Select Page

Aloha,

Täna teeme kokkuvõtte kogu katsumusest, vaatame ka statistikat, mida mina õppisin, mida veel on minuga koos võimalik luua ja mis on minu lisanipid ja lõpuülesanded tegemiseks.

Sellele lisaks imeline üllatus, mis seob kokku minu imelise Sisemise Pere seikluse koos teiega. Vaata, jaga ja like-i! Suur tänu teile kõigile, kes te olite osalised sellest seiklusest, aitasite mul seda kogeda ja koosluua ja minul investeerida oma Holistilise Külluse kontole Universumis lisaküllust ning anda ka teile nippe kas ja kuidas sellega algust teha! Kuni järgmise korrani!

NB! See katsumus saab hiljem tasuliseks tooteks. Kasuta seda toodet tasuta senikaua kuni see on veel tasuta üleval!

Vaata tänast videot siit: 

Vaata ka viimast boonus videot osalejatele siit: 

Vaata kogu Holistilise Külluse Katsumuse päevade ülevaadet siit: 

Täna kohtume ÜLLATUSEGA – Michaeliga – minu abikaasa, kaaslooja ja partneriga elus. Ta jagab meiega oma isiklikku kogemust Sisemise Perega nii nagu ka ühe meie kliendiga ühe sündmuse ajal Eestis. Jagame ka kas ja kuidas me oleme avastanud et meie Sisemised Pered on väga erinevad ja et neil on õigus selleks. Kõik sõltub austusest ja võimest välja selgitada kas ja kuidas midagi sobib või mitte.

Michael annab ka soovitusi kas ja kuidas saada üle peamistest vabandustest mis inimestel on – mul pole piisavalt aega, raha või resursse jne. Ta soovitab ka minult lisatööriistu küsida olgu selleks siis aja haldamine või rahamagnetid kui esimene samm oma külluse loomisel. Seal kus on tahe, on ka võimalused!

Mida mina õppisin Holisitlise Külluse Katsumusega?

  • Tasub kuulata oma Sisemist Naist ja Meest et hakata looma uusi võimalusi ja alguseid isegi kui sa ei tea täielikult kas ja kuidas kõik kokku sobitub
  • Holistilise Külluse Katsumus lõi ja tõi rohkem selgust mu ellu ja loomisesse ning aitas luua tugeva ja selge konteineri mu sotsiaalmeedia tööle sel aastal luues viraalset ringlust
  • Kuidas kõike veelgi paremini optimaliseerida oma elus – alates make up-ist kuni videode internetti üleslaadimiseni välja
  • Lõin üle 30 tunni sisu oma erinevatele sotsiaalmeediate kanalitele nii inglise kui ka eesti keeles
  • Näitasin kõigile oma klientidele ja fännidele et ma olen järjepidev, pühendunud ja minuga saab arvestada. Kui sul on vaja oma ellu teejuhti või coachi ja vajad seda kasvõi terveks eluks, siis ma võin olla sulle just sobiv inimene!
  • Koosloomine koos teie kõigiga aitas mul panustada ca 200 töötundi ja üle 30 tunni video sisu oma Holistilise Külluse Kontole Universumis ja selles protsessis anda ka nippe kõigile kohalolijatele!
  • Kõik algab valikuga! Kui sul on tahe, siis on võimalus! Vali mida sa sooviksid ja vaata kas ja kuidas saad selle reaalsuseks teha? Kui sul on rohkem raha vaja, siis kas on rohkem vaja töötada või mida veel oleks vaja teha, et seda reaalsuseks luua? Mis veel on võimalik?
  • Mine välja ja hakka tegutsema! See on ainus tee kuidas muuta oma elu ja saada ka nähtavamaks ning teistele oma kinkidest teada anda.
  • Leia ka endale koostööpartner või koostööpartnerid, kes saavad sul aidata ennast rajal hoida oma sihtmärkidega seoses. See aitab sul unistusi kiiremini reaalsuseks muuta!
  • Leia toetavad inimesi, teejuhte, coache, võimaluste ruume kus sa saad vabalt väljendada ennast, kasvada ja avarduda väga toetaval moel! Leia kohalikke kohtumiste gruppe, küsi kohalike organisatsioonide kohta jne. Loomingus on vaja kahte osapoolt. Ilma selleta on see kõik vaid monoloog.
  • Milline nauding on teha koostööd oma Sisemise Perega ja kuidas koos nendega saan muuta oma elu ja nende elu paremaks nii nagu ka aidata seda teha teistel! Muudan maailma paremaks ühe Sisemise Pere kaupa!

Tänased ülesanded: 

1. Ole armas ja jaga oma tagasisidet Holistilise Külluse Katsumuse kohta ka avalikult minu FB’i professionaalsel lehel (võid kirjutada eesti keeles või inglise keeles) siin: 

Ülevaates võid ka mainida et sa osalesid Holistilise Külluse Katsumusel minuga ja mida sa üle kõige nautisid, mis olid su suurimad ahaa hetked, mis sinus muutus ja sinu elus muutus, kuidas oli minuga koostööd teha jne. 

2. Võta ette minu Külluse Ratta kaart ja kaardista oma elu järgnevad 11 kuud, kuidas sa oma sihtmärgid sead iga teemaga seotult. Kes saab olema sinu koostööpartner või partnerid sel teekonnal? 

3. Millist pühendunud valikut saad sa teha mõne minu pakkumisega seoses et minuga koostööd teha? Mis sind takistab? Kuidas seda ületada? 

4. Jaga minuga ka mis olid sinu 3 lemmikteemat selle aja jooksul?

5. Mis on see kingitus või auhind mis sa endale ja oma Sisemisele Perele annad et premeerida ennast selle eest, et sa tegid selle imelise seikluse koos nendega läbi? Mis oleks lõbus ja tore kingitus?

Tänud kõigile kes te olite osalised selles Holistilises Külluse Katsumuses!

Kõige populaarsemad teemad Holistilise Külluse Katsumuse ajal olid: 

You Tube-s: 

  1. Sisemise Pere meditatsioon
  2. Mis seos on Intuitsioonil, Sisemisel Naisel ja Holistilisel Küllusel?
  3. Sinu eduka elu neljarattavedu! 
  4. Seksuaalsus, Sisemine Pere ja Holistiline Küllus
  5. Kuidas leida oma Kaksikvaimu?

FB LIVE-id: 

  1. Viimane Küsimuste ja Vastuste sessioon
  2. Nelja Elemendi, Sisemise Pere ja Holistilise Külluse Seosed
  3. Kuidas halvad suhted takistavad su Sisemise Pere manifesteerimisvõimet?
  4. Auratransformatsiooni™, Sisemise Pere ja Holistilise Külluse Seosed
  5. Julguse seosed Sisemise Pere ja Holistilise Küllusega

Kokku tuli 337 vaatamistundi You Tube-s ja FB-s 378 tundi viimase 31. päeva jooksul.

Järgneva koostöö jätkamise võimalused:

Individuaalselt: 

  1. Check in kõne – 30 minutit live või online
  2. Üks ühele coaching sessioon – 1 tund live or online
  3. Auratransformatsioon™ 2-3 tundi (vaid Live)
  4. Aura tasakaalustus – 1,5 tundi live või online
  5. Aura justeerimine – 1,5 – 2,5 tundi (vaid Live)
  6. Wantra veeteraapia – kas maa peal või vees (vaja on sooja veega basseini)
  7. Energiate puhastuse sessioon kas iseendale, majale, autole vms (soovitavalt live kohaloluga)
  8. Personaliseeritud seansid vastavalt sinu vajadustele
  9. Osta online tooteid – rahamagnetid, KSUE koolitus jne. Vaata lisa meie online poest siit: 

Grupitöö: 

  1. Sisemise Pere online coaching programm – 4 kuud – sel aastal alustab uus grupp nüüd veebruaris ja edaspidi siis septembris ja jaanuaris. Kui on huvi, anna teada, kuna iga osaleja peab läbima kvalifitseerumise protsessi. Vaata lisa siit: 
  2. Külluse Seikluskooiltus Unistuste Ellu 8-kuine iseseisev online koolitus (vaata siit:)
  3. 4V süsteem – 4 kuuline online coaching programm – aitab sul aktiveerida harmoonilised suhted ja õppida teadlikult konflikte lahendama ja saama endale tööriistakasti mis aitab sul alati olla üks samm oma vastasest eespool.
  4. 4E süsteem – 4-kuuline online coaching programm – aitab sul puhastada oma enesehinnangut, eneseväärtust, millele ehitada teadlikum enesekindlus ja sellest tulenevalt hakata ennast julgemalt kehtestama mistõttu hakkad looma julgemalt oma elu iseenda tingimustel ja nii nagu sulle meeldib.
  5. Wantra grupitunnid kas maa peal või vees. Veeseanssideks vaja kehasooja veega basseini (soovitavalt ilma kloorita)
  6. Uue Aja Haldamise online kursus
  7. Personaliseeritud grupitöö või seiklusretriit (Mehhiko, Havai, San Diego, Norra, Eesti) uued sihtkohad tulekul

**

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

See on üle aegade olnud üks kõige populaarsemaid online kursuseid kus inimesed on saanud väga palju uusi ja suuri tulemusi alates seksuaalsuse aktiveerimisest, paremast suhtest nii iseenda kui ka teistega, lisaks ka võimaliku uue partneri ligitõmbamine ja veel lisaks ka parem tervis, teadlikum hoolitsemine iseenda eest nii nagu ka suurem materiaalne küllus, lotovõidud, paremad töökohad või koostööpartnerid, oma firmad või uuendused ja rohkem küllust igal tasandil.

Kui sa soovid kuulda täpsemaid tagasisidemeid siis vaata siit tagasisidet Aprillis 2019: 

Vaata tagasisidet novembris 2017 siit: 

KSUE (Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu) gruppidega oleme ka personaalselt Eestis kohtunud ja need on alati väga vägevad LIVE kohtumised olnud. Nii tore on olnud kuulda teiste imelugudest ja kas ning kuidas nad on oma unistusi paremini aktiveerinud. Mitmed on ka saanud uusi sõbrannasid terveks eluks või ka teinud teoks oma unistused mis olid pikemat aega kapi otsas riiulil tolmunud…

– Kui sul on soovi hüpata pardale Havai seikluskoolitusele novembris 2020hüppa pardale siit: 

Praegu saad maksta järgnevad 6 kuud 300 dollarit kuus!

– Vaata kindlasti ka selle kevade võimaliku Eesti retriidi infot siit: 

– Kui sa soovid kindlasti minuga teha kas Auratransformatsiooni™ või muid seansse sel kevadel Eestis minuga – ajavahemikus aprilli lõpp kuni juuni algus, anna kindlasti teada.

Lisaküsimuste korral minuga koostöö minu võimaluste suhtes –  võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Crystal Ra Laksmi-Ditton

Olgu aloha sinuga,

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Kui sa soovid aktiivsemalt Holistilise Külluse teemal sõna võtta – siis liitu Holistilise Külluse Katsumuse FB Grupiga siin: 

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Holistilise Külluse Katsumuse 31. päev – Kokkuvõte koos Üllatusega

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This