lihtsam edaspidi on. See on tunne nagu rong pannakse rööbastele, selle asemel, et see oleks põõsas.

sydaSihtmärgid

Soovitatakse, et sihtmärki omada oleks hea. Ma nõustun enamus aja sellega, kuid mõnikord on sihtmärgiks näiteks lihtsalt teekond, mitte sihtmärki jõudmine. Kuidas aga sihtmärki valida? See on väga lihtne. Vali välja midagi mis su reaalsusse kohale tuleb. Siis kui oled valiku teinud ja kui sa ei viitsi või ei taha vaadata valikut energeetiliselt, vaata lihtsalt mis saama hakkab. Universum hakkab sulle koheselt viskama võimalusi ja kinnitusi millega on tegu ja kuidas toimib ning kas sellega edasi toimetada.

Hiljuti oli mul siin paar intsidenti kahe inimesega. Kui need kaks inimest järgmise kaika mulle kodaratesse viskasid sain aru mis sõnum oli – ma ei tohiks nendega asju ajada. Nii lihtne ongi. Energia soovib praegusel ajal leida kohta ja väljundit mis saab voolata kerguses mitte vastuvoolu. Nii lihtne ongi. Kui oled kõndimas vastuvoolu on vaja vaid end ümber pöörata. Teha mingi väike ümbernihestumine.

Avardumine

Järgmistel nädalatel eriti nüüd kui on uus noorkuu on hea mõtelda mida sa soovid oma elult ning seda ka teada anda. Valida nii palju avardumist ja õnnistusi ja õndsust kui korraga suhu ja sisse mahub.

DONE me focusKirg ja fookus ning sügavus

Selle kuu energia on kordi kergem kui oli eelmisel kuul. Selgus läheb selgemaks seda rohkem, mida rohkem fookust ja integreeritud olemist sa endas harjutad. Mis siis kui sa oled teadlik kogu aeg ja käitud sellele vastavalt? Ehk kui on vaja ütelda ‘ei’ siis sa ütledki seda? Kõik mis sa ülesse korjad, selle annad kohe tagasisidemeks ja tagasitöötluseks välja vastavalt sellele milleks inimesed valmis on? Mida rohkem saad fookust panna sellele, mis on su kirg, seda kergemalt aktiveerub kõik muu. Mingi hetk võid avastada, et sa sukeldud oma elus moel, millest ei osanud isegi unistada.

Mõõda enne kui lõikad

On sul olnud mõnikord situatsioone kus sa teed midagi täiesti reaktiivselt ja siis kahetsed, et kui ma seda poleks teinud? Mis ollens kui nüüdsest alustaksid hoopiski sellest, et oled täiesti teadlik ing kohal, ning ka teadlik, et emotsioonid on nagu tuul mis läheb ja tuleb ja suunda muudab, et sina oled kotkas, kes nüüdsest hakkab lendama ja kasutama tuule voogusid oma äranägemise järgi ning enne kui maandud valid kohta nii nagu ka sihtmärki?

Enne kui sa ütled midagi, mis võib inimesi paigast ära nihutada mõtle. Enne kui kirja ära saadad, lase tal natuke olla. Siis tule tagasi ja vaata uuesti üle.

Esimesed detoxi võimalused

Soovitan jätkuvalt kõigil proovida puhastustilkasid. Mul on veel mõned pudelid järgi. Anna teada kui huvi on tõsine, saadan postiga. Hinnas sisaldub ka minu paarinädalane tagasisidemele vastamine, kui sa oled oma detoxi tegemas minu käest ostetud puhastustilkadega ja annan sulle nõu vastavalt sellele kuidas sa tilkadega edened.

Selle nädala toidu-joogi nippe (Crystali lemmikud):

Pic from https://www.beyondthepeel.net/

Pic from https://www.beyondthepeel.net/

Hommikune alkaliseeriv jook

2 küpset avokaadot

1 küps punane greip (suurem)

Natuke kas punase greibi mahla või siis vett

Pane blenderisse, lisa vett või mahla nii palju, et blender saaks ringi liikuda. Joogi värv ei ole väga inspireeriv, aga seeest maitse on päris mõnus nii nagu ka toime! Väga aluseline ja puhastav. Proovi juua seda oma hommikukohvi asemel.

Detox soolaga

Millal teha soolaga puhastust? 

See on väga lihtne ja odav protsess. See on kõige parem teha kohe hommikul peale ärkamist, enne söömist. Oluline on saada välja kõik mürgid, mis on seesmisse seedekulglasse kogunenud ajaga. Enamus haiglad on seda kasutanud aastaid.

* Oluline, et enne kui seda kasutad, ikkagi ka konsulteeriksid oma arstiga, eriti kui oled haige.

Pic from https://recipes.howstuffworks.com/fresh-ideas/low-sodium-dinners/sea-salt-sodium.htm

Pic from https://recipes.howstuffworks.com/fresh-ideas/low-sodium-dinners/sea-salt-sodium.htm

Soolaga puhastuse retsept

Ilma joodita meresool ja filtreeritud puhastatud vesi.

– 2 teelusikatäit naturaalselt ilma joodita soola

– 1 liiter sooja vett (mitte kuuma, vaid sooja)

Kui sa oled soola vette ära seganud, siis joo see kohe ära. Kui soovid võid teha oma kõhule ja seedeelundkonna piirkonnale eraldi massaazi. See pole vajalik, aga võib abistada.

Mida oodata selle puhastusega?

Võid tunda natuke ebamugavust, võid isegi kuulda imelikke hääli kõhus. Mõned inimesed tunnevad natuke ebamugavust kõhus või isegi pearinglust. See on väga tüüpiline. Vesi ja sool koostöös lahustab seesmistelt seedeelunditelt ülearused jäägid ja lükkab need välja.

Enamus inimesi võib mõju tunda esimese 15 minuti jooksul või siis 2 tundi peale joomist. Igaüks on erinev, nii et jää tualeti lähedusse.

* Oluline – kui on tunne, et soovid gaase välja lasta, mine parem tualetti, sest gaasiga koos võib nii mõndagi muud ka välja tulla!

_____

watsumeMinu kogemus 

Tegin seda soolapuhastust kaks päeva järjest mingi nädal enne oma praegust detox programmi. Minul kõht lahti ei läinud ja ainult mis oli, ajas väga pissile. Pissil käisin vist küll mingi 4-5 korda järgmise tunni jooksul. Teised arvasid, et ju siis on üsna puhas juba. Praeguse detoxiga mul ka mingeid suuri üllatusi pole veel olnud. Arvatavasti tegi peamise töö juba puhastustustilkade kuur ära, mida olen siin viimastel kuudel korduvalt teinud.

Nii et minu soovitus puhastumiseks:

1. Alusta soolaga – tee kaks kolm hommikut ja pärast seda ära söö mingi paar tundi. Kui soovid teha täieliku puhastumise, siis ideaalis soovitatakse kas 10 päeva või isegi 14 päeva puhastust. Kõik oleneb su teemadest ja probleemidest.

2. Seejärel ca 2 nädalat puhastustilkadega puhastus oma sisemusele. Mul on veel mõned tilgad müügis.

3. Seejärel 6 päevane maksa puhastus (selle kohta teen väikse armsa jõlutoote ja kõik huvilised saavad endale ja oma kallitele kinkida jõuludeks hoopis detox juhendi koos minu nõuandva toetusega!)

Mõnikord soovitatakse ka valida ühte sorti puhastus ja mitte teha kõiki üksteise otsa, kuna see on kehale päris suur koormus. Puhastuste kordamine sõltub su terviseteemadest.

Selge on see, et mida vähem stressi, mida rohkem liikumist ja värsket õhku, seda rohkem sa oled omas elemendis ja õiges kohas ning seda vähem reostad end ka seesmiselt. Puhastumist kasutatakse nii lihtsalt puhastumiseks kui ka teatud terviseprobleemide lahendamiseks. Selleks, et teada saada milline ja mis sulle paremini sobib, konsulteeri ka oma arstiga. Kindlasti suhtle ka oma kehaga, mida ta vajab.

Soolalahuse puhastus on üks moodus ka kuidas kaotada oma ülekilosid. Kui sa teeksid seda osana suure puhastusprogrammist, siis võid päris palju kaalu kaotada. Meie ümbrus ja meie toit ei ole puhtad, seetõttu me osalt sööme sisse mürke ja mõtle kui sa saaksid end puhastada, ning teha seda seestpoolt välja, mis oleks selle tulemus? Sa oleksid täiesti uus. Võibolla siis võiksime ütelda – kõik, kõik on uus detsembrikuus?

Soolainfot vaata ka siit! 

———–

DONEaloha1Proovige järele ja andke teada kuidas tundub!

Tervitusi ja parimate valikute valimist kõigile! 

Kirjutage ka mõtteid selle nädala kandest ning kas mis teie elus parajasti toimub, ning kas olete mingit sorti puhastumist seestpoolt väljapoole teinud ja kui tegite siis mismoodi toime oli?

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This